![]() ![]() |
2009.10. 19. - 23:01:48
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Huhhh.. tetszik, csak kapkodom a fejem a fordulatokon! Fantasztikus, ahogy a karakterekkel bántok!
|
|
|
|
2009.10. 19. - 23:31:02
Létrehozva:
|
|
|
hát nagyon köszönjük! mindkettőnk nagy kedvence az a sztori, sokat dolgoztunk a karaktereken és igyekeztünk sok sokkoló részt belepakolni. imádom a sötét hangulatát!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
amúgy most a "Lost in the stars" 30. fejezeténél tartok az átpakolásban (helyesírás javítása + betűtípus átformázása). jó ezt is újraolvasni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 19. - 23:43:35
Létrehozva:
|
|
|
Most járok a felénél, de most el kell tennem holnapra, mert korán kelek, megint fájni fog a reggel.
Találd ki melyik legyen a következő nekem, mert szerintem holnapra végzek vele.. bár pestre kell mennem délután, de szerda estére tuti kiolvasom (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Joccakát U-girl! |
|
|
|
2009.10. 19. - 23:47:15
Létrehozva:
|
|
|
jóccakát Edóka!
hát szerintem ahogy az oldalamon is írtam, indulj el fentről a Trilógiánkkal (1. A Sziget, 2. Lost in the stars, 3. The line begins to blur + a Trilógia kiegészítések). Azok voltak az első közös munkáink Caprival. Kis husik még! XDDD további jó olvasást, és majd tájékoztass, hogy hogyan tetszettek! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.10. 20. - 08:03:54
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt vagy napot.
Edóka:az előbb olvastam a tegnap éjszakai horkolós történeteidet.Jó pofák. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egy időben valamiért én is horkoltam és a férjem nem győzőtt böködni,hogy hagyjam már abba.Mostanában meg én böködöm őt mert ő meg csikorgatja a fogát. Angie:hogy vagy? U-girl:neked mit is mondjak...egyszerűen csak szia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 20. - 08:11:28
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Háton el tudtam aludni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval most elég oké a közérzetem. |
|
|
|
2009.10. 20. - 09:21:38
Létrehozva:
|
|
|
Angie az jó hír ha kicsit jobban érzed magad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.10. 20. - 09:27:19
Létrehozva:
|
|
|
Angie az jó hír ha kicsit jobban érzed magad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak ne vérezne minden orrfújásnál az orrom... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De azért már tényleg jobb, hogy éjféltől 8-ig aludtam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most B oldalas DM számokat vadászok/hallgatok. Véletlenül a Newborn mp3-ban nincs meg neked? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 20. - 09:44:56
Létrehozva:
|
|
|
Sajnos nincs.Semmilyen B oldalasom sincs.Pedig pl. a Ghost nagyon tetszik.A Newborn-t még nem is hallottam.Vagy ami még nagyon bejön az a Nostalgia(remélem nem írtam hülyeséget)igaz az nem DM "csak" Dave.Szóval egyik sincs meg pedig jó lenne. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2009.10. 20. - 09:58:03
Létrehozva:
|
|
|
Sajnos nincs.Semmilyen B oldalasom sincs.Pedig pl. a Ghost nagyon tetszik.A Newborn-t még nem is hallottam.Vagy ami még nagyon bejön az a Nostalgia(remélem nem írtam hülyeséget)igaz az nem DM "csak" Dave.Szóval egyik sincs meg pedig jó lenne. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A Ghost nekem megvan, el tudom küldeni ha érdekel, meg az egész SOTU B oldalas lemez megvan, de javarészt inkább remixek, csak 5 kimaradt dal szerepel rajta, viszont mind jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A Nostalgiát ismerem, a Mirror projekten belül készült és Dave énekli, szeretem nagyon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hogy elküldhessem ehhez minimum kellene a citromailnél nagyobb tárhelyű levelező rendszer pl. Gamil. Nagyon egyszerű beregelni, szerintem próbáld meg, sok mindent tudnánk küldeni! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.10. 20. - 10:36:11
Létrehozva:
|
|
|
Angie:Oké megpróbálom a gmail-t. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és ha sikerül akkor megköszönném amit küldeni tudsz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na csináltam gmail-es címet:aranyi.eva@gportal.hu Remélem erre jönnek a dalok. |
|
|
|
2009.10. 20. - 10:59:00
Létrehozva:
|
|
|
Angie:Oké megpróbálom a gmail-t. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és ha sikerül akkor megköszönném amit küldeni tudsz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na csináltam gmail-es címet:aranyi.eva@gportal.hu Remélem erre jönnek a dalok. Most ez gportal vagy gmail? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.10. 20. - 11:05:38
Létrehozva:
|
|
|
Vica, valami nagyon nem jó, megpróbáltam elküldeni erre a címre, de a Yahoo vissza válaszolta az elküldés után 2 másodperccel, hogy nem létezik ilyen mélcím. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Most megpróbálom a gmail.com végződésűre, hátha oda elmegy és csak ide írtad be rosszul a címet...
|
|
|
|
2009.10. 20. - 11:07:55
Létrehozva:
|
|
|
Nekem ez egyre furább... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Megnéztem és már valami üdvözlő mail-t is küldtek,úgyhogy működik.Jól írtam a címet...tényleg nem értem.A gportal.hu/gmail oldalon tudom megnézni ha van levelem....Ja kicsit zavaró,hogy gportal meg gmail.... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
|
2009.10. 20. - 11:12:23
Létrehozva:
|
|
|
Nekem ez egyre furább... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Figyi, semmi fura nincs benne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A gamil és a gportal nem ugyan az. A citromailes címedre küldtem neked valamit kukkants be (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 20. - 11:23:24
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!
Angie: kell a Newborn? el tudom passzolni mailben ha minden igaz. (imádom azt a számot is!) |
|
|
|
2009.10. 20. - 11:24:30
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok! Angie: kell a Newborn? el tudom passzolni mailben ha minden igaz. (imádom azt a számot is!) Szia Useless girl! Igen, kellene (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jöhet a Yahoos címemre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) THX |
|
|
|
2009.10. 20. - 11:33:48
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok lányok!
Na örülök, hogy kapsz levegőt, Angie! Én is, Én is kérek minden félét:) Sőt, ne is kérdezzetek soha csak küldjétek:) Angie, mindjárt megyek feladni a cuccot, csak még várom édesapám, hogy leváltson, mert a munkát befejeztem, megjöttek az asztalosok, és állítják a gipsz-karton falamat, úgyhogy Ő fog engem leváltani. Nem vagyok én ide való (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.10. 20. - 11:35:32
Létrehozva:
|
|
|
Szia Edóka,U-girl.
Angie köszi.Siker. |
|
|
|
2009.10. 20. - 11:44:18
Létrehozva:
|
|
|
Szia Edóka,U-girl. Angie köszi.Siker. tök jó, akkormi a mélcím? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sziasztok lányok! Na örülök, hogy kapsz levegőt, Angie! Én is, Én is kérek minden félét:) Sőt, ne is kérdezzetek soha csak küldjétek:) Angie, mindjárt megyek feladni a cuccot, csak még várom édesapám, hogy leváltson, mert a munkát befejeztem, megjöttek az asztalosok, és állítják a gipsz-karton falamat, úgyhogy Ő fog engem leváltani. Nem vagyok én ide való (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Igen, kapok csak már megint vérzik... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Oké, remélem akkor holnap megkapom. Ragassz rá egy elsőbbségit úgy a tuti, akkor biztos ideér. Mivel szarul vagyok, így mégsem megyek Pestre a munkaalkalmasságira, majd csak a jövő héten valamikor. Így meg tudom írni a DVD-ket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |