2400 Oldal V  « < 28 29 30 31 32 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2009.10. 20. - 12:56:23
Létrehozva: #581

devotee

Hát irigylem aki ennyire ért ezekhez a számítógépes dolgokhoz. Úgy érzem az én agyam kevés hozzá.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 20. - 13:28:31
Létrehozva: #582

devotee

dehogy kevés. csak gyakorlás kérdése meg egy kis odafigyelés. szerinted én így születtem, hogy ezeket tudom? nem, a dolgok 80%-ára magamtól jöttem rá vagy kis segítséggel.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.10. 20. - 14:50:00
Létrehozva: #583

devotee

Vica igaza van useless-girl-nek, majd belejössz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Én is sokat szerencsétlenkedtem amikor évekkel ezelőtt megkaptam az első gépemet, azt se tudtam, hogy mi mire való. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ha már a filmeknél tartunk, látta valaki a Rózsaszín Sajt című filmet? Azt néztük ma a moziba, magyar film, de akkora baromság..az égvilágon semmiről se szól a film. Nincs semmi története. Legalábbis az én fantáziámat abszolút nem izgatta fel. Volt benn egy-két vicces beszólás meg miegyéb..de amúgy semmi.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 20. - 15:00:18
Létrehozva: #584

devotee

vica: mentek a linkek a gmailedre.

mode: passz, én még nem is hallottam róla. a Szőke Kóla viszont tetszett (az is magyar film - vígjáték). Majka nőtt benne a szememben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 20. - 15:13:00
Létrehozva: #585

devotee

Oké U-girl köszönöm szépen. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Az előbb hallgattam meg a Personal Jesus babás változatát.Furcsa volt de szerintem ari.
A számítógépes dolgokat igyekszem tanulgatni de azt hiszem egy fenomén az nem leszek benne.

Mode én eleve nem nézek mostani magyar filmeket mert nem sok értelmük van.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 20. - 15:39:48
Létrehozva: #586

devotee

Azért van 1-2, ami jó. Nekem pl. pár éve a Kontroll tetszett nagyon-nagyon!!! Meg is kéne szereznem már végre. Hétvégén is meg akartam nézni, de rájöttem, hogy nincs meg vagy csak nincs nálam. (Mindez onnan jött, hogy a filmzenéjét hallgattam a NEO-tól. Nagyon szeretem!)

vica, szívesen. megérkezett a mail? remélem sikerül letölteni őket.

Na mindjárt készülhetek órára. :S addig fordítok kicsit.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 20. - 15:52:18
Létrehozva: #587

devotee

Halihó!

Vica, szerintem majd csinálj egy letöltések mappát és azon belül egy zene mappát és oda mentegesd le a dolgokat, onnan meg majd úgy pakolod egyéb könyvtárakba, ahogy akarod. erre a célra ajánlom a Total Commander, mai nevén Wincommandert. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Useless-girl!
Nekem megvan a Kontroll filmzene, meg a film is. De pl. most láttam Pesten a Film+cd kombinációt összecsomagolva 1990 Ft-ért a Media Marktban. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ha legközelebb fenn jársz, majd nézz be valamelyik nagyobba, tuti lesz!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 20. - 16:06:32
Létrehozva: #588

devotee

JUJJJJJJJJJ TÉNYLEG????

Uhh, hát én most nem nagyon fogok Pesten járni, max. átutazóban. Lehetne egy HATALMAS kérésem?? Ha megint jársz ott, és látsz, esetleg megvennéd nekem és elpostáznád utánvéttel???? NAGYON-NAGYON örülnék neki! *kiskutyaszemek*
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 20. - 16:16:25
Létrehozva: #589

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2009.10. 20. - 17:06:32) *
JUJJJJJJJJJ TÉNYLEG????

Uhh, hát én most nem nagyon fogok Pesten járni, max. átutazóban. Lehetne egy HATALMAS kérésem?? Ha megint jársz ott, és látsz, esetleg megvennéd nekem és elpostáznád utánvéttel???? NAGYON-NAGYON örülnék neki! *kiskutyaszemek*

Oké, de ne utánvéttel. Az nagyon drága, szerintem inkább banki átutalással intézzük el, jó? Vagy közvetlenül is ráfizetheted a számlámra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jövő héten megyek az orvosi alkalmasságira, majd akkor beugrom érte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 20. - 16:27:48
Létrehozva: #590

devotee

U-girl,Angie minden megérkezett és már el is van mentve.Köszönetem és hálám. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

A boxsetben a többi dal is olyan jó mint a Ghost?

Angie de. beszéltük a Nostalgiát.Neked meg van?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 20. - 16:30:48
Létrehozva: #591

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 20. - 17:27:48) *
U-girl,Angie minden megérkezett és már el is van mentve.Köszönetem és hálám. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

A boxsetben a többi dal is olyan jó mint a Ghost?

Angie de. beszéltük a Nostalgiát.Neked meg van?

Igen, mind ilyen jó, akkor azokat is elküldöm mindjárt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Persze, megvan a Nostalgia mp3-ban, gondolom, akkor az is kell. Különben emlékszem, hogy beszéltünk róla. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 20. - 17:05:29
Létrehozva: #592

devotee

Köszi Angie a Nostalgia-t. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 20. - 17:26:43
Létrehozva: #593

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 20. - 18:05:29) *
Köszi Angie a Nostalgia-t. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szívesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az előbb is küldtem 3 dalt és még majd megy 1. Az most csatolódik.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 20. - 17:41:42
Létrehozva: #594

devotee

Azokat is köszi.

Angie úristen a Nostalgia milyen gyönyörű dal és Dave olyan szívbemarkolóan énekel,hogy szinte kerülgetett a sírás. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 20. - 17:45:16
Létrehozva: #595

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 20. - 18:41:42) *
Azokat is köszi.

Angie úristen a Nostalgia milyen gyönyörű dal és Dave olyan szívbemarkolóan énekel,hogy szinte kerülgetett a sírás. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Sokszor engem is, de ma megnéztem az UP! című új Pixar animációs filmet és eszembe juttatta a film rendkívül szomorú apropóját. Nem tudom, hogy hallottátok-e, de egy 10 éves kislány utolsó kívánsága volt, hogy láthassa még a filmet mielőtt meghal. Az alkotók rendkívül gyorsan elintézték, hogy a kislány kapjon egy DVD-t. A film megnézése után hét órával meghalt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 20. - 17:53:17
Létrehozva: #596

devotee

A Pixar új filmje - FEL!
http://moviehunter.hu/index.php?MovieId=49...d1&film=Fel
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 20. - 18:24:50
Létrehozva: #597

devotee

Angie micsoda szomorú történet... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.10. 20. - 18:37:03
Létrehozva: #598

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.10. 20. - 18:45:16) *
Sokszor engem is, de ma megnéztem az UP! című új Pixar animációs filmet és eszembe juttatta a film rendkívül szomorú apropóját. Nem tudom, hogy hallottátok-e, de egy 10 éves kislány utolsó kívánsága volt, hogy láthassa még a filmet mielőtt meghal. Az alkotók rendkívül gyorsan elintézték, hogy a kislány kapjon egy DVD-t. A film megnézése után hét órával meghalt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Szegény kislány,ez tényleg nagyon szomorú! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.10. 20. - 18:45:09
Létrehozva: #599

devotee

Különben sziasztok!

Remélem,beteg Mode-oskáink már jobban vannak! Képzeljétek azt,h Dave szexi fenekét riszálva vár titeket konyhában,és főzi nektek a teát,akkor biztos jobban esik még a tea is,ami alapból finom.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Magyar filmek közül én az Üvegtigrist bírom!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Onix
post 2009.10. 20. - 19:07:51
Létrehozva: #600

Painkiller

Szia Macsuuuuus!
Már nagyon hiányoltunk ám!
Ez jóóó!Majd ha Párom főzi a teát,helyébe képzelem Dave-et! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A baj csak az,hogy akkor kapásból letámadnám...mármint az ugyebár nem baj,szóval értitek naaa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Csak két percre ugrottam be.VICA!Küldtem Neked egy rakás koncert fotót,mert láttam,hogy csináltál gmail fiókot.Remélem meg is kaptad őket.

Angie!Vigyázz ám magadra!!!Tüdőgyuszit rendesen ki kell pihenni!

Csóközön!

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 28 29 30 31 32 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
131 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (131 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: