![]() ![]() |
2009.12. 13. - 22:04:30
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Békára tippelek, de csak tipp. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a béka még okés, de ő nem emlős és valószínűleg - ha felvesznek - akarják majd, h emlőst is lássunk... nema boncolással van bajom, középsuliban könyékig pancsikoltam a disznószívben, de patkányt nem, soha. Imádlak vazzeg!!! tuuudoooom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 22:04:53
Létrehozva:
|
|
|
Majd ha valami bűnt elkövetek, azt mondják a bíróságon: és felhasználható Ön ellen, a fekete sereg nevű topic..., Akkor híresek leszünk, vagy már vagyunk? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 22:05:14
Létrehozva:
|
|
|
velem az a baj, hogy akkora profi vagyok időhúzásban... ezt a mait is öt perc alatt össze lehet rakni, csak itt cseszem az időmet. utolsó pillanatra hagyás rulez. szakdogámat is 3hét alatt írtam meg. mondjuk hibátlanra, de akkor is. (jaj, a koncertfelvételt hallgatom júniusról, a Master and Servantot, és annyira vicces ahogy Dave belegabalyodik a szövegbe XD) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 22:05:55
Létrehozva:
|
|
|
a béka még okés, de ő nem emlős és valószínűleg - ha felvesznek - akarják majd, h emlőst is lássunk... nema boncolással van bajom, középsuliban könyékig pancsikoltam a disznószívben, de patkányt nem, soha. tuuudoooom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még a kísérleti fehér-egereket is sajnálom. Hová jelentkeztél? |
|
|
|
2009.12. 13. - 22:06:01
Létrehozva:
|
|
|
Akkor híresek leszünk, vagy már vagyunk? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szerintem kellene csinálni az iwiw-re egy külön oldalt, hogy fekete sereg. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 22:06:14
Létrehozva:
|
|
|
L'ecsó történetileg egy nagy f...s volt, de a patik aranyosak voltak benne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de én a "D rajzolt Disney híve vagyok. Oroszlánkirályon nőttem fel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaj, de jó hogy ezt írod, én is a klasszik disneyt szeretem igazán. igen, az érzékenység abszolút mérőszáma a baráti körben hogy ki sírt Mufasa halálán. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de nekem a kis hableány a kedvencem. akkora zenék vannak benne. de a L'ecsó azért nagy kedvenc. szeretem az ilyen imádjuk-az-ételt-meg-a-főzést-sztorikat. |
|
|
|
2009.12. 13. - 22:06:17
Létrehozva:
|
|
|
Az Oroszlánkirályon mindig bőgök... de imádom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oroszlánkirályt fogok nézetni a gyerekemmel, ha lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem ezeket a napjaink baromságait. mostl esz egy új 2d-s mese a Hercegnő és a Béka címmel. sosem szerettem a hercegnős meséket,de mivel a Szilaj óta ez az első kézzel rajzolt mese és a Disney úgy látszik rájött, h az érték a fontos, egy letöltést megér majd a dolog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 22:07:45
Létrehozva:
|
|
|
Majd ha valami bűnt elkövetek, azt mondják a bíróságon: és felhasználható Ön ellen, a fekete sereg nevű topic..., csak akkor, ha közszeméremsértés lesz a tényállás. de ne aggódj, van ismerősöm, kihozatlak. vagy minimum elintézem, hogy frankó börtönbe kerülj. kecskemét a legjobb |
|
|
|
2009.12. 13. - 22:09:14
Létrehozva:
|
|
|
jaj, de jó hogy ezt írod, én is a klasszik disneyt szeretem igazán. igen, az érzékenység abszolút mérőszáma a baráti körben hogy ki sírt Mufasa halálán. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de nekem a kis hableány a kedvencem. akkora zenék vannak benne. de a L'ecsó azért nagy kedvenc. szeretem az ilyen imádjuk-az-ételt-meg-a-főzést-sztorikat. jaj, kis hableány (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ursula a favorit, nagyon szeretem Schubert Éva hangját és nagyon jól énekel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg nagyon jól főz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) anya gyerekkori jó barátnője a lányának Verebes Dórának. ő restaurátor lett, kiskoromban mindig azzal nyúztam ,h "Dorci rajzolj nekem lovat, rajzolj nekem lovat!!!" XD Éva néni meg hívott a darabjaira és felhívott a színpadra én meg felrohantam és a színészekkel integetve levonultam a színpadról XD anyám a mai napig emlegeti csak akkor, ha közszeméremsértés lesz a tényállás. de ne aggódj, van ismerősöm, kihozatlak. vagy minimum elintézem, hogy frankó börtönbe kerülj. kecskemét a legjobb mi a jó a kecskeméti börtönben?XD |
|
|
|
2009.12. 13. - 22:09:14
Létrehozva:
|
|
|
...egy letöltést megér majd a dolog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe, ezzel én is így vagyok. sajnos. szeretném én eredetiben, csak hát milliomos nem vagyok, az internet meg egy csodálatos dolog |
|
|
|
2009.12. 13. - 22:11:45
Létrehozva:
|
|
|
mi a jó a kecskeméti börtönben?XD ne viccelj, az a legkirályabb. ha egyszer becsuknak valamiért, kibulizom, hogy legalább oda csukjanak. voltunk ott cociológuskodni, interjúztunk, és hát az azért inkább napköziotthon, amilyen kényelmes... egyszemélyes elhelyezés van, meg ilyenek. ja, meg baba-mama részleg, de az mondjuk elég szomorú látvány volt |
|
|
|
2009.12. 13. - 22:16:28
Létrehozva:
|
|
|
Ha már filmek, igaz nem mese, de érdekesnek ígérkezik majd az Avatar. James Cameron a Titanic óta nem rendezett új filmet, amit ugye 1997-ben süllyeszett egy 11 Oscar kíséretében. Hát kivi vagyok erre a full 3D filmre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy jobban szeretem őket moziban, mint monitoron. Nem vagyok a letöltések híve.
Becstelen brigantykat ki látta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma vettem meg DVD-n, lehet mingyá megnézem, Brad Pitt akcentusa gyilkos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 22:22:30
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne viccelj, az a legkirályabb. ha egyszer becsuknak valamiért, kibulizom, hogy legalább oda csukjanak. voltunk ott cociológuskodni, interjúztunk, és hát az azért inkább napköziotthon, amilyen kényelmes... egyszemélyes elhelyezés van, meg ilyenek. ja, meg baba-mama részleg, de az mondjuk elég szomorú látvány volt Erről eszembe jut egy elsőskori emlék: Csoporttréning óra volt, a tanár mondta, hogy lesz börtönlátogatás az ifjúságsegítő szakosokhoz lehet csatlakozni. Megszólal a srác bamba arccal: Mikor megyünk börtönbe? Erre az exem megszólal hogy mi nem, de ha húzol a fejedre egy nejlonharisnyát és bemész az otp-be és fegyvert fogsz az ott dolgozóra garantáltan bejutsz pár évre XD |
|
|
|
2009.12. 13. - 22:25:52
Létrehozva:
|
|
|
Jóéjt! Köszönöm, hogy itt lehettem.
|
|
|
|
2009.12. 13. - 22:28:58
Létrehozva:
|
|
|
Erről eszembe jut egy elsőskori emlék: Csoporttréning óra volt, a tanár mondta, hogy lesz börtönlátogatás az ifjúságsegítő szakosokhoz lehet csatlakozni. Megszólal a srác bamba arccal: Mikor megyünk börtönbe? Erre az exem megszólal hogy mi nem, de ha húzol a fejedre egy nejlonharisnyát és bemész az otp-be és fegyvert fogsz az ott dolgozóra garantáltan bejutsz pár évre XD Már ez sem biztos, mert csak minden 10. bankrablót fogják el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most a menő az ATM lopás autóval, kellően látványos mutatvány, és néha még sikerül is kiszedni a pénzkazettákat belőle. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De legutóbb akkorát röhögtem, egy pacák kocsit akart lopni, meglátta hogy a furgonban benne a kulcs, bepattant, és a furgon hátul tele volt rendőrökkel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mert, hogy egy rendőrségi "civil" kocsi volt. De amatőr.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jóéjt! Köszönöm, hogy itt lehettem. Isten Áldjon! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszönjük az imákat, felejthetetlenek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó 8 |
|
|
|
2009.12. 13. - 22:31:35
Létrehozva:
|
|
|
Ha már filmek, igaz nem mese, de érdekesnek ígérkezik majd az Avatar. James Cameron a Titanic óta nem rendezett új filmet, amit ugye 1997-ben süllyeszett egy 11 Oscar kíséretében. Hát kivi vagyok erre a full 3D filmre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy jobban szeretem őket moziban, mint monitoron. Nem vagyok a letöltések híve. Becstelen brigantykat ki látta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma vettem meg DVD-n, lehet mingyá megnézem, Brad Pitt akcentusa gyilkos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én sem töltenék le, ha lenne pénzem meg időm állandóan mozizni. de nincs (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) bár ez filmeknél nem annyira bántja a lelkiismeretemet, mint zenéknél. az Avatar jól hangzik, én is felkaptam rá a fejem. Becstelen brigantyk állat. na azt pl moziban láttam, besszarás volt. annyit röhögni... gyilok. Brad semmiben nem volt még ilyen fergeteges. de legutóbb pl az 1 című magyar filmet néztük meg, csak mert csomó ismerős játszik benne, és hát az... nagyon elvont volt. de mondjuk jó értelemben, ajánlom mindenkinek. tényleg? kedvenc film? többiek? |
|
|
|
2009.12. 13. - 22:32:52
Létrehozva:
|
|
|
Ha már filmek, igaz nem mese, de érdekesnek ígérkezik majd az Avatar. James Cameron a Titanic óta nem rendezett új filmet, amit ugye 1997-ben süllyeszett egy 11 Oscar kíséretében. Hát kivi vagyok erre a full 3D filmre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy jobban szeretem őket moziban, mint monitoron. Nem vagyok a letöltések híve. Becstelen brigantykat ki látta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma vettem meg DVD-n, lehet mingyá megnézem, Brad Pitt akcentusa gyilkos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem láttam, de én lehet, h Véres Gyémántot fogok nézni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megjött a kedvem a filmezéshez, csak megtaláltam a bioszosok elte-s órai tematikáit és azokat nézegetem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 13. - 22:33:43
Létrehozva:
|
|
|
Erről eszembe jut egy elsőskori emlék: Csoporttréning óra volt, a tanár mondta, hogy lesz börtönlátogatás az ifjúságsegítő szakosokhoz lehet csatlakozni. Megszólal a srác bamba arccal: Mikor megyünk börtönbe? Erre az exem megszólal hogy mi nem, de ha húzol a fejedre egy nejlonharisnyát és bemész az otp-be és fegyvert fogsz az ott dolgozóra garantáltan bejutsz pár évre XD én hat börtönben voltam, és ezt akárhol kiejtem, mindig jön a poénkodás, hogy na, mit csináltam. pedig én neem, én csak kutatni voltam. de jó is volt, örök emlék |
|
|
|
2009.12. 13. - 22:36:07
Létrehozva:
|
|
|
Én sem töltenék le, ha lenne pénzem meg időm állandóan mozizni. de nincs (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) bár ez filmeknél nem annyira bántja a lelkiismeretemet, mint zenéknél. az Avatar jól hangzik, én is felkaptam rá a fejem. Becstelen brigantyk állat. na azt pl moziban láttam, besszarás volt. annyit röhögni... gyilok. Brad semmiben nem volt még ilyen fergeteges. de legutóbb pl az 1 című magyar filmet néztük meg, csak mert csomó ismerős játszik benne, és hát az... nagyon elvont volt. de mondjuk jó értelemben, ajánlom mindenkinek. tényleg? kedvenc film? többiek? Top 1 nálam még mindig az Apám nevében. Szeretem az IRA témát és az Észak-Írországgal foglalkozó filmeket. Vígjátékot viszonylag keveset nézek, nincs is sok vígjátékom dvd-n, csak max. 10 a kb. 650 lemezből... nem láttam, de én lehet, h Véres Gyémántot fogok nézni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megjött a kedvem a filmezéshez, csak megtaláltam a bioszosok elte-s órai tematikáit és azokat nézegetem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A Véres gyémánt jó film (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 10/6 nálam kb. |
|
|
|
2009.12. 13. - 22:38:44
Létrehozva:
|
|
|
tényleg? kedvenc film? többiek? kedvenc film... több van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ami moziban taglózott le, pedig úgy ültem be, h "na jó, nézzük meg, úgysincs ma dolgom" az a Batman. Sötét lovag volt. Leesett állal és "Még Jokert, mééééééééég!" magamban történő felkiáltással néztem végig. zseniális volt. azt hittem, h csak ledger halála miatt fújták fel, de télleg jó volt benne a srác. azelőtt al ovagregényben láttam, nah no comment :X másik hatalmas kellemes csalódás az említet Véres gyémánt volt. annál jobb nincs is. pedig Lenardo DiCaprio-t nem tartottam azelőtt valami sokra. ezután láttam a kapj el, ha tudsz c. filmet és kész, Leo - fan lettem, mert tehetséges (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a Véres Gyémánt meg lenyűgözően hátborzongatóan szívszoratóan kegyetlenül fantasztikus film. Másik kedvenc a Hullám című német alkotás. az is nagyon jó volt. Egy kis társadalomismeret, hogy egy eszme miket művel egy közösséggel, pluszban megtörtént események alapján készült. Ugyaniylen témában Amerikai História X. Ezt sztem nem kell ragoznom, hm ekkora jó film (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mesékből Oroszlánkirály XD Utolsó Egyszarvú - ez könyvben is király (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... nem is tudom, annyi van télleg. |
|
|
|
![]() ![]() |