![]() ![]() |
2009.12. 15. - 13:18:29
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Az nem jó. Közbejött valami? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Amúgy sajna én sem tudok menni, de lélekben Veletek leszek. |
|
|
|
2009.12. 15. - 13:20:59
Létrehozva:
|
|
|
Angie, ki bűntetett meg? a REndőr? vagy a közterületes? nekem a legnagyobb bűntetésem 8000 volt... ez nem lehet, hogy elirták? ez nem reális ez az 50000 Csongrád Megyei Rendőr Főkapitányság Becsei Zoltán NA várj, mindjárt utána érdeklődök, mekkora lehet a bűntetésed! Köszi! Van rendőr ismerősöd? |
|
|
|
2009.12. 15. - 13:21:32
Létrehozva:
|
|
|
hehe. tök jó, ahogy erre a kapucínerre rákattantunk... az mekkora már, hogy többen is úgy vagyunk hogy csak itt tudunk áradozni a Fiúkról... hehe, vagyis van egy csjaszi még, úgy ismertem meg, hogy felírtam egy jútyúbos vidihez hogy ajjjdekár hogy nincs kivel áradoznom Dave Gahan seggéről.... és visszaírt h neki lehet, így lettünk barátok, jön amúgy ő is 30án. de mindenesetre rajta kívül nekem is csak ti vagytok, és ennek leginkább a baráti köröm örül mert nem őket rombolom a rajongásaimmal. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) tökjók vagytok csajok: házasság, szerelem... Vicus, elég jó kis szülinapi ajándékod lesz asszem januárban. adunk majd a hangulatnak!!! Onix: DM alfahím tagok? ja, végülis igen, ha Fletchert nem számítjuk. ő inkább valami másik betű, ami kerek. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) nagypapi és igen, a nyugalom megzaavarására alkalmas... ójaj, másra se vagyok alkalmas (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Amgelus: (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sajnálom. lányoklányok... a lap címe nem iklyen egyszerű Hirmondó lesz, hanem minimum FeketeHárem Review, sőt, Insight Ja házasság Lola és ha jól számolom akkor ugyebár már 15 tagú a sereg de abból csak nekem meg Ildinek van gyereke. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie basszus jól kicsesztek veled. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) szia Jantar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 15. - 13:22:00
Létrehozva:
|
|
|
Csövi mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van egy rossz hírem 30án nem igazán tudok menni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Miért nem tudsz jönni? |
|
|
|
2009.12. 15. - 13:22:06
Létrehozva:
|
|
|
Igen tegnap telefonáltak rám a klubom, hogy akkor 30ra szervezték az évbúcsúztatót, mert sokan 31én máshová mennek. :S
|
|
|
|
2009.12. 15. - 13:22:26
Létrehozva:
|
|
|
Ja házasság Lola és ha jól számolom akkor ugyebár már 15 tagú a sereg de abból csak nekem meg Ildinek van gyereke. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie basszus jól kicsesztek veled. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) szia Jantar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez nem kifejezés. |
|
|
|
2009.12. 15. - 13:23:27
Létrehozva:
|
|
|
HA kreszt sértettél, akkor az közlekedési szabálysértés, arra vonatkozik az objektiv felelősség... ha nem sértettél, akkor mondhatjátok, hogy nem tudjátok, ki volt a kocsival. Most ezt tudtam meg, de még utána járok neked.
|
|
|
|
2009.12. 15. - 13:24:27
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 15. - 13:24:50
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 15. - 13:25:21
Létrehozva:
|
|
|
Az nem jó. Közbejött valami? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Amúgy sajna én sem tudok menni, de lélekben Veletek leszek. Lélekben én is ott leszek veletek bulis csajok. |
|
|
|
2009.12. 15. - 13:25:40
Létrehozva:
|
|
|
edó ami késik az nem múlik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy ha érdekel küldök magamról képet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 15. - 13:26:26
Létrehozva:
|
|
|
Az nem jó. Közbejött valami? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Amúgy sajna én sem tudok menni, de lélekben Veletek leszek. Trix, Te sem jössz? Na elég mára a rossz hirekből (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2009.12. 15. - 13:27:12
Létrehozva:
|
|
|
Nyilván itt az évvége és valamiből ki kell fizetni a jutalmakat a rendőr bácsiknak. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2009.12. 15. - 13:29:14
Létrehozva:
|
|
|
edó ami késik az nem múlik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy ha érdekel küldök magamról képet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát a személyes tali sokkal jobb... igy csak a monitoron keresztül ismerjük egymást, egymás gondolatait.. mondjuk nem gond,ha van egy arc a sorok előtt.. mögött (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dobj egy képet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) edobaba11@gmail.com Angie a rendőr ismerősöm még nem értem el, de rajta vagyok az ügyön... csak ki van kapcsolva a telje... de asszem Niki férje is rendőr, lehet ő tud majd neked segiteni, hogy mennyire erős ez a bűntetési összeg.. szerintem nagyon!!!! |
|
|
|
2009.12. 15. - 13:29:24
Létrehozva:
|
|
|
Lélekben én is ott leszek veletek bulis csajok. Akkor lélekben Veled is leszek, mi majd itt talizunk 30-án (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 15. - 13:29:38
Létrehozva:
|
|
|
HA kreszt sértettél, akkor az közlekedési szabálysértés, arra vonatkozik az objektiv felelősség... ha nem sértettél, akkor mondhatjátok, hogy nem tudjátok, ki volt a kocsival. Most ezt tudtam meg, de még utána járok neked. Jaja, apu nevére küldik a leveleket, mert ő az üzembentartó. Köszi!!! |
|
|
|
2009.12. 15. - 13:30:00
Létrehozva:
|
|
|
Ez a mai megint egy rossz hir nap.A tegnapi is igy kezdődött aztán még is jó lett a vége.Hátha ilyen lesz a mai is,és Angie büntije is jól végződik. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
|
2009.12. 15. - 13:30:58
Létrehozva:
|
|
|
Nyilván itt az évvége és valamiből ki kell fizetni a jutalmakat a rendőr bácsiknak. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) jan. 15 a fizetési határidő. |
|
|
|
2009.12. 15. - 13:31:29
Létrehozva:
|
|
|
Szurkoljuk Angie-nak, küldjük a pozitív energiat, Capri patijánál is bejött!
|
|
|
|
2009.12. 15. - 13:32:36
Létrehozva:
|
|
|
Jaja, apu nevére küldik a leveleket, mert ő az üzembentartó. Köszi!!! Hát ha apád nevére megy, és nem kresz ellen vétettél, még lehet ki lehet sumákolni a dolgokat... na ilyenkor kéne egy politikus ismerős... azok aztán tudnak mellé beszélni, sec-perc alatt megoldaná neked a dolgokat... irok, amint megtudok valamit |
|
|
|
![]() ![]() |