![]() ![]() |
2009.12. 14. - 20:59:00
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
edó jó hogy itt vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 14. - 20:59:23
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://www3.pictures.fp.zimbio.com/Depeche%20Mode%20Signing%20Autographs%20Berlin%206dx8dg9M5Jsl.jpg) Milyen kis ilyedt Martin. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az brazil mez? Azt hittem Arsenal drukker. Vagy az Andy? |
|
|
|
2009.12. 14. - 20:59:26
Létrehozva:
|
|
|
Trixx,FruMode ti vagytok iwiw-en?
Na jól van csajok lassan lelépek. Perverz álmokat a DM fiúkkal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Éccakát.... |
|
|
|
2009.12. 14. - 20:59:51
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 14. - 21:01:56
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trixx,FruMode ti vagytok iwiw-en? Na jól van csajok lassan lelépek. Perverz álmokat a DM fiúkkal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Éccakát.... Vica, én fent vagyok iwiwen! Akkor jó8 neked! |
|
|
|
2009.12. 14. - 21:01:58
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 14. - 21:04:25
Létrehozva:
|
|
|
Én nem vagyok fenn az iwiw-en, és sehol máshol, kicsit zárkózottabb vagyok.
Jó éjt Vicuska! Megyek én is! Pá mindenkinek! (IMG:http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Depeche%20Mode%20Performs%20Molson%20Amphitheatre%20__P-kpthSJ1l.jpg) jó kép martinról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Martinka szép! Egyem azt a göndör fürtjeit. Na pussz! |
|
|
|
2009.12. 14. - 21:06:42
Létrehozva:
|
|
|
csövi nektek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én nem vagyok fenn az iwiw-en, és sehol máshol, kicsit zárkózottabb vagyok. Jó éjt Vicuska! Megyek én is! Pá mindenkinek! Martinka szép! Egyem azt a göndör fürtjeit. Na pussz! martin is szép és egész alakos kép is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trixx én sem vagyok fent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 21:06:45
Létrehozva:
|
|
|
Ez a kádas jelenet engem a Barrel of a gun klipre emlékeztet. Ez esetben ugye nem lenne annyira kimázolva Dave? Mondjuk szerintem nem igazán ajánlott mert a víz lemosná és úgy elég ratyin nézne ki szegényke. Jaja, Dave mögött a csernobili atomerőmű elbújhat sugárzást tekintveXD Előnye, hogy az ilyen sugárfertőzésbe nem hal bele senki, viszont legalább olyan hatása van. XD nembaj ha van rajta szemfesték, majd én jól lemosom, az se szar, ahogy ottan lecsurog. meg hát már amennyi ideje kádazunk, rég leázott cicámról. és hát azért gyilkos az a sugárzás! én tuti sugárbeteg vagyok gyerekek, négy hét múlva tudjátok hol leszünk? pont ott. |
|
|
|
2009.12. 14. - 21:08:57
Létrehozva:
|
|
|
ez amartin a szinpadon egy szexuális dög (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 14. - 21:11:05
Létrehozva:
|
|
|
martin is szép és egész alakos kép is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trixx én sem vagyok fent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pá, alvós lányok, nekem most kellene nekiülni tanulgatni... ja persze, egész alakos, mi? talán inkább azért, mert alulról van fotózva. cuccos kép. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az iwiw egy fos, utálom énis, csak néhány emberrel csak ott tartom a kapcsolatot. de leirtottam felére, és csak azok vannak fenn, akik legalább minimális szinten érdekelnek. még tovább fogom irtani. facebook jobb, nincs fenn annyi bolond, a Mode viszont szinte naponta posztol valamit. |
|
|
|
2009.12. 14. - 21:12:33
Létrehozva:
|
|
|
Itt vagyok Jantar, itt vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csak elmentem anyuékhoz a kutyámért, és utána meg kimozgattam kicsit.. mindjárt mesélek, csak előtte.. Kajakra rácuppantatok MArtin farkára..hehhehehhe... tetszik nagyon! Viszont az a vidi Lola... aaaahhhhh... imádtam... imádom, mikor nem tudok valamitől megmoccanni,mert félek lemaradok a pillanatról. Vagytok ezzel ti is igy? |
|
|
|
2009.12. 14. - 21:14:38
Létrehozva:
|
|
|
Igen Edóka nagy rámoccantak egypáran Mrtin cuccára. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 14. - 21:19:04
Létrehozva:
|
|
|
hát igen, Edó, érdeklődtünk a joystick iránt. tudod, i surrender all control...
|
|
|
|
2009.12. 14. - 21:19:30
Létrehozva:
|
|
|
Itt vagyok Jantar, itt vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak elmentem anyuékhoz a kutyámért, és utána meg kimozgattam kicsit.. mindjárt mesélek, csak előtte.. Kajakra rácuppantatok MArtin farkára..hehhehehhe... tetszik nagyon! Viszont az a vidi Lola... aaaahhhhh... imádtam... imádom, mikor nem tudok valamitől megmoccanni,mert félek lemaradok a pillanatról. Vagytok ezzel ti is igy? Például most, hogy sok ökörségről maradunk le hihi..XD Sok kiéhezett csaj szeretné ha Martin átdöfné őket a gyerekosztó hosszúkardjával ezért is kaptak ráXD |
|
|
|
2009.12. 14. - 21:20:43
Létrehozva:
|
|
|
Szóval igy az első havas estén,. ,. kivittem a kutyát a futtatóra, aki ugye nem kis darab... 50 kg... hát egy dombon kell lemenni.. a türelmetlenje.. akkorát rántott rajtam, mintha a futi arrébb tudna menni... szóval akkorát rántott, hogy én seggen tettem meg azt a kis távot már a bejáratig, mert ugye a pórázt el nem engedném.. úgyhogy csupa viz lett a seggem.. igy álltam lent ott vagy fél órát, remélem nem fáztam meg. De miközben ott áltam, olyan nagyon jó volt. Fülemben a violator szólt éppen, kutyám elvolt magában a kövével, és felcsendült a waiting for a night. Sehol egy lélek, csak egy lámpa világitott mellettem,amire ha felnéztem, láttam mennyire esik az hó.. nagyon szép volt. Egyáltalán nem vagyok egy romantikus alkat, de akkorát sóhajtottam, és végig meg sem mozdultam, csak néztem felfelé.. mi lenne, ha még szeretném is a telet... Már csak meg kellett volna, hgy jelenjen valahol messze Dave, amint lassan, magabiztos léptekkel jön felém (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hopp... aztán persze elindultunk felfelé... és ugyan azon a dombon, ami már csupa , de csupa hó, akkorát estem pofára is, úgyhogy már elöl is csurom viz.. illetve hó lettem. alig vártam, hogy hazaérjek, úgy átfagytam... kutyám meg liheg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 14. - 21:23:03
Létrehozva:
|
|
|
a gyerekosztó hosszúkard ember! forgatod bennem a kést! ez orrrrbitális! milyen szó már ez, sírok. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) amúgy nekem Mart nem annyira a kufircoljunk, inkább a beszélgessünk-sokatsokat-haddlássakafejedbe kategória. na jó, azért nem kellene nagyon soká győzködnie. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 21:25:13
Létrehozva:
|
|
|
Szóval igy az első havas estén,. ,. kivittem a kutyát a futtatóra, aki ugye nem kis darab... 50 kg... hát egy dombon kell lemenni.. a türelmetlenje.. akkorát rántott rajtam, mintha a futi arrébb tudna menni... szóval akkorát rántott, hogy én seggen tettem meg azt a kis távot már a bejáratig, mert ugye a pórázt el nem engedném.. úgyhogy csupa viz lett a seggem.. igy álltam lent ott vagy fél órát, remélem nem fáztam meg. De miközben ott áltam, olyan nagyon jó volt. Fülemben a violator szólt éppen, kutyám elvolt magában a kövével, és felcsendült a waiting for a night. Sehol egy lélek, csak egy lámpa világitott mellettem,amire ha felnéztem, láttam mennyire esik az hó.. nagyon szép volt. Egyáltalán nem vagyok egy romantikus alkat, de akkorát sóhajtottam, és végig meg sem mozdultam, csak néztem felfelé.. mi lenne, ha még szeretném is a telet... Már csak meg kellett volna, hgy jelenjen valahol messze Dave, amint lassan, magabiztos léptekkel jön felém (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hopp... aztán persze elindultunk felfelé... és ugyan azon a dombon, ami már csupa , de csupa hó, akkorát estem pofára is, úgyhogy már elöl is csurom viz.. illetve hó lettem. alig vártam, hogy hazaérjek, úgy átfagytam... kutyám meg liheg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szerintem a kutyád sejtette h valahol arra kalandozik az eszed és féltékeny lett kicsit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Azért ejtett pofára hogy " ébresztő, én is itt vagyok!" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 14. - 21:26:16
Létrehozva:
|
|
|
Szóval igy az első havas estén,. ,. kivittem a kutyát a futtatóra, aki ugye nem kis darab... 50 kg... hát egy dombon kell lemenni.. a türelmetlenje.. akkorát rántott rajtam, mintha a futi arrébb tudna menni... szóval akkorát rántott, hogy én seggen tettem meg azt a kis távot már a bejáratig, mert ugye a pórázt el nem engedném.. úgyhogy csupa viz lett a seggem.. igy álltam lent ott vagy fél órát, remélem nem fáztam meg. De miközben ott áltam, olyan nagyon jó volt. Fülemben a violator szólt éppen, kutyám elvolt magában a kövével, és felcsendült a waiting for a night. Sehol egy lélek, csak egy lámpa világitott mellettem,amire ha felnéztem, láttam mennyire esik az hó.. nagyon szép volt. Egyáltalán nem vagyok egy romantikus alkat, de akkorát sóhajtottam, és végig meg sem mozdultam, csak néztem felfelé.. mi lenne, ha még szeretném is a telet... Már csak meg kellett volna, hgy jelenjen valahol messze Dave, amint lassan, magabiztos léptekkel jön felém (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hopp... aztán persze elindultunk felfelé... és ugyan azon a dombon, ami már csupa , de csupa hó, akkorát estem pofára is, úgyhogy már elöl is csurom viz.. illetve hó lettem. alig vártam, hogy hazaérjek, úgy átfagytam... kutyám meg liheg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe. na nem röhöglek ki, de azért elképzeltem, ahogy húz maga után a blöki. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) na, ezt a Dave közelít dolgot hagyjuk is. hozzám már ott mentőt kellene hívni, hogy rám emeli a szeme sugarát. szép lehetett ez a pillanat. én romantikus vagyok, mint a fene, bár ez bazira nem látszik rajtam, elég nyers tudok lenni. |
|
|
|
2009.12. 14. - 21:29:22
Létrehozva:
|
|
|
Capri? Patik jól vannak? Capri nem jön már? És Niki? Niki hol van?
Angie, ti hánykor taliztok 30.-án? van már valami tervetek? mentek előtte valahova bemelegiteni? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usiékkal jössz....ugye? |
|
|
|
![]() ![]() |