2400 Oldal V  « < 277 278 279 280 281 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Capricornus
post 2009.12. 14. - 13:36:56
Létrehozva: #5561

devotee

Idézet (Niki @ 2009.12. 14. - 13:09:02) *
Sziasztok tanok! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Capri szerelmem!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szegény pati, de nem értem milyen állatorvosok vannak? Akkor minek állatdoki, ha meg sem nézik, csak válogatás alapján?! Pff.
Üdv Onix, jó egészséget kívánok!
Capri szurkolok drágám, olyan szomorú volt ahogy elmesélted az éjszakádat.
Martin őrangyal segít.
Na csók, köszönöm hogy lehetek...---> vissza.

Martin őrangyal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ránk fér a segítsége. Hát igen, én sem értem az állatorvosokat...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 14. - 13:41:02
Létrehozva: #5562

devotee

Drága Capri!

Nagyon drukkolunk Nektek! Kiran, húzz bele, veled vagyunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gyönyörű kis pati, és nagyon jól áll Neki a piros (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 14. - 13:41:54
Létrehozva: #5563

devotee

Martin feljebb lépett a ranglétrán...?Papból őrangyal lett? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 14. - 13:45:45
Létrehozva: #5564

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 14. - 13:35:10) *
Bocs Macsus nagyon röhögök. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig nem olyan vicces,hogy majdnem leégetted a hajad.Égett hajszag..az is kellemes...Tüzelő Macsus....hehe
Odáig vagy az énekesért mi...?Nem vagy vele egyedül. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nyugodtan Vica! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ìgy visszanèzve rohogok èn is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hù,budos mint a fene az ègett hajszag!
Tuzelo Macsus a làngolò làny (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hàt,csak akkor èppen nem a DM tuzelt fel,sajnos!

Hàt mondtam anyukàmnak,h ez azèrt tobb,az egèsz DM-et szeretem!:D

Capri: valami fejlemèny? Hogy van most a patid?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Onix
post 2009.12. 14. - 13:48:51
Létrehozva: #5565

Painkiller

Macsus jó kis sztori!Megnéztem volna a feketék arcát+a Tiédet is,mikor beléptetek a fodrászatba! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 14. - 13:51:14
Létrehozva: #5566

devotee

Sztori az állatorvosokról!

Neke remek állatorvosaim vannak, és bizony kórház, tehát állandóan ott vannak, ráadásul ismernek is, mivel menhelyes vagyok évek óta, és emiatt úgy érzem, még különb bánásmódot kapok én is, és a saját állataim is ...
Viszont egyszer csak úgy doki jött.. .akivel még nem ismertük egymást. A cicám Berci nagyon beteg lett, azóta sajnos el is veszitettem őt. Akkor még anyuéknál laktam, viszont anyuék kint laktak síkvölgyön, tehát mégis egyedülk voltam
Este 8-ig dolgoztam, utána elmentem bevásárolni, és bizony csak 9 tájt értem haza. Viszont Berci nagyon rossz bőrben volt, és nem tudtam mit tegyek, kiborultam, bőgtem, és nem tudtam vezetni sem. Így hát felhívtam Valicsot, hogy segítsen rajtam, és vigyen ki a saját kocsimmal tatára, mert én nem tudok vezetni. Így is volt, végig bőgtem az utat... Mikor odaértam, elmúlt már 10 óra, tehát ügyelet volt, ami engem kurvára nem érdekelt... és tudjátok mit mondott a doki? Bementem, a kezelőben kivettem a macsekom, aki eléggé elhagyta magát... ránézett, és ezt mondta... ezt most 10 után? muszáj ezt most 10 után? annyira meglepődtem, hogy egy doki ilyet mer mondani.. teljesen kikerekedett a szemem, és egyáltalán nem titkoltam az érzéseim. Meg sem tudtam szólalni, csak tágra nyílt szemmel bámultam rá, nem hittem el, hogy ilyet kérdezett.. Csak annyit mondtam, hogy azonnal nézze meg, és tegyen meg mindent a macskáért, szarom le, hog elmúlt 10 óra,és azt is szarom le, hogy neki nincs kedve egy félholt macsekra pazarolnia a drága idejét. Hozzá kell tennem, hogy abban a kórházban mindenki kedvence volt Berci, mert előtt egy évvel, minden nap jártunk kezelésre, és mindenki drukkolt neki, hogy felépüljön. És felépült... szóval kifizettem az ügyeleti díjat, meg az összes kezelést, és eljöttem. Másnap megint mentem este meló után... megint ez a doki volt.. képzeljétek, megcsinált rajta mindent, és egy fillért sem kért.. mondtam is, hogy most miért nem kell ügyeletet fizetenem, meg kezelésért sem.. és azt mondta, hogy ez a cég ajándéka.. szerintem az asszisztensek mondták neki, hogy velem aztán végképp nem kéne így bánnia, mivel én teszek eleget az állatokért, és igazán nem ezt érdemeltem... no mindegy.. kis kitérő volt.. csak arra hogy nem értem hogy lesz valaki állatdoki, ilyen hozzá állással..
Még indig drukkolok Kirannak

XXXXXXXX
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 14. - 13:52:00
Létrehozva: #5567

devotee

Idézet (Onix @ 2009.12. 14. - 13:48:51) *
Macsus jó kis sztori!Megnéztem volna a feketék arcát+a Tiédet is,mikor beléptetek a fodrászatba! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hàt igen,olyan volt mint vmi filmben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 14. - 13:52:51
Létrehozva: #5568

devotee

Macsus ez a sztori...még mindig röhögök... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 14. - 13:54:01
Létrehozva: #5569

devotee

Sziasztok!

Hüvi egy nap van és látom mindenki izgul a kis rágcsálókért, hát én is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon aranyos a kép, ahogy bóklászik a falon a kis állatka. Remélem meggyógyul.

Úgy nincs kedvem ma suliba menni, jajj... ráadásul valami összefoglaló vizsga is lesz vagy mi a szösz... excelhez teljesen hüle vagyok, ezt be is vallottam múltkor, tanár nagyon röhögött, de amúgy ez is lesz most a vizsgában. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Na, majd megoldom valahogy. Szerencsére a grafika és a html az megy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Onix!
Régen láttunk már errefelé téged. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Martin már ez előtt is angyal volt, de valahogy közba iktattuk papnak is, de már visszanyerte az eredeti státuszát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A kis fekete/fehér/ezüstös őrangyal.

Nem is mondtam, reggel hót álmosan mentem egy vaterás ügyfelemhez a megbeszélt helyre és ahogy felszállok a vilire, hát kiköpött úgy nézett ki az egyik pacák, mint Andy. Próbáltam nem feltűnően bámulni, meg szerencsére még mindenkinek nyúlt a feje az álmosságtól így szvsz észre sem vettek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De hát ilyen se volt még, mert nem szeretek bámulni senkit sem. Aztán eszembe jutott, amit a Vicával dumáltunk, hogy ölelgetjük Andyt jobbról és balról, aztán elkezdtem szélesen mosolyogni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szerencsére nem vette észre senki, mert közben próbáltam a villamos egy pontját fixírozni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 14. - 13:59:21
Létrehozva: #5570

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 14. - 13:51:14) *

Neke remek állatorvosaim vannak, és bizony kórház, tehát állandóan ott vannak, ráadásul ismernek is, mivel menhelyes vagyok évek óta, és emiatt úgy érzem, még különb bánásmódot kapok én is, és a saját állataim is ...
Viszont egyszer csak úgy doki jött.. .akivel még nem ismertük egymást. A cicám Berci nagyon beteg lett, azóta sajnos el is veszitettem őt. Akkor még anyuéknál laktam, viszont anyuék kint laktak síkvölgyön, tehát mégis egyedülk voltam
Este 8-ig dolgoztam, utána elmentem bevásárolni, és bizony csak 9 tájt értem haza. Viszont Berci nagyon rossz bőrben volt, és nem tudtam mit tegyek, kiborultam, bőgtem, és nem tudtam vezetni sem. Így hát felhívtam Valicsot, hogy segítsen rajtam, és vigyen ki a saját kocsimmal tatára, mert én nem tudok vezetni. Így is volt, végig bőgtem az utat... Mikor odaértam, elmúlt már 10 óra, tehát ügyelet volt, ami engem kurvára nem érdekelt... és tudjátok mit mondott a doki? Bementem, a kezelőben kivettem a macsekom, aki eléggé elhagyta magát... ránézett, és ezt mondta... ezt most 10 után? muszáj ezt most 10 után? annyira meglepődtem, hogy egy doki ilyet mer mondani.. teljesen kikerekedett a szemem, és egyáltalán nem titkoltam az érzéseim. Meg sem tudtam szólalni, csak tágra nyílt szemmel bámultam rá, nem hittem el, hogy ilyet kérdezett.. Csak annyit mondtam, hogy azonnal nézze meg, és tegyen meg mindent a macskáért, szarom le, hog elmúlt 10 óra,és azt is szarom le, hogy neki nincs kedve egy félholt macsekra pazarolnia a drága idejét. Hozzá kell tennem, hogy abban a kórházban mindenki kedvence volt Berci, mert előtt egy évvel, minden nap jártunk kezelésre, és mindenki drukkolt neki, hogy felépüljön. És felépült... szóval kifizettem az ügyeleti díjat, meg az összes kezelést, és eljöttem. Másnap megint mentem este meló után... megint ez a doki volt.. képzeljétek, megcsinált rajta mindent, és egy fillért sem kért.. mondtam is, hogy most miért nem kell ügyeletet fizetenem, meg kezelésért sem.. és azt mondta, hogy ez a cég ajándéka.. szerintem az asszisztensek mondták neki, hogy velem aztán végképp nem kéne így bánnia, mivel én teszek eleget az állatokért, és igazán nem ezt érdemeltem... no mindegy.. kis kitérő volt.. csak arra hogy nem értem hogy lesz valaki állatdoki, ilyen hozzá állással..

XXXXXXXX

Edóka ez elképesztő... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (Angelus @ 2009.12. 14. - 13:54:01) *
Sziasztok!

Hüvi egy nap van és látom mindenki izgul a kis rágcsálókért, hát én is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon aranyos a kép, ahogy bóklászik a falon a kis állatka. Remélem meggyógyul.

Úgy nincs kedvem ma suliba menni, jajj... ráadásul valami összefoglaló vizsga is lesz vagy mi a szösz... excelhez teljesen hüle vagyok, ezt be is vallottam múltkor, tanár nagyon röhögött, de amúgy ez is lesz most a vizsgában. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Na, majd megoldom valahogy. Szerencsére a grafika és a html az megy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Onix!

Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Martin már ez előtt is angyal volt, de valahogy közba iktattuk papnak is, de már visszanyerte az eredeti státuszát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A kis fekete/fehér/ezüstös őrangyal.

Nem is mondtam, reggel hót álmosan mentem egy vaterás ügyfelemhez a megbeszélt helyre és ahogy felszállok a vilire, hát kiköpött úgy nézett ki az egyik pacák, mint Andy. Próbáltam nem feltűnően bámulni, meg szerencsére még mindenkinek nyúlt a feje az álmosságtól így szvsz észre sem vettek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De hát ilyen se volt még, mert nem szeretek bámulni senkit sem. Aztán eszembe jutott, amit a Vicával dumáltunk, hogy ölelgetjük Andyt jobbról és balról, aztán elkezdtem szélesen mosolyogni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szerencsére nem vette észre senki, mert közben próbáltam a villamos egy pontját fixírozni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie Andy hasonmást láttál aztán én jutottam az eszedbe?Hehehe... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Akkor neked este szurk,hogy jól menjen a vizsga.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 14. - 13:59:34
Létrehozva: #5571

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 14. - 13:51:14) *

XXXXXXXX

Megdobbento tènyleg! én sem èrtem,h az ilyen mièrt megy àllatorvosnak! Nem lenne szìvem cserbenhagyni ìgy egy beteg àllatot! én azèrt nem lennèk àllatorvos mert nem lenne lelkierom egy àllatot se elaltatni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 14. - 14:01:21
Létrehozva: #5572

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 14. - 13:59:21) *
Edóka ez elképesztő... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Angie Andy hasonmást láttál aztán én jutottam az eszedbe?Hehehe... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Akkor neked este szurk,hogy jól menjen a vizsga.

Persze, mert mi vagyunk az Andy fanok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szeressük a kis mackót. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Köszi, este igyekszem túlélni az időközi vizsgát aztán remélem jön valami téli szünet, mert két ünnep közt végkép nincs kedvem suliba menni!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Onix
post 2009.12. 14. - 14:05:49
Létrehozva: #5573

Painkiller

Szia Angie!Ügyes legyél a vizsgán!

Elég hülye vagyok a számtech-hez,szóval meg tudnátok mondani,hogyan lehet olyan kis idézeteket varázsolni mint ami Lolának,Edónak és Angienek is van?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 14. - 14:07:05
Létrehozva: #5574

devotee

Idézet (Onix @ 2009.12. 14. - 14:05:49) *
Szia Angie!Ügyes legyél a vizsgán!

Elég hülye vagyok a számtech-hez,szóval meg tudnátok mondani,hogyan lehet olyan kis idézeteket varázsolni mint ami Lolának,Edónak és Angienek is van?

Köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Profil oldaladon keresd meg az aláírás szerkesztése menüt és ott tudod beírni a szöveget, ami itt meg fog jelenni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 14. - 14:07:09
Létrehozva: #5575

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 14. - 13:54:01) *
Sziasztok!

Szia Onix!

Szia Angie!

hù,az excel nekem se ment,bènàztam vele mindig!! Drukk,h sikeruljon!!!

Nekem az is megfelel,ha Mart egy angyali pap lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Megnèztem volna azt az Andy hasonmàst! Most beugrott,mikor a buszon egy Dave hasonmàt làttam,oldalròl tokre olyan volt! Mèg jò,h ultem,mert kul lehet picit megroggyantam volna!:D én nem bìrtam ki,h ne nèzzem! Màr mesèltem ezt a sztorit,ot akartam aztàn kovetni,csak elveszìtettem a nyomàt!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 14. - 14:08:16
Létrehozva: #5576

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 14. - 14:01:21) *
Persze, mert mi vagyunk az Andy fanok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szeressük a kis mackót. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Köszi, este igyekszem túlélni az időközi vizsgát aztán remélem jön valami téli szünet, mert két ünnep közt végkép nincs kedvem suliba menni!

Angie még jó,hogy a fickó nem vette észre,hogy stirölöd meg vigyorogsz mert azt hitte volna akarsz tőle valamit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Andy fanok...hehe... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja még valami.Láttam a tegnapi dvd listádat.Neked meg van a Csengetett Mylord?Uh...imádtam azt a sorozatot.Pont a hétvégén beszéltük mamával otthon hogy mennyit lehet röhögni rajta és éppen most nézi valamelyik csatornán csak nekünk olyanunk nincs.Én meg mondtam de meg nézném én is erre látom neked meg van dvd-n.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 14. - 14:11:58
Létrehozva: #5577

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 14. - 13:41:02) *
Drága Capri!

Nagyon drukkolunk Nektek! Kiran, húzz bele, veled vagyunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gyönyörű kis pati, és nagyon jól áll Neki a piros (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az a póráz azért kellett rá, mert gigarossz patkány és hatalmas szabadulóművész XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 14. - 14:12:10
Létrehozva: #5578

devotee

Idézet (Macsus @ 2009.12. 14. - 14:07:09) *
Szia Angie!

hù,az excel nekem se ment,bènàztam vele mindig!! Drukk,h sikeruljon!!!

Nekem az is megfelel,ha Mart egy angyali pap lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Megnèztem volna azt az Andy hasonmàst! Most beugrott,mikor a buszon egy Dave hasonmàt làttam,oldalròl tokre olyan volt! Mèg jò,h ultem,mert kul lehet picit megroggyantam volna!:D én nem bìrtam ki,h ne nèzzem! Màr mesèltem ezt a sztorit,ot akartam aztàn kovetni,csak elveszìtettem a nyomàt!

igen Macsus mesélted és mi meg kimaceráltunk,hogy ha sikerült volna követned a pasit és esetleg összejönni vele akkor nehogy a legromantikusabb résznél(ezt Edóka erőteljesebben szokta megfogalmazni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )Dave-nek szólitsd a srácot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 14. - 14:15:51
Létrehozva: #5579

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 14. - 14:12:10) *
igen Macsus mesélted és mi meg kimaceráltunk,hogy ha sikerült volna követned a pasit és esetleg összejönni vele akkor nehogy a legromantikusabb résznél(ezt Edóka erőteljesebben szokta megfogalmazni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )Dave-nek szólitsd a srácot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Tènyleg Vica,emlèkszem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 14. - 14:16:06
Létrehozva: #5580

devotee

Idézet (Macsus @ 2009.12. 14. - 13:45:45) *
Nyugodtan Vica! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ìgy visszanèzve rohogok èn is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hù,budos mint a fene az ègett hajszag!
Tuzelo Macsus a làngolò làny (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hàt,csak akkor èppen nem a DM tuzelt fel,sajnos!

Hàt mondtam anyukàmnak,h ez azèrt tobb,az egèsz DM-et szeretem!:D

Capri: valami fejlemèny? Hogy van most a patid?

Alszik. Mara vele van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 277 278 279 280 281 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
137 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (137 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: