![]() ![]() |
2009.12. 15. - 11:29:33
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hát igen, azt sem tudtam merre forgassam a laptopot hogy ne lássa. Magamról röveden: Beatrix vagyok, de Bettinek szólítanak. Számomra fontos, hogy i-vel írják, mert Magyar vagyok. 31 (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) éves vagyok. Szólval a férjesek táborát gyarapítom, gyermekem még nincs. Azon kevesek közé tartozunk, akik 10 év után is szerelmesek. Nyolc éve dolgozom egy szállítmámyozási cégnél, szeretek itt dolozni, remek a csapat. Szabadidőmben a DM-el fogalalkozom, és gyűjtöm az amerikai nemzeti parkokról készült fotókat, és a kedvencem a Gilmore Girls. Szeretem az igazmondást, és gyűlölöm a hazugságot. Nagyon fontos számomra a család. Sajnos a környezetemben nincs DM őrült, akivel megoszthatnám a rajongásomat. De itt vagytok Ti. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) A DM-et a 101-gyel ismertem meg 14 évesen, nem is nagyon hallgatok mást. Szóval ez vagyok én. Köszi szépem Trixx a bemutatkozást.Mióta vagytok házasok a férjeddel? Mi január végén leszünk 10 évesek a férjemmel és szeptemberben múltunk 7 éves házasok.Nos ami a 31 évet illeti én a konci után másnap töltöm be.A DM rajongást én is csak veletek tudom megosztani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie rudit eszel?Közbe eszedbe jutott FruMode valamelyik napi hsz.-a hm...?Hehe... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja kül helló csajok. |
|
|
|
2009.12. 15. - 11:32:00
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok Csajok!Trixx asszonytársnak külön üdv,mi még nem "találkoztunk".Amúgy az én férjem is "rajtakapott"már,hogy csorgatom a nyálamat és idiótán vigyorgok a gép előtt egy-egy tuti Dave fotó vagy videó láttán. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nah,végigböngésztem a tegnap esti perverzkedést! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jókat röhögtem!Haláliak vagytok,mint mindig! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Capri!Örülök,hogy jobban vannak a patik!Remélem kigyógyulnak a tüdőgyusziból!Látod,a Sereg küldi a pozitív energyt,ők meg egyre jobban lesznek. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Angie: túrórudi?!Nem lenne jobb egy jókora kapucíner szelet/vagy inkább kapucínerrudi.../ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 15. - 11:39:51
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok Csajok!Trixx asszonytársnak külön üdv,mi még nem "találkoztunk".Amúgy az én férjem is "rajtakapott"már,hogy csorgatom a nyálamat és idiótán vigyorgok a gép előtt egy-egy tuti Dave fotó vagy videó láttán. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nah,végigböngésztem a tegnap esti perverzkedést! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jókat röhögtem!Haláliak vagytok,mint mindig! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Capri!Örülök,hogy jobban vannak a patik!Remélem kigyógyulnak a tüdőgyusziból!Látod,a Sereg küldi a pozitív energyt,ők meg egyre jobban lesznek. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Angie: túrórudi?!Nem lenne jobb egy jókora kapucíner szelet/vagy inkább kapucínerrudi.../ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaj bocs Onix el is felejtettem,hogy te is férjnél vagy. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Az én férjem meg egyfolytában azt hallgatja ahogy röhögök mikor veletek dumcsizok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Onix látom tetszett neked is a kapucineres téma. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nézzétek Anduska olvas minket.Szegény miket gondolat.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 15. - 11:44:20
Létrehozva:
|
|
|
Kapucíneres téma: kifeküdtem tőle!Kéééész! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lassan ki kéne rakni a fórum neve mellé a 18-as karikát. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
Anduska drága!Ez itt a DM alfahím tagjaira kiéhezett lányok és asszonyok fóruma!Lehet csatlakozni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 15. - 11:48:50
Létrehozva:
|
|
|
Köszi szépem Trixx a bemutatkozást.Mióta vagytok házasok a férjeddel? Mi január végén leszünk 10 évesek a férjemmel és szeptemberben múltunk 7 éves házasok.Nos ami a 31 évet illeti én a konci után másnap töltöm be.A DM rajongást én is csak veletek tudom megosztani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie rudit eszel?Közbe eszedbe jutott FruMode valamelyik napi hsz.-a hm...?Hehe... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja kül helló csajok. Majdnem egykorúak vagyunk, 6 éves házasok, és Mikuláskor voltunk 10 évesek. Akkor Neked a konci szülinapi ajándék! Ennél jobb nem is kell! |
|
|
|
2009.12. 15. - 12:09:01
Létrehozva:
|
|
|
Kapucíneres téma: kifeküdtem tőle!Kéééész! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lassan ki kéne rakni a fórum neve mellé a 18-as karikát. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Anduska drága!Ez itt a DM alfahím tagjaira kiéhezett lányok és asszonyok fóruma!Lehet csatlakozni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Onix és Macsus gumi Dave ötletéhez mit szólsz?Tudod a Fekete Sereg hirmondó mellé lenne mellékelve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg persze a többi DM fiú gumi mása is... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe kiéhezett lányok és asszonyok foruma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx az biztos,hogy ennél nagyobb ajándékot nem is kaphattam volna,hogy ott leszek a koncin. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 15. - 12:16:48
Létrehozva:
|
|
|
Jajj,Vicus!Na,Macsus azon ötlete megint 10 pontos volt!"Gyűjtsd össze mindet!"Halálos! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Látom,közben Anduska eltünt.Megijedt... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apropo "Fekete Sereg Hírmondó": az újságosnál ki lenne írva,hogy 18 éven aluliakat F.S.Hírmondóval nem szogálunk ki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy: a kiadvány a nyugalom megzavarására alkalmas vizuális tartalommal bír! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2009.12. 15. - 12:30:30
Létrehozva:
|
|
|
A kurva zsaruk 50 ezerre büntettek meg egy parkolóban! Basszák meg
|
|
|
|
2009.12. 15. - 12:33:33
Létrehozva:
|
|
|
Jajj,Vicus!Na,Macsus azon ötlete megint 10 pontos volt!"Gyűjtsd össze mindet!"Halálos! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látom,közben Anduska eltünt.Megijedt... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apropo "Fekete Sereg Hírmondó": az újságosnál ki lenne írva,hogy 18 éven aluliakat F.S.Hírmondóval nem szogálunk ki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy: a kiadvány a nyugalom megzavarására alkalmas vizuális tartalommal bír! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Nem beszélve a vizuális tartalom alá irt kommentárokról amiket Lola irna.Azok is alkalmasak a nyugalom megzavarására... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A kurva zsaruk 50 ezerre büntettek meg egy parkolóban! Basszák meg Ó a rohadt.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hol parkoltál? Hát ez most karácsony előtt marhára rosszul jött. |
|
|
|
2009.12. 15. - 12:35:30
Létrehozva:
|
|
|
A kurva zsaruk 50 ezerre büntettek meg egy parkolóban! Basszák meg Vazzzzzzeeee!Ez nagyon gáz!50ezer?!Nem sok az kissé egy parkolásért?! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2009.12. 15. - 12:37:58
Létrehozva:
|
|
|
Vazzzzzzeeee!Ez nagyon gáz!50ezer?!Nem sok az kissé egy parkolásért?! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Szerintem is felháboritóan sok... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
2009.12. 15. - 12:48:05
Létrehozva:
|
|
|
Hát igen, azt sem tudtam merre forgassam a laptopot hogy ne lássa. Magamról röveden: Beatrix vagyok, de Bettinek szólítanak. Számomra fontos, hogy i-vel írják, mert Magyar vagyok. 31 (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) éves vagyok. Szólval a férjesek táborát gyarapítom, gyermekem még nincs. Azon kevesek közé tartozunk, akik 10 év után is szerelmesek. Nyolc éve dolgozom egy szállítmámyozási cégnél, szeretek itt dolozni, remek a csapat. Szabadidőmben a DM-el fogalalkozom, és gyűjtöm az amerikai nemzeti parkokról készült fotókat, és a kedvencem a Gilmore Girls. Szeretem az igazmondást, és gyűlölöm a hazugságot. Nagyon fontos számomra a család. Sajnos a környezetemben nincs DM őrült, akivel megoszthatnám a rajongásomat. De itt vagytok Ti. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) A DM-et a 101-gyel ismertem meg 14 évesen, nem is nagyon hallgatok mást. Szóval ez vagyok én. kedvesaranyos, nagyon helyes vagy. Lola!Ez a festmény nagyon tetszik!!!Gratula! örülök, baba, én is szeretem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.12. 15. - 12:50:30
Létrehozva:
|
|
|
De egy olyan parkolóban, ahol csak 1 bejárat van, ami egyben a kijárat is, hol van ott behajtani tilos meg kötelező haladási irány???????????? KAPJÁK BE, KURVA ÉLETBE!!!!!!!! Mondjuk lehet fellebbezni 5000 Ft illeték ellenében, de méltányosság nincs, akkor meg mire lehet beadni a fellebbezést?
|
|
|
|
2009.12. 15. - 12:55:05
Létrehozva:
|
|
|
A kurva zsaruk 50 ezerre büntettek meg egy parkolóban! Basszák meg Ez nagyon durva! Szemetek. Nem lehet fellebbezni? Pl méltányossági alapon vagy mittom én? Na szóval ezzel elkéstem. Hát ha a tábla (ák) nem láthatóak, akkor elvileg lehet alapja a fellebbezésnek nem? |
|
|
|
2009.12. 15. - 12:58:17
Létrehozva:
|
|
|
hehe.
tök jó, ahogy erre a kapucínerre rákattantunk... az mekkora már, hogy többen is úgy vagyunk hogy csak itt tudunk áradozni a Fiúkról... hehe, vagyis van egy csjaszi még, úgy ismertem meg, hogy felírtam egy jútyúbos vidihez hogy ajjjdekár hogy nincs kivel áradoznom Dave Gahan seggéről.... és visszaírt h neki lehet, így lettünk barátok, jön amúgy ő is 30án. de mindenesetre rajta kívül nekem is csak ti vagytok, és ennek leginkább a baráti köröm örül mert nem őket rombolom a rajongásaimmal. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) tökjók vagytok csajok: házasság, szerelem... Vicus, elég jó kis szülinapi ajándékod lesz asszem januárban. adunk majd a hangulatnak!!! Onix: DM alfahím tagok? ja, végülis igen, ha Fletchert nem számítjuk. ő inkább valami másik betű, ami kerek. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) nagypapi és igen, a nyugalom megzaavarására alkalmas... ójaj, másra se vagyok alkalmas (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Amgelus: (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sajnálom. lányoklányok... a lap címe nem iklyen egyszerű Hirmondó lesz, hanem minimum FeketeHárem Review, sőt, Insight |
|
|
|
2009.12. 15. - 13:01:44
Létrehozva:
|
|
|
Baszki Angie.. az nem normális... az tuti nem jó,hogy 50000...Ez biztos? CSörögj be az illetékes kerülethez! Én tuti felhivnám őket! Megpróbálod? JEsszus, ez nagyon idegesitő.. nem sirtál?
|
|
|
|
2009.12. 15. - 13:07:35
Létrehozva:
|
|
|
Baszki Angie.. az nem normális... az tuti nem jó,hogy 50000...Ez biztos? CSörögj be az illetékes kerülethez! Én tuti felhivnám őket! Megpróbálod? JEsszus, ez nagyon idegesitő.. nem sirtál? Látom a csekken bassza meg, anyám most faxolta át ide a melóhelyre. Az idegesítő az, hogy az eset Csabán történt, de nekem Szegedre kellene mennem, hogy megnézhessem a fényképet, amire lehetőségem van minden héten hétfőn 10-12 óra között. Csakhogy közben Pesten dolgozom! De hát Békéscsaba megyeszékhely, mi közöm van nekem Szegedhez? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Ez mind azért van, hogy az embernek esélye se legyen elintézni, vagy legalább megnézni a fotót, mert hogy nem postázzák el, csak személyesen lehet elintézni. Fellebbezésnek nincs helye méltányosság irányába. A rajtam kívül ott álló másik 60 autót is megbüntették? |
|
|
|
2009.12. 15. - 13:11:05
Létrehozva:
|
|
|
Látom a csekken bassza meg, anyám most faxolta át ide a melóhelyre. Az idegesítő az, hogy az eset Csabán történt, de nekem Szegedre kellene mennem, hogy megnézhessem a fényképet, amire lehetőségem van minden héten hétfőn 10-12 óra között. Csakhogy közben Pesten dolgozom! De hát Békéscsaba megyeszékhely, mi közöm van nekem Szegedhez? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Ez mind azért van, hogy az embernek esélye se legyen elintézni, vagy legalább megnézni a fotót, mert hogy nem postázzák el, csak személyesen lehet elintézni. Fellebbezésnek nincs helye méltányosság irányába. A rajtam kívül ott álló másik 60 autót is megbüntették? NA várj, mindjárt utána érdeklődök, mekkora lehet a bűntetésed! |
|
|
|
2009.12. 15. - 13:15:05
Létrehozva:
|
|
|
Csövi mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van egy rossz hírem 30án nem igazán tudok menni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2009.12. 15. - 13:18:26
Létrehozva:
|
|
|
Angie, ki bűntetett meg? a REndőr? vagy a közterületes?
nekem a legnagyobb bűntetésem 8000 volt... ez nem lehet, hogy elirták? ez nem reális ez az 50000 |
|
|
|
![]() ![]() |