2400 Oldal V  « < 280 281 282 283 284 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2009.12. 14. - 15:13:25
Létrehozva: #5621

devotee

Idézet (Capricornus @ 2009.12. 14. - 15:10:57) *
Jaaaaj, mutassatok, mondjatok valami szívderítőt. Kiran egyébkét elképesztő: este még "haldokolt", - bár ez túlzás: megállíthatatlanul folyt a véres folyadék belőle és ő mit csinált? Aludt, meg mosakodott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - ma meg már rohangászott és ugrált is. Mindenesetre súlyos tünetet produkált, csak ő nem tud róla (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Az jó jel ha rohangászik meg ugrál.Nem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Onix
post 2009.12. 14. - 15:14:13
Létrehozva: #5622

Painkiller

Idézet (Niki @ 2009.12. 14. - 15:11:28) *
Isten áldd meg a fekete sereget, jó zenével, Depeche Mode-dal,
nyújts feléje albumokat, ha küzd a depresszióval,
jó sors, akit Martin húz, hozz rá szexi Dave-et,
megbűnhődte már a sereg a hiányotokat.

Ez nem lett olyan jó. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Aztaaaaa Niki!Megalkottad a Sereg himnuszát! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 14. - 15:15:34
Létrehozva: #5623

devotee

Idézet (jjantarr @ 2009.12. 14. - 15:09:09) *
Már sokszor szerettem volna kérdezni tőletek, h. mi a véleményetek a Kovács Ákosról és Menczelékről. Szerintem nem gyengén el vannak maguktól szállva. Ákosnak az utóbbi években nagyon nagy mellénye lett....(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nekem csak a politizálással van problémám, de szerencsére a "40" turné alatt mellőzte ezt. Amúgy bírom Ákost és a BB-t, de már olyan nagyon távol áll egymástól a két műfaj, hogy néha hihetetlen, hogy Ákos valaha a BB tagja, frontembere volt. A Menczel Gabiról nem tudok semmit, ahogy a Hauber Zsoltról sem. Különben asszem Ákos koncerten voltam eddig a legtöbbet, 6-8 alkalom biztos megvolt, majd megszámolom a jegyeimet otthon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 14. - 15:15:54
Létrehozva: #5624

devotee

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 14. - 15:16:28
Létrehozva: #5625

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 14. - 15:13:25) *
Az jó jel ha rohangászik meg ugrál.Nem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

sztem de és remélem a doki is ezt mondja.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 14. - 15:16:34
Létrehozva: #5626

devotee

Neked ez már zsigerből megy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem tetszik! Sereg himnusz, ez yóóó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.12. 14. - 15:16:40
Létrehozva: #5627

devotee

Angie megint kinn írtam, de mindegy mondom itt: Szóval mit szólna Alan, ha azt mondanád neki: tőled elégek, de a zenéddel befürdök. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 14. - 15:17:33
Létrehozva: #5628

devotee

Köszi az aláírásomra tett megjegyzést. Próbálok eszerint élni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 14. - 15:22:10
Létrehozva: #5629

devotee

Idézet (Niki @ 2009.12. 14. - 15:16:40) *
Angie megint kinn írtam, de mindegy mondom itt: Szóval mit szólna Alan, ha azt mondanád neki: tőled elégek, de a zenéddel befürdök. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Hát nem tom, biztos meglepődne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért van 1 Recolil szám, ami tetszik, az Allelujah, de ahhoz is nagyon hangulat kell, hogy meghallgassam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode ha ezt olvassa majd este jajj lesz nekem... Nem akarom lenyúlni a pasidat csak mondom, hogy gyönyörű szemei vannak még mindig. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.12. 14. - 15:24:42
Létrehozva: #5630

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 14. - 15:22:10) *
Hát nem tom, biztos meglepődne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért van 1 Recolil szám, ami tetszik, az Allelujah, de ahhoz is nagyon hangulat kell, hogy meghallgassam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode ha ezt olvassa majd este jajj lesz nekem... Nem akarom lenyúlni a pasidat csak mondom, hogy gyönyörű szemei vannak még mindig. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Bizony el fogja olvasni, mivel én megmutatom neki. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 14. - 15:29:02
Létrehozva: #5631

devotee

Idézet (Niki @ 2009.12. 14. - 15:24:42) *
Bizony el fogja olvasni, mivel én megmutatom neki. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Megyek, hamizok valamit!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 14. - 16:00:21
Létrehozva: #5632

devotee

Edóka, azt neked hallanod kell, mint Placebot szerető embernek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=NT0u_l_zfYI...feature=channel
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 14. - 16:19:46
Létrehozva: #5633

devotee

Angie: nekem kb csak a power point meg a word ment (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ultra korszakos Andy? Akkor az elèg jò lehetett!:D

Niki: Ez a himnusz bazi jò lett!

Capri: Orulok,h a patid màr izeg mozog!:)

Idézet (Onix @ 2009.12. 14. - 14:26:29) *
Köszi Angie a segítséget,sikerült beállítani! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hasonmásos sztorim nekem is van: mikor Pesten tanultam,Era barátnőmmel észleltünk a kisföldalattin egy Russel Crowe hasonmást!Nagyon durván hasonlított az "eredetire"!!!!Követtük is egy darabig,no meg alig bírtuk levenni róla a szemünket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ti is kovettètek!!:D Na akkor nem vagyok egyedul!:D én àltalàban mindig jobban megakarom nèzni,meg nem tudom elhinni,h tènyleg hasonlìt v csak èn vagyok hulye!:D

Idézet (Capricornus @ 2009.12. 14. - 14:22:36) *
nekem is volt kint kép, de rám lett szólva, h szedjem le.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

detto. meg a vért sem bírom.... meg ilyenek, szóval, nem leszek állatorvos.... pedig mennyivel jobban járnának az állataim, ha állatdoki lennék...

èn a vèrt bìrom,de annyira sajnàlnàm oket,h egyszeruen nem vinne rà a lèlek,vagy nem tudom
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 14. - 16:22:52
Létrehozva: #5634

devotee

Macsus, tényleg jól nézett ki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azért bámultam úgy, mint egy idióta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A powerpoint nekem főleg a fősulin ment csomó prezentációt azzal raktam össze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 14. - 16:25:06
Létrehozva: #5635

devotee

Idézet (jjantarr @ 2009.12. 14. - 14:41:51) *
A munkahelyi ismerőseim megint alkottak ma. Egész nap ordítatták az idióta rádiót, amiből ömlött a közhelyes hülyeség. És én tök ideg voltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerencsére volt nálam mp3/mp4 és azt hallgattam, hiszen csak DM van rajta. Szerencsére egész nap Martinka énekelt a fülembe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

èn nem is hallgatok ràdiòt,azt se tudom mi a mai zene,de nem is èrdekel!

Idézet (vicuska @ 2009.12. 14. - 14:35:31) *
Szia Jantar.

Itt zajlanak az események mint mindig.

Caprinak beteg az egyik patija. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ildit ma műtötték.
Angie Andy hasonmást látott, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Macsus majdnem leégette a haját....
Soroljam még...?

Vica,ez a felsorolàs!! Behaltam! "Hìreket mondunk...":D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 14. - 16:31:31
Létrehozva: #5636

devotee

lassan felkerekedünk Kirannal az állatorvoshoz. mesélek, ha megjöttem, pápá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Onix
post 2009.12. 14. - 16:31:48
Létrehozva: #5637

Painkiller

Nekem lassan mennem kell Csajok.Igyekszem holnap is benézni.Remélem Capri patija holnapra jobban lesz!!!!
Pussz Mindenkinek!További jó dumcsit!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 14. - 16:37:28
Létrehozva: #5638

devotee

Idézet (jjantarr @ 2009.12. 14. - 15:09:09) *
Már sokszor szerettem volna kérdezni tőletek, h. mi a véleményetek a Kovács Ákosról és Menczelékről. Szerintem nem gyengén el vannak maguktól szállva. Ákosnak az utóbbi években nagyon nagy mellénye lett....(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Hàt èn màr ìrtam àkosròl pàrszor!:D Nekem a BB bejon,tetszenek a szàmok,meg àkos azon szàmai is amik megvannak (az nem sok,de majd mèg lesz) Màr arròl is ìrtam,h nekem vhogy egy idoben mindig elojott àkos itt ott,àlmomban vagy tvben meg mit tudom èn,de nagyon sokszor,ès màr kezdett idegesìteni,na mondom a kovetkezo lèpès az lesz,h èloben talàlkozunk? Ez mèg nem tortènt meg. Akkor màr a BB-bol Hauber Zsolt meg Menczel Gàbor.Nekem profilbòl Hauber bejott!:D A politikàt nem szeretem,sem azt ha vki bekèpzelt lesz,szòval nem tudom àkos milyen,mert nem ismerem,de ha ilyen,akkor az nem tetszik.

Szia Onix! DM legyen veled!

Capri: Okè,vàrjuk a fejlemènyeket!

Idézet (Angelus @ 2009.12. 14. - 16:22:52) *
Macsus, tényleg jól nézett ki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azért bámultam úgy, mint egy idióta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A powerpoint nekem főleg a fősulin ment csomó prezentációt azzal raktam össze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

lekellett volna fotòzni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen,èn is volt,h csinàltam egy Megasztàros prezit mèg gimiben:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 14. - 16:40:35
Létrehozva: #5639

devotee

Idézet (Macsus @ 2009.12. 14. - 16:37:28) *
Hàt èn màr ìrtam àkosròl pàrszor!:D Nekem a BB bejon,tetszenek a szàmok,meg àkos azon szàmai is amik megvannak (az nem sok,de majd mèg lesz) Màr arròl is ìrtam,h nekem vhogy egy idoben mindig elojott àkos itt ott,àlmomban vagy tvben meg mit tudom èn,de nagyon sokszor,ès màr kezdett idegesìteni,na mondom a kovetkezo lèpès az lesz,h èloben talàlkozunk? Ez mèg nem tortènt meg. Akkor màr a BB-bol Hauber Zsolt meg Menczel Gàbor.Nekem profilbòl Hauber bejott!:D A politikàt nem szeretem,sem azt ha vki bekèpzelt lesz,szòval nem tudom àkos milyen,mert nem ismerem,de ha ilyen,akkor az nem tetszik.

Szia Onix! DM legyen veled!

Capri: Okè,vàrjuk a fejlemènyeket!

lekellett volna fotòzni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen,èn is volt,h csinàltam egy Megasztàros prezit mèg gimiben:D

Paparazzi nem vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 14. - 16:43:55
Létrehozva: #5640

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 14. - 16:40:35) *
Paparazzi nem vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

pedig milyen jò lenne! Bàr kicsit feltuno lett volna!:D Ha èn is lekaptam volna oldalròl azt a Dave-es muksòt,jujj!:D Meg mèg zpben làttam vmikor egy sràcot,aki kicsit Martinos volt,nèztem is àm!:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 280 281 282 283 284 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
156 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (156 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: