2400 Oldal V  « < 259 260 261 262 263 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2009.12. 13. - 15:23:16
Létrehozva: #5201

devotee

Idézet (lolacska @ 2009.12. 13. - 15:05:02) *
hehe, az a kéz tuti sose bontott falat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) legfeljebb igen, a nők hajszálvékony ellenállását bontogatta, meg gombokat. ilyesmi. falat nem

Lola... én nem a kezére gondoltam, hogy falat bontott.. hanem arra a tekintetre... mennyire komolyan tud nézni.. nagyon tud nézni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a keze az finom... szépek az ujjai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 13. - 15:29:09
Létrehozva: #5202

devotee

http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/4/GsQKlX7hlz8

Én Martin hangjától megyek le hídba. Nagyon szép hangja van. Legtöbbször sírásra késztett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In a manner of speaking. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Olyan csodálatos dalokat énekel és ír. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 13. - 15:29:31
Létrehozva: #5203

devotee

Jantar.. te egy kincs vagy.. lassan az egész koncertet végig nézem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) NEm gond, úgyis jön velem olyan, aki még nem volt, legalább bepillantást nyerhet, elküldöm neki a linkeket én is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 13. - 15:30:34
Létrehozva: #5204

devotee

Edóka amúgy nagyon köszi szépen az önzetlenségedet, ami a könyvet illeti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 13. - 15:33:19
Létrehozva: #5205

devotee

Idézet (jjantarr @ 2009.12. 13. - 15:30:34) *
Edóka amúgy nagyon köszi szépen az önzetlenségedet, ami a könyvet illeti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nincs mit, amikor nekem nem volt meg, én is nagyon vágytam rá, annyira szerettem volna elolvasni, azt meg úgy sem kell mondanom, hogy vigyázzon rá az illető, mert olyannak adom oda, aki tudja, micsoda nagy kincsem ez nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 13. - 15:33:57
Létrehozva: #5206

devotee

((mikor leszek már devotee fokozatban?))
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 13. - 15:36:21
Létrehozva: #5207

devotee

Minggyá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Huhh.. jó gyorsan ide értél.. nekem ez tök sok idő volt... az anyátok úristenit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 13. - 15:36:44
Létrehozva: #5208

devotee

http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/20/x3-q8GCmkAw
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 13. - 15:45:04
Létrehozva: #5209

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 13. - 15:36:21) *
Minggyá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Huhh.. jó gyorsan ide értél.. nekem ez tök sok idő volt... az anyátok úristenit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

haladgatunk csendesen... vagyis, bazira nem csendesen.
na hogy tetszett a csányis sztori?

Jantar, annyira jókat linkelsz. én sokáig még jobban szerettem Mart hangját mint Dave-ét. mára elhomályosítja ítéletem a szeretet. de imádok minden dalt, amit Mart énekel. a gondolatai meg úgyis minden dalnál kiverik a közfalat.

Dave szeme... hátigen. mágus a pasi, kész
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 13. - 15:47:10
Létrehozva: #5210

devotee

(IMG:http://www.revolver.nu/bilder/artikel/art_martingore07.jpg)

Nekem sokkal jobban tetszik Martin hangja, mint a Dave. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sokkal lágyabb és mélyebb megnyugtató. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 13. - 15:53:57
Létrehozva: #5211

devotee

Idézet (lolacska @ 2009.12. 13. - 15:45:04) *
haladgatunk csendesen... vagyis, bazira nem csendesen.
na hogy tetszett a csányis sztori?

Jantar, annyira jókat linkelsz. én sokáig még jobban szerettem Mart hangját mint Dave-ét. mára elhomályosítja ítéletem a szeretet. de imádok minden dalt, amit Mart énekel. a gondolatai meg úgyis minden dalnál kiverik a közfalat.

Dave szeme... hátigen. mágus a pasi, kész

Tetszett a sztori Lola... imádom azt a pasit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a mozivászon fiú (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 13. - 16:03:35
Létrehozva: #5212

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 13. - 15:53:57) *
Tetszett a sztori Lola... imádom azt a pasit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a mozivászon fiú (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ja, kb az arca is akkora mint egy mozivászon (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

na jó, nem is, kedves, aranyos

Idézet (jjantarr @ 2009.12. 13. - 15:47:10) *
Nekem sokkal jobban tetszik Martin hangja, mint a Dave. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sokkal lágyabb és mélyebb megnyugtató. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

finomabb, az biztos. meg szeretem a hajlításait
de én Dave-fan vagyok, na. imádom
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 13. - 16:10:26
Létrehozva: #5213

devotee

Idézet (jjantarr @ 2009.12. 13. - 15:47:10) *
(IMG:http://www.revolver.nu/bilder/artikel/art_martingore07.jpg)

Én meg egyáltalán nem tudom őket még össze sem hasonlitani... viszont nagyon nagyon jól passzol egymáshoz ez a két hang,,, hihetetlen, hogy az univerzum pont úgy állt, hogy ők.. illetve az egész banda egymásra talált (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 13. - 16:11:31
Létrehozva: #5214

devotee

Sziasztok XD
jesszusom, hát majd valamikor visszaolvaslak titeket, de jelenleg nem nagyon vagyok magamnál a tegnapi buli után (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az előző jobb volt szerintem, de azért ez se volt rossz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.12. 13. - 16:21:24
Létrehozva: #5215

devotee

Üdv megint!
Mode már vártalak, hogy mesélj a buliról!!! Nekem is el kéne majd mennem egyszer, hiszen itt van egy köpésre. Csak mindig dolgozok hétvégén, pff.
Tegnap éjjel megint szétröhögtem magam, ezt nézzétek: http://www.freestate.hu/site/comments/art-demo-mode/ Convar jót kérdezett. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Jantar, hát nekem akkor is marad Dave hangja. Martiné miért mélyebb? (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
Sírni a hangján? Hát a közelmúltban én is így jártam vele, (megvolt rá az okom) a SOFAD közben a One Caress-nél. Annyira jó sötétben hallgatni az egész albumot...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 13. - 16:40:53
Létrehozva: #5216

devotee

Idézet (Niki @ 2009.12. 13. - 16:21:24) *
Üdv megint!
Mode már vártalak, hogy mesélj a buliról!!! Nekem is el kéne majd mennem egyszer, hiszen itt van egy köpésre. Csak mindig dolgozok hétvégén, pff.
Tegnap éjjel megint szétröhögtem magam, ezt nézzétek: http://www.freestate.hu/site/comments/art-demo-mode/ Convar jót kérdezett. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Jantar, hát nekem akkor is marad Dave hangja. Martiné miért mélyebb? (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
Sírni a hangján? Hát a közelmúltban én is így jártam vele, (megvolt rá az okom) a SOFAD közben a One Caress-nél. Annyira jó sötétben hallgatni az egész albumot...

Én is Dave hangját imádom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Martin is szépen énekel, de Dave-é annyira különleges és egyedi...
A buli tényleg nem volt rossz, csak kevés volt a hely, és sok az ember, mellesleg úgy volt, hogy folyamatos kivetítés lesz, hát az se volt...majd rákérdezek, lehet, hogy valami meghibásodott.. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 13. - 16:58:15
Létrehozva: #5217

devotee

Szia Mode örülök,hogy jól érezted magad a bulin. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na megcsókolásztad a kivetitőn Alant? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na tessék mire ideérek mindenki eltűnik. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 13. - 17:10:44
Létrehozva: #5218

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 13. - 16:58:15) *
Szia Mode örülök,hogy jól érezted magad a bulin. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na megcsókolásztad a kivetitőn Alant? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na tessék mire ideérek mindenki eltűnik. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

hehe XD Sajnos nem volt kivetítő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig vártam, de biztos valami gond akadt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De már ment a "szekálás" Alannel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :lol:

Na aztán ezeket kaptam:

Wrong-os póló, meg DM tagsági kártya (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A 3. képen lévő ember remélem ismerős, egy unalmas matek órán csináltam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  K__p134.jpg ( 81.96K ) Letöltések száma: 6
Mellékelt állomány:  K__p136.jpg ( 55.16K ) Letöltések száma: 6
Mellékelt állomány:  K__p132.jpg ( 36.59K ) Letöltések száma: 7

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 13. - 17:24:23
Létrehozva: #5219

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=3Y3auGkKYA0
Ezt látta már valaki? Gyönyörű (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tök jó, amikor mutogat mindkettő (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 13. - 17:26:16
Létrehozva: #5220

devotee

Idézet (Mode93 @ 2009.12. 13. - 17:10:44) *
hehe XD Sajnos nem volt kivetítő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig vártam, de biztos valami gond akadt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De már ment a "szekálás" Alannel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :lol:

Na aztán ezeket kaptam:

Wrong-os póló, meg DM tagsági kártya (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A 3. képen lévő ember remélem ismerős, egy unalmas matek órán csináltam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Klassz a pólód.Vedd fel a suliba hétfőn hátha megint kidumálnak az osztálytársaid. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
És hol van a kép alól az irás,hogy I LOVE YOU ALAN? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mode ez a tagsági mit takar?Hova lettél tag?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 259 260 261 262 263 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
139 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (139 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: