2400 Oldal V  « < 274 275 276 277 278 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Capricornus
post 2009.12. 13. - 23:43:39
Létrehozva: #5501

devotee

Idézet (lolacska @ 2009.12. 13. - 23:41:56) *
épp ezt akartam kérdezni...(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
én vadul prezit gyártok. óóó közben a Question of Lust szól... de szeretem. na, képzeljétek, beírtam egy gratu-emailt ebbe a Class fm-be, mert rendszeresen nyomják a Queston og Lustot!!! behaltam rajta, nem ám csak olyan slágereket, mint a Wrong (amit amúgy szintén imédok) vagy ETS, hanem ezt! wow.

a többiek, gondolom, update-elik magukat;)

játsszák a Home-ot vagy a Corrupt-ot. csak a példák kedvéért XD milyen prezit gyártasz, mi a témád?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 13. - 23:47:48
Létrehozva: #5502

devotee

Itt vagyok én is, csak olvastam, meg kimentem valami harapni valót nézni, mert már nagyon fájt a gyomor... én sosem hallgatom azt a rádiót illetve egyiket sem
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 13. - 23:51:18
Létrehozva: #5503

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 13. - 23:47:48) *
Itt vagyok én is, csak olvastam, meg kimentem valami harapni valót nézni, mert már nagyon fájt a gyomor... én sosem hallgatom azt a rádiót illetve egyiket sem

én sem nagyon hallgatok rádiót. van nekem saját zenei táram, nem is kicsi XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 13. - 23:58:34
Létrehozva: #5504

devotee

Idézet (Capricornus @ 2009.12. 13. - 23:51:18) *
én sem nagyon hallgatok rádiót. van nekem saját zenei táram, nem is kicsi XD

Detto!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 13. - 23:59:30
Létrehozva: #5505

devotee

ja én sem hallgatok amúgy rádiót, még a végén valami bezavarna a tökéletes playlistjeimbe, ne vicceljetek. nálam amúgy is úgy van, hogy egy playlist megy vagy egy hónapig, nem tudom megunni a zenéimet, meg hát az abaj a rádiókkal hogy nem kizárólagosan Mode megy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) na de a melóhelyen szól, ott kapok néha rángógörcsöt ha megszólal valami Mode.

prezi, hát az a téma, hogy van ez az üzleti etikai díj, amit évente kiosztanak, és írni kell egy prezit egy cégről, ami lehet fiktív is, mintha erre a díjra pályázna. és ki kell találni, mit tesz hozzá a cég a világhoz, pl esélyegyenlőség, fenntartható fejlődés, stb. megcsináltam a jövőbeni divatcégem, nagyon társadalmi felelősek vagyunk (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) esélyegyenlőségi progik vannak, meg minden, és most épp azt szedtem össze, mi minden jótékonyságot lehet csinálni. így cégem kérlek támogat kisebb állatmenhelyeket, és bár divatcég, nem forgalmaz szőrmét, és van rákellenes progi, meg családon belüli erőszak ellen is fellépünk, ja és biztatjuk a dolgozókat hogy ne legyen mozgásszegény az életmódjuk. és kultúra-támogatásunk is van. ilyesmi, már mindjárt kész.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 14. - 00:02:29
Létrehozva: #5506

devotee

Két menhelyes jelentkezik is a képzeletbeli támogatásra... ugye Capri ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 14. - 00:05:11
Létrehozva: #5507

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 14. - 00:02:29) *
Két menhelyes jelentkezik is a képzeletbeli támogatásra... ugye Capri ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

igen XD nekünk csak ketrec kell - abból sosem elég XD - terrák, kaja, alom, játékok, és RUHAANYAG sok XD mikork apjuk meg a képzeletbeli támogatást?XD

Idézet (lolacska @ 2009.12. 13. - 23:59:30) *
ja én sem hallgatok amúgy rádiót, még a végén valami bezavarna a tökéletes playlistjeimbe, ne vicceljetek. nálam amúgy is úgy van, hogy egy playlist megy vagy egy hónapig, nem tudom megunni a zenéimet, meg hát az abaj a rádiókkal hogy nem kizárólagosan Mode megy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) na de a melóhelyen szól, ott kapok néha rángógörcsöt ha megszólal valami Mode.

prezi, hát az a téma, hogy van ez az üzleti etikai díj, amit évente kiosztanak, és írni kell egy prezit egy cégről, ami lehet fiktív is, mintha erre a díjra pályázna. és ki kell találni, mit tesz hozzá a cég a világhoz, pl esélyegyenlőség, fenntartható fejlődés, stb. megcsináltam a jövőbeni divatcégem, nagyon társadalmi felelősek vagyunk (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) esélyegyenlőségi progik vannak, meg minden, és most épp azt szedtem össze, mi minden jótékonyságot lehet csinálni. így cégem kérlek támogat kisebb állatmenhelyeket, és bár divatcég, nem forgalmaz szőrmét, és van rákellenes progi, meg családon belüli erőszak ellen is fellépünk, ja és biztatjuk a dolgozókat hogy ne legyen mozgásszegény az életmódjuk. és kultúra-támogatásunk is van. ilyesmi, már mindjárt kész.

húúúúúúúú, én tuti valami olyan céget csinálnék, ami meg akrja állítani a globális felmelegedést a korszerű találmányaival (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 14. - 00:12:29
Létrehozva: #5508

devotee

Idézet (Capricornus @ 2009.12. 14. - 00:05:11) *
igen XD nekünk csak ketrec kell - abból sosem elég XD - terrák, kaja, alom, játékok, és RUHAANYAG sok XD mikork apjuk meg a képzeletbeli támogatást?XD

húúúúúúúú, én tuti valami olyan céget csinálnék, ami meg akrja állítani a globális felmelegedést a korszerű találmányaival (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe, a képzeletbeli adományom olyan esszméletlenül nagylelkű, hogy el se hiszitek és máris átutaltam képzeletben egy valag pénzt (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . amúgy tényleg, ha egyszer módom lesz rá, tuti fogok jótékonykodni. állatkákkal, csövikkel, meg nekem a nagy szívügyem a családon belüli erőszak megállítása.
én divatcéget találtam ki, mert azt tényleg szeretnék egyszer, nem állítom meg ugyan a globális felmelegedést, de legalább a) nem is növelem, mert kézi gyártás van, (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) a melegeket globálisan védem és boldogítom, mert ők szeretnek öltözködni (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 14. - 00:25:39
Létrehozva: #5509

devotee

Mit csináltok csajok.. olyan nagy a csönd.. ok, Lolát tudom.. Macsus,, Capri?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 14. - 00:30:08
Létrehozva: #5510

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 14. - 00:25:39) *

hát, várom, h vki beírjon vmit, meg macsussal beszélgetünk, meg hallgatom a danubius pirítós részleteit XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 14. - 00:30:54
Létrehozva: #5511

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 14. - 00:25:39) *

Lola közben végzett, most a farmomat kapálgatom a facebookon hehe
Capri közben el is tűnt...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 14. - 00:35:15
Létrehozva: #5512

devotee

Idézet (lolacska @ 2009.12. 14. - 00:30:54) *
Lola közben végzett, most a farmomat kapálgatom a facebookon hehe
Capri közben el is tűnt...

nem is igaz! a legújabb rajzomat mutogatom!XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 14. - 00:38:36
Létrehozva: #5513

devotee

Mutogasd erre is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Én még mindig csak olvasok...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 14. - 00:41:29
Létrehozva: #5514

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 14. - 00:38:36) *
Mutogasd erre is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Én még mindig csak olvasok...

itten van. van még javítanivalóm rajta, meg tűfilcet kell vennem hozzá:

http://mocarro.deviantart.com/art/Dragon-2-146653707
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 14. - 00:48:01
Létrehozva: #5515

devotee

Idézet (Capricornus @ 2009.12. 14. - 00:41:29) *
itten van. van még javítanivalóm rajta, meg tűfilcet kell vennem hozzá:

http://mocarro.deviantart.com/art/Dragon-2-146653707

na, jó lesz az!
na csak egy ideig nem láttam a neved itt lenn, azért gondoltam, elslisszantál aludni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 14. - 00:50:05
Létrehozva: #5516

devotee

Idézet (lolacska @ 2009.12. 14. - 00:48:01) *
na, jó lesz az!
na csak egy ideig nem láttam a neved itt lenn, azért gondoltam, elslisszantál aludni.

köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

igen, csinál ilyet a forum néha
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 14. - 00:56:20
Létrehozva: #5517

devotee

hát, asszem megyek mára, jóéjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 14. - 00:59:22
Létrehozva: #5518

devotee

én is megyek aludni, Goodnight, Lovers!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 14. - 01:25:21
Létrehozva: #5519

devotee

Na,vègre elolvastalak titeket!

Hùhù,ment itt a tèma megint,ràadàsul kèpekkel vegyìtve,ìgy kell azt!! Jantar,nagyon jò fotòkat szervàltàl!:)
Azèrt nem ìrtam eddig,mert olvastam,meg Caprit fàrasztottam! Nagyon vàrom màr a 30.àt csajok!!

lolacska: na,remèlem nem gond,h bejeloltelek,hàt igen kèsni is tudni kell!:D
A Filter az jò hely igen,èn is megkedveltem,igaz csak egyszer voltam!

Angie: Nagyon jò filmjeid vannak!! Hàt èn a Szomat esti làzat,Ponyvaregènyt,Bridget Jones 1-2-t,Karib1-et,Anyegint,Amadeust,Van aki forròn szereti-t,Keresztapàkat,Egy asszony illatàt,Drakulàt (1931-es),Bàrànyok hallgatnak-ot,Amerikai Història X-et,Egy gèsa emlèkiratait,Holt koltok tàrsasàgàt...most ezek jutottak eszembe,de sztem mèg van sok!

FruMode: Udv a seregben!!!!:)

Mode: Ugy nèz ki Alan màr nagyon beèpult a tudatalattidba is!:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 14. - 01:43:47
Létrehozva: #5520

devotee

ja,lolacska megnèztem a blogodat! "fekete hàrem":D bazi jò!

ja,kul èn terveztem àkos slasht,a tanàrom (aki szintèn solymàri),ès o kozte,ez most ùgy beugrott megint,mert làtom,te szereted ot!:) Megse merem emlìteni,h Dave ès àkos slash milyen lenne!:D Mondjuk èn àkosra nem vàgyom. (most johet a kovel megvetès attòl is aki szereti à.-t meg attòl is aki nem,ès,h minek emlegetem) Olyan jelenetet terveztem bele,h àkos andante borpatikàs boràval leonti egyik a màsikat,ès szèpen lenyalogatjàk 1màsròl a bort. Na,de itt bevan fejezve àkos tèma!

Capri: Alkonyatos ficket nem ìrtatok?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ja,èn mèg gondolkodtam egy Dave ès Steve Naghavi (And One) slashben is!:D

Na,jò bocsesz,leàllok!:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 274 275 276 277 278 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
101 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (101 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: