![]() ![]() |
2009.12. 14. - 16:46:39
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
èn nem is hallgatok ràdiòt,azt se tudom mi a mai zene,de nem is èrdekel! Vica,ez a felsorolàs!! Behaltam! "Hìreket mondunk...":D Hireket mondunk...ez és ez történt a Fekete Seregben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Onix. Kivi leszik mit mond majd Capri.Reméljük jót. Angie jó az avatárod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 16:52:08
Létrehozva:
|
|
|
pedig milyen jò lenne! Bàr kicsit feltuno lett volna!:D Ha èn is lekaptam volna oldalròl azt a Dave-es muksòt,jujj!:D Meg mèg zpben làttam vmikor egy sràcot,aki kicsit Martinos volt,nèztem is àm!:D Félek, hogy összevernek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De azért poén lett volna, ha véletlen elkattan a kezemben a mobilom fényképezője. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Iszonyúan fáj a fejem, ráadásul megint dübörög fölöttem a gyerek... az előbb felmentem, bekopogtam de még csak ajtót se nyitottak. Egész hétvégén az agyamban mászkáltak, szal most szóltam a főbérlőnek és ő szól nekik holnap, hogy legyenek csöndesebbek. Bár én egyszer már szóltam, de úgy látszik nem fogták fel. Nagyon türelmes vagyok, de van egy határ... mondjuk aki sosem lakott panelban, annak gőze nincs arról, hogy mennyire lehallatszik ha rohangálnak a lakásban. Hireket mondunk...ez és ez történt a Fekete Seregben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Onix. Kivi leszik mit mond majd Capri.Reméljük jót. Angie jó az avatárod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi Vica, rajtam kívül nincs is más, akinek Andy az ikonja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 16:56:16
Létrehozva:
|
|
|
Félek, hogy összevernek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De azért poén lett volna, ha véletlen elkattan a kezemben a mobilom fényképezője. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Iszonyúan fáj a fejem, ráadásul megint dübörög fölöttem a gyerek... az előbb felmentem, bekopogtam de még csak ajtót se nyitottak. Egész hétvégén az agyamban mászkáltak, szal most szóltam a főbérlőnek és ő szól nekik holnap, hogy legyenek csöndesebbek. Bár én egyszer már szóltam, de úgy látszik nem fogták fel. Nagyon türelmes vagyok, de van egy határ... mondjuk aki sosem lakott panelban, annak gőze nincs arról, hogy mennyire lehallatszik ha rohangálnak a lakásban. Köszi Vica, rajtam kívül nincs is más, akinek Andy az ikonja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hù,az tènyleg idegesìto tud lenni!! De mi a fenènek rohangàl a lakàsban? hàt nem normi az tuti |
|
|
|
2009.12. 14. - 16:57:14
Létrehozva:
|
|
|
Angie szegényke fáj a fejed. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jobbulást....
Már megint köcsög szomszédot fogtál ki? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 16:57:43
Létrehozva:
|
|
|
Hireket mondunk...ez és ez történt a Fekete Seregben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Onix. Kivi leszik mit mond majd Capri.Reméljük jót. Angie jó az avatárod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fekete Sereg hìradò,nem is rossz! Vagy Fekete Sereg magazin!:D Hù mik lennènek abban!:D |
|
|
|
2009.12. 14. - 17:00:35
Létrehozva:
|
|
|
Fekete Sereg hìradò,nem is rossz! Vagy Fekete Sereg magazin!:D Hù mik lennènek abban!:D Fekete Sereg magazin tele lenne félpucér Dave képekkel amihez Lola irna a képek alá kommentárokat olyanokat mint tegnap. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "nyalom a hasad" és hasonlók.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 17:01:07
Létrehozva:
|
|
|
Na mennem kell lànyok! DM legyen veletek! Sziasztok!
|
|
|
|
2009.12. 14. - 17:01:53
Létrehozva:
|
|
|
Hát nem tom, biztos meglepődne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért van 1 Recolil szám, ami tetszik, az Allelujah, de ahhoz is nagyon hangulat kell, hogy meghallgassam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode ha ezt olvassa majd este jajj lesz nekem... Nem akarom lenyúlni a pasidat csak mondom, hogy gyönyörű szemei vannak még mindig. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Áradozz csak nyugodtan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az biztos, hogy gyönyörűséges szemei vannak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Onix!!! Sziaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jobbulást kívánok! A koncertre busszal jössz te is? Capri, nekem a patkányokról mindig az a kép ugrik be, hogy hordozzák a betegségeket, csúnyák, meg stb, de ez a te patkányod ez nagyon aranyos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 17:02:44
Létrehozva:
|
|
|
Fekete Sereg magazin tele lenne félpucér Dave képekkel amihez Lola irna a képek alá kommentárokat olyanokat mint tegnap. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) èletnagysàgù poszter lenne benne a tagokròl,esetleg ajàndèk felfùjhatò gumi Dave-ek,Andyk,Martinok,Alan-ek,gyujtsd ossze mind!:D |
|
|
|
2009.12. 14. - 17:03:44
Létrehozva:
|
|
|
Nekem ezzel nincs bajom, óhatatlan, hogy néha lehallatszik ha valaki járkál, de hogy folyamatosan zeng a mennyezet este 10-ig vagy fél 11-ig az már zavaró. De ezek azért csendesebbek, mint az öreg nyanya volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az előbb pl. az hallatszott le, hogy anyuka ordít "A kurva életbe hát nem megmondtam?" Ezt értettem tisztán, de most kuss van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Különben ezek valami külföldiek, mert mikor elsőnek szóltam, akkor egy pacák nyitott ajtót, aki nagyon akcentussal beszélt magyarul, de úgy vettem észre, hogy fogta, amit mondtam. Bár az utóbbi napok azt igazolták, hogy nem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Anna barátnőm csúcs a szomszédok elhallgattatásában (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ő a 7.-en lakik egy 10 emeletesben, és fölöttük is lakik gyerek, aki benn ugrókötelezett meg üveggolyózott a parkettán... Egy ideig mindig felment szólni, aztán megunta. Egyszer, amikor erre ébredt, fogta a hifi hangfalakat, felfelé fordította, feltornyozta a mennyezetig és benyomott finn hörgős metált egy napra, persze ő elment otthonról és csak másnapra ment haza. Azóta csönd van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 17:05:45
Létrehozva:
|
|
|
èletnagysàgù poszter lenne benne a tagokròl,esetleg ajàndèk felfùjhatò gumi Dave-ek,Andyk,Martinok,Alan-ek,gyujtsd ossze mind!:D Felfújható gumi Dave (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és úgy működne mint a guminő csak forditva? |
|
|
|
2009.12. 14. - 17:06:58
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Áradozz csak nyugodtan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az biztos, hogy gyönyörűséges szemei vannak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Onix!!! Sziaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jobbulást kívánok! A koncertre busszal jössz te is? Capri, nekem a patkányokról mindig az a kép ugrik be, hogy hordozzák a betegségeket, csúnyák, meg stb, de ez a te patkányod ez nagyon aranyos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké, áradozom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megnyugodtam, hogy nem lettem megfojtva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na mennem kell lànyok! DM legyen veletek! Sziasztok! Szióka! Veled is csakis a DM! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Páááááááááááááááááááá |
|
|
|
2009.12. 14. - 17:07:14
Létrehozva:
|
|
|
Nekem ezzel nincs bajom, óhatatlan, hogy néha lehallatszik ha valaki járkál, de hogy folyamatosan zeng a mennyezet este 10-ig vagy fél 11-ig az már zavaró. De ezek azért csendesebbek, mint az öreg nyanya volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az előbb pl. az hallatszott le, hogy anyuka ordít "A kurva életbe hát nem megmondtam?" Ezt értettem tisztán, de most kuss van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Különben ezek valami külföldiek, mert mikor elsőnek szóltam, akkor egy pacák nyitott ajtót, aki nagyon akcentussal beszélt magyarul, de úgy vettem észre, hogy fogta, amit mondtam. Bár az utóbbi napok azt igazolták, hogy nem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Anna barátnőm csúcs a szomszédok elhallgattatásában (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ő a 7.-en lakik egy 10 emeletesben, és fölöttük is lakik gyerek, aki benn ugrókötelezett meg üveggolyózott a parkettán... Egy ideig mindig felment szólni, aztán megunta. Egyszer, amikor erre ébredt, fogta a hifi hangfalakat, felfelé fordította, feltornyozta a mennyezetig és benyomott finn hörgős metált egy napra, persze ő elment otthonról és csak másnapra ment haza. Azóta csönd van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hàt igen,napi 24 òràban bazira idegesìto,ha duborognek! Bazze Angie,ez de komoly!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D:D Nem semmi a bnod!!:D:D Ez bazi jò! |
|
|
|
2009.12. 14. - 17:07:47
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 14. - 17:08:21
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Áradozz csak nyugodtan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az biztos, hogy gyönyörűséges szemei vannak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Onix!!! Sziaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jobbulást kívánok! A koncertre busszal jössz te is? Capri, nekem a patkányokról mindig az a kép ugrik be, hogy hordozzák a betegségeket, csúnyák, meg stb, de ez a te patkányod ez nagyon aranyos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Mode. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pá Macsus. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie a barátnőd nem semmi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 17:08:27
Létrehozva:
|
|
|
Felfújható gumi Dave (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és úgy működne mint a guminő csak forditva? Igen,pontosan!:D Na csàcsà lànyok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 17:09:14
Létrehozva:
|
|
|
Oké, áradozom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megnyugodtam, hogy nem lettem megfojtva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szióka! Veled is csakis a DM! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Páááááááááááááááááááá Ugyan Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Téged azért sem fojtalak meg, mert a sereg tagja vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg szeretheti más is Alant, max. nem kapja meg hahahahaaa xD De gonosz vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 17:11:57
Létrehozva:
|
|
|
ojaajjj én Alan gumibabát kérek XD Mode azért kéne az Alan gumibaba,hogy ha szükséged van rá csak elő tudd venni az ágy alól. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 17:16:04
Létrehozva:
|
|
|
Hàt igen,napi 24 òràban bazira idegesìto,ha duborognek! Bazze Angie,ez de komoly!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D:D Nem semmi a bnod!!:D:D Ez bazi jò! Tom, hogy gyúcs a csaj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mikor mentem hozzá éppen akkor volt vége ennek az akciónak, csak a hangfalak még koppra a mennyezetre voltak fordítva, ezért kérdeztem rá, hogy ez valami újfajta lakberendezési stílus vagy volt/van valami célja ennek az elhelyezésnek. Azt hittem betojok, amikor elmesélte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Viszont elérte a célt, mert azóta kuss van. Biztos a kiscsaj nem tudott aludni a zúzós zenétől. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kemény lehetett 24 órán át azt hallgatni, LOL! |
|
|
|
2009.12. 14. - 17:17:35
Létrehozva:
|
|
|
Mode azért kéne az Alan gumibaba,hogy ha szükséged van rá csak elő tudd venni az ágy alól. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De azt hiszem elég sokszor lenne rá szükségem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |