![]() ![]() |
2009.12. 14. - 20:33:49
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok lányok!
Ma egész nap azon röhögtem hogy tegnap miket műveltünkXD Titeket receptre kéne felírni depresszió ellen..XD Olvasgattalak titeket, hát nem vagytok semmik...Termelitek az ökörséget ezerrel de ezért bírlak titeket! Már megint perverzkedtetek?XD Ezért baj, ha az ember nőnemű XD A gumi Dave-en padlót fogtam, maximálisan kiverte a biztosítékot..XD Szegény Dave és Martin... A sok kiéhezett nő rávetné magát azonnal mint éhes kutya a véres hurkára, de úgy őszintén nem csodálom.. XD Látom előkerült a kuki téma megintXD Trixx, kapucíner csokit kaptam mikulásra XD |
|
|
|
2009.12. 14. - 20:35:02
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=1qGtT2ZYDMw pl itt is nem gyengén feszül rajta a gatya (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szép szép. Jól domborodik. Most sajnálhatják a Dave fanok, hogy Ő nem hord ilyen passzentos nacikat. |
|
|
|
2009.12. 14. - 20:37:18
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 14. - 20:37:28
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok lányok! Ma egész nap azon röhögtem hogy tegnap miket műveltünkXD Titeket receptre kéne felírni depresszió ellen..XD Olvasgattalak titeket, hát nem vagytok semmik...Termelitek az ökörséget ezerrel de ezért bírlak titeket! Már megint perverzkedtetek?XD Ezért baj, ha az ember nőnemű XD A gumi Dave-en padlót fogtam, maximálisan kiverte a biztosítékot..XD Szegény Dave és Martin... A sok kiéhezett nő rávetné magát azonnal mint éhes kutya a véres hurkára, de úgy őszintén nem csodálom.. XD Látom előkerült a kuki téma megintXD Trixx, kapucíner csokit kaptam mikulásra XD Bezzeg az enyémben nem volt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 20:38:28
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=5ffXjyYRXBE ez is jó videó martin cuccáról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 14. - 20:38:39
Létrehozva:
|
|
|
Fú Lola erre tudnék most mit irni...inkább nem... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na csak gyerünk, bontsuk ki a történetet (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 20:38:41
Létrehozva:
|
|
|
Tényleg el is felejtettem már Dave fehér naciját. De jó is volt. |
|
|
|
2009.12. 14. - 20:39:00
Létrehozva:
|
|
|
Szia FruMode.
A gumi Dave Macsus agyából pattant ki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaj nagyon röhögök... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 20:40:51
Létrehozva:
|
|
|
Ennyi "cuccos" videó után biztosan jót fogok álmodni. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Vagy rosszat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 20:42:45
Létrehozva:
|
|
|
na csak gyerünk, bontsuk ki a történetet (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Azt irtad,hogy a nagy kapucinertől azért állna el a szavad mert nincs hely.Hát persze mert nem férbe be a szádba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 20:44:22
Létrehozva:
|
|
|
Azt irtad,hogy a nagy kapucinertől azért állna el a szavad mert nincs hely.Hát persze mert nem férbe be a szádba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy máshová :S (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 20:44:45
Létrehozva:
|
|
|
Szép szép. Jól domborodik. Most sajnálhatják a Dave fanok, hogy Ő nem hord ilyen passzentos nacikat. hát azért Dave ennél szexibb sokkal már nem lehet! ha igen, na jó, az lenne az apokalipszis. így is átér a népstadionon a kisugárzása. ennél szexibb csak úgy lehetne: fürdőkád, Lola ül, előtte Dave, Lola mossa Dave haját. habos még kicsit a haja, vizes az egész pasi és meztelen, csókolom. elmentem meghalni. itt, most. |
|
|
|
2009.12. 14. - 20:45:01
Létrehozva:
|
|
|
Szegény Faith, ha beleolvas és Preci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 14. - 20:46:08
Létrehozva:
|
|
|
Azt irtad,hogy a nagy kapucinertől azért állna el a szavad mert nincs hely.Hát persze mert nem férbe be a szádba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát a jisten áldjon meg, szted én mire célozgattam. aközben... azt mondják, elég nehéz beszélni! Szegény Faith, ha beleolvas és Preci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem kéne. rám küldik a hatóságot. |
|
|
|
2009.12. 14. - 20:48:37
Létrehozva:
|
|
|
Nem gyenge azért ez a Martin-os story. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 14. - 20:48:58
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem is jobb ha nem olvasnak bele.
Mit gondolnának? Ennyi kiéhezett nő. Bár ha tegyük fel a DM csajokból állna, szerintem Ők is ezt csinálnák. |
|
|
|
2009.12. 14. - 20:51:25
Létrehozva:
|
|
|
hát a jisten áldjon meg, szted én mire célozgattam. aközben... azt mondják, elég nehéz beszélni! nem kéne. rám küldik a hatóságot. Lola értettem a célzást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát azért Dave ennél szexibb sokkal már nem lehet! ha igen, na jó, az lenne az apokalipszis. így is átér a népstadionon a kisugárzása. ennél szexibb csak úgy lehetne: fürdőkád, Lola ül, előtte Dave, Lola mossa Dave haját. habos még kicsit a haja, vizes az egész pasi és meztelen, csókolom. elmentem meghalni. itt, most. Elmentél?Bugyi nedves...? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 20:52:53
Létrehozva:
|
|
|
Hát ha elment akkor a bugyi biztosan nedves. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 14. - 20:57:35
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 14. - 20:57:57
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
hát azért Dave ennél szexibb sokkal már nem lehet! ha igen, na jó, az lenne az apokalipszis. így is átér a népstadionon a kisugárzása. ennél szexibb csak úgy lehetne: fürdőkád, Lola ül, előtte Dave, Lola mossa Dave haját. habos még kicsit a haja, vizes az egész pasi és meztelen, csókolom. elmentem meghalni. itt, most. Ez a kádas jelenet engem a Barrel of a gun klipre emlékeztet. Ez esetben ugye nem lenne annyira kimázolva Dave? Mondjuk szerintem nem igazán ajánlott mert a víz lemosná és úgy elég ratyin nézne ki szegényke. Jaja, Dave mögött a csernobili atomerőmű elbújhat sugárzást tekintveXD Előnye, hogy az ilyen sugárfertőzésbe nem hal bele senki, viszont legalább olyan hatása van. XD |
|
|
|
![]() ![]() |