![]() ![]() |
2009.12. 13. - 19:09:52
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Capri nyugi mindjárt itt a karácsony...várod? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon szeretem ezt az ünnepet, olyan meghitt és szép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg első igazán közös karácsony párommal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg lesz fánk is!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 19:11:21
Létrehozva:
|
|
|
És az Edó telihold ? HEheheheehee
Na elmentem moziba lányok.. ezt nem birtam kihagyni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pusza |
|
|
|
2009.12. 13. - 19:12:25
Létrehozva:
|
|
|
Majd meséld el ha sikerült a folyamatban lévő dolog.Tippelek:találkozást szerveznek neked Dave-vel?Esetleg Alan-el? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rendben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Közel járunk, azt hiszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem, nem, sajnos nem, de ennek is legalább annyira fogok örülni, mintha egy találkozás lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 19:12:34
Létrehozva:
|
|
|
És az Edó telihold ? HEheheheehee Na elmentem moziba lányok.. ezt nem birtam kihagyni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pusza jó mozizást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 19:13:03
Létrehozva:
|
|
|
igen - igen, olyan szépek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de, ha csillagász vagy, vagy csak hobbicsillagász és te fedezel fel egy új kisbolygót vagy üstököst, te nevezheted el! Milyen lenne már a Gore - Gahan üstökös, vagy Martin kisbolygó? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy mondjuk Dave - kráter... XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave - fennsík, Martin - hegység, mondjuk egy új bolygó esetében (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól hangzik...Gore-Gahan üstökös (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én pl.karácsonykor szoktam olyat csinálni,hogy kimegyek az udvarra este, hallgatom a csendet hisz szinte ki nem jár az utcán és nézem a csillagokat.lehet,hogy szentimentálisan hangzik de olyan mintha az ünnepre való tekintettel akkor még a csillagok is fényesebben ragyognak. |
|
|
|
2009.12. 13. - 19:19:54
Létrehozva:
|
|
|
mondm ár el, hm i az a folyamatban lévő dolog!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezeket a cuccokat honnan kaptad? nekem is kell!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi az a tagsági kártya, hol vagy tag?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) türelem drágám, türelem XD XD |
|
|
|
2009.12. 13. - 19:21:29
Létrehozva:
|
|
|
Jól hangzik...Gore-Gahan üstökös (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én pl.karácsonykor szoktam olyat csinálni,hogy kimegyek az udvarra este, hallgatom a csendet hisz szinte ki nem jár az utcán és nézem a csillagokat.lehet,hogy szentimentálisan hangzik de olyan mintha az ünnepre való tekintettel akkor még a csillagok is fényesebben ragyognak. az ünnepre való tekintettel az elméd a csillagokat is fényesebbé teszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) karácsony, karácsony, karácsony, karácsony XD még a karácsonyi takarítást is várom, mert utána mindjárt karácsony XD türelem drágám, türelem XD XD mikor fogod elmondani? mi a határidőd?XD jelöltelek iwiwen |
|
|
|
2009.12. 13. - 19:22:19
Létrehozva:
|
|
|
Edóka jó mozizást.
Mode nagyon titokzatos vagy... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Capri még egy kis türelem már nincs sok idő karácsonyig...a következő pár napban pedig úgy is van mit csinálni.Bevásárló lista készités aztán bevásárlás ,ajándék csomagolás és hasonlók.Szóval használd ki a napokat mert mindjárt itt az ünnep. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 19:22:59
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
|
|
|
|
2009.12. 13. - 19:25:27
Létrehozva:
|
|
|
az ünnepre való tekintettel az elméd a csillagokat is fényesebbé teszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) karácsony, karácsony, karácsony, karácsony XD még a karácsonyi takarítást is várom, mert utána mindjárt karácsony XD mikor fogod elmondani? mi a határidőd?XD jelöltelek iwiwen Igazad lehet ami a csillagok fényességét illeti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 19:28:30
Létrehozva:
|
|
|
Capri: ELTE TTK nekem sok repülős fiú haverom végzett ott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fizikus + meteorológusként. De sajnos egyik sem tud a szakmájában dolgozni, mert pl. a tvknél is olyanok mondnak időjárás jelentést, akinek nincsen szakirányú végzettsége; Onyhjuta Judit, Gaál Noémi, Pataki Zita.. Ez számomra undorító. A karácsony számomra nem a legkedvesebb ünnep, elanyagiasodott. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( hát ez az, biológusként is sztem csak kihalással vagy van a másik út kifejezetten lányoknak, de azt én nem.... fizikus + meteorológus? érdekes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egy időjóssal sem találkoztam még XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi késztette őket erre a szakra?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) karácsonnyal kapcsolatban igazad van, de mivel már megvettük a meglepiket nem kell látnom az anyagias tömeget XD Edóka jó mozizást. Mode nagyon titokzatos vagy... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Capri még egy kis türelem már nincs sok idő karácsonyig...a következő pár napban pedig úgy is van mit csinálni.Bevásárló lista készités aztán bevásárlás ,ajándék csomagolás és hasonlók.Szóval használd ki a napokat mert mindjárt itt az ünnep. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaja, holnap sütök egy kis mézeskalácsot. a múltkor este 8-ig azt sütöttem, most nem akarom addig sütni XD na lépek rajzolni, később jövök, pápá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 19:28:29
Létrehozva:
|
|
|
[quote name='Capricornus' post='7959' date='2009.12. 13. - 19:26:04']hát ez az, biológusként is sztem csak kihalással vagy van a másik út kifejezetten lányoknak, de azt én nem.... fizikus + meteorológus? érdekes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egy időjóssal sem találkoztam még XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi késztette őket erre a szakra?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 19:28:42
Létrehozva:
|
|
|
Capri: ELTE TTK nekem sok repülős fiú haverom végzett ott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fizikus + meteorológusként. De sajnos egyik sem tud a szakmájában dolgozni, mert pl. a tvknél is olyanok mondnak időjárás jelentést, akinek nincsen szakirányú végzettsége; Onyhjuta Judit, Gaál Noémi, Pataki Zita.. Ez számomra undorító. A karácsony számomra nem a legkedvesebb ünnep, elanyagiasodott. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( Tényleg anyagias az ünnep de nálunk nem az a lényeg mennyire drága ajándék van a fa alatt hanem,hogy együtt legyen a család. |
|
|
|
2009.12. 13. - 19:29:53
Létrehozva:
|
|
|
Mode! Azonnal olvasd el a két imámat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mennyből a Martin, eljött hozzátok mode-lányok, mode-lányok... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 19:30:10
Létrehozva:
|
|
|
Capri majd akkor mondom el és mutatom meg, ha végre a kezembe lesz XD XD Addig nm akarom elmondani, mert ha meg mégse lesz meg, akkor koppanok XD De a címemet már elkérték, hát ugye postán érkezik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Úyhogy már csak arra várok, hogy feladják, és ide érjen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 13. - 19:30:24
Létrehozva:
|
|
|
hát ez az, biológusként is sztem csak kihalással vagy van a másik út kifejezetten lányoknak, de azt én nem.... fizikus + meteorológus? érdekes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egy időjóssal sem találkoztam még XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi késztette őket erre a szakra?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) karácsonnyal kapcsolatban igazad van, de mivel már megvettük a meglepiket nem kell látnom az anyagias tömeget XD jaja, holnap sütök egy kis mézeskalácsot. a múltkor este 8-ig azt sütöttem, most nem akarom addig sütni XD na lépek rajzolni, később jövök, pápá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó rajzolást,pápá. |
|
|
|
2009.12. 13. - 19:31:20
Létrehozva:
|
|
|
Mode! Azonnal olvasd el a két imámat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mennyből a Martin, eljött hozzátok mode-lányok, mode-lányok... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hol vannak??? XD |
|
|
|
2009.12. 13. - 19:31:39
Létrehozva:
|
|
|
Capri majd akkor mondom el és mutatom meg, ha végre a kezembe lesz XD XD Addig nm akarom elmondani, mert ha meg mégse lesz meg, akkor koppanok XD De a címemet már elkérték, hát ugye postán érkezik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Úyhogy már csak arra várok, hogy feladják, és ide érjen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kiemelt állójegy XD Jó rajzolást,pápá. köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 19:31:49
Létrehozva:
|
|
|
Sajnos apum anyjának köszönhetően nálunk apum ága felöl nagy a széthúzás. Még mielőtt megszülettem volna. :S Anyum szülei révén részese lehettem párszor a karácsony csodájának, de nem nagyon szeretem akkor sem ezt az ünnepet... mert szüleimet apum anyja és apja ilyenkor is ok nélkül bántotta és apum szülei anyum csodás szüleit is kikezdték.... szóval ezért utálom....
|
|
|
|
2009.12. 13. - 19:33:31
Létrehozva:
|
|
|
Capri majd akkor mondom el és mutatom meg, ha végre a kezembe lesz XD XD Addig nm akarom elmondani, mert ha meg mégse lesz meg, akkor koppanok XD De a címemet már elkérték, hát ugye postán érkezik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Úyhogy már csak arra várok, hogy feladják, és ide érjen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode ne csigázz minket tovább... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Inkább egy szót se többet,majd akkor ha már meg van a cucc... Niki látom ma formában vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |