2400 Oldal V  « < 263 264 265 266 267 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
---
post 2009.12. 13. - 19:56:03
Létrehozva: #5281

devotee

Jaj szegény Ildi! Mennék szívesen ápolni téged, és melletted lennék végig! Szórakoztatnálak az imáimmal. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ne izgulj. Könnyű azt mondani, mi? Mikor jössz?
Ne félj ám, gondolunk rád! Juj szegény...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 13. - 19:59:13
Létrehozva: #5282

devotee

A legjobbakat Ildi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=OUE6iiouqtI one caress dublin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 13. - 19:59:31
Létrehozva: #5283

devotee

Idézet (ildi.dm @ 2009.12. 13. - 19:53:58) *
Hali Csajok!
Puszi Mindenkinek!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csak beköszönök hozzátok,készülődök,holnap megyek a kórházba,műtétre.
Majd jelentkezem!
Addíg is sok puszi Nektek!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Köszi a teló számokat!
Ha valakinek elfelejtettem elküldeni,akkor bocsi,dobjon PÜ-t!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Cupp-cupp

Ildi holnap gondolunk rád.Nagy puszi... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 13. - 20:00:05
Létrehozva: #5284

devotee

Idézet (jjantarr @ 2009.12. 13. - 19:55:52) *
lola köszi szépen a kedves szavaidat. Pont én is így vagyok ezzel, amikor ilyen idiótákba futok rögtön a DM a gyógyír a számomra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

igen, annyit segít, nem is értem. az a durva, hogy barátaim közül nagyon sokan nagyon nem szeretik a Mode-ot, és ilyeneket gondolnak, hogy az egy mennyire negatív zene, és pl azt mondja a minap egy barátom, azt hittem leütöm: "DepecheMOde? ugyan már, aki azt hallgatja, az annyira depressziós, hogy már meg is halt." na ez annyira nem igaz. épp ezen agyalok mostanában, hogy mi választja el a rajongókat ezektől az emberektől, hogy hallunk ki annyira más dolgokat ugyanabból a zenéből.
nekem nemhogy nem befordít, inkább olyan túlcsorduló örömet ad, hogy nem is értem. egy egyszerű It's No Good-on be tudok sírni az örömtől, hogy olyan tökéletes.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 13. - 20:01:57
Létrehozva: #5285

devotee

Idézet (Mode93 @ 2009.12. 13. - 19:51:30) *
Sajnos nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyszerű dolog, de mégis nagyszerű (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Illetve nem olyan egyszerű, mert nem hiszem, hogy minden rajongó polcán megfordul XD

Akkor az cd vagy dvd lesz... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na jó nem találgatok tovább. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 13. - 20:05:14
Létrehozva: #5286

devotee

így, ahogy írod... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem nagy kedvencem volt egyidőben a little 15 klippje és a szöveg is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) annyira imádom az esős időt, mert mindig arra asszociálok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja nekem is vannak ismerőseim, aki azt mondják, hogyan leehet olyan zenét hallgatni, hiszen a tagok drogosok és alkoholisták.. miért nem hallgatom zsédenyi adrienn dalait hiszen az a nő maga a tökély. holott ez nem igaz zsédenyi egy álszent nő, csak álarc, amit mutat az egyik barátnőmmel elég bunkó volt és én is szemtanúja voltam így szóval kiállította a szegénységi bizonyítványát és alá is írt, vagy a tarfejú pösze dobrády, kasza tibi, kefir :SSS<-- ezek mind nagyképűek martin gore & alan wilder ...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 13. - 20:05:16
Létrehozva: #5287

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 13. - 20:01:57) *
Akkor az cd vagy dvd lesz... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na jó nem találgatok tovább. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem-nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is érdemes, ezt úgysem tudjátok kitalálni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
FruMode
post 2009.12. 13. - 20:05:22
Létrehozva: #5288

Painkiller

Sziasztok! Useless girl felvettelek msnre! Én már várom a karácsonyt, van egy hangulata. Ilyenkor templomba is szoktam menni anyáékkal, elvégre a karácsony Istenről szól és nem a méregdrága ajándékokról, nagy zabálásokról. Olyankor nyugi van, együtt a család, a fenyőfán ég a gyertya, nem is kell ennél több. Egyébként én sem komálom azokat az embereket, akiknek a pénz körül forog a karácsony, ugyanis egyáltalán nem arról szól. Nálunk sem szokás méregdrága cuccokat venni egymásnak ajándékba mi sem vagyunk milliomosok. Viszont személy szerint hülyeségnek tartom a Valentin napot, nem tudom, hogy ti hogy vagytok ezzel.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 13. - 20:06:26
Létrehozva: #5289

devotee

(IMG:http://www.martinleegore.com/biography001005.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 13. - 20:06:27
Létrehozva: #5290

devotee

Idézet (lolacska @ 2009.12. 13. - 20:00:05) *
igen, annyit segít, nem is értem. az a durva, hogy barátaim közül nagyon sokan nagyon nem szeretik a Mode-ot, és ilyeneket gondolnak, hogy az egy mennyire negatív zene, és pl azt mondja a minap egy barátom, azt hittem leütöm: "DepecheMOde? ugyan már, aki azt hallgatja, az annyira depressziós, hogy már meg is halt." na ez annyira nem igaz. épp ezen agyalok mostanában, hogy mi választja el a rajongókat ezektől az emberektől, hogy hallunk ki annyira más dolgokat ugyanabból a zenéből.
nekem nemhogy nem befordít, inkább olyan túlcsorduló örömet ad, hogy nem is értem. egy egyszerű It's No Good-on be tudok sírni az örömtől, hogy olyan tökéletes.

Igaz...mármint a tökéletes

Én nem érzem magam depressziósnak pedig mindennap hallgatom a DM-et.Sőt engem is feldob... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 13. - 20:07:46
Létrehozva: #5291

devotee

Idézet (jjantarr @ 2009.12. 13. - 20:05:14) *
így, ahogy írod... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem nagy kedvencem volt egyidőben a little 15 klippje és a szöveg is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) annyira imádom az esős időt, mert mindig arra asszociálok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja nekem is vannak ismerőseim, aki azt mondják, hogyan leehet olyan zenét hallgatni, hiszen a tagok drogosok és alkoholisták.. miért nem hallgatom zsédenyi adrienn dalait hiszen az a nő maga a tökély. holott ez nem igaz zsédenyi egy álszent nő, csak álarc, amit mutat az egyik barátnőmmel elég bunkó volt és én is szemtanúja voltam így szóval kiállította a szegénységi bizonyítványát és alá is írt, vagy a tarfejú pösze dobrády, kasza tibi, kefir :SSS<-- ezek mind nagyképűek martin gore & alan wilder ...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Dave mióta drogos könyörgöm, Martin mióta alkoholista, már rég leszoktak, ráadásul úgy, ahogy kevés ember képes rá..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Little 15 klipjét meg a számot én is nagyon szeretem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) El nem tudom képzelni, mit esznek azon a Zsédán de komolyan XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 13. - 20:09:24
Létrehozva: #5292

devotee

Idézet (FruMode @ 2009.12. 13. - 20:05:22) *
Sziasztok! Useless girl felvettelek msnre! Én már várom a karácsonyt, van egy hangulata. Ilyenkor templomba is szoktam menni anyáékkal, elvégre a karácsony Istenről szól és nem a méregdrága ajándékokról, nagy zabálásokról. Olyankor nyugi van, együtt a család, a fenyőfán ég a gyertya, nem is kell ennél több. Egyébként én sem komálom azokat az embereket, akiknek a pénz körül forog a karácsony, ugyanis egyáltalán nem arról szól. Nálunk sem szokás méregdrága cuccokat venni egymásnak ajándékba mi sem vagyunk milliomosok. Viszont személy szerint hülyeségnek tartom a Valentin napot, nem tudom, hogy ti hogy vagytok ezzel.

Szia ,üdv közöttünk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 13. - 20:10:36
Létrehozva: #5293

devotee

Idézet (FruMode @ 2009.12. 13. - 20:05:22) *

Szia!!

fú a Valentin naptól kiver a víz, utálom.
hülyes szivecskés fos, ráadásul annyira nem a mi kultúrkörünk, utálom.

Jantar, az én barátaim javarészt azért oké zenéket hallgatnak, csak nekem ez a Coldplay, meg MR2 generáció amolyan hígfos. nem mondom, hogy rossz, egyszerűen csak untat, nem érdekel, nem találok benne semmit, ami nekem szól.
az általad említett nyomingerek meg... 14 éven felül szerintem megbocsáthatatlan. Zsédát látni se bírom. pont azért, mert akinek ilyen hangja van, az akár kezdhetne is vele valamit. ehelyett csak tekergeti a seggét és bazi szarokat nyekereg. egy álságos pics. de mondjuk én csak három nőnemű énekest szeretk, a többi egyszerűen untat. főleg ez a csillagokat leéneklem soul-r'n'b-vonal. boa.
nekem az énekes az hímnemű
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 13. - 20:11:19
Létrehozva: #5294

devotee

(IMG:http://www.audiodrums.com/audio/2008/09/depeche_mode.jpg)
Nézzétek, Dave milyen csinos, Andy-nek meg mekkora pocakja van XD Grainne hízlalja, vagy mit csinál vele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pedig szép szál legény volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 13. - 20:15:16
Létrehozva: #5295

devotee

martin és a kombiné (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

martin hosszú bőrruhába
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 13. - 20:16:19
Létrehozva: #5296

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 13. - 20:06:27) *
Igaz...mármint a tökéletes

Én nem érzem magam depressziósnak pedig mindennap hallgatom a DM-et.Sőt engem is feldob... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ááá, meg most egy dolog egy sötét, vagy szomorkás hangulat, de nem érfelvágós meg nemtudom. plusz az élet inkább szomorkás, olyan jó értelemben, nemtudom, értitek-e, mire akarok kilyukadni. a kényszeredett vidámkodás annyira hazug, utálom. semmi köze az életigenléshez vagy a pozitív gondolkodáshoz, az csak idióta vidámkodás.

én mindig azt mondom, a Mode zenéje olyan, mint az élet, igazából: szomorú-szép.

ez a drogos-téma meg... ugyanmár, melyik zenész nem nyúl ilyesmihez? a legnagyobbak ebbe belehaltak, csókolom. ez a rock'n'roll-élet. a különbség éppen az, hogy ezek a drágák onnan jöttek vissza, ahonnan nagyon keveseknek sikerült. én Dave-et ezért pont hogy még jobban tisztelem. megjárta a poklot. túlélte. ((hehe, pont mint Gandalf:D))
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 13. - 20:17:36
Létrehozva: #5297

devotee

Martin-nal vajon mit csinálnak?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 13. - 20:19:36
Létrehozva: #5298

devotee

Hát ja a valentin nap tényleg elég csöpögős és erőltetett,hánynom kell tőle (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .Legyek kiábráditó? Dave is valentin napon vette el Jennifert.A kis romantikus... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 13. - 20:21:00
Létrehozva: #5299

devotee

Idézet (lolacska @ 2009.12. 13. - 20:16:19) *
ááá, meg most egy dolog egy sötét, vagy szomorkás hangulat, de nem érfelvágós meg nemtudom. plusz az élet inkább szomorkás, olyan jó értelemben, nemtudom, értitek-e, mire akarok kilyukadni. a kényszeredett vidámkodás annyira hazug, utálom. semmi köze az életigenléshez vagy a pozitív gondolkodáshoz, az csak idióta vidámkodás.

én mindig azt mondom, a Mode zenéje olyan, mint az élet, igazából: szomorú-szép.

ez a drogos-téma meg... ugyanmár, melyik zenész nem nyúl ilyesmihez? a legnagyobbak ebbe belehaltak, csókolom. ez a rock'n'roll-élet. a különbség éppen az, hogy ezek a drágák onnan jöttek vissza, ahonnan nagyon keveseknek sikerült. én Dave-et ezért pont hogy még jobban tisztelem. megjárta a poklot. túlélte. ((hehe, pont mint Gandalf:D))

hehe, Gahan-Gandalf (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (vicuska @ 2009.12. 13. - 20:19:36) *
Hát ja a valentin nap tényleg elég csöpögős és erőltetett,hánynom kell tőle (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .Legyek kiábráditó? Dave is valentin napon vette el Jennifert.A kis romantikus... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hihi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave-nek elnézzük (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Idézet (jjantarr @ 2009.12. 13. - 20:15:16) *

háhá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 13. - 20:21:47
Létrehozva: #5300

devotee

Idézet (Mode93 @ 2009.12. 13. - 20:11:19) *
Nézzétek, Dave milyen csinos, Andy-nek meg mekkora pocakja van XD Grainne hízlalja, vagy mit csinál vele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pedig szép szál legény volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Dave mindig csinos, ő egy tökély. imádom, hogy olyan jó ízlése van. Andyt meg jól mondod, szép szál legény VOLT (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jaaaj, itt is milyen szép barna Mart... úúú, ugye mindenki olvasta a Stripped-et? mert spoiler következik, és 18as karika is.

((szóval azon a sztorin besírtam a röhögéstől, amikor valami régi osztálytársa Martnak előadja, hogy ők mindig csodálkoztak, hogy hogy lehet hogy Mart szőke, meg elég fehér bőrű meg a szeme is világos, és a közös zuhanyzások alatt meg kiderült hogy a kuk.. akarom mondani, a kiemelt állója meg barna és nagy, mint a négereké. csak akkor oldódott meg a rejtély, amikor kiderült, hogy Mart igazi apja valóban néger volt...)))
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 263 264 265 266 267 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
139 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (139 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: