2400 Oldal V  « < 295 296 297 298 299 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
jantar1
post 2009.12. 14. - 22:47:05
Létrehozva: #5921

devotee

http://www.youtube.com/user/gdmfan, http://www.youtube.com/user/DMcelebration, http://www.youtube.com/user/frariho, http://www.youtube.com/user/TheSchemer
Edóka az ő videóik közül nézelődjél... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

http://www.youtube.com/user/GahansLittleGirl

Nagyon állat szám..http://www.youtube.com/watch?v=tTNil5kQI7s (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=HzsLc-Ye7yA...feature=related (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na lépek jó éjt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 14. - 22:56:27
Létrehozva: #5922

devotee

Itt vagyok, itt vagyok, csak közben megint elkallódtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Puszi Jantar, nagyon szépen köszönöm.. pusza, jóccakát!

Fru, drukk neked holnapra, ügyes legyél ám.. szerintem most Lola is tanul nagyon nagyon... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
FruMode
post 2009.12. 14. - 23:04:34
Létrehozva: #5923

Painkiller

Mentem aludni én is holnap szabadidőpedagógiából vizsgázok. Jó éjt Edóka, DM legyen veled! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 14. - 23:57:56
Létrehozva: #5924

devotee

Goodnight Lovers, én is lefekszem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 15. - 00:24:22
Létrehozva: #5925

devotee

LÁnyok, kinyirtam magam, annyi koncert felvételt nézegettem, és most a végén a fly on the windscreen-nél, úgy döntöttem, be kell fejeznem, mert ez már nem lehet ép ésszel birni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fene egye meg a barátnőket, akiknek igényük van erre, de lusták kutakodni, és igy ez mindig rám marad.. mert hogy ők még nem voltak koncerten, és már nagyon várják, és kiváncsiak, és készülnének... én meg igy este... éjjel kinyirom magam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mindenkinek nagyon szép álmot kivánok.. pusza babák! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 15. - 01:33:26
Létrehozva: #5926

devotee

Capri és a patik is jól vannak, Capri éhezik, a patik meg vacsizgatnak, ez jó jel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hathat az antibiotikum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri Karácsonykor elhozza a középsulis bizijét anyjától, addig is imádkozik, h az ELTE ne követeljen meg emelt szintű érettségit, mert az neki nincsen, de a felvi.hu most nem engedi be. Egyébként fáj a feje.

30-át meg holnap megbeszéljük csak szóljatok rám, mert el fogom feledni. Zsót kéne utolérni, mert ő a Nyugatiba fut be, én elmegyek a nyugati előtt, szóval ott lehetne az egyik gócponton, onnan kedvezményes utakat kínálnánk mindenkinek a pecsáig (nem, nem kell fizetni érte XD9 illetve a másik gócpont a pecsa előtt lenne, ahol x ideig várunk a többiekre iszogatva ,h ab első fűtés meglegyen és ne fagyjunk meg XD De az is lehet, h Zsó megy az egyes csoporttal nyugatitól, én meg a kettes csoporttal, de sztem erre elég kicsi az esély, bár nagy igény esetén létrehozható és szállítható.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 15. - 06:24:24
Létrehozva: #5927

devotee

Idézet (jjantarr @ 2009.12. 14. - 20:29:03) *
különben vannak fotók ahol jól lehet látni Martin nagy cuccát nem gynegén majd keresek ilyen képet/ videót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kis ember nagy bottal jár (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó reggelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Edóka @ 2009.12. 15. - 00:24:22) *
LÁnyok, kinyirtam magam, annyi koncert felvételt nézegettem, és most a végén a fly on the windscreen-nél, úgy döntöttem, be kell fejeznem, mert ez már nem lehet ép ésszel birni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fene egye meg a barátnőket, akiknek igényük van erre, de lusták kutakodni, és igy ez mindig rám marad.. mert hogy ők még nem voltak koncerten, és már nagyon várják, és kiváncsiak, és készülnének... én meg igy este... éjjel kinyirom magam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mindenkinek nagyon szép álmot kivánok.. pusza babák! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szeretném én így kinyírni magam, hogy közben nézem a papot, a paráznát és a szemüvegest s közben Niki imáit mormolom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fly on the windscreen mekkorát ütött koncin wow!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 15. - 07:12:21
Létrehozva: #5928

devotee

Jóreggelt minden álmodozónak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Capri, köszönjük a helyzet jelentést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát szervezésből jó vagy amint látom, szerintem itt ezt majd még megbeszélitek, csak jönne már Usi is! Ja, hogy A PAtik már ilyen jól vannak? Hát ez remek hir, a kis bélgépek, egyenek csak... ha esznek, akkor nincs semmi gond. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie... ne is mondd... mekkora volt.. huhhh (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem is merem most megnézni, igy korán reggel... nem birom az izgalmakat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2009.12. 15. - 07:47:37
Létrehozva: #5929

devotee

Jó Reggelt Mindenkinek!
Sajnos hiába a sok cuccos kép, meg a kapucíner nem sikerült Martinnal álmodnom.
Meg különben is tegnap este megzavartak. Épp Mart után csorog a nyálam, írom a soraim, erre megjött a férjem,
leült mellém, laptop az ölemben, virít az egész alakos Martin kép. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így le kellett lépnem.
Mert ugye az mégsem megy, hogy Mart kapucínerjéről írogatok mikor ott van mellettem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 15. - 07:49:05
Létrehozva: #5930

devotee

helló, jó reggelt, Dave-ébresztőpuszis ébredést!
aludtaaaaaam! nálam ez nagy dolog, hülye álmatlanság...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

én a nyugatis randit preferálnám, mert a pecsába eddig mindig vittek, és passzolom hogy kell odamászni bkv-vel. na meg ugye továbbra is áll a kérés, hogy hagyjunk magunknak időt a sírvaröhögéses ismerkedésre a hepaj előtt, mert ha bemegyünk onnantól nemigen lesz alkalmunk egymáshoz szólni.

Angien, Caprin, Edón, Ildin kívül asztalverős számkérés!!! Te Vicus! küldjed el a számod, meg mindenki ám. na, kimázolom magam, megyek melózni... boa... utolsó hét!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2009.12. 15. - 07:51:00
Létrehozva: #5931

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 14. - 21:43:07) *
Első kép, Shadow kicsinek... Radarella, most már shaderella (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A másodikon is baba még...
A harmadikon akcióban van, és éppen rejtőzködik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A negyediken pedig matrix ügynökként éppen dolgozik... rengeteg a melója mindig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Már szóltam is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a közepén, ahogy megnyilik, és kicsit bevadul... ahh... éreztem, hogy a nyakamnál indul a gerincemen keresztül a bizsergés... isteni volt, ez nálam a mérce.. olyan flash-em volt, hogy csak na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

JAjj.. pardon.. két ugyanolyan képet nyomtam fel sajna.. bocs

Nagyon cukik a kutyáid. Gyerekkoromban nekünk is németjuhászunk volt. Így ez a fajta nagyon kedves a szívemnek.
Az ügynökös kép tuti. Jól tűri a napszemüveget? A miénk ilyen téren nem volt valami kezes bárány.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 15. - 07:58:48
Létrehozva: #5932

devotee

Idézet (Trixx @ 2009.12. 15. - 07:51:00) *
Nagyon cukik a kutyáid. Gyerekkoromban nekünk is németjuhászunk volt. Így ez a fajta nagyon kedves a szívemnek.
Az ügynökös kép tuti. Jól tűri a napszemüveget? A miénk ilyen téren nem volt valami kezes bárány.

Ez mindent tűr, teljesen hülyét tudok belőle csinálni.. csak néz rám, és tűr.. egyébként egy macska, aki azt hiszi, hogy 3 kilós.. rendszeresen belemászik az ölembe esténként, az semzavarja, hogy ott a lap-topom.. gyorsan dobnom kell mindent, mert ha jön, hát nem tudom megállitani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyszerűen imádom a kis büdös szájút (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

És férjed látta mit csinálsz Te gyermekem a neten? ő is szereti a DM-et? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (lolacska @ 2009.12. 15. - 07:49:05) *
helló, jó reggelt, Dave-ébresztőpuszis ébredést!
aludtaaaaaam! nálam ez nagy dolog, hülye álmatlanság...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

én a nyugatis randit preferálnám, mert a pecsába eddig mindig vittek, és passzolom hogy kell odamászni bkv-vel. na meg ugye továbbra is áll a kérés, hogy hagyjunk magunknak időt a sírvaröhögéses ismerkedésre a hepaj előtt, mert ha bemegyünk onnantól nemigen lesz alkalmunk egymáshoz szólni.

Angien, Caprin, Edón, Ildin kívül asztalverős számkérés!!! Te Vicus! küldjed el a számod, meg mindenki ám. na, kimázolom magam, megyek melózni... boa... utolsó hét!!!

Lola.. rakj fel egy arcot, és indulás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 15. - 08:54:43
Létrehozva: #5933

devotee

Idézet (Trixx @ 2009.12. 15. - 07:47:37) *
Jó Reggelt Mindenkinek!
Sajnos hiába a sok cuccos kép, meg a kapucíner nem sikerült Martinnal álmodnom.
Meg különben is tegnap este megzavartak. Épp Mart után csorog a nyálam, írom a soraim, erre megjött a férjem,
leült mellém, laptop az ölemben, virít az egész alakos Martin kép. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így le kellett lépnem.
Mert ugye az mégsem megy, hogy Mart kapucínerjéről írogatok mikor ott van mellettem.

Trixx hehe lebuktál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval ezért köszöntél el olyan gyorsan...
Akkor te is férjnél vagy nem csak én meg Niki.Tényleg mondhatnál magadról valamit.Vagy legalább csak a rendes kereszt neved áruld el.

FruMode:szurk a vizsga miatt.Téged milyen név alatt lehet megtalálni az iwiw-en?

Angie:a pap a parázna és a szemüveges....hehe ez nagyon jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Capri:tök jó,hogy esznek az állatkáid.Akkor megindultak a gyógyulás felé. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola:oké ment a számom itt PÜ-be.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 15. - 09:20:56
Létrehozva: #5934

devotee

Majd végigolvasom mit szervezkedtetek 30-ra, de nekem még össze kell szednem Árnyékot az Árpád híd buszállomáson. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondjuk onnan a Nyugati meg a Pecsa is csak egy köpés. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi vonata is a Nyugatiba megy, ugye?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 15. - 09:58:48
Létrehozva: #5935

devotee

Hová lettetek? Mindenki dolgozik? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Onix
post 2009.12. 15. - 10:14:46
Létrehozva: #5936

Painkiller

Idézet (lolacska @ 2009.12. 14. - 17:27:50) *
hey, Onix, látom sikerült aláírést csinálni, ráadásul az egyik kedvencemet. akkor ehhez tessék megtekinteni a When The Body Speaks című fösstményemet[attachment=510:WTBS.JPG]

Lola!Ez a festmény nagyon tetszik!!!Gratula!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 15. - 10:34:33
Létrehozva: #5937

devotee

Szia Onix (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (vicuska @ 2009.12. 15. - 08:54:43) *
Trixx hehe lebuktál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval ezért köszöntél el olyan gyorsan...
Akkor te is férjnél vagy nem csak én meg Niki.Tényleg mondhatnál magadról valamit.Vagy legalább csak a rendes kereszt neved áruld el.

FruMode:szurk a vizsga miatt.Téged milyen név alatt lehet megtalálni az iwiw-en?

Angie:a pap a parázna és a szemüveges....hehe ez nagyon jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Capri:tök jó,hogy esznek az állatkáid.Akkor megindultak a gyógyulás felé. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Csak úgy eszembe jutott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Halál spontán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 15. - 10:50:01
Létrehozva: #5938

devotee

Itt vagyok én is, csak közben melózok, és alig tudok ideülni... Mizu csajok?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2009.12. 15. - 11:13:46
Létrehozva: #5939

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 15. - 08:54:43) *

Hát igen, azt sem tudtam merre forgassam a laptopot hogy ne lássa.
Magamról röveden: Beatrix vagyok, de Bettinek szólítanak.
Számomra fontos, hogy i-vel írják, mert Magyar vagyok. 31 (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) éves vagyok.
Szólval a férjesek táborát gyarapítom, gyermekem még nincs. Azon kevesek közé tartozunk, akik 10 év után is szerelmesek.
Nyolc éve dolgozom egy szállítmámyozási cégnél, szeretek itt dolozni, remek a csapat.
Szabadidőmben a DM-el fogalalkozom, és gyűjtöm az amerikai nemzeti parkokról készült fotókat, és a kedvencem a Gilmore Girls.
Szeretem az igazmondást, és gyűlölöm a hazugságot. Nagyon fontos számomra a család.
Sajnos a környezetemben nincs DM őrült, akivel megoszthatnám a rajongásomat. De itt vagytok Ti. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A DM-et a 101-gyel ismertem meg 14 évesen, nem is nagyon hallgatok mást.
Szóval ez vagyok én.

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 15. - 11:14:25
Létrehozva: #5940

devotee

túrórudit eszek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 295 296 297 298 299 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
179 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (179 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: