![]() ![]() |
2009.12. 15. - 13:32:55
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Akkor lélekben Veled is leszek, mi majd itt talizunk 30-án (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké.Amig a többiek isznak az egészségünkre a buliba mi majd dumcsizunk és tartjuk a frontot itt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 15. - 13:32:56
Létrehozva:
|
|
|
Hát a személyes tali sokkal jobb... igy csak a monitoron keresztül ismerjük egymást, egymás gondolatait.. mondjuk nem gond,ha van egy arc a sorok előtt.. mögött (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dobj egy képet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) edobaba11@gmail.com Angie a rendőr ismerősöm még nem értem el, de rajta vagyok az ügyön... csak ki van kapcsolva a telje... de asszem Niki férje is rendőr, lehet ő tud majd neked segiteni, hogy mennyire erős ez a bűntetési összeg.. szerintem nagyon!!!! Már átküldtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem is jobb a személyes találka. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 15. - 13:33:34
Létrehozva:
|
|
|
Hát a személyes tali sokkal jobb... igy csak a monitoron keresztül ismerjük egymást, egymás gondolatait.. mondjuk nem gond,ha van egy arc a sorok előtt.. mögött (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dobj egy képet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) edobaba11@gmail.com Angie a rendőr ismerősöm még nem értem el, de rajta vagyok az ügyön... csak ki van kapcsolva a telje... de asszem Niki férje is rendőr, lehet ő tud majd neked segiteni, hogy mennyire erős ez a bűntetési összeg.. szerintem nagyon!!!! Kösz, kösz! Átküldjem mélben a határozatot? Be tudom scannelni. |
|
|
|
2009.12. 15. - 13:33:59
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Látom a csekken bassza meg, anyám most faxolta át ide a melóhelyre. Az idegesítő az, hogy az eset Csabán történt, de nekem Szegedre kellene mennem, hogy megnézhessem a fényképet, amire lehetőségem van minden héten hétfőn 10-12 óra között. Csakhogy közben Pesten dolgozom! De hát Békéscsaba megyeszékhely, mi közöm van nekem Szegedhez? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Ez mind azért van, hogy az embernek esélye se legyen elintézni, vagy legalább megnézni a fotót, mert hogy nem postázzák el, csak személyesen lehet elintézni. Fellebbezésnek nincs helye méltányosság irányába. A rajtam kívül ott álló másik 60 autót is megbüntették? Komolyan!Ez az egész felháborító!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
2009.12. 15. - 13:34:11
Létrehozva:
|
|
|
Szurkoljuk Angie-nak, küldjük a pozitív energiat, Capri patijánál is bejött! Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem tudunk valamit tenni... |
|
|
|
2009.12. 15. - 13:35:08
Létrehozva:
|
|
|
Megkaptam Jantar.. de szép kis pofid van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és ott állsz a másik Jantar mellett ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy az nem JAntar? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kösz, kösz! Átküldjem mélben a határozatot? Be tudom scannelni. aham.. jöhet, hátha úgy okosabbak leszünk |
|
|
|
2009.12. 15. - 13:35:20
Létrehozva:
|
|
|
Január 11én is csak jövök és megyek. Ma rakták fel a vizsgaidőpontokat az egyik tantárgyamból és hiába alakítgattam az időpontokat csak 12re tudtam tenni, mert 12re adtak szabit. Így elég húzos lesz meló után Pestre menni DM koncert utána húzás haza és másnap vizsga. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 15. - 13:36:26
Létrehozva:
|
|
|
Január 11én is csak jövök és megyek. Ma rakták fel a vizsgaidőpontokat az egyik tantárgyamból és hiába alakítgattam az időpontokat csak 12re tudtam tenni, mert 12re adtak szabit. Így elég húzos lesz meló után Pestre menni DM koncert utána húzás haza és másnap vizsga. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor nem maradsz ott sem after-on.. pedig az is nagy pend lesz... hát sajnálom! |
|
|
|
2009.12. 15. - 13:36:56
Létrehozva:
|
|
|
Edóka nem ő a pirát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (Köszi a bókot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ).
|
|
|
|
2009.12. 15. - 13:37:03
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 15. - 13:37:32
Létrehozva:
|
|
|
NA lányok, megyek, mert az őrszolgálattal megyünk kutyákat ellenőrizni.. Angie, nyugi, most már ne idegeskedj! Érdeklődöm majd, hogy mit lehet tenni, várom a határozatod, és majd meglátjuk..
|
|
|
|
2009.12. 15. - 13:38:49
Létrehozva:
|
|
|
Aki meg 300-al megy az autópályán azt nem tudják megbüntetni. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
|
|
|
|
2009.12. 15. - 13:39:08
Létrehozva:
|
|
|
Maradnék én szívesen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy igen szeretek bulizni, de ezek vannak most előbb. Sjnálom, h. így jött össze. :S
|
|
|
|
2009.12. 15. - 13:39:43
Létrehozva:
|
|
|
Aki meg 300-al megy az autópályán azt nem tudják megbüntetni. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) JAja.. meg ha meg is bűntetik, akkor az max 30e... nem is értem, komolyan... ittas vezetésnél sincs ekkora birság szerintem, de majd megkérdem |
|
|
|
2009.12. 15. - 13:39:54
Létrehozva:
|
|
|
Jó ellenőrzést Edóka.Pá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 15. - 13:41:54
Létrehozva:
|
|
|
NA még maradok kicsit, mert elfelejtettem ebédelni, úgyhogy gyorsan bedobtam a sütőbe egy kis husit... csak utána megyek, ez még 25 perc
|
|
|
|
2009.12. 15. - 13:43:28
Létrehozva:
|
|
|
Igazad van Angie.Elég sok állat vezet az utakon azokkal kellene foglalkozni.Meg azokkal akik babakocsit toló anyukákat meg nagymamákat ütnek el a zebrán. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
|
|
|
|
2009.12. 15. - 13:44:04
Létrehozva:
|
|
|
Egyébként Angie.. megfertőztél rendesen.. ma nem is hallgattam DM-et.. csak a MEDS-et dúdolom egész nap, teljesen elvette az agyam, úgyhogy ma este Placebo estét csinálok... azok a szemek, az a hang... nagyon nagyok ezek a srácok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 15. - 13:44:20
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oké.Amig a többiek isznak az egészségünkre a buliba mi majd dumcsizunk és tartjuk a frontot itt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd igyekszem én is csatlakozni az otthon maradtak táborához. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 15. - 13:47:43
Létrehozva:
|
|
|
NA még maradok kicsit, mert elfelejtettem ebédelni, úgyhogy gyorsan bedobtam a sütőbe egy kis husit... csak utána megyek, ez még 25 perc Milyen husit sütsz? Majd igyekszem én is csatlakozni az otthon maradtak táborához. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké Onix.Akkor már hárman leszünk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi majd otthon piálunk....hehe meg szétperverzkedjük itt a forumot. |
|
|
|
![]() ![]() |