2400 Oldal V  « < 260 261 262 263 264 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Capricornus
post 2009.12. 13. - 18:01:15
Létrehozva: #5221

devotee

Idézet (jjantarr @ 2009.12. 13. - 15:47:10) *
(IMG:http://www.revolver.nu/bilder/artikel/art_martingore07.jpg)

Nekem sokkal jobban tetszik Martin hangja, mint a Dave. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sokkal lágyabb és mélyebb megnyugtató. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

egyetértek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

de Dave-nekm eg sokkal szexibb hangja van, így azért is odavagyok, csak egy leheletnyivel jobban Martin hangjáért (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) XD

na csajok, megpróbálok bejutni az ELTE TTK-ra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 13. - 18:02:30
Létrehozva: #5222

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 13. - 17:26:16) *
Klassz a pólód.Vedd fel a suliba hétfőn hátha megint kidumálnak az osztálytársaid. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
És hol van a kép alól az irás,hogy I LOVE YOU ALAN? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mode ez a tagsági mit takar?Hova lettél tag?

Hát holnap még nem veszem föl, előszö9r gyönyörködöm benne pár napot, és majd utána (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csütörtökön lehet, hogy felveszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe, a matek füzetet nem akartam összefirkálni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De van egyébként olyan rajzom is egy csomó, ami ilyenekkel van teleírkálva, hogy I love you Alan, meg imádlak Dave, és ehhez hasonlók (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ez a tagsági egy újonnan alakult dolog, a Nyugat Magyarországi Depeche Mode Rajongók Köre, iwiwen megtaláljátok, kaptok is levelet, hogy miről szól, ha csatlakoztok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na oda kaptam ezt a tagsági kártyát. 2000 Ft, úgy, hogy akor ingyen látogathatjátok arendezvényeket. De ez tényleg hosszú (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viszont én ezt ingyen kaptam, mert a rendezvény szervezője nagyon jó barátom, és karácsonyra szánta nekem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Amúgy az előbb kis híján kiköptem a teát, amikor ittam, mert a TV-ben ezt hallottam: "Ő pedig Alan nyomozó" még szerencse, hogy volt előttem bögre is XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 13. - 18:06:05
Létrehozva: #5223

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 13. - 16:10:26) *
Én meg egyáltalán nem tudom őket még össze sem hasonlitani... viszont nagyon nagyon jól passzol egymáshoz ez a két hang,,, hihetetlen, hogy az univerzum pont úgy állt, hogy ők.. illetve az egész banda egymásra talált (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

juuuuj, éni s ezt szoktam mondani! annyira tökéletesen kiegészítik egymást!!!! ritka kincs mind a kettő!

Idézet (Angelus @ 2009.12. 13. - 14:07:55) *
Szívesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én köszi, elküldtem a DM könyvet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bocsi, h múltkor elfelejtettem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nagyon köszi, megkaptam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 13. - 18:32:50
Létrehozva: #5224

devotee

[quote name='Mode93' date='2009.12. 13. - 18:02:30' post='7930']
Hát holnap még nem veszem föl, előszö9r gyönyörködöm benne pár napot, és majd utána (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csütörtökön lehet, hogy felveszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe, a matek füzetet nem akartam összefirkálni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De van egyébként olyan rajzom is egy csomó, ami ilyenekkel van teleírkálva, hogy I love you Alan, meg imádlak Dave, és ehhez hasonlók (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ez a tagsági egy újonnan alakult dolog, a Nyugat Magyarországi Depeche Mode Rajongók Köre, iwiwen megtaláljátok, kaptok is levelet, hogy miről szól, ha csatlakoztok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na oda kaptam ezt a tagsági kártyát. 2000 Ft, úgy, hogy akor ingyen látogathatjátok arendezvényeket. De ez tényleg hosszú (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viszont én ezt ingyen kaptam, mert a rendezvény szervezője nagyon jó barátom, és karácsonyra szánta nekem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Amúgy az előbb kis híján kiköptem a teát, amikor ittam, mert a TV-ben ezt hallottam: "Ő pedig Alan nyomozó" még szerencse, hogy volt előttem bögre is XD
[/quote
Miért pont csütörtökön veszed fel a pólót?
Ez a tagsági volt az aminek annyira örültél a hét elején?
Alan nyomozó...hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ez az idézés nem úgy sikerült ahogy kellett volna...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 13. - 18:38:08
Létrehozva: #5225

devotee

Idézet (Capricornus @ 2009.12. 13. - 18:01:15) *

de Dave-nekm eg sokkal szexibb hangja van, így azért is odavagyok, csak egy leheletnyivel jobban Martin hangjáért (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) XD

na csajok, megpróbálok bejutni az ELTE TTK-ra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Voltál felvételin az ELTE-n?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 13. - 18:42:26
Létrehozva: #5226

devotee

Mode, szeretem ezt a vidit, amiat belinkeltél.. ebben ront MArtin, és elkezd röhögni hogy még énekelni is elfelejt... aztán meg Dave pofán röhögi .... nagyon finomak egymással (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Capricornus @ 2009.12. 13. - 18:01:15) *

Mit fogsz csinálni az ELTE-en, Capri? Az természet tudomány kar?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 13. - 18:45:12
Létrehozva: #5227

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 13. - 18:38:08) *
Voltál felvételin az ELTE-n?

leszek. illetve fogok jelentkezni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) márn emk ell felvételit írni, ha egyetemre jelentkezik az ember, mióta új érettségi van, hála az égnek XD már pontok alapján vesznek fel. le fogom tenni ak özépfokú nyelvvizsgát, ami dob rajta és remélem, hogy emelt biosz nem kell hozzá. államira 357 pont volt tavaly a határ, nekem asszem olyan 320-330 körül mozgott, de az is lehet, h 310... nem emlékszem az új pontszámításnál ki fog jönni újra, aztán meglátjuk, hogy mi kellhet még az egészhez.

Idézet (Edóka @ 2009.12. 13. - 18:42:26) *
Mit fogsz csinálni az ELTE-en, Capri? Az természet tudomány kar?

igenigen az (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) biológus szeretnék régóta lenni, azon belül is zoológus, ami az állatviselkedés tannal foglalkozik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) két napja ez a téma párommal, azt mondja, hogy ő támogat. a korábbi terveinkbe nem illet volna bele az egyetem itthon, máshol meg nem fért volna bele az időbe, mert mire odáig eljutottunk volna, h minden stabil, már kiöregedtem volna, túl sok időt hagytam volna ki a tanulásból. ha felvesznek okés, ha nem, akkor is van tovább, mindenre van akcióterv XD de remélem sikerül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 13. - 18:45:18
Létrehozva: #5228

devotee

"finomak egymással...." ez jó Edóka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lehet,hogy szituja válogatja mennyire finomak egymással (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 13. - 18:48:56
Létrehozva: #5229

devotee

Nem biztos, hogy csütörtökön veszem föl, majd meglátjuk, hogy egyáltalán felveszem-e DM koncert előtt. Mert ha valami baja lesz, az nem lesz túl jó...
Nem, nem a tagságinak örültem, de aminek örülni fogok, az is folyamatban van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Egyébként a jövő héten már intézkedek a suliba, hogy január 11-12-én ne keressen senki... Mert ahho, hogy 2 napot egymás után hiányozhassunk, illetve hogy igazolni lehessen, valami igazgatói engedély vagy mi kell..és egész évbe csak 3 napot igazolhat a szülő. Ezen is erősen gondolkodom, hogy 3 napot ne menjek vagy 2-t..

kihagytam egy Z-t.. XD Ahhoz* (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 13. - 18:49:01
Létrehozva: #5230

devotee

Idézet (Capricornus @ 2009.12. 13. - 18:45:12) *
leszek. illetve fogok jelentkezni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) márn emk ell felvételit írni, ha egyetemre jelentkezik az ember, mióta új érettségi van, hála az égnek XD már pontok alapján vesznek fel. le fogom tenni ak özépfokú nyelvvizsgát, ami dob rajta és remélem, hogy emelt biosz nem kell hozzá. államira 357 pont volt tavaly a határ, nekem asszem olyan 320-330 körül mozgott, de az is lehet, h 310... nem emlékszem az új pontszámításnál ki fog jönni újra, aztán meglátjuk, hogy mi kellhet még az egészhez.

igenigen az (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) biológus szeretnék régóta lenni, azon belül is zoológus, ami az állatviselkedés tannal foglalkozik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) két napja ez a téma párommal, azt mondja, hogy ő támogat. a korábbi terveinkbe nem illet volna bele az egyetem itthon, máshol meg nem fért volna bele az időbe, mert mire odáig eljutottunk volna, h minden stabil, már kiöregedtem volna, túl sok időt hagytam volna ki a tanulásból. ha felvesznek okés, ha nem, akkor is van tovább, mindenre van akcióterv XD de remélem sikerül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát akkor szurkolok,hogy sikerüljön. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kb. mikor derül ki,hogy felvettek-e?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 13. - 18:50:03
Létrehozva: #5231

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 13. - 18:49:01) *
Hát akkor szurkolok,hogy sikerüljön. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kb. mikor derül ki,hogy felvettek-e?

köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) július végén. azért is lenne jó, ha felvennének, emrt akkor mehetnék csillagászati előadásokra is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 13. - 18:52:27
Létrehozva: #5232

devotee

Idézet (Capricornus @ 2009.12. 13. - 18:50:03) *
köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) július végén. azért is lenne jó, ha felvennének, emrt akkor mehetnék csillagászati előadásokra is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Huh, július vége, hol van az még (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csillagászatot én is szeretem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szurkolok ám (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 13. - 18:52:33
Létrehozva: #5233

devotee

Idézet (Mode93 @ 2009.12. 13. - 18:48:56) *
Nem biztos, hogy csütörtökön veszem föl, majd meglátjuk, hogy egyáltalán felveszem-e DM koncert előtt. Mert ha valami baja lesz, az nem lesz túl jó...
Nem, nem a tagságinak örültem, de aminek örülni fogok, az is folyamatban van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Egyébként a jövő héten már intézkedek a suliba, hogy január 11-12-én ne keressen senki... Mert ahho, hogy 2 napot egymás után hiányozhassunk, illetve hogy igazolni lehessen, valami igazgatói engedély vagy mi kell..és egész évbe csak 3 napot igazolhat a szülő. Ezen is erősen gondolkodom, hogy 3 napot ne menjek vagy 2-t..

Majd meséld el ha sikerült a folyamatban lévő dolog.Tippelek:találkozást szerveznek neked Dave-vel?Esetleg Alan-el? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 13. - 18:55:10
Létrehozva: #5234

devotee

Idézet (Mode93 @ 2009.12. 13. - 18:52:27) *
Huh, július vége, hol van az még (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csillagászatot én is szeretem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szurkolok ám (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) voltam az elte-en egyszer csillagászati előadáson, a térbeli koordináták voltak lazán bemelegítésnek.... mondtam is a társaimnak, h figyeljetek, mert nem könnyű téma (az egyik csillagászati könyvemben leírják a térbeli koordinátákat), én is bőszen rajzoltam és mondtam, h otthon át kell néznem, h felfogjam teljesen XD

párom pedzegette, h mi lenne, ha csillagásznak is jelentkeznék... mondtam, h neeem, az olyan magasröptű matek, fizika és kémia, hogy oda tényleg csak a zsenik menjenek. más dolog az, h felfogom az NG-n vetített dok. filmeket és más az, hogyha nekem kell új téziseket kitalálnom, vagy csak megértenem Einstein relativitás elméletét, mert ZH lesz belőle...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 13. - 18:57:22
Létrehozva: #5235

devotee

Idézet (Capricornus @ 2009.12. 13. - 18:50:03) *

Akkor július végén szorit neked az egész sereg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode most úgy tűnik messze van július Caprinak de emlékszel szeptemberben te is szomorkodtál,hogy mikor lesz január és tessék milyen gyorsan eltelt az a pár hónap és már csak szinte napok kérdése a koncert ahol láthatod apádat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .Na hát július is itt lesz pikk-pakk Caprinak.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 13. - 18:58:37
Létrehozva: #5236

devotee

Idézet (Mode93 @ 2009.12. 13. - 18:48:56) *

mondm ár el, hm i az a folyamatban lévő dolog!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ezeket a cuccokat honnan kaptad? nekem is kell!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi az a tagsági kártya, hol vagy tag?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 13. - 18:59:34
Létrehozva: #5237

devotee

Idézet (Capricornus @ 2009.12. 13. - 18:55:10) *
köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) voltam az elte-en egyszer csillagászati előadáson, a térbeli koordináták voltak lazán bemelegítésnek.... mondtam is a társaimnak, h figyeljetek, mert nem könnyű téma (az egyik csillagászati könyvemben leírják a térbeli koordinátákat), én is bőszen rajzoltam és mondtam, h otthon át kell néznem, h felfogjam teljesen XD

párom pedzegette, h mi lenne, ha csillagásznak is jelentkeznék... mondtam, h neeem, az olyan magasröptű matek, fizika és kémia, hogy oda tényleg csak a zsenik menjenek. más dolog az, h felfogom az NG-n vetített dok. filmeket és más az, hogyha nekem kell új téziseket kitalálnom, vagy csak megértenem Einstein relativitás elméletét, mert ZH lesz belőle...

Uh...csillagászat...nem értek hozzá csak azt tudom,hogy szépek és ha felnézek az égre tetszenek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 13. - 18:59:45
Létrehozva: #5238

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 13. - 18:57:22) *
Akkor július végén szorit neked az egész sereg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode most úgy tűnik messze van július Caprinak de emlékszel szeptemberben te is szomorkodtál,hogy mikor lesz január és tessék milyen gyorsan eltelt az a pár hónap és már csak szinte napok kérdése a koncert ahol láthatod apádat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .Na hát július is itt lesz pikk-pakk Caprinak.

egyetértek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is sopánkodtam júniusban, h a köv. koncert milyen messze van és tessék, maholnap itt van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de az a tetves karácsony csak nem akar eljönni XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 13. - 19:06:48
Létrehozva: #5239

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 13. - 18:59:34) *
Uh...csillagászat...nem értek hozzá csak azt tudom,hogy szépek és ha felnézek az égre tetszenek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

igen - igen, olyan szépek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de, ha csillagász vagy, vagy csak hobbicsillagász és te fedezel fel egy új kisbolygót vagy üstököst, te nevezheted el! Milyen lenne már a Gore - Gahan üstökös, vagy Martin kisbolygó? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy mondjuk Dave - kráter... XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave - fennsík, Martin - hegység, mondjuk egy új bolygó esetében (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 13. - 19:06:55
Létrehozva: #5240

devotee

Capri nyugi mindjárt itt a karácsony...várod? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 260 261 262 263 264 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
174 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (174 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: