![]() ![]() |
2009.12. 13. - 14:07:55
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
perseidiak@hotmail.com (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi előre is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szívesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én köszi, elküldtem a DM könyvet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bocsi, h múltkor elfelejtettem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pá |
|
|
|
2009.12. 13. - 14:19:58
Létrehozva:
|
|
|
Milyen dm könyv a stripped? Ha vkinek megvan szívesen elfogadnám én is . (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/0/V4pBIzdrD9k
|
|
|
|
2009.12. 13. - 14:23:00
Létrehozva:
|
|
|
Szőrös csimma... imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jajjj.. Lola.. mi dolgod volt neked Csányival ? a fene egyen meg... az nagyon ász az a pasi... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megy a tuti gimi.. kicsit eldurvult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szasz Jantar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! |
|
|
|
2009.12. 13. - 14:23:43
Létrehozva:
|
|
|
csövike drága (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 13. - 14:27:08
Létrehozva:
|
|
|
Most még 3-ig ráérek itt mókázni veletek, mert csak akkor jön vendégem.. 3, fél 4 és befejeztem mára ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Képek Jantar? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval Lola.. mi volt a Sanyival ? |
|
|
|
2009.12. 13. - 14:38:37
Létrehozva:
|
|
|
Itt továbbra is kevés a beteg, jöjjön hát az újabb ima!
Mi Mode-unk, akik az Univerzumban vagytok, szenteltessék meg a zenétek, jöjjön el az új albumotok, legyen meg a jó hangzásotok, amint a Devotional tour-on, úgy a Tour of the Universen is. Mindennapi dalainkat énekeljétek el ma, és bocsássátok meg fanyalgásunk, miképpen mi is megbocsátunk ha épp gyengébbek vagytok, és ne vigyetek minket más zenekar felé, de akkor legyen ez az évezred turnéja! Mert tiétek a szívünk, a lelkünk, és a rajongásunk, mindörökkön örökké. Ámen. Na remélem kitart estig, mert már unom az imáimat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 14:41:05
Létrehozva:
|
|
|
most egy dolgozatot kell összeraknom este küldök képeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de milyen dm könyvről beszéltetek? angelus?(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2009.12. 13. - 14:42:53
Létrehozva:
|
|
|
Szóval Lola.. mi volt a Sanyival ? Munkaügyben volt szerencsém találkozni azzal a szexibogyóval. Tavaly novembertől ez év májusáig dolgoztam a Magyar Tévében, és a műsorunkban volt meghívott. itt lehet megnézni az adást: http://premier.mtv.hu/Hirek/2009/06/23/18/...tomesterek.aspx 17. percnél Csányi. //--> stáblistában ott a nevem is ;D és hát nekem ott afféle hostess-feladataim voltak, és kellett pátyolgatni a színészeket. úgyhogy találkoztunk, bemutatkoztunk, kezet fogtunk, adtam neki verskártyát, mert nem tanulta meg a versét. a klipben ahány vágást láttok, annyiszor álltunk le, hogy besúgjuk neki a következő sort. a kis okos...(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) de azért szerettem, kedves volt Szia Jantar! Itt továbbra is kevés a beteg, jöjjön hát az újabb ima! Mi Mode-unk, akik az Univerzumban vagytok, szenteltessék meg a zenétek, jöjjön el az új albumotok, legyen meg a jó hangzásotok, amint a Devotional tour-on, úgy a Tour of the Universen is. Mindennapi dalainkat énekeljétek el ma, és bocsássátok meg fanyalgásunk, miképpen mi is megbocsátunk ha épp gyengébbek vagytok, és ne vigyetek minket más zenekar felé, de akkor legyen ez az évezred turnéja! Mert tiétek a szívünk, a lelkünk, és a rajongásunk, mindörökkön örökké. Ámen. Na remélem kitart estig, mert már unom az imáimat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Niki, ez jobb, mint az előző Jantar, én is beadandót írok... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) hajrá |
|
|
|
2009.12. 13. - 14:44:22
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/1/V97BEvdPaPE edóka addig ezt küldöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 13. - 14:47:51
Létrehozva:
|
|
|
Antonost mondott szerintem Angie... asszem Jantar, mert nekem is azt küldte el.. kérd el te is, elküldi neked is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 13. - 14:51:10
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
Benéztem egy kicsit,hogy lássam miről folyt idáig a csevegés. Niki azok az imák.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megyek is tovább mert még vár pár házimeló. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Majd később jövök. |
|
|
|
2009.12. 13. - 14:53:05
Létrehozva:
|
|
|
a stripped könyv nincs meg vkinek?
|
|
|
|
2009.12. 13. - 14:54:46
Létrehozva:
|
|
|
a stripped könyv nincs meg vkinek? Nekem meg van Jantar, csak most kölcsön van adva, ha gondolod, nagyon szivesen kölcsön adom neked is... Azta.. milyen gyönyörű Dave keze... az ujjai... és az a nézés... jesszus, szerintem falat lehet vele bontani.. ha azt nem is, engem simán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 14:54:49
Létrehozva:
|
|
|
martint itt sem engedik le a színpadról http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/0/V4pBIzdrD9k
|
|
|
|
2009.12. 13. - 14:55:16
Létrehozva:
|
|
|
Na megyek, mindjárt itt a vendégem
|
|
|
|
2009.12. 13. - 14:55:40
Létrehozva:
|
|
|
drága vagy edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) e-book formájában értettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 13. - 14:57:59
Létrehozva:
|
|
|
drága vagy edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) e-book formájában értettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát abban életem nem tudok segiteni.. én csak igy, ha gondolod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 14:58:34
Létrehozva:
|
|
|
köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 13. - 15:05:02
Létrehozva:
|
|
|
Azta.. milyen gyönyörű Dave keze... az ujjai... és az a nézés... jesszus, szerintem falat lehet vele bontani.. ha azt nem is, engem simán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe, az a kéz tuti sose bontott falat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) legfeljebb igen, a nők hajszálvékony ellenállását bontogatta, meg gombokat. ilyesmi. falat nem |
|
|
|
2009.12. 13. - 15:10:04
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|