2400 Oldal V  « < 278 279 280 281 282 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2009.12. 14. - 14:17:55
Létrehozva: #5581

devotee

Macsus, köszike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sajnos az excel nekem a világ életbe nem ment, túl összetett és bonyolult az észjárásomhoz. Akkor inkább használom az Accest, az adatbázist kezelőt, az meg mindenki másnak bonyolultabb, mint nekem, jó mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jajj, emlékszem a Dave hasonmásos sztorira az nagyon nagy volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vica, hát nem mertem bámulni, inkább mindenhová néztem csak oda nem, de az elején nagyon is feltűnő volt, hogy bámulom. Remélem nem vett észre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerencsére nem arra nézett, mint én, meg aztán 3 melálló múlva le is szálltam, ő meg nem. Megúsztam az égést. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát jah, szeretem a kis mackót!

Igen, a Csengetett, Mylordot is szeretem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Minden évad megvan dvd-n, a kedvencem a Gretna greenes, amikor mindenki házasodni akar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De az egész soi nagyon nagy poén, megunhatatlan!

Közben meg beszerkesztettem az képet aláírásnak Usi galériájából, remélem nem haragszik meg érte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 14. - 14:20:08
Létrehozva: #5582

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 14. - 13:51:14) *
Sztori az állatorvosokról!

Neke remek állatorvosaim vannak, és bizony kórház, tehát állandóan ott vannak, ráadásul ismernek is, mivel menhelyes vagyok évek óta, és emiatt úgy érzem, még különb bánásmódot kapok én is, és a saját állataim is ...
Viszont egyszer csak úgy doki jött.. .akivel még nem ismertük egymást. A cicám Berci nagyon beteg lett, azóta sajnos el is veszitettem őt. Akkor még anyuéknál laktam, viszont anyuék kint laktak síkvölgyön, tehát mégis egyedülk voltam
Este 8-ig dolgoztam, utána elmentem bevásárolni, és bizony csak 9 tájt értem haza. Viszont Berci nagyon rossz bőrben volt, és nem tudtam mit tegyek, kiborultam, bőgtem, és nem tudtam vezetni sem. Így hát felhívtam Valicsot, hogy segítsen rajtam, és vigyen ki a saját kocsimmal tatára, mert én nem tudok vezetni. Így is volt, végig bőgtem az utat... Mikor odaértam, elmúlt már 10 óra, tehát ügyelet volt, ami engem kurvára nem érdekelt... és tudjátok mit mondott a doki? Bementem, a kezelőben kivettem a macsekom, aki eléggé elhagyta magát... ránézett, és ezt mondta... ezt most 10 után? muszáj ezt most 10 után? annyira meglepődtem, hogy egy doki ilyet mer mondani.. teljesen kikerekedett a szemem, és egyáltalán nem titkoltam az érzéseim. Meg sem tudtam szólalni, csak tágra nyílt szemmel bámultam rá, nem hittem el, hogy ilyet kérdezett.. Csak annyit mondtam, hogy azonnal nézze meg, és tegyen meg mindent a macskáért, szarom le, hog elmúlt 10 óra,és azt is szarom le, hogy neki nincs kedve egy félholt macsekra pazarolnia a drága idejét. Hozzá kell tennem, hogy abban a kórházban mindenki kedvence volt Berci, mert előtt egy évvel, minden nap jártunk kezelésre, és mindenki drukkolt neki, hogy felépüljön. És felépült... szóval kifizettem az ügyeleti díjat, meg az összes kezelést, és eljöttem. Másnap megint mentem este meló után... megint ez a doki volt.. képzeljétek, megcsinált rajta mindent, és egy fillért sem kért.. mondtam is, hogy most miért nem kell ügyeletet fizetenem, meg kezelésért sem.. és azt mondta, hogy ez a cég ajándéka.. szerintem az asszisztensek mondták neki, hogy velem aztán végképp nem kéne így bánnia, mivel én teszek eleget az állatokért, és igazán nem ezt érdemeltem... no mindegy.. kis kitérő volt.. csak arra hogy nem értem hogy lesz valaki állatdoki, ilyen hozzá állással..
Még indig drukkolok Kirannak

XXXXXXXX

Öcsém, minek megy az ilyen orvosnak? Állatorvosnak meg főleg. Nekem az egyetemről vannak durva sztorijaim, nem i merem odavinni az állataim pluszban rohadt drágák.

Köszi a drukkot, még kitart a drága (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 14. - 14:20:45
Létrehozva: #5583

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 14. - 14:07:05) *
Köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Profil oldaladon keresd meg az aláírás szerkesztése menüt és ott tudod beírni a szöveget, ami itt meg fog jelenni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ezt már én is akartam kérdezni amit Onix kérdezett. Oké de hol a profil oldalam? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem lehetne ezt a Mylord-os dolgot megboltolni veled?

Egyébként Angie a mostani Andyre hasonlitott a pasi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 14. - 14:22:36
Létrehozva: #5584

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 14. - 14:17:55) *
Közben meg beszerkesztettem az képet aláírásnak Usi galériájából, remélem nem haragszik meg érte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nekem is volt kint kép, de rám lett szólva, h szedjem le.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (Macsus @ 2009.12. 14. - 13:59:34) *
Megdobbento tènyleg! én sem èrtem,h az ilyen mièrt megy àllatorvosnak! Nem lenne szìvem cserbenhagyni ìgy egy beteg àllatot! én azèrt nem lennèk àllatorvos mert nem lenne lelkierom egy àllatot se elaltatni.

detto. meg a vért sem bírom.... meg ilyenek, szóval, nem leszek állatorvos.... pedig mennyivel jobban járnának az állataim, ha állatdoki lennék...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Onix
post 2009.12. 14. - 14:26:29
Létrehozva: #5585

Painkiller

Köszi Angie a segítséget,sikerült beállítani! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hasonmásos sztorim nekem is van: mikor Pesten tanultam,Era barátnőmmel észleltünk a kisföldalattin egy Russel Crowe hasonmást!Nagyon durván hasonlított az "eredetire"!!!!Követtük is egy darabig,no meg alig bírtuk levenni róla a szemünket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 14. - 14:28:10
Létrehozva: #5586

devotee

csövike mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) este voltam itt utóljára (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de most nem olvasok utána mindennek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 14. - 14:32:12
Létrehozva: #5587

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 14. - 14:20:45) *
Ezt már én is akartam kérdezni amit Onix kérdezett. Oké de hol a profil oldalam? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem lehetne ezt a Mylord-os dolgot megboltolni veled?

Egyébként Angie a mostani Andyre hasonlitott a pasi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Menü => beállítások => személyes adatok => aláírás szerkesztése (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ennyi.

De, meg lehet boltolni valahogy... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nem, egy kicsit fiatalabb kori kivitelre, olyan kb. Ultra korszakos Andy volt a pasi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Capricornus @ 2009.12. 14. - 14:22:36) *
nekem is volt kint kép, de rám lett szólva, h szedjem le.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

detto. meg a vért sem bírom.... meg ilyenek, szóval, nem leszek állatorvos.... pedig mennyivel jobban járnának az állataim, ha állatdoki lennék...

Ki szólt rád, hogy szedd le? Ezt nem értem, külföldi fórumokon csomó embernek kép az aláírása... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 14. - 14:35:31
Létrehozva: #5588

devotee

Idézet (jjantarr @ 2009.12. 14. - 14:28:10) *
csövike mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) este voltam itt utóljára (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de most nem olvasok utána mindennek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Jantar.

Itt zajlanak az események mint mindig.

Caprinak beteg az egyik patija. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ildit ma műtötték.
Angie Andy hasonmást látott, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Macsus majdnem leégette a haját....
Soroljam még...?

Idézet (Angelus @ 2009.12. 14. - 14:32:12) *
Menü => beállítások => személyes adatok => aláírás szerkesztése (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ennyi.

De, meg lehet boltolni valahogy... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nem, egy kicsit fiatalabb kori kivitelre, olyan kb. Ultra korszakos Andy volt a pasi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ki szólt rád, hogy szedd le? Ezt nem értem, külföldi fórumokon csomó embernek kép az aláírása... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

Oké Angie akkor boltoljunk privátba?

Köszi a segitséget.Én rohadt nagy idióta vagyok az ilyen beállitás dolgokhoz.

Ultra korszakos Andy...akkor még nem volt pocakja... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Onix
post 2009.12. 14. - 14:36:01
Létrehozva: #5589

Painkiller

Szombathelyen havaziiiiik!Végre!De jó lenne,ha fehér lenne az idei karácsony! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 14. - 14:39:24
Létrehozva: #5590

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 14. - 14:35:31) *
Szia Jantar.

Itt zajlanak az események mint mindig.

Caprinak beteg az egyik patija. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ildit ma műtötték.
Angie Andy hasonmást látott, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Macsus majdnem leégette a haját....
Soroljam még...?

Oké Angie akkor boltoljunk privátba?

Köszi a segitséget.Én rohadt nagy idióta vagyok az ilyen beállitás dolgokhoz.

Ultra korszakos Andy...akkor még nem volt pocakja... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó sztorik, mi?

Ok, boltoljunk mélben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Várom az óhajt-sóhajt.

Szívesen, remélem sikerül valami aláírást kanyarítanod a profilodhoz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy én is véletlenül találtam meg a lehetőséget, most kezdem felfedezni hogy működnek ennek a fórumnak a beállításai. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már így fél év után ildomos.

Igen, nem volt pocakos ez a hasonmás egyed, de a haja, arca, még a szemcsije is olyan volt, mint Andynek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hihetetlen.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 14. - 14:39:56
Létrehozva: #5591

devotee

Ja Onix milyen szép amikor fehér a karácsony.Nem akarlak zaklatni,tudom van elég bajod csak egy kérdés.Mi a helyzet medál ügybe?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 14. - 14:41:51
Létrehozva: #5592

devotee

A munkahelyi ismerőseim megint alkottak ma. Egész nap ordítatták az idióta rádiót, amiből ömlött a közhelyes hülyeség. És én tök ideg voltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerencsére volt nálam mp3/mp4 és azt hallgattam, hiszen csak DM van rajta. Szerencsére egész nap Martinka énekelt a fülembe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 14. - 14:42:29
Létrehozva: #5593

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 14. - 14:39:24) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó sztorik, mi?

Ok, boltoljunk mélben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Várom az óhajt-sóhajt.

Szívesen, remélem sikerül valami aláírást kanyarítanod a profilodhoz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy én is véletlenül találtam meg a lehetőséget, most kezdem felfedezni hogy működnek ennek a fórumnak a beállításai. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már így fél év után ildomos.

Igen, nem volt pocakos ez a hasonmás egyed, de a haja, arca, még a szemcsije is olyan volt, mint Andynek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hihetetlen.

Angie lehet,hogy Andy volt az személyesen? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Oké köszi akkor majd rittyentek neked e-mailt.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 14. - 14:42:47
Létrehozva: #5594

devotee

Még mindig painkiller vagyok... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 14. - 14:43:23
Létrehozva: #5595

devotee

Idézet (Onix @ 2009.12. 14. - 14:36:01) *
Szombathelyen havaziiiiik!Végre!De jó lenne,ha fehér lenne az idei karácsony! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Itt is hózott egész délelőtt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most elállt, de be van borulva, ezért ilyen rohadt szürke minden. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tök lehangoló... Nálunk tavaly is fehér volt a karácsony, éppen 24-én kezdett havazni, 25-én meg akkora hó volt, hogy alig tudtunk elmenni Ercsibe, mert nem láttam vezetni a havazásban.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 14. - 14:43:33
Létrehozva: #5596

devotee

Helló Edóka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 14. - 14:43:57
Létrehozva: #5597

devotee

Idézet (jjantarr @ 2009.12. 14. - 14:41:51) *
A munkahelyi ismerőseim megint alkottak ma. Egész nap ordítatták az idióta rádiót, amiből ömlött a közhelyes hülyeség. És én tök ideg voltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerencsére volt nálam mp3/mp4 és azt hallgattam, hiszen csak DM van rajta. Szerencsére egész nap Martinka énekelt a fülembe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jantar azt hittem azt mondod,hogy Zséda szólt a rádióba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Onix
post 2009.12. 14. - 14:44:51
Létrehozva: #5598

Painkiller

Idézet (vicuska @ 2009.12. 14. - 14:39:56) *
Ja Onix milyen szép amikor fehér a karácsony.Nem akarlak zaklatni,tudom van elég bajod csak egy kérdés.Mi a helyzet medál ügybe?

Írtam Krisztinek mailt,de még nem írt vissza.Azt tudom,hogy a héten lesz két kulcsfontosságú vizsgafélesége,szóval nem akarom telefonon zaklatni,mert most úgyis tiszta zizi.Ha megnézi a leveleit,biztosan rögtön válaszol,aztán írom Nektek a fejleményeket.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 14. - 14:45:24
Létrehozva: #5599

devotee

Nekem az ilyen időről mindig a Little 15 klipp jut eszembe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És olyan boldog leszek tőle... sokáig úgy hittem én is az a csaj vagyok a klippben megy táskával a vállán...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 14. - 14:46:34
Létrehozva: #5600

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 14. - 14:32:12) *

huh, vmi tag, h asszem preci kérte, h szedjem le az aláírást. tudom, én is azért raktam fel, mert külföldi forumokon lehet
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 278 279 280 281 282 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
144 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (144 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: