![]() ![]() |
2009.12. 14. - 19:26:27
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ez szép nagyon. lépjetek valamit, hajrá! velem a pasik sajna úgy vannak hogy vagy haverok és nem nagyon látják bennem a nőt, vagy csak egy numerára vágynak. csakhát, hehe, tőlem nemigen kapják meg. na erről meg ezt blogoltam egyszer: http://daysoflolalife.blogspot.com/2008/12...onytskppen.html pedig már nagyon érdekel, csúcs cuccaid vannak (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) CSak egyszer tudnám igy kifejezni gondolataim!!! imádjuk! |
|
|
|
2009.12. 14. - 19:27:10
Létrehozva:
|
|
|
Az ilyen nő, ahogy Dave mondja egy slag....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 14. - 19:27:14
Létrehozva:
|
|
|
Mikor nappalis egyetemista voltam 2000-2005ig az egyik évfolyamtársammal nagyon jó haverok lettünk. Iszonyatosan szép fiú az egyetemen mki megvolt érte veszve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Anno ő szólított le eleinte mindent elmesélet magáról haverok, barátok lettünk. És végül szerelemes lett belé és én is belé. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De olyan béna volt, h. soha nem fejezte ki az érzelmeit. Az utolsó bulink alkalmával neki ment egy srácnak, akivel éppen akkor beszélgettem és azt hitte akarok tőle vmit. Lopva mindig a reptérre is kijárt utánam kérdezősködni. Most levelezőre megint odajárok egyetemre, ahová nappalira is és ő is odajár még levelzőre. A majdnem mindig összefutok vele és csak lemerevedve bámul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Múltkor odamentem hozzá megölni és megpuszilgatni határtalan nagy volt az öröme. Tudom számomra ő megfelelő személy. Sötétbarna haja és kék szeme van. De azzal a kék szemeivel olyan melegen tud nézni, hogy csak na. kezdeményezz. |
|
|
|
2009.12. 14. - 19:27:20
Létrehozva:
|
|
|
Lola tökéletes.És hova kennéd Dave-en a csokit? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ammmm, izé, jaj, nem is tudom, hol kezdjem. de azt hiszem, a hasára fektetném, és egy vékony csíkot végigfolyatnék a gerince vonalán. hogy nyüsszögne a forró csokitól, képzeld csak el! és hogy megnyugodna, amikor elkezdeném szép lassal lecsókolni róla. aztán sztem megpróbálnám követni a tetoválás vonalát a csokival. de azért hagynék egy picit, hogy a köldökébe is jusson. hajjaj, ámen. asszem lassan kiérdemlem a jogot hogy fanfictionözhessek a csajokkal (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 19:28:36
Létrehozva:
|
|
|
Én pedig az olyan nőket utálom az egyik repülős fiú barátom, anno tényleg a barátom volt. Egy olyan nőt fogott ki, hogy az kész. A csaj véletlenül esett teherbe legalábbis ezt mondta a srácnak. Azóta már megszületett a kislány és most már 2 éves lesz. A nő így fészkelte be magát Gyulához. A srác nagyon ki nem állhatja a nőt és kislányt sem. :S pedig a gyerek nem tehet róla |
|
|
|
2009.12. 14. - 19:29:02
Létrehozva:
|
|
|
ha küldenék róla képet capri lemennél hídba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 14. - 19:29:08
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=3LgXMtkqHPo imádom mikor dave azt mondja fogd be kedves... martinnak?(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ááááá!!!:D:D:D:D:D |
|
|
|
2009.12. 14. - 19:30:51
Létrehozva:
|
|
|
nem szerintem a nőnek akinek énelkli ezt a vallomást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 14. - 19:31:34
Létrehozva:
|
|
|
ammmm, izé, jaj, nem is tudom, hol kezdjem. de azt hiszem, a hasára fektetném, és egy vékony csíkot végigfolyatnék a gerince vonalán. hogy nyüsszögne a forró csokitól, képzeld csak el! és hogy megnyugodna, amikor elkezdeném szép lassal lecsókolni róla. aztán sztem megpróbálnám követni a tetoválás vonalát a csokival. de azért hagynék egy picit, hogy a köldökébe is jusson. hajjaj, ámen. asszem lassan kiérdemlem a jogot hogy fanfictionözhessek a csajokkal (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Hűha, miket művelnétek ti apámmal xD Még szerencse, hogy Vica elmélete, miszerint apám rajtakap a haverjával, fordítva nem nagyon működne..(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 19:32:53
Létrehozva:
|
|
|
ammmm, izé, jaj, nem is tudom, hol kezdjem. de azt hiszem, a hasára fektetném, és egy vékony csíkot végigfolyatnék a gerince vonalán. hogy nyüsszögne a forró csokitól, képzeld csak el! és hogy megnyugodna, amikor elkezdeném szép lassal lecsókolni róla. aztán sztem megpróbálnám követni a tetoválás vonalát a csokival. de azért hagynék egy picit, hogy a köldökébe is jusson. hajjaj, ámen. asszem lassan kiérdemlem a jogot hogy fanfictionözhessek a csajokkal (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) attól,hogy nyüszögne Lola ha nem lecsókolnád róla a csokit hanem szép lassan lenyalnád. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és nem csak a csokival követnéd a tetoválása vonalát hanem a nyelved hegyével is. |
|
|
|
2009.12. 14. - 19:33:16
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=3LgXMtkqHPo imádom mikor dave azt mondja fogd be kedves... én a falat seggét imádom, ahogy majdnem lepottyan róla a gatyó. |
|
|
|
2009.12. 14. - 19:35:00
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=3LgXMtkqHPo imádom mikor dave azt mondja fogd be kedves... És itt is MArt-nak rázza a seggét.. az meg röhög rajta teli pofával (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ejej.... |
|
|
|
2009.12. 14. - 19:35:21
Létrehozva:
|
|
|
Hűha, miket művelnétek ti apámmal xD Még szerencse, hogy Vica elmélete, miszerint apám rajtakap a haverjával, fordítva nem nagyon működne..(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mármint az nem működne,hogy te Mode rajta kapnád apádat Alan-el? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 19:35:39
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=4QDPH92Usdc Én ettől olvadok már egy ideje a szövegtől, ami rám illik és a hangjától. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 14. - 19:36:04
Létrehozva:
|
|
|
attól,hogy nyüszögne Lola ha nem lecsókolnád róla a csokit hanem szép lassan lenyalnád. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és nem csak a csokival követnéd a tetoválása vonalát hanem a nyelved hegyével is. hát ez olyan természetes. pont így gondoltam. meg hát néha... izé, na, fogaim is vannak ám. meg kezem, körmeim. és hát mindez terveb van (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 19:36:33
Létrehozva:
|
|
|
Mármint az nem működne,hogy te Mode rajta kapnád apádat Alan-el? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jujjjj XD Nem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hanem hogy én kapnám rajta apámat a barátnőmmel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mert én nem nagyon szidhatnám meg aput (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 19:38:06
Létrehozva:
|
|
|
CSak egyszer tudnám igy kifejezni gondolataim!!! imádjuk! úúú, kötyi. tényleg így gondolom. koncert-flesseket olvastad? Hűha, miket művelnétek ti apámmal xD Még szerencse, hogy Vica elmélete, miszerint apám rajtakap a haverjával, fordítva nem nagyon működne..(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hát, drága kislányom, súlyos zárak lennének a mi hálószobánkon, az már egyszer biztos. meg hangszigetelés |
|
|
|
2009.12. 14. - 19:38:20
Létrehozva:
|
|
|
Ja értem Mode.Mit szólnál ha rajta kapnád Lolával?ahogy éppen nyalogatja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 14. - 19:41:38
Létrehozva:
|
|
|
pedig a gyerek nem tehet róla de mindig a gyerk szív a legnagyobbat. mert egy megmérgezett környezetben neki sehogy se lesz jó. http://www.youtube.com/watch?v=4QDPH92Usdc Én ettől olvadok már egy ideje a szövegtől, ami rám illik és a hangjától. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezt imádom, ez a dal akkora kedvenc nálam! ha elnyomnák januárban... |
|
|
|
2009.12. 14. - 19:42:09
Létrehozva:
|
|
|
úúú, kötyi. tényleg így gondolom. koncert-flesseket olvastad? hát, drága kislányom, súlyos zárak lennének a mi hálószobánkon, az már egyszer biztos. meg hangszigetelés haha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk ha hangszigetelés, meg zárak lennének, akkor lehet, hogy nem tudnék róla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mit szólnék Vica?? Háát..szerintem röhögnék egy nagyot, és a látványtól rohannék Alanhez (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |