2400 Oldal V  « < 25 26 27 28 29 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2009.10. 19. - 19:27:37
Létrehozva: #521

devotee

Oké Angie te érzed mennyire vagy jól,hogy kimozdulj de nem árt az óvatosság.Remélhetőleg az éjszaka sikerül pihenned.

Jó éjszakát mindenkinek a beteg barátnéknak pedig jobbulást.Pá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 19. - 19:38:51
Létrehozva: #522

devotee

Angie: most már olvastam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó lett! kivi leszek a New Moonra!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.10. 19. - 19:49:03
Létrehozva: #523

devotee

Igen, a Jackson film majd csak október 28-tól kerül a mozikba.
A plakátot majd leht, hogy elkérem, vagy megkérdezem, tudnak-e adni belőle. Nehogy már kidobják.. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 19. - 21:52:40
Létrehozva: #524

devotee

Köszi, aranyos vagy vica. Sajnos a köhögő rohamtól nem tudok aludni, szép, hosszú, álmatlan éjszakám lesz... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2009.10. 19. - 20:38:51) *
Angie: most már olvastam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó lett! kivi leszek a New Moonra!!!

Engem picit lelohasztottak a New moon előzetesei, rém gagyinak tűnő speciális effektekkel és félisten felsőtesttel megáldott indián fiúkkal... hát nem tudom. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 19. - 22:01:47
Létrehozva: #525

devotee

Szia Angie, látom már csak Te vagy itt, ha még itt vagy egyáltalán!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 19. - 22:08:00
Létrehozva: #526

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.10. 19. - 23:01:47) *

Jelen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Edóka @ 2009.10. 19. - 23:01:47) *

Szia neked is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mizujs? Te sem tudsz aludni?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 19. - 22:17:33
Létrehozva: #527

devotee

De nem ám, sosem!

Meg van a titok, miért nem kaptad meg a cd-ket. Tanulóm elfelejtette hazafelé feladni, én meg nem is kérdeztem, úgyhogy ma úgy döntöttem, elmegyek, feladom én. Csak sajna a posta 7-kor bezárt, úgyhogy a holnap maradt.. De én most feladom:)

Na jobban vagy? Nekem ugyan ez volt a bajom, csúnya felső légúti nyavalya... Nagyon soká lettem jobban, teljesen elnyomott
Ajánlom, hogy szedjél valami köptetőt, akkor jobban leszel rögtön, én mucoprontot ittam.. asszem.
Ja és a rinathiol orrcsepp nálam maga volt a csoda
Megszüntette a tüsszögést, és egész éjjel kaptam mellette levelgőt... remek volt!

Szia Useless-girl! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 19. - 22:19:28
Létrehozva: #528

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.10. 19. - 23:16:33) *
De nem ám, sosem!

Meg van a titok, miért nem kaptad meg a cd-ket. Tanulóm elfelejtette hazafelé feladni, én meg nem is kérdeztem, úgyhogy ma úgy döntöttem, elmegyek, feladom én. Csak sajna a posta 7-kor bezárt, úgyhogy a holnap maradt.. De én most feladom:)

Na jobban vagy? Nekem ugyan ez volt a bajom, csúnya felső légúti nyavalya... Nagyon soká lettem jobban, teljesen elnyomott
Ajánlom, hogy szedjél valami köptetőt, akkor jobban leszel rögtön, én mucoprontot ittam.. asszem.
Ja és a rinathiol orrcsepp nálam maga volt a csoda
Megszüntette a tüsszögést, és egész éjjel kaptam mellette leveggőt... remek volt!

Már akartam kérdezni, hogy miért nem kaptam meg a dvdket, de azt hittem, hogy a posta kicsit kavar, ezek szerint a posta helyett a tanulód kavart. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nem igazán vagyok jobban, megfázáskor sokszor vérzik az orrom is az állandó fújástól, szóval inkább orcseppezek. Nálam a Vibrocil jött be, köptetőnek meg az ACC200, már a megittam belőle kettőt, és persze a dilibogyót is bevettem, amit írt a doki. Remélem holnap este már jobb lesz, mert ez így elég szörnyű.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 19. - 22:19:35
Létrehozva: #529

devotee

Deeper Into Darkness-ben, már a 13. fejezetnél járok! Haladok-haladok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 19. - 22:21:23
Létrehozva: #530

devotee

Angie: hát igen, a farkasos effektek nekem se tetszettek a trailerből, de majd meglátjuk. Az indián csávók viszont bejöttek.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jacob jobb rövid hajjal.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 19. - 22:21:57
Létrehozva: #531

devotee

Ezt a Vibrocilt nem ismerem.. igen,nekem is ilyen az orrom, sokat vérzik!
Az orrcseppel az a bajom, hogy ha nagyon be van dugulva hiába cseppentem bele, alig hatott. De ez a fújós rinathiol jó volt, nekem is úgy ajánlotta a vendégem, mikor már nem láttam a takonytól. Azóta is minden reggel, meg este puffantok az orromba, mert még mindig van, hogy teljesen bedugul, mint egy gyereknek, és csak röfögök a számom
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 19. - 22:24:15
Létrehozva: #532

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.10. 19. - 23:21:57) *
Ezt a Vibrocilt nem ismerem.. igen,nekem is ilyen az orrom, sokat vérzik!
Az orrcseppel az a bajom, hogy ha nagyon be van dugulva hiába cseppentem bele, alig hatott. De ez a fújós rinathiol jó volt, nekem is úgy ajánlotta a vendégem, mikor már nem láttam a takonytól. Azóta is minden reggel, meg este puffantok az orromba, mert még mindig van, hogy teljesen bedugul, mint egy gyereknek, és csak röfögök a számom

A vibrocil ősrégi barna üvege van és zöld rajta a papír, nekem segít, de sajnos tényleg csak ideig-óráig, mert utána megint bedugul. Lehet holnap veszek egy Rinathiolt, hogy ha azzal tovább kapok levegőt, akkor megéri kipróbálni. De lehet, hogy neked meg kéne nézetni az orrsövényedet, nem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 19. - 22:25:00
Létrehozva: #533

devotee

Hát igen.. nem a postával volt itt a baj, hanem a tanulóval.. de úgy elfelejtette Ő is, hogy mikor rákérdeztem, csak nézett.. No mindegy, kinevettem, aztán mondtam neki, adja oda, majd én elintézem! Még szerencse, hogy ha boltba mennek, nem felejtik el mit kell venni, mig odaérnek :-) De nem panaszkodom, nekem tündéri tanulóim vannak!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 19. - 22:26:34
Létrehozva: #534

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2009.10. 19. - 23:21:23) *
Angie: hát igen, a farkasos effektek nekem se tetszettek a trailerből, de majd meglátjuk. Az indián csávók viszont bejöttek.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jacob jobb rövid hajjal.

Nekem van jó sok fenntartásom a filmmel kapcsolatban, pedig nemsoká premier (1 hónap múlva). Úgyhogy lassan lázba kellene jönnöm. Majd az új könyv megjelenése segíteni fog. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Edóka @ 2009.10. 19. - 23:25:00) *
Hát igen.. nem a postával volt itt a baj, hanem a tanulóval.. de úgy elfelejtette Ő is, hogy mikor rákérdeztem, csak nézett.. No mindegy, kinevettem, aztán mondtam neki, adja oda, majd én elintézem! Még szerencse, hogy ha boltba mennek, nem felejtik el mit kell venni, mig odaérnek :-) De nem panaszkodom, nekem tündéri tanulóim vannak!

Velem elég sűrűn előfordul, hogy elfelejtek dolgokat, ami nagyon zavaró... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig volt, hogy elindultam valamiért, de mire célba értem már nem emlékeztem, elindultam vissza és eszembe jutott. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 19. - 22:33:01
Létrehozva: #535

devotee

Már megnézettem!!! Iszonyatos állapotban van, és van valami orrpolipom is.. remek mondtam a dokinak.

Meg kéne műttetnem, csak az a gond, hogy nem altatnak. Van egy vendégem, aki itt dolgozik a fül-orr -gégészeten, mármint az osztályon. Megkérdeztem tőle milyen egy ilyen műtét, tudakolja meg a betegtől. Azt mondták neki,hogy iszonyatos.. egy kibaszott nagy tűvel beleszúrnak az orromba, az az érzéstelenitő, de vagy 3 helyre.. aztán neki esnek, és szétverik az egészet, meg közben kiszedik azt a polipot, vagy mi a fenét...
Hát sajna nekem ez nem fog menni, úgyhogy horkolok, és mindenki utál velem aludni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Most mikor lent voltunk balcsin nyaralni, az egész lakás, minden tagja, az összes barátom azon röhögött fél éjszakát, hogy mennyire horkolok... reggel felkeltem, megköszönték a koncertet.. én meg mondtam, hogy miért mi a bajotok, én remekül aludtam!.. de nem haragudtak, csak nekem kellett mindenkinek kv-t csinálni!

Lakáskulcs keresés, hogy közben a kezedben van.. szemüveg, mikor az orromon van... hát ez a nem semmi... nálam az van,hogy egyik szobából átmegyek a másikba és nem tudom miért.. akkor visszamegyek, de nem jövök rá, mit akartam.. pedig mindig leülök... ilyenkor ez már eltűnik nálam a fekete lyukban! Rettenetesen zavaró (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 19. - 22:37:11
Létrehozva: #536

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.10. 19. - 23:29:29) *
Már megnézettem!!! Iszonyatos állapotban van, és van valami orrpolipom is.. remek mondtam a dokinak.

Meg kéne műttetnem, csak az a gond, hogy nem altatnak. Van egy vendégem, aki itt dolgozik a fül-orr -gégészeten, mármint az osztályon. Megkérdeztem tőle milyen egy ilyen műtét, tudakolja meg a betegtől. Azt mondták neki,hogy iszonyatos.. egy kibaszott nagy tűvel beleszúrnak az orromba, az az érzéstelenitő, de vagy 3 helyre.. aztán neki esnek, és szétverik az egészet, meg közben kiszedik azt a polipot, vagy mi a fenét...
Hát sajna nekem ez nem fog menni, úgyhogy horkolok, és mindenki utál velem aludni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Most mikor lent voltunk balcsin nyaralni, az egész lakás, minden tagja, az összes barátom azon röhögött fél éjszakát, hogy mennyire horkolok... reggel felkeltem, megköszönték a koncertet.. én meg mondtam, hogy miért mi a bajotok, én remekül aludtam!.. de nem haragudtak, csak nekem kellett mindenkinek kv-t csinálni!

Jesszus! Ez nem hangzik valami jól... egyszer láttam orrplasztikát a Kés/alattban, elég brutál. Vésővel nekiesnek az ember orrának és ott kalapálják le a darabokat. Guszta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A műtét még pazarabb lehet, főleg hogy még ébren is vagy, jujj... belegondolni is fáj! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Aranyos sztori ez a nyaralással kapcsolatban. Egyszer sítáborban engem is felkeltett a 12 másik ember akikkel együtt aludtam, hogy kezdjek magammal valamit, mert óriási hangzavar jön belőlem, a fejemből. Átfordultam és a fejemre húztam a párnát, utána már békén hagytak, ezen kívül nem volt gondom az alvással, tudtam szerint nem horkolok, csak szuszogok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már, amikor tudok... most épp nem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Azok a fekete lyukak szörnyűek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 19. - 22:42:56
Létrehozva: #537

devotee

Ugye-ugye? Na ezért inkább horkolok, meg orrcseppezek
Mallorcán nyaraltunk, és barátnőmmel egy hálónk volt. Azt mondta, éjjel horkoltam, ő meg át szólt nekem, hogy forduljak már hasra.. elvileg engedelmesen meg is fordultam, de nem is figyelte, csak hogy elhallgatott a horkolás, aztán meg újra kezdtem.. szólt, hogy légyszi forduljak már, mert még mindig horkolok.. erre én párnába fúrt fejjel morogva válaszoltam, hogy már hason vagyok... annyira röhögött, hogy erre keltem fel, és csak ültem, néztem.. azt mondta,hogy a barátságunk érdekében ő most akkor kifáradna a nappaliba, és ott aludna.. Úgyhogy innen kezdve saját hálóm volt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 19. - 22:48:01
Létrehozva: #538

devotee

Azt hiszem a helyzetedben hasonlóan döntenék, inkább az orrcsepp, mint a véső meg a kalapács. Utóbbiakat hagyjuk meg a kőműveseknek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Háhá, így kell saját ágyat szerezni, ez csak akkor kínos, ha hotelben csak 1 szoba van, ott nem lehet elmenekülni máshová aludni, maximum egy másik szobába. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Meg kellene próbálkoznom az alvással, most mintha elmúlt volna a köhögésem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Legalább pár órát hátha tudok szuszogva aludni. Jó éjt Edóka és köszi a vicces sztorikat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 19. - 22:50:30
Létrehozva: #539

devotee

Joccakát Angie, és holnap vegyél orrfújót, hidd el, sokkal jobban leszel tőle! Jobbulást!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 19. - 22:51:06
Létrehozva: #540

devotee

Edóka: na királyság!!! hogy tetszik eddig?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 25 26 27 28 29 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
144 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (144 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: