![]() ![]() |
2009.12. 13. - 15:23:16
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehe, az a kéz tuti sose bontott falat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) legfeljebb igen, a nők hajszálvékony ellenállását bontogatta, meg gombokat. ilyesmi. falat nem Lola... én nem a kezére gondoltam, hogy falat bontott.. hanem arra a tekintetre... mennyire komolyan tud nézni.. nagyon tud nézni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a keze az finom... szépek az ujjai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 15:29:09
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/4/GsQKlX7hlz8
Én Martin hangjától megyek le hídba. Nagyon szép hangja van. Legtöbbször sírásra késztett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In a manner of speaking. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan csodálatos dalokat énekel és ír. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 15:29:31
Létrehozva:
|
|
|
Jantar.. te egy kincs vagy.. lassan az egész koncertet végig nézem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) NEm gond, úgyis jön velem olyan, aki még nem volt, legalább bepillantást nyerhet, elküldöm neki a linkeket én is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 13. - 15:30:34
Létrehozva:
|
|
|
Edóka amúgy nagyon köszi szépen az önzetlenségedet, ami a könyvet illeti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 13. - 15:33:19
Létrehozva:
|
|
|
Edóka amúgy nagyon köszi szépen az önzetlenségedet, ami a könyvet illeti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nincs mit, amikor nekem nem volt meg, én is nagyon vágytam rá, annyira szerettem volna elolvasni, azt meg úgy sem kell mondanom, hogy vigyázzon rá az illető, mert olyannak adom oda, aki tudja, micsoda nagy kincsem ez nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 15:33:57
Létrehozva:
|
|
|
((mikor leszek már devotee fokozatban?))
|
|
|
|
2009.12. 13. - 15:36:21
Létrehozva:
|
|
|
Minggyá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Huhh.. jó gyorsan ide értél.. nekem ez tök sok idő volt... az anyátok úristenit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 15:36:44
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 13. - 15:45:04
Létrehozva:
|
|
|
Minggyá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huhh.. jó gyorsan ide értél.. nekem ez tök sok idő volt... az anyátok úristenit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) haladgatunk csendesen... vagyis, bazira nem csendesen. na hogy tetszett a csányis sztori? Jantar, annyira jókat linkelsz. én sokáig még jobban szerettem Mart hangját mint Dave-ét. mára elhomályosítja ítéletem a szeretet. de imádok minden dalt, amit Mart énekel. a gondolatai meg úgyis minden dalnál kiverik a közfalat. Dave szeme... hátigen. mágus a pasi, kész |
|
|
|
2009.12. 13. - 15:47:10
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://www.revolver.nu/bilder/artikel/art_martingore07.jpg)
Nekem sokkal jobban tetszik Martin hangja, mint a Dave. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sokkal lágyabb és mélyebb megnyugtató. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 15:53:57
Létrehozva:
|
|
|
haladgatunk csendesen... vagyis, bazira nem csendesen. na hogy tetszett a csányis sztori? Jantar, annyira jókat linkelsz. én sokáig még jobban szerettem Mart hangját mint Dave-ét. mára elhomályosítja ítéletem a szeretet. de imádok minden dalt, amit Mart énekel. a gondolatai meg úgyis minden dalnál kiverik a közfalat. Dave szeme... hátigen. mágus a pasi, kész Tetszett a sztori Lola... imádom azt a pasit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a mozivászon fiú (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 16:03:35
Létrehozva:
|
|
|
Tetszett a sztori Lola... imádom azt a pasit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a mozivászon fiú (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja, kb az arca is akkora mint egy mozivászon (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) na jó, nem is, kedves, aranyos Nekem sokkal jobban tetszik Martin hangja, mint a Dave. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sokkal lágyabb és mélyebb megnyugtató. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) finomabb, az biztos. meg szeretem a hajlításait de én Dave-fan vagyok, na. imádom |
|
|
|
2009.12. 13. - 16:10:26
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://www.revolver.nu/bilder/artikel/art_martingore07.jpg) Nekem sokkal jobban tetszik Martin hangja, mint a Dave. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sokkal lágyabb és mélyebb megnyugtató. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg egyáltalán nem tudom őket még össze sem hasonlitani... viszont nagyon nagyon jól passzol egymáshoz ez a két hang,,, hihetetlen, hogy az univerzum pont úgy állt, hogy ők.. illetve az egész banda egymásra talált (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 16:11:31
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok XD
jesszusom, hát majd valamikor visszaolvaslak titeket, de jelenleg nem nagyon vagyok magamnál a tegnapi buli után (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az előző jobb volt szerintem, de azért ez se volt rossz. |
|
|
|
2009.12. 13. - 16:21:24
Létrehozva:
|
|
|
Üdv megint!
Mode már vártalak, hogy mesélj a buliról!!! Nekem is el kéne majd mennem egyszer, hiszen itt van egy köpésre. Csak mindig dolgozok hétvégén, pff. Tegnap éjjel megint szétröhögtem magam, ezt nézzétek: http://www.freestate.hu/site/comments/art-demo-mode/ Convar jót kérdezett. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jantar, hát nekem akkor is marad Dave hangja. Martiné miért mélyebb? (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Sírni a hangján? Hát a közelmúltban én is így jártam vele, (megvolt rá az okom) a SOFAD közben a One Caress-nél. Annyira jó sötétben hallgatni az egész albumot... |
|
|
|
2009.12. 13. - 16:40:53
Létrehozva:
|
|
|
Üdv megint! Mode már vártalak, hogy mesélj a buliról!!! Nekem is el kéne majd mennem egyszer, hiszen itt van egy köpésre. Csak mindig dolgozok hétvégén, pff. Tegnap éjjel megint szétröhögtem magam, ezt nézzétek: http://www.freestate.hu/site/comments/art-demo-mode/ Convar jót kérdezett. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jantar, hát nekem akkor is marad Dave hangja. Martiné miért mélyebb? (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Sírni a hangján? Hát a közelmúltban én is így jártam vele, (megvolt rá az okom) a SOFAD közben a One Caress-nél. Annyira jó sötétben hallgatni az egész albumot... Én is Dave hangját imádom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Martin is szépen énekel, de Dave-é annyira különleges és egyedi... A buli tényleg nem volt rossz, csak kevés volt a hely, és sok az ember, mellesleg úgy volt, hogy folyamatos kivetítés lesz, hát az se volt...majd rákérdezek, lehet, hogy valami meghibásodott.. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 16:58:15
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mode örülök,hogy jól érezted magad a bulin. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na megcsókolásztad a kivetitőn Alant? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na tessék mire ideérek mindenki eltűnik. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 17:10:44
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mode örülök,hogy jól érezted magad a bulin. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na megcsókolásztad a kivetitőn Alant? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na tessék mire ideérek mindenki eltűnik. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) hehe XD Sajnos nem volt kivetítő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig vártam, de biztos valami gond akadt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De már ment a "szekálás" Alannel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :lol: Na aztán ezeket kaptam: Wrong-os póló, meg DM tagsági kártya (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A 3. képen lévő ember remélem ismerős, egy unalmas matek órán csináltam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Csatolt állományok
K__p134.jpg ( 81.96K )
Letöltések száma: 6
K__p136.jpg ( 55.16K )
Letöltések száma: 6
K__p132.jpg ( 36.59K )
Letöltések száma: 7 |
|
|
|
2009.12. 13. - 17:24:23
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=3Y3auGkKYA0
Ezt látta már valaki? Gyönyörű (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tök jó, amikor mutogat mindkettő (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 17:26:16
Létrehozva:
|
|
|
hehe XD Sajnos nem volt kivetítő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig vártam, de biztos valami gond akadt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De már ment a "szekálás" Alannel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :lol: Na aztán ezeket kaptam: Wrong-os póló, meg DM tagsági kártya (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A 3. képen lévő ember remélem ismerős, egy unalmas matek órán csináltam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Klassz a pólód.Vedd fel a suliba hétfőn hátha megint kidumálnak az osztálytársaid. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És hol van a kép alól az irás,hogy I LOVE YOU ALAN? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode ez a tagsági mit takar?Hova lettél tag? |
|
|
|
![]() ![]() |