2400 Oldal V  « < 262 263 264 265 266 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
---
post 2009.12. 13. - 19:33:54
Létrehozva: #5261

devotee

Capri szeretnélek megkérni, hogy gyere el hozzánk, főzzél-süssél. És munka után várj minket sok szeretettel a fa alatt. Köszike. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nincs kedvem karácsonyozni. Lehetne, hogy hibernáljam magamat erre a pár napra? Na mindegy, majd fogom magam és elmegyek dolgozni. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A karácsony szerintem annak jó, aki gyerek, vagy gyereke van, vagy otthon van, aztán van ideje felkészülgetni rá. Én meg belefutok a munkából a karácsonyba. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Majd szentestés műszakomból reggel nézek magam elé: Jé, karácsony van! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Na, szóval nincs kedvem hozzá!
Én nyaralni akarok! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 13. - 19:35:11
Létrehozva: #5262

devotee

Idézet (Capricornus @ 2009.12. 13. - 19:31:39) *
kiemelt állójegy XD

köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Neeeem XD Türelem XD!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.12. 13. - 19:36:16
Létrehozva: #5263

devotee

Mi Mode-unk, akik az Univerzumban vagytok, szenteltessék meg a zenétek, jöjjön el az új albumotok, legyen meg a jó hangzásotok, amint a Devotional tour-on, úgy a Tour of the Universen is. Mindennapi dalainkat énekeljétek el ma, és bocsássátok meg fanyalgásunk, miképpen mi is megbocsátunk ha épp gyengébbek vagytok, és ne vigyetek minket más zenekar felé, de akkor legyen ez az évezred turnéja!
Mert tiétek a szívünk, a lelkünk, és a rajongásunk, mindörökkön örökké. Ámen.

Mi Martinunk, aki Santa Barbarán vagy, szenteltessék meg a te hangod, jöjjön el a te zenéd, legyen meg a te koncerted, amint a stúdióban, úgy a színpadon is.
Mindennapi dalainkat írdd meg nekünk ma, és bocsásd meg nem rajongásunkat, miképpen mi is megbocsátunk az ellened rajongóknak és ne vígy minket a Kozsó zenéjéhez, de szabadíts meg tőlük.
Mert tiéd a szívünk, a fülünk (testünk), és a rajongásunk, mindörökkön örökké. Ámen.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 13. - 19:37:21
Létrehozva: #5264

devotee

Idézet (Niki @ 2009.12. 13. - 19:36:16) *
Mi Mode-unk, akik az Univerzumban vagytok, szenteltessék meg a zenétek, jöjjön el az új albumotok, legyen meg a jó hangzásotok, amint a Devotional tour-on, úgy a Tour of the Universen is. Mindennapi dalainkat énekeljétek el ma, és bocsássátok meg fanyalgásunk, miképpen mi is megbocsátunk ha épp gyengébbek vagytok, és ne vigyetek minket más zenekar felé, de akkor legyen ez az évezred turnéja!
Mert tiétek a szívünk, a lelkünk, és a rajongásunk, mindörökkön örökké. Ámen.

Mi Martinunk, aki Santa Barbarán vagy, szenteltessék meg a te hangod, jöjjön el a te zenéd, legyen meg a te koncerted, amint a stúdióban, úgy a színpadon is.
Mindennapi dalainkat írdd meg nekünk ma, és bocsásd meg nem rajongásunkat, miképpen mi is megbocsátunk az ellened rajongóknak és ne vígy minket a Kozsó zenéjéhez, de szabadíts meg tőlük.
Mert tiéd a szívünk, a fülünk (testünk), és a rajongásunk, mindörökkön örökké. Ámen.

Jáááááájj ez nagyon nagy XDDDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 13. - 19:38:33
Létrehozva: #5265

devotee

Idézet (jjantarr @ 2009.12. 13. - 19:31:49) *
Sajnos apum anyjának köszönhetően nálunk apum ága felöl nagy a széthúzás. Még mielőtt megszülettem volna. :S Anyum szülei révén részese lehettem párszor a karácsony csodájának, de nem nagyon szeretem akkor sem ezt az ünnepet... mert szüleimet apum anyja és apja ilyenkor is ok nélkül bántotta és apum szülei anyum csodás szüleit is kikezdték.... szóval ezért utálom....

Jantar ismerős a dolog:Nálunk is a nagyfater csinálta egy időben minden évben a fesztivált szándékosan karácsonykor.De úgy vagyok vele azért sem hagyom,hogy megutáltassa velem az ünnepet.Mostanában már pedig hál isten nem tolja be a pofáját a karácsonyi ebédre sem mert engem utál( kölcsönös mert én is őt de nagyon).Igaz az egész családot utálja,már a keresztszüleim se jönnek haza mamához ezt is elérte a vén szemét.De pukkadjon meg ott ahol van. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Egyszer az összes mocsokságáért megfizet.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 13. - 19:43:51
Létrehozva: #5266

devotee

Idézet (Mode93 @ 2009.12. 13. - 19:35:11) *
Neeeem XD Türelem XD!!!!!!

Feladták neked Dave-et ajándékba karácsonyra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Más tippem nincs.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 13. - 19:46:12
Létrehozva: #5267

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 13. - 19:38:33) *
Jantar ismerős a dolog:Nálunk is a nagyfater csinálta egy időben minden évben a fesztivált szándékosan karácsonykor.De úgy vagyok vele azért sem hagyom,hogy megutáltassa velem az ünnepet.Mostanában már pedig hál isten nem tolja be a pofáját a karácsonyi ebédre sem mert engem utál.Igaz az egész családot utálja,már a keresztszüleim se jönnek haza mamához ezt is elérte a vén szemét.De pukkadjon meg ott ahol van. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

Bocsi a kitérőért...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Csak zárójelbe jegyeztem meg....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 13. - 19:46:13
Létrehozva: #5268

devotee

a karácsony jó is lehet, nálunk pl azért nem anyagias, mert nem vagyunk valami lóvésak, így aztán mindig valami hasznos apróság az ajándék, vagy az se, ha nem fér bele. nincs ünnepek előtt ilyen hisztérikus vásárlási láz, meg semmi. szenteste sincs semmi hűhó, nagy bezabálás, karácsonyfa, tévé együtt. csend. nyugszi. anyuka bealszik a tévé előtt, én meg nézem éjfélig a karácsonyi filmeket, tökjó!
mindig befordulok azért kicsit, mert általában kijön rajtam a szerelemhiány. de azért jó. melankolikus ünnep nekem, mindig sokat gondolkodom. most pl szerintem hiperintenzív Mode-szeánszaim lesznek, mert a koncert körüli napokban már intenzív vizsgaidősuck lesz. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 13. - 19:47:46
Létrehozva: #5269

devotee

Tényleg már lassan itt a jan. 11 is... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 13. - 19:48:54
Létrehozva: #5270

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 13. - 19:43:51) *
Feladták neked Dave-et ajándékba karácsonyra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Más tippem nincs.

nemnem. Ő az én fám alatt lesz. egy szál fekete girlandba tekerve (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) jujj, de szép lesz
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.12. 13. - 19:49:16
Létrehozva: #5271

devotee

(Lehet csak az a bajom most, hogy örültem volna a babának és milyen szuper lett volna hármasban pihizni a fa alatt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) már két és fél hónapos lenne, ha jól számolom...)

De most itt van a fekete sereg adventje. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 13. - 19:49:43
Létrehozva: #5272

devotee

Idézet (jjantarr @ 2009.12. 13. - 19:46:12) *
Lenézem az ilyen embereket. De tudod az a fura mi nem is igazán jártunk össze, mert apum anyjának csak apum öccse és családja kell. Apum anyja azt is elére, h. apum és öccse ne szóljank egymáshoz. Már több mint 13 éve nem is beszéltek egymással. Apum apja (gonosz ember) úgy halt meg, hogy a testvérével ki sem békült (apum keresztapjával) a felesége apum anyjának a tanácsára... és sorolhatnám, mit tett még apum és anyum ellen mielőtt megszülettem. 7 éve koromig nem láttak. Anyum versenyszerüen lovagolt a 70es években a lába a kengyelbe akadta nem volt még önkioldó kengyel. Sokáig tartott mig a lába felépült. Apum anyja azt mondta a fia ne vegyen el sántát.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((

Bocsi a kitérőért...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Csak zárójelbe jegyeztem meg....

Ugyan már itt mindent meg lehet beszélni.Én is azért mondtam el,hogy tudd nem vagy egyedül ebben a dologban.
Egyébként "kedves" néni az apukád anyukája. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.12. 13. - 19:50:38
Létrehozva: #5273

devotee

Na! Idetalált FruMode is? Üdv a seregben!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 13. - 19:51:06
Létrehozva: #5274

devotee

Kedves egy sz.láda....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 13. - 19:51:30
Létrehozva: #5275

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 13. - 19:43:51) *

Sajnos nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyszerű dolog, de mégis nagyszerű (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Illetve nem olyan egyszerű, mert nem hiszem, hogy minden rajongó polcán megfordul XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 13. - 19:51:40
Létrehozva: #5276

devotee

frumode l/f?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 13. - 19:51:58
Létrehozva: #5277

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 13. - 19:38:33) *
Jantar ismerős a dolog:Nálunk is a nagyfater csinálta egy időben minden évben a fesztivált szándékosan karácsonykor.De úgy vagyok vele azért sem hagyom,hogy megutáltassa velem az ünnepet.Mostanában már pedig hál isten nem tolja be a pofáját a karácsonyi ebédre sem mert engem utál( kölcsönös mert én is őt de nagyon).Igaz az egész családot utálja,már a keresztszüleim se jönnek haza mamához ezt is elérte a vén szemét.De pukkadjon meg ott ahol van. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Egyszer az összes mocsokságáért megfizet.

jaj, lányok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) látom, nemcsak nálunk vannak pöcsök a családban. épp az előbb mondta mami telefonon, hogy idióta nagybátyám az egész havi fizetését beledobálta a játékgépbe. mondjuk kurvára nem ezért dolgoztam, de még jó hogy dolgoztam, és így én fizetem majd most a karácsonyt. nem, semmi extra, a kaját, a számlákat. fasza. nembaj gyerekek, tegyük túl magunkat rajta, én nem vagyok hajlandó depressziós lenni már megint. nemnem, amikor itt a Mode, a tökély netovábbja, és minden nappal egyre gyorsul a pulzusom, ahogy azt Edó olvasta is a blogomban. jó lesz veletek együtt várakozni
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.12. 13. - 19:53:58
Létrehozva: #5278

devotee

Hali Csajok!
Puszi Mindenkinek!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csak beköszönök hozzátok,készülődök,holnap megyek a kórházba,műtétre.
Majd jelentkezem!
Addíg is sok puszi Nektek!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Köszi a teló számokat!
Ha valakinek elfelejtettem elküldeni,akkor bocsi,dobjon PÜ-t!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Cupp-cupp
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 13. - 19:55:29
Létrehozva: #5279

devotee

Idézet (lolacska @ 2009.12. 13. - 19:48:54) *
nemnem. Ő az én fám alatt lesz. egy szál fekete girlandba tekerve (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) jujj, de szép lesz

És csábtáncot jár neked... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki ne gyötörd magad ezzel.Lesz kisbabád hidd el.Egy igazi gyönyörű kisbaba.Csak nyugalom és türelem.Tudom nem könnyű de várd ki a végét..

FroMode szerintem lány és éppen rá gondoltam,hogy be kéne ide szervezni mert nekem szimpi a kinti hozzászólásai alapján. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 13. - 19:55:52
Létrehozva: #5280

devotee

lola köszi szépen a kedves szavaidat. Pont én is így vagyok ezzel, amikor ilyen idiótákba futok rögtön a DM a gyógyír a számomra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 262 263 264 265 266 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
139 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (139 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: