![]() ![]() |
2009.12. 14. - 18:27:38
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Capri.. nagyon örülök, hogy úgy néz ki, talán rendben lesznek a drágáid.. és mit kaptak? ő is antibitikumot? és te hogy gyógyszerezed őket? Ők állandóan infra alatt vannak? hihetetlen, hogy attól megfázhatott, hgy nincs padlófűtésed.. holott... egyébként meg minden éghajlathoz, és környezethez tudnak alkalmazkodni, ugye ezért is találhatóakmeg mindenhol... na nem azért lakik a patkány pl csatornában, mert annyira szereti.. hanem, mert ahhoz is tud alkalmazkodni.. hihetetlenek.. és milyen okosak.. nem is gondolnátok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) antibiotikum és viszem majd őket szurikra. bár az első patit már én szuriztam, h nek elljen állandóan hurcolni szegényt. tűfóbiám van és gondolhatjátok, milyen volt, h a kis kedvencembe kellett döfnöm injekciót minden nap.... igen a vad patik nagyon ellenállóak, de a díszpatik génállományát már tönkretették a "felelős " tenyésztők az agyonbeltenyésztettséggel. szar génállomány = szar immunrendszer, a mycoplazmára való fokozott hajlam - ez egy bacis felsőlégúti betegség, kordában tartható, de nem gyógyítható - nőt ah ajlam a rákra, ami rendszerint 2 éves kor körül jelentkezik, vagyis, amikor az állat már nem igen műthető, mert túl öreg az altatáshoz. patinál egészséges, fiatal állatnál is kockázatos az altatás. nem mindegy, h mit adsz neki enni, a kajájában mennyi a fehérje , nem lehet benne c vitamin... de nagyon intelligens állatok és haláli arcok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri ha a húsz biztonsági őrt nem számitjuk csak azt,hogy Dave követné Martint és mindketten rád esnének milyen jól járnál.Két ilyen pasi lenne rajtad egyszerre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg a tömeget sem számítjuk XD de igen, mekkora tuti lenen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ugorj, te szőke szexisten! XD |
|
|
|
2009.12. 14. - 18:28:22
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudja valaki, honnan tudok And One számokat letölteni? A letöltőprogramom eddig 1 db számot tudott kiadni, azt normálisna le is töltötte, többet nem talál... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
|
|
|
|
2009.12. 14. - 18:31:17
Létrehozva:
|
|
|
devotee fokozatom van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 14. - 18:31:29
Létrehozva:
|
|
|
Nem hittem volna,hogy ezek a kis állatok ilyen érzékenyek Capri.
" szőke szexisten" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 18:31:44
Létrehozva:
|
|
|
devotee fokozatom van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaja, asszem lola mondta is neked (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 18:32:30
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudja valaki, honnan tudok And One számokat letölteni? A letöltőprogramom eddig 1 db számot tudott kiadni, azt normálisna le is töltötte, többet nem talál... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) nàlam lehet,h van pàr And One,de nem sok! Minnyà megnèzem |
|
|
|
2009.12. 14. - 18:33:04
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudja valaki, honnan tudok And One számokat letölteni? A letöltőprogramom eddig 1 db számot tudott kiadni, azt normálisna le is töltötte, többet nem talál... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Passz... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Macsus vissza jöttél? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 18:34:18
Létrehozva:
|
|
|
Capri ha a húsz biztonsági őrt nem számitjuk csak azt,hogy Dave követné Martint és mindketten rád esnének milyen jól járnál.Két ilyen pasi lenne rajtad egyszerre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt neeem hagynám!!! még a végén összenyomják itt nekünk ezt a lányt! szépen leválasztanám róla Dave-et, rajtam úgyis nagyobb a felület (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 18:35:13
Létrehozva:
|
|
|
Nem hittem volna,hogy ezek a kis állatok ilyen érzékenyek Capri. " szőke szexisten" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaja, olyan, mintha valami ritka, trópusi állatom lenne, bópedig csak 2 patkányom van XD a szar az, h normális állatorvost alig találni, aki ért hozzájuk. hát, számorma Martin az (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mondjuk, elgondolkodtatok azon, h ez a kép Dave-ről és Martról mennyiben változna, ha ismernénk őket? Lehet, h tökre utálnánk egymást, mert annyira ellentétes a személyiségünk. Pluszban az 20 - 30 év korkülönbség is befigyel. Persze, ez nem jelenti azt, hogy ha Mart felajánlana valamit amihez kell egy szoba, meg egy ágy azt mondanám, h "Kösz, nem" XD Olcsó kurva vagyok XD (Persze, nem biztos, h ilyen simán menne, elvégre nekem párom van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De kibulizzuk, h Martint nézze el XD) |
|
|
|
2009.12. 14. - 18:37:31
Létrehozva:
|
|
|
nàlam lehet,h van pàr And One,de nem sok! Minnyà megnèzem Köszi Macus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 18:37:49
Létrehozva:
|
|
|
azt neeem hagynám!!! még a végén összenyomják itt nekünk ezt a lányt! szépen leválasztanám róla Dave-et, rajtam úgyis nagyobb a felület (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Leválasztanád és magadra rántanád. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 18:38:22
Létrehozva:
|
|
|
azt neeem hagynám!!! még a végén összenyomják itt nekünk ezt a lányt! szépen leválasztanám róla Dave-et, rajtam úgyis nagyobb a felület (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) köszi XD a közel 300 kilóból felszabadul 70 XD |
|
|
|
2009.12. 14. - 18:39:17
Létrehozva:
|
|
|
jaja, olyan, mintha valami ritka, trópusi állatom lenne, bópedig csak 2 patkányom van XD a szar az, h normális állatorvost alig találni, aki ért hozzájuk. hát, számorma Martin az (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mondjuk, elgondolkodtatok azon, h ez a kép Dave-ről és Martról mennyiben változna, ha ismernénk őket? Lehet, h tökre utálnánk egymást, mert annyira ellentétes a személyiségünk. Pluszban az 20 - 30 év korkülönbség is befigyel. Persze, ez nem jelenti azt, hogy ha Mart felajánlana valamit amihez kell egy szoba, meg egy ágy azt mondanám, h "Kösz, nem" XD Olcsó kurva vagyok XD (Persze, nem biztos, h ilyen simán menne, elvégre nekem párom van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De kibulizzuk, h Martint nézze el XD) hehe, ez a szőke szexisten tényleg jó XD Én elgondolkoztam rajta, de továbbra is fennál , hogy akármilyen ember is Dave, imádom, és imádni is fogom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jah és imádnám is XD |
|
|
|
2009.12. 14. - 18:39:56
Létrehozva:
|
|
|
Leválasztanád és magadra rántanád. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyértelmű. nekem még csak pasim sincs. na meg hát ha lenne is, azt az illetőnek tudnia kellene, h Dave-nek nemhogy sosem mondanék nemet, de még csak őt sem hagynám nemet mondani;) |
|
|
|
2009.12. 14. - 18:40:38
Létrehozva:
|
|
|
Passz... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Macsus vissza jöttél? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen:) pedig angoloznom kène:D làtom tetszett az ùjsàg otlet! Persze,hogy lenne benne Mart is! Bònuszkènt meglehetne kapni mellè vmelyik règi borcuccàt,ami valszeg màr nem kène neki (nekem viszont igen:D) lolacska: nekem volt olyan is,h az àlmodtam be,h àkos hìv telefonon:D |
|
|
|
2009.12. 14. - 18:40:47
Létrehozva:
|
|
|
jaja, olyan, mintha valami ritka, trópusi állatom lenne, bópedig csak 2 patkányom van XD a szar az, h normális állatorvost alig találni, aki ért hozzájuk. hát, számorma Martin az (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mondjuk, elgondolkodtatok azon, h ez a kép Dave-ről és Martról mennyiben változna, ha ismernénk őket? Lehet, h tökre utálnánk egymást, mert annyira ellentétes a személyiségünk. Pluszban az 20 - 30 év korkülönbség is befigyel. Persze, ez nem jelenti azt, hogy ha Mart felajánlana valamit amihez kell egy szoba, meg egy ágy azt mondanám, h "Kösz, nem" XD Olcsó kurva vagyok XD (Persze, nem biztos, h ilyen simán menne, elvégre nekem párom van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De kibulizzuk, h Martint nézze el XD) "Olcsó kurva vagyok".Nem csak kihasználnád a helyzetet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem szalajtanád el mint Annácska. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 18:41:56
Létrehozva:
|
|
|
HEhhehe.. Capri... nagyon nagy vagy... csak elnézik otthon, mégis csak MArtin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Viszont.. én.. aki minden pasit elhajtok, és totális férfigyűlölő vagyok, és nem is hagyom magam, tutira meglepődnék mondjuk egy Dave-vel való találkozáson... Sajnos iszonyatos lenne a vigyorom, ami mintha kiszegezték volna a szám, és egyáltalán nem tudnám játszani a meg nem hódithatót, ami egyébként mindig beválna ... cinizmus meg szóba sem jöhetne... annyira tudom,hogy belülről jönne a hang.. normális képet vágj!! Szedd össze magd!!! ne vigyorogj, és ne remegj, és vedd le a basszatok meg táblát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huhh.. elnézést mindenkitől (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 18:42:29
Létrehozva:
|
|
|
hehe, ez a szőke szexisten tényleg jó XD Én elgondolkoztam rajta, de továbbra is fennál , hogy akármilyen ember is Dave, imádom, és imádni is fogom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jah és imádnám is XD detto. bár képtelenségnek tartom h ne jönnénk ki. ha akarom, elbűvölő tudok lenni. nála meg nagyon akarnám. meg hát ez az ő rakkenroll lelke, közelít az enyémhez. Marttal meg a melankolikus kis művészlelkünk hasonlít. meg tudunk inni, mindketten (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 18:43:05
Létrehozva:
|
|
|
jò az az orosz kucsmàs kèp Martròl! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 14. - 18:44:29
Létrehozva:
|
|
|
|
|