![]() ![]() |
2009.12. 13. - 21:50:01
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2009.12. 13. - 21:50:47
Létrehozva:
|
|
|
XD A homik rudija tuti égnek áll ha meglátják ezt a képet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a homik rudija XD |
|
|
|
2009.12. 13. - 21:52:22
Létrehozva:
|
|
|
XD A homik rudija tuti égnek áll ha meglátják ezt a képet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe. szeretem hogy nem homofóbok ezek a fiúk. sőt. ez a kis enyhe homoerotika direkt jót tesz ez nagyon jó! imádom ezt a számot a soturól |
|
|
|
2009.12. 13. - 21:52:22
Létrehozva:
|
|
|
nekem már csak egy félév közi feladatot kell megírnom és lehet kiváltom vele a vizsgát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 13. - 21:53:07
Létrehozva:
|
|
|
a homik rudija XD Ez a sok hozzászólás örökre ittmarad bizonyítéknak? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 21:54:12
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
sziasztok csajok! Szió FruMde, itt is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 13. - 21:56:03
Létrehozva:
|
|
|
nekem már csak egy félév közi feladatot kell megírnom és lehet kiváltom vele a vizsgát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem is félév-lezárós történet, ráadásul hót gagyi, csak nem bírom írni, mert hol rajtatok vihogok, hol a képeken csorog a nyálam, hol tyúbot nézek ugyebár... mit tanulsz, Jantar? és hol? Ez a sok hozzászólás örökre ittmarad bizonyítéknak? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) simán. gondolom. de hát nem baj az, vállaltan vagyunk idióták, nem? |
|
|
|
2009.12. 13. - 21:56:24
Létrehozva:
|
|
|
nappali után levelző me-gtk féléves dolgozatom bulgária eu foglalkoztatás és szocpolja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó téma alig lehet hozzá anyagot találni :S
|
|
|
|
2009.12. 13. - 21:56:32
Létrehozva:
|
|
|
Tehetnénk ide egy 18-as karikát hogy 18 éven aluliaknak nem ajánlott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Háhá, ez lenne akkor az első topic, ahová benéznének. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A tiltott gyümölcs... még megrontjuk a zsenge ifjúságot! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 21:57:30
Létrehozva:
|
|
|
nappali után levelző me-gtk féléves dolgozatom bulgária eu foglalkoztatás és szocpolja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó téma alig lehet hozzá anyagot találni :S egészségedre! viccen kívül, veszedelmesen hangzik. |
|
|
|
2009.12. 13. - 21:57:54
Létrehozva:
|
|
|
Egy eltérő kérdés: biológia első évben, mikor alapozol, mi a valószínűbb: patkányt vagy békát boncolsz? Ugye békát? Ugye?
|
|
|
|
2009.12. 13. - 21:59:00
Létrehozva:
|
|
|
XD A homik rudija tuti égnek áll ha meglátják ezt a képet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A homik rudija............. összecsinálom magam a röhögéstől! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez gyilkos beszólás volt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 21:59:55
Létrehozva:
|
|
|
igen főleg, hogy csak mindehol cirill betűs cuccokat találni hozzá a neten:S de majd összerakom jan 10ig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 13. - 21:59:57
Létrehozva:
|
|
|
Egy eltérő kérdés: biológia első évben, mikor alapozol, mi a valószínűbb: patkányt vagy békát boncolsz? Ugye békát? Ugye? gondolom... úúú, neked a pati eléggé fájna, szegényem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) hülye kérdés, remélem, de akkor gondolom a L'ecsó bejött. |
|
|
|
2009.12. 13. - 22:01:02
Létrehozva:
|
|
|
Egy eltérő kérdés: biológia első évben, mikor alapozol, mi a valószínűbb: patkányt vagy békát boncolsz? Ugye békát? Ugye? Békára tippelek, de csak tipp. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 22:02:13
Létrehozva:
|
|
|
gondolom... úúú, neked a pati eléggé fájna, szegényem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) hülye kérdés, remélem, de akkor gondolom a L'ecsó bejött. patkányboncolásnál lehetséges, h hevesen tiltakoznék, esetleg elpityerednék. ha nekünk kéne megölni őket, tuti zsebre vágom, kirohanok a teremből és hazahozom. elveim elég erősen tiltják a patkányboncolást XD adjanak más emlősállatot XD L'ecsó történetileg egy nagy f...s volt, de a patik aranyosak voltak benne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de én a "D rajzolt Disney híve vagyok. Oroszlánkirályon nőttem fel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 22:02:44
Létrehozva:
|
|
|
gondolom... úúú, neked a pati eléggé fájna, szegényem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) hülye kérdés, remélem, de akkor gondolom a L'ecsó bejött. a Lecsó tök cukker. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 22:02:47
Létrehozva:
|
|
|
igen főleg, hogy csak mindehol cirill betűs cuccokat találni hozzá a neten:S de majd összerakom jan 10ig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) velem az a baj, hogy akkora profi vagyok időhúzásban... ezt a mait is öt perc alatt össze lehet rakni, csak itt cseszem az időmet. utolsó pillanatra hagyás rulez. szakdogámat is 3hét alatt írtam meg. mondjuk hibátlanra, de akkor is. (jaj, a koncertfelvételt hallgatom júniusról, a Master and Servantot, és annyira vicces ahogy Dave belegabalyodik a szövegbe XD) |
|
|
|
2009.12. 13. - 22:03:18
Létrehozva:
|
|
|
Majd ha valami bűnt elkövetek, azt mondják a bíróságon: és felhasználható Ön ellen, a fekete sereg nevű topic...,
|
|
|
|
2009.12. 13. - 22:03:51
Létrehozva:
|
|
|
patkányboncolásnál lehetséges, h hevesen tiltakoznék, esetleg elpityerednék. ha nekünk kéne megölni őket, tuti zsebre vágom, kirohanok a teremből és hazahozom. elveim elég erősen tiltják a patkányboncolást XD adjanak más emlősállatot XD L'ecsó történetileg egy nagy f...s volt, de a patik aranyosak voltak benne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de én a "D rajzolt Disney híve vagyok. Oroszlánkirályon nőttem fel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az Oroszlánkirályon mindig bőgök... de imádom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |