![]() ![]() |
2009.12. 14. - 12:24:08
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szia Vica! Igen,remèlem Ildinèl minde okè! Szia Macsus. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ilyen is ritkán van itt,hogy nem jó a hangulat. Ha jól látom itt van Capri és reménykedjünk,hogy jó hireket mond. Igen Edóka még 4 hét vagy már csak 4 hét... |
|
|
|
2009.12. 14. - 12:26:43
Létrehozva:
|
|
|
Köszi, Csajok, nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eddig túléltük az éjszakát, meg a nappal egy részét is, de annyira gyenge, hogy nem tudom elvinni a szakorvoshoz. Én a 23 kerületben vagyok ő meg vhol a 11-dikben. Úgyhogy a mi állatdokinkhoz visszük ma, ő nem szakorvos, de mindig megpróbált segíteni rajta, szóval remélem tud rajta annyit javítani, hogy holnap eljussunk a szakorvoshoz, de nincs sok esély a gyógyulásra....
|
|
|
|
2009.12. 14. - 12:35:09
Létrehozva:
|
|
|
Most beszéltem a dokival, hát, ő sem képzelt csodákat Kiran fantasztikus gyógyulásáról...
Eddig egy patkányom se érte meg a 2 éves kort... vagy daganat, vagy rejtélyes betegség vitte el őket. Csak azt nem tudom, hogy Marával mi lesz, ha egyedül marad, annyira jól összeszoktak, hogy képes és Kiran után hal, ha szegény kis csíkosfejűm menthetetlen. |
|
|
|
2009.12. 14. - 12:36:03
Létrehozva:
|
|
|
Köszi, Csajok, nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eddig túléltük az éjszakát, meg a nappal egy részét is, de annyira gyenge, hogy nem tudom elvinni a szakorvoshoz. Én a 23 kerületben vagyok ő meg vhol a 11-dikben. Úgyhogy a mi állatdokinkhoz visszük ma, ő nem szakorvos, de mindig megpróbált segíteni rajta, szóval remélem tud rajta annyit javítani, hogy holnap eljussunk a szakorvoshoz, de nincs sok esély a gyógyulásra.... Remèlem èn is Capri!! Azèrt csak tudnak màr segìteni rajta valahogy! Most beszéltem a dokival, hát, ő sem képzelt csodákat Kiran fantasztikus gyógyulásáról... Hàt ès akkor mit mondott,mit tud tenni? én a macskàkkal voltam ìgy,egy sem maradt meg nàlunk sokàig,vagy eltuntek,vagy meghaltak:( |
|
|
|
2009.12. 14. - 12:37:53
Létrehozva:
|
|
|
Remèlem èn is Capri!! Azèrt csak tudnak màr segìteni rajta valahogy! Hàt ès akkor mit mondott,mit tud tenni? Mondta, hogy vigyem el hozzá rendelésre, mert nem votl Soroksáron, nem tud házhoz jönni, megpróbál rajta segíteni természetesen, de ne várjak csodákat. Azt mondta, lehet, hogy állatkórházi kezelésre szorulhat. |
|
|
|
2009.12. 14. - 12:41:52
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mondta, hogy vigyem el hozzá rendelésre, mert nem votl Soroksáron, nem tud házhoz jönni, megpróbál rajta segíteni természetesen, de ne várjak csodákat. Azt mondta, lehet, hogy állatkórházi kezelésre szorulhat. Azért csak reménykedjünk Capri,hogy sikerül a dokinak tenni valamit!Egy egész Fekete Sereg szurkol Kirannak!Küldjük a pozitív enegiákat!!!!! |
|
|
|
2009.12. 14. - 12:44:26
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 14. - 12:47:22
Létrehozva:
|
|
|
Szia Capri.
A remény hal meg utoljára úgyhogy ahogy Onix mondja küldjük a pozitiv energiákat és igenis meg fog gyógyulni Kiran.Biztos tud segiteni a doki rajta. Macsus nálam is igy voltak a macskák vagy eltüntek vagy meghaltak. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 12:48:24
Létrehozva:
|
|
|
Azért csak reménykedjünk Capri,hogy sikerül a dokinak tenni valamit!Egy egész Fekete Sereg szurkol Kirannak!Küldjük a pozitív enegiákat!!!!! Köszönjük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként, róla van szó: (IMG:http://i66.photobucket.com/albums/h275/Capricornus_2006/kiranfalonjpg.png) |
|
|
|
2009.12. 14. - 12:50:49
Létrehozva:
|
|
|
Capri, Kiran, mindenki nektek szurkol!
gyógyulj, pati! szeretet! Édesek vagytok, hogy benéztetek a blogra. vannak benne Mode-os írások ott június - július környékéről. elég egysíkú volt a blogom akkoriban, a barátaim unták is mint a fene. de pont azér törülök nektek, mert ti értékelitek az ilyesmit. hisztérikus szeretetrohamok, koncert-hangulatok, stb. bár tanulnom kellene, este jövök, naná, hiányoznátok (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) most ebédszünetem van. Szia Onix, örülök hogy itt is találkozunk Köszönjük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként, róla van szó: (IMG:http://i66.photobucket.com/albums/h275/Capricornus_2006/kiranfalonjpg.png) hogy zabáljam meg, de aranyos!!!! (nálunk a cicákat a szociopata szomszédok gyilkolásszák. börtönt nekik! komolyan, az állatkínzókat... ki kellene csinálni mind) |
|
|
|
2009.12. 14. - 12:54:09
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Köszönjük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként, róla van szó: (IMG:http://i66.photobucket.com/albums/h275/Capricornus_2006/kiranfalonjpg.png) Jajj,Capri!Csuda aranyos!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Amúgy üdv Neked is Lolácska! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 12:54:32
Létrehozva:
|
|
|
Capri: Nagyon èdes Kiran!!!!
lolacska: Majd akkor mèg lehet,h belekukkantok a blogodba! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hàt akor ùgy làtszik,nem csak èn vagyok szerencsètlen a macskàkkal. Most egy àllatunk sincs,pedig jò lenne! Volt velem is olyan h a macskàmnak,kutyàmnak dumàltam a baromsàgaimròl:D |
|
|
|
2009.12. 14. - 13:00:12
Létrehozva:
|
|
|
Capri de cuki Kiran. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Lola én is szétnézek még a blogodba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 13:06:36
Létrehozva:
|
|
|
jajdeédesek vagytok, Lányok, gyertek csak, nincs elzárva senki elöl. tele van komprmittáló infókkal rólam, így 30ára teljesen előnyben lesztek velem szemben: csomó mindent tudni fogtok rólam, én meg Rólatok alig. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) sztem beírjátok keresőbe hogy Depeche Mode, aztán találtok majd egyet-mást. nyári bejegyzések, Dave dícsérete avagy a evangélium zenei isteneimhez.
|
|
|
|
2009.12. 14. - 13:09:02
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok tanok! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Capri szerelmem!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szegény pati, de nem értem milyen állatorvosok vannak? Akkor minek állatdoki, ha meg sem nézik, csak válogatás alapján?! Pff. Üdv Onix, jó egészséget kívánok! Capri szurkolok drágám, olyan szomorú volt ahogy elmesélted az éjszakádat. Martin őrangyal segít. Na csók, köszönöm hogy lehetek...---> vissza. |
|
|
|
2009.12. 14. - 13:13:20
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 14. - 13:15:50
Létrehozva:
|
|
|
jajdeédesek vagytok, Lányok, gyertek csak, nincs elzárva senki elöl. tele van komprmittáló infókkal rólam, így 30ára teljesen előnyben lesztek velem szemben: csomó mindent tudni fogtok rólam, én meg Rólatok alig. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) sztem beírjátok keresőbe hogy Depeche Mode, aztán találtok majd egyet-mást. nyári bejegyzések, Dave dícsérete avagy a evangélium zenei isteneimhez. Már nézelődtem is...beleharapnál Dave fenekébe hm meg máshova is gondolom....?Hehe... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként bár most nem illik ide a humorizálás de neked akartam irni már ma Lola,hogy az egyik tegnapi kép hozzászólásodon kis hijján visitva felröhögtem.Valami olyasmi,hogy úgy mentetted el a képet,hogy "nyalom a hasad".Még annyit fűznék hozzá,hogy meg arasszal lejjebb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igaz?Meg volt még más is amit mondtál és pukkadoztam a röhögéstől amikor reggel olvastam de most hirtelen nem ugrik be. De mégis beugrott:egy másik kép hozzászólásod."ez az Gahan buzulj"....hát ez kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 13:28:06
Létrehozva:
|
|
|
Ja,ìgèrtem,h mesèlek,bàr a hangulathoz ez sem illik,de gondoltam elmondom,h mik tortèntek velem!
Na,egyik nap voltunk itt fodràsznàl,mert anyukàm kinèzett egy fodràszatot.Okè,hàt menjunk! én nem vagyok rasszista,az elore megmondom,belèptunk,csak feketèk voltak,meg arabok.Mindenki minket nèzett,h mit keresunk itt,kèsobb kiderult,h ide feketèk szoktak jàrni,mert az egyik hapi megkèrdezte,h hogy hogy ide jottunk? Szeretjuk a feketèket? De kedvesek voltak nagyon, és a hajam is jò lett,persze mostmàr nem olyan a formàja mint akkor volt,mostmàr inkàbb madàrfèszek szeru! Ja,ès kèt fekete hapi is felesègul akart venni,anyukàmnak dumàltak,hàt azt hittem behalok!:D Ja,aztàn nèztem a 101et,anyukàm elkezdi kozben: valld be,h odavagy az ènekesèrt,azèrt veszed meg dràgàn a jegyet is!:D Aztàn meg,mivel mindig azt mondogattam anyukàmnak,h kockahajat akarok,elkezdi nekem,h : valld be,h azèrt vàgtàl bele a hajadba,mert DM-es hajat akartàl! Mert a fodràsz felfedezte,h egy ponton rovidebb a hajam.Na most az azèrt van,mert mèg vmikr kipròbàltam a mini szivart,ès a meggyùjtàsànàl a szèl sikeresen a làngba fùjta a hajamat,ami meggyùladt,mèg jò,h sikerult eloltanom,èn balfèk! szal,az ègett rèszeket lekelett vàgnom.Persze,ezt anyukàmnak nem adtam elo. Ilyen balfèk is csak èn lehetek komolyan! |
|
|
|
2009.12. 14. - 13:34:11
Létrehozva:
|
|
|
te Lola,èn most jottem rà,h ezt a "Mode-tunet"-et màr olvastam nàlad koràbban!:D
|
|
|
|
2009.12. 14. - 13:35:10
Létrehozva:
|
|
|
Ja,ìgèrtem,h mesèlek,bàr a hangulathoz ez sem illik,de gondoltam elmondom,h mik tortèntek velem! Na,egyik nap voltunk itt fodràsznàl,mert anyukàm kinèzett egy fodràszatot.Okè,hàt menjunk! én nem vagyok rasszista,az elore megmondom,belèptunk,csak feketèk voltak,meg arabok.Mindenki minket nèzett,h mit keresunk itt,kèsobb kiderult,h ide feketèk szoktak jàrni,mert az egyik hapi megkèrdezte,h hogy hogy ide jottunk? Szeretjuk a feketèket? De kedvesek voltak nagyon, és a hajam is jò lett,persze mostmàr nem olyan a formàja mint akkor volt,mostmàr inkàbb madàrfèszek szeru! Ja,ès kèt fekete hapi is felesègul akart venni,anyukàmnak dumàltak,hàt azt hittem behalok!:D Ja,aztàn nèztem a 101et,anyukàm elkezdi kozben: valld be,h odavagy az ènekesèrt,azèrt veszed meg dràgàn a jegyet is!:D Aztàn meg,mivel mindig azt mondogattam anyukàmnak,h kockahajat akarok,elkezdi nekem,h : valld be,h azèrt vàgtàl bele a hajadba,mert DM-es hajat akartàl! Mert a fodràsz felfedezte,h egy ponton rovidebb a hajam.Na most az azèrt van,mert mèg vmikr kipròbàltam a mini szivart,ès a meggyùjtàsànàl a szèl sikeresen a làngba fùjta a hajamat,ami meggyùladt,mèg jò,h sikerult eloltanom,èn balfèk! szal,az ègett rèszeket lekelett vàgnom.Persze,ezt anyukàmnak nem adtam elo. Ilyen balfèk is csak èn lehetek komolyan! Bocs Macsus nagyon röhögök. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig nem olyan vicces,hogy majdnem leégetted a hajad.Égett hajszag..az is kellemes...Tüzelő Macsus....hehe Odáig vagy az énekesért mi...?Nem vagy vele egyedül. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |