![]() ![]() |
2009.12. 13. - 20:22:10
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2009.12. 13. - 20:24:00
Létrehozva:
|
|
|
ááá, meg most egy dolog egy sötét, vagy szomorkás hangulat, de nem érfelvágós meg nemtudom. plusz az élet inkább szomorkás, olyan jó értelemben, nemtudom, értitek-e, mire akarok kilyukadni. a kényszeredett vidámkodás annyira hazug, utálom. semmi köze az életigenléshez vagy a pozitív gondolkodáshoz, az csak idióta vidámkodás. én mindig azt mondom, a Mode zenéje olyan, mint az élet, igazából: szomorú-szép. ez a drogos-téma meg... ugyanmár, melyik zenész nem nyúl ilyesmihez? a legnagyobbak ebbe belehaltak, csókolom. ez a rock'n'roll-élet. a különbség éppen az, hogy ezek a drágák onnan jöttek vissza, ahonnan nagyon keveseknek sikerült. én Dave-et ezért pont hogy még jobban tisztelem. megjárta a poklot. túlélte. ((hehe, pont mint Gandalf:D)) Hát igen le a kalappal Dave előtt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örüljünk,hogy él és énekel nekünk. |
|
|
|
2009.12. 13. - 20:24:19
Létrehozva:
|
|
|
Huh, azt hiszem egyszer még Vica kérdezte, hogy a régi Alanért vagyok-e úgy oda. Na egy tipikus kép, pont ez az öltözködés és kinézet tetszik a legjobban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://depechemode.fan-site.hu/pic/kepek/26152.jpg) |
|
|
|
2009.12. 13. - 20:26:27
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
így, ahogy írod... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem nagy kedvencem volt egyidőben a little 15 klippje és a szöveg is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) annyira imádom az esős időt, mert mindig arra asszociálok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja nekem is vannak ismerőseim, aki azt mondják, hogyan leehet olyan zenét hallgatni, hiszen a tagok drogosok és alkoholisták.. miért nem hallgatom zsédenyi adrienn dalait hiszen az a nő maga a tökély. holott ez nem igaz zsédenyi egy álszent nő, csak álarc, amit mutat az egyik barátnőmmel elég bunkó volt és én is szemtanúja voltam így szóval kiállította a szegénységi bizonyítványát és alá is írt, vagy a tarfejú pösze dobrády, kasza tibi, kefir :SSS<-- ezek mind nagyképűek martin gore & alan wilder ...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jantar, nagyon poén, hogy egyesek Zsédához mérik a DM-et holott ég és föld a kettő. Az meg, hogy a tagok drogosok és alkoholisták ez erős túlzás. Már régóta leszoktak, hála Istennek. Eléggé savanyú a szőlő a delikvensnek szerintem, de nem csodálom. A DM ezerszer különb az összes mai felkapott nyálgép csapatnál, akik nyálból épült trónon ülnek Damoklész kardjaként lóg a fejük fölött a süllyesztőbe veszés és a kutya se fog emlékezni rájuk pár év múlva, a DM-re viszont igen. Legalábbis mi igen. A magyar zenészek jórésze nagy rakás kaka, csak a botrányokkal tudnak kitűnni. A szakítás feldolgozásában is segített a DM Precious című száma mostanság az Insight-ba szerelmesedtem bele nagyon egyébként. |
|
|
|
2009.12. 13. - 20:28:03
Létrehozva:
|
|
|
Dave mindig csinos, ő egy tökély. imádom, hogy olyan jó ízlése van. Andyt meg jól mondod, szép szál legény VOLT (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaaaj, itt is milyen szép barna Mart... úúú, ugye mindenki olvasta a Stripped-et? mert spoiler következik, és 18as karika is. ((szóval azon a sztorin besírtam a röhögéstől, amikor valami régi osztálytársa Martnak előadja, hogy ők mindig csodálkoztak, hogy hogy lehet hogy Mart szőke, meg elég fehér bőrű meg a szeme is világos, és a közös zuhanyzások alatt meg kiderült hogy a kuk.. akarom mondani, a kiemelt állója meg barna és nagy, mint a négereké. csak akkor oldódott meg a rejtély, amikor kiderült, hogy Mart igazi apja valóban néger volt...))) erre a sztorira én is emlékszem...nagyon röhögtem rajta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 20:28:24
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://www.audiodrums.com/audio/2008/09/depeche_mode.jpg) Nézzétek, Dave milyen csinos, Andy-nek meg mekkora pocakja van XD Grainne hízlalja, vagy mit csinál vele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pedig szép szál legény volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Martin milyen jól nézz ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 20:29:21
Létrehozva:
|
|
|
A zsédenyi fan ismerősmé attól vannak oda és vissza, h. zsédenyinek most jelent meg a koncert dvdje. zséda hangoztatja mindenhol, hogy a koncertje alatt 8*öltözött át (2 óra alatt) Milyen lehetett már? Szégyen és az ilyen veri magát a tehetségére :S
|
|
|
|
2009.12. 13. - 20:29:42
Létrehozva:
|
|
|
Huh, azt hiszem egyszer még Vica kérdezte, hogy a régi Alanért vagyok-e úgy oda. Na egy tipikus kép, pont ez az öltözködés és kinézet tetszik a legjobban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://depechemode.fan-site.hu/pic/kepek/26152.jpg) Az én szememben apád akkor is jobb hapsi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na jó Alan se kutya... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 20:29:47
Létrehozva:
|
|
|
Capri szeretnélek megkérni, hogy gyere el hozzánk, főzzél-süssél. És munka után várj minket sok szeretettel a fa alatt. Köszike. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nincs kedvem karácsonyozni. Lehetne, hogy hibernáljam magamat erre a pár napra? Na mindegy, majd fogom magam és elmegyek dolgozni. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A karácsony szerintem annak jó, aki gyerek, vagy gyereke van, vagy otthon van, aztán van ideje felkészülgetni rá. Én meg belefutok a munkából a karácsonyba. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Majd szentestés műszakomból reggel nézek magam elé: Jé, karácsony van! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Na, szóval nincs kedvem hozzá! Én nyaralni akarok! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) itthon is főzni és sütni kell XD |
|
|
|
2009.12. 13. - 20:30:27
Létrehozva:
|
|
|
Martin milyen jól nézz ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez a kép tényleg jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 20:31:16
Létrehozva:
|
|
|
A zsédenyi fan ismerősmé attól vannak oda és vissza, h. zsédenyinek most jelent meg a koncert dvdje. zséda hangoztatja mindenhol, hogy a koncertje alatt 8*öltözött át (2 óra alatt) Milyen lehetett már? Szégyen és az ilyen veri magát a tehetségére :S Hu de nagy dolog, a DM-nek meg 30 év alatt megjelent kismillió albuma, kislemeze, dvd-je, stb..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) zséda..pff XD |
|
|
|
2009.12. 13. - 20:31:46
Létrehozva:
|
|
|
Alan egyszerűen imádom sötétbarna haj és kék szem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 13. - 20:32:53
Létrehozva:
|
|
|
Az én szememben apád akkor is jobb hapsi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na jó Alan se kutya... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem is Dave a jobb hapsi, csak nekem Alan a "szerelmem" nem apám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 20:34:05
Létrehozva:
|
|
|
Én mostanában mindenhol Zséda képébe botlom.Olyankor mindig Jantar jut az eszembe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Most már akkor két Mode is van itt a csapatba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 20:34:10
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://farm2.static.flickr.com/1147/1471258825_1d9b9707f7.jpg) Ilyen egy ember, aki sztár léttére tudja, honnét indult. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 13. - 20:34:11
Létrehozva:
|
|
|
Alan egyszerűen imádom sötétbarna haj és kék szem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 20:36:15
Létrehozva:
|
|
|
Én meg... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Mode csurog a nyálad mi....? |
|
|
|
2009.12. 13. - 20:36:20
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 13. - 20:37:37
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://farm2.static.flickr.com/1147/1471258825_1d9b9707f7.jpg) Ilyen egy ember, aki sztár léttére tudja, honnét indult. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vajon mikor jön ide Alan Jantar? |
|
|
|
2009.12. 13. - 20:37:42
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|