2400 Oldal V  « < 294 295 296 297 298 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
jantar1
post 2009.12. 14. - 21:31:20
Létrehozva: #5901

devotee

edóka jó sztory (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 14. - 21:32:34
Létrehozva: #5902

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 14. - 21:29:00) *
Capri? Patik jól vannak? Capri nem jön már? És Niki? Niki hol van?

Angie, ti hánykor taliztok 30.-án?
van már valami tervetek? mentek előtte valahova bemelegiteni? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

mindenki eltűnt, de jönnek majd, asszem. addig be kell érned velünk. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

húú, a 30át jó lenne mihamarabb kitalálni, mert én pénteken hazamegyek, ahol nincs net, csak a szomszédban és csak ritkán fogok feljönni ide. vissza pestre csak 30án jövök. és mivel a buliban kettő-háromfelé kell majd lennem, szeretném, ha lenne azért idő találkozni, megismerkedni veletek! emg egyik barátnő, akit amúgy invitáltam ide is, szegeről jön fel, és ő is jön velem, és kellene tudnia, mikor induljon. na?

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
FruMode
post 2009.12. 14. - 21:33:46
Létrehozva: #5903

Painkiller

Mutatok egy képet a cicámról, Babszikáról. Még csak 7 hónapos, de eszméletlen:) Remélem beteszi a képet:)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  Babszika.jpg ( 1.4Mbyte ) Letöltések száma: 4

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 14. - 21:35:23
Létrehozva: #5904

devotee

Idézet (lolacska @ 2009.12. 14. - 21:32:34) *
mindenki eltűnt, de jönnek majd, asszem. addig be kell érned velünk. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

húú, a 30át jó lenne mihamarabb kitalálni, mert én pénteken hazamegyek, ahol nincs net, csak a szomszédban és csak ritkán fogok feljönni ide. vissza pestre csak 30án jövök. és mivel a buliban kettő-háromfelé kell majd lennem, szeretném, ha lenne azért idő találkozni, megismerkedni veletek! emg egyik barátnő, akit amúgy invitáltam ide is, szegeről jön fel, és ő is jön velem, és kellene tudnia, mikor induljon. na?
Hát én erre nem igazán tudok mit mondani, mert én éjjel érek csak fel.. dolgozom estig, tudod, már mondtam... úgyhoy ezt a lányokkal kell majd megdumálnod.. de ne parázz, én sem egyedül megyek, úgyhogy majd megoldjuk valahogy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (FruMode @ 2009.12. 14. - 21:33:46) *
Mutatok egy képet a cicámról, Babszikáról. Még csak 7 hónapos, de eszméletlen:) Remélem beteszi a képet:)

Jajj.. de csodaszép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kislány? nagyon nagyon ari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 14. - 21:36:27
Létrehozva: #5905

devotee

Idézet (FruMode @ 2009.12. 14. - 21:33:46) *

De aranyos, imádom a cicákat, jövőre mindenképpen kell egy macsek nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edóka, ha kell ez a szép lassú verzió a Medsből, akkor szólj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Átnyomom mp3-ban!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 14. - 21:43:07
Létrehozva: #5906

devotee

Első kép, Shadow kicsinek... Radarella, most már shaderella (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A másodikon is baba még...
A harmadikon akcióban van, és éppen rejtőzködik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A negyediken pedig matrix ügynökként éppen dolgozik... rengeteg a melója mindig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Angelus @ 2009.12. 14. - 21:36:27) *
De aranyos, imádom a cicákat, jövőre mindenképpen kell egy macsek nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edóka, ha kell ez a szép lassú verzió a Medsből, akkor szólj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Átnyomom mp3-ban!

Már szóltam is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a közepén, ahogy megnyilik, és kicsit bevadul... ahh... éreztem, hogy a nyakamnál indul a gerincemen keresztül a bizsergés... isteni volt, ez nálam a mérce.. olyan flash-em volt, hogy csak na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

JAjj.. pardon.. két ugyanolyan képet nyomtam fel sajna.. bocs
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  K__p_031.jpg ( 954.86K ) Letöltések száma: 2
Mellékelt állomány:  DSC00692.JPG ( 954.86K ) Letöltések száma: 0
Mellékelt állomány:  Shadow_akci__ban_002.jpg ( 1.69Mbyte ) Letöltések száma: 2
Mellékelt állomány:  user_8652768_1240002194277_tn2.jpg ( 2.75K ) Letöltések száma: 2

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 14. - 21:44:23
Létrehozva: #5907

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 14. - 21:43:07) *
Első kép, Shadow kicsinek... Radarella, most már shaderella (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A másodikon is baba még...
A harmadikon akcióban van, és éppen rejtőzködik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A negyediken pedig matrix ügynökként éppen dolgozik... rengeteg a melója mindig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Már szóltam is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a közepén, ahogy megnyilik, és kicsit bevadul... ahh... éreztem, hogy a nyakamnál indul a gerincemen keresztül a bizsergés... isteni volt, ez nálam a mérce.. olyan flash-em volt, hogy csak na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

JAjj.. pardon.. két ugyanolyan képet nyomtam fel sajna.. bocs

Nálam a napszemcsis kép visz mindent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Akkor mindjárt küldöm is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy meghallgattad már az albumokat, amiket átnyomtam? Most a Placebokra gondolok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A mobilnet megint nem akar csatolni... óóóóóóóóóóó
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
FruMode
post 2009.12. 14. - 21:46:51
Létrehozva: #5908

Painkiller

Idézet (Edóka @ 2009.12. 14. - 21:35:23) *
Hát én erre nem igazán tudok mit mondani, mert én éjjel érek csak fel.. dolgozom estig, tudod, már mondtam... úgyhoy ezt a lányokkal kell majd megdumálnod.. de ne parázz, én sem egyedül megyek, úgyhogy majd megoldjuk valahogy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj.. de csodaszép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kislány? nagyon nagyon ari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen, kislány, de már ivartalanítva van
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 14. - 21:49:50
Létrehozva: #5909

devotee

JAntar, te nagyon ász vagy ilyen vidi dolgokban... felkészitem barátnőmet, hogy mire számithat a koncin, ezért elküldeném neki az összes számot, amit eddig játszottak... te annyira jó vidiket szoktál küldeni, ami nem eg ymaszlag,hanem élvezhető. Küldenél nekem linket egy pár dalról, amire szükségem lenne? nem terhelnélek vele? már a tököm ki van,hogy mind szar.... vagy ajánlj, kinél keressek

Hát hogy ne hallgattam volna meg, de most még DM lázban égek, napról napra jobban begerjedve (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
FruMode
post 2009.12. 14. - 21:55:13
Létrehozva: #5910

Painkiller

Gyerekek, ezt el kell mesélnem nektek! Valamelyik nap, a hotdog.hu nevű portálon(ahol tag vagyok) volt egy olyan kérdés a csajok magazinban, hogy ki a legjobb pasi a világon. Egy kb. velem egykorú csaj(22 éves) azt válaszolta, hogy Benkő Dániel. Egy 15 éves lányzó azt felelte, hogy Dave Gahan. A különbség önmagáért beszél és a 15 éves hölgyeménynek jobb ízlése van, mint a korombelinek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 14. - 21:55:44
Létrehozva: #5911

devotee

az összes állatkának cuppancs, édesek, kutya, cica... imádat fejük van. na én i súgy zsongok már mint a fene. tanulnom kellen,e de nem éppen úgy nézek ki... már megint. jellemző, mindig ez van. na de most elhúzok. legalább beleolvasok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 14. - 21:56:32
Létrehozva: #5912

devotee

Megpróbálom elküldeni a Gmailről. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pedig utálom szegény levelezőrendszert, de hátha ott csatolódik majd a szám. Edóka, nagyon el szeretném küldeni, ha nem jön össze, akkor msn?

Jajj, reggel az Andy hasonmás sztori hevében nem is mondtam, hogy tul. képen egy U2 díszdobozért mentem át az Árpád hídon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon régóta szerettem volna megvenni a Joshua tree díszdobozos kiszerelését, hozzá booklet, benne Anton csodás képeivel, meg öt képeslap és a digitálisan felújított album, plusz egy live cd és egy DVD van a boxban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ildi kedvéért majd teszek fel róla holnap képeket! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 14. - 21:59:28
Létrehozva: #5913

devotee

Idézet (FruMode @ 2009.12. 14. - 21:55:13) *
Gyerekek, ezt el kell mesélnem nektek! Valamelyik nap, a hotdog.hu nevű portálon(ahol tag vagyok) volt egy olyan kérdés a csajok magazinban, hogy ki a legjobb pasi a világon. Egy kb. velem egykorú csaj(22 éves) azt válaszolta, hogy Benkő Dániel. Egy 15 éves lányzó azt felelte, hogy Dave Gahan. A különbség önmagáért beszél és a 15 éves hölgyeménynek jobb ízlése van, mint a korombelinek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

wwwáááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

hej, én nem ezt írtam be. vagyis nemcsak ezt. mivan, megbolondult a fórum?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 14. - 22:01:51
Létrehozva: #5914

devotee

Idézet (FruMode @ 2009.12. 14. - 21:55:13) *

Jó sztori (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mostanában amin meglepődtem,. hogy az Áll az alku is milyen egy szar műsor lett... olyan IQ nuku emberek játszanak, és pofátlanul még nyernek is, hogy már komolyan elgondolkodtam: a közízlés lassan mínuszba csúszik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De néha még, amikor ilyen szívmelengető történeteket olvasok, mint a tiéd, akkor fellobban az értelem lángja, talán van még remény. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 14. - 22:01:52
Létrehozva: #5915

devotee

szóval azt írtam be előbb, amit nem küldött el a rendszer, hogy van ez a blog: http://kerdezosblog.freeblog.hu/ ahol beküldtem a kérdést, hogy ki az a pasi/nő, akivel a válaszadók bármikor ágyba bújnának, vagy akkor perpill leginkább szeretnének. igazából csak azért küldtem be, hogy azt válaszolhassam: Dave Gahan.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 14. - 22:03:39
Létrehozva: #5916

devotee

Legyetek jók, eltipegek alukálni, reggel 6-kor ébresztenek a csipogó sárgarigók a telefonomban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt és DM-es álmokat, a szekrényből meg mindenki vegye elő a maga DM pasiját (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 14. - 22:07:36
Létrehozva: #5917

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 14. - 22:03:39) *
Legyetek jók, eltipegek alukálni, reggel 6-kor ébresztenek a csipogó sárgarigók a telefonomban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt és DM-es álmokat, a szekrényből meg mindenki vegye elő a maga DM pasiját (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

oksi, am is Dave-vel alszom, igazán kedves hálótárs.

goodnight lover!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 14. - 22:13:48
Létrehozva: #5918

devotee

tényleg megyek, babák. puszi, holnap marháskodunk tovább. vár a társadalomfilozófia, hogy veszne meg.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 14. - 22:28:11
Létrehozva: #5919

devotee

Na szóval mindenki elment közben aludni?
Volt egy kis dolgom.. senki nincs itt?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
FruMode
post 2009.12. 14. - 22:32:01
Létrehozva: #5920

Painkiller

Edóka, én még vagyok de nem sokáig mert holnap szabadidőpedagógia vizsga, szerdán gyerekirodalom zh..Infó könyvtár szak rulz!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 294 295 296 297 298 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
174 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (174 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: