2400 Oldal V  « < 29 30 31 32 33 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2009.10. 20. - 19:31:15
Létrehozva: #601

devotee

Sziasztok!

Huhhh... mekkora pörgés volt itt, mig én róttam az utamat. Teljesen féltékeny vagyok, hogy lemaradtam mindenről, de majd mindjárt kaptok tőlem egy jó kis listát, hogy mit szeretnék megkapni tőletek:)

Én ma annyi mindent intéztem, hogy csak na... kész a falam, befejezték a gipszkartonozást, aztán meg elmentünk az ikea-ba... szerintem ez minden nő álma, ott egyszerűen megbolondul az ember. Gyönyörűséges ülőgarniturát vettem, alig várom, hogy azon fetrenghessek!

Angie, betegen mentél kozmecicushoz? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Én már nem csinálom meg a vendégeim, ha betegek, mert mindig elkapok tőlük mindent... sajnálom, de már be kellett keményitenem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Hát ez a filmes dolog, amit valamelyikőtök irt, nagyon szomorú.. istenem, de sajnálom szegény gyereket...

A kontroll nálam mindent vitt, és a szőke kóla is nagyon tetszett, de ami a legesleges... az a csak szex és más semmi. Valszeg azért, mert akkoriban pont ebben a stádiumban voltam magánéletemben, és velem egyidős a főszereplő, hát nagyon bele tudtam magam élni. És imádom, ahogy a végén kornyikál!
Huhh.. annyi mindent irtatok, hogy nem is tudok mindenre irni..
A kérdésem, hogy kinél mire érdeklődhetek, mert már elvesztettem a fonalat... kitől mit kapok? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Jaaaaaaa... Angie.. feladtam a dvd-ket... Hát az nálam egy kisebb csomag lett, lehet nem fog beférni a postaládádba, úgyhogy értesitést fogsz kapni.. na az én leszek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 20. - 20:26:46
Létrehozva: #602

devotee

Angie: okés, bár nem szeretek utalgatni. de az is szóba kerülhet, hogy ha esetleg 30-án jössz Filterbe, akkor ott odaadom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

vica: örülök, hogy minden okés volt a linkekkel! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Egyébként én nem vagyok az animációs filmek híve, és nem hiszem, hogy megnézem ezt az UP!-ot, de tényleg egyszerre szomorú és kedves a története meg sajnálom szegény kislányt is, de legalább teljesült az utolsó kívánsága.

Egyébként meg ez egy szar nap. Be vagyok fordulva enyhén. :S
Ma lakótársam benyögte, hogy lehet nem fejezi be itt az évet az egyetemen (csak ezt a félévet), mert át akar menni ELTE-re. Na mindegy, majd meglátjuk mi lesz.
Komolyan néha már a sírás kerülget!

MODE BULIT AKAROK, HOGY KITOMBOLJAM MAGAM!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 20. - 20:39:08
Létrehozva: #603

devotee

Useless, hát ezek nem a legjobb hirek!

De tudod mit mondok Neked? Egy ajtó bezárul, és nyilik helyette másik kettő. Koleszos vagy, vagy albérletes? Hidd el, lesz majd ki menjen a helyére. Régóta laktok együtt? Nekem mindig úgy alakult az életem, hogy mikor teljesen kilátástalan volt minden... amikor azt hittem, hogy most nem tudom merre menjek előre, mindig történt valami olyan dolog, ami rajtam kivüli... és ment az élet tovább, minden gond nélkül. Tehát mindig minden megoldódott... persze lehet csak szerencsém volt, vagy az is lehet, hogy könnyen veszem az akadályokat.. könnyelmú vagyok, bár ezt azért nem mondanám. De tényleg..
Egyébként, én aki nem vagyok bőgős, ma délelőtt kétszer is elpityeredtem magam, minden ok nélkül, apró dolgon. Persze lehet hogy csak nagyon fáradt vagyok, az elmúlt egy hónapban nem volt pihenős hétvégém, sőt napom sem nagyon. De lehet van valami a levegőben. Meglátod, holnap felkelsz, és máris szebben fog sütni a nap... Mindezek mellett a móde-os nagy tombolós buliban én mindig benne vagyok:)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 20. - 21:00:35
Létrehozva: #604

devotee

Köszi Edóka!

Szeptember óta lakunk együtt az albérletben (az előző lakótársam kiment egy évre pszichót tanulni Svédbe). Ez kevés időnek tűnhet Krisztiánnal, de az a helyzet, hogy ő a pesti baráti társaságunkból van és nagyon jó vele lakni, mert ő is ugyanolyan lökött (ha nem lököttebb) mint én és könnyen megtaláljuk a közös hangot. (Ne képzeljetek bele többet, tényleg csak barátok vagyunk.)
Na hát én kicsit nehezebben viselem a nagyobb horderejű változásokat (már amik negatívak), de egyébként hamar alkalmazkodom mindenhez. Csak nem akarom újra a lakótárskereső herce-hurcát. Épp elég volt egyszer átmenni rajta. Mondjuk majd januárban dől el, hogy egyáltalán Szegeden maradhatok-e. (Mint mondottam vala, az alapvizsgámon múlik minden, amit utoljára próbálhatok.) Addig még velem lesz, aztán meglátjuk.
Meg ehhez hozzáadódott még pár önmarcangoló gondolat is, amik visszatérő fájdalmaim, de hát mindegy, nem akarom senkinek lehúzni a kedvét. Nem ilyen búvalb*szottnak ismertek. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 20. - 21:04:01
Létrehozva: #605

devotee

Azta.. ez a The Bottom Line mennyire gyönyörű ma... teljesen oda vagyok tőle!!!

Idézet (Useless-girl @ 2009.10. 20. - 22:00:35) *
Köszi Edóka!

Szeptember óta lakunk együtt az albérletben (az előző lakótársam kiment egy évre pszichót tanulni Svédbe). Ez kevés időnek tűnhet Krisztiánnal, de az a helyzet, hogy ő a pesti baráti társaságunkból van és nagyon jó vele lakni, mert ő is ugyanolyan lökött (ha nem lököttebb) mint én és könnyen megtaláljuk a közös hangot. (Ne képzeljetek bele többet, tényleg csak barátok vagyunk.)
Na hát én kicsit nehezebben viselem a nagyobb horderejű változásokat (már amik negatívak), de egyébként hamar alkalmazkodom mindenhez. Csak nem akarom újra a lakótárskereső herce-hurcát. Épp elég volt egyszer átmenni rajta. Mondjuk majd januárban dől el, hogy egyáltalán Szegeden maradhatok-e. (Mint mondottam vala, az alapvizsgámon múlik minden, amit utoljára próbálhatok.) Addig még velem lesz, aztán meglátjuk.
Meg ehhez hozzáadódott még pár önmarcangoló gondolat is, amik visszatérő fájdalmaim, de hát mindegy, nem akarom senkinek lehúzni a kedvét. Nem ilyen búvalb*szottnak ismertek. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

De nem ám!!! Tessék kérem mosolyogni, és mélyeket lélegezni!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 20. - 21:12:15
Létrehozva: #606

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 20. - 19:24:50) *
Angie micsoda szomorú történet... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Engem teljesen lesokkolt, amikor elsőnek olvastam a hírt azt hiszem a Yahoo news oldalán. Pedig akkor még apróbb simítások kellettek volna a végleges filmhez, de a kislány kedvéért 1-2 nap alatt befejezték és az alkotók saját maguk vitték el a dvd-t a családnak, hogy együtt nézhessék meg. A kislányt Colby Curtan-nek hívták és gyógyíthatatlan rákos beteg volt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Itt találtok róla egy képet: http://www.ocregister.com/articles/pixar-u...68059-home-show és persze a hihetetlenül szívbemarkoló történetet is, aki tud angolul el is olvashatja.

Júj, máris jobb kedvem lett attól hogy elképzeltem Dave-et a konyhában amint teát főz nekem. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Ma volt egy kis lázam így este, de most lement, bár az orrvérzés még mindig megvan az orrfújás után. Tök rossz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 20. - 21:18:45
Létrehozva: #607

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2009.10. 20. - 21:26:46) *
Angie: okés, bár nem szeretek utalgatni. de az is szóba kerülhet, hogy ha esetleg 30-án jössz Filterbe, akkor ott odaadom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

vica: örülök, hogy minden okés volt a linkekkel! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Egyébként én nem vagyok az animációs filmek híve, és nem hiszem, hogy megnézem ezt az UP!-ot, de tényleg egyszerre szomorú és kedves a története meg sajnálom szegény kislányt is, de legalább teljesült az utolsó kívánsága.

Egyébként meg ez egy szar nap. Be vagyok fordulva enyhén. :S
Ma lakótársam benyögte, hogy lehet nem fejezi be itt az évet az egyetemen (csak ezt a félévet), mert át akar menni ELTE-re. Na mindegy, majd meglátjuk mi lesz.
Komolyan néha már a sírás kerülget!

MODE BULIT AKAROK, HOGY KITOMBOLJAM MAGAM!!!!!

Sajna akkor még nem leszek fenn Pesten, itthonra van színházjegyem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Csak 1-én megyek fel, vasárnap. Pedig biztos jó buli lesz, de gondolom majd a januári koncert környékén is lesz valami eksön, akkor fenn leszek már Pesten, nem lesz ez az utazgatásos nehézség, mint most. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A lakótársad sajnálom, biztos piszok rossz lehet, főleg hogy tényleg jó fej a srác. Meg persze szemeszter közepén keresgetni új albérlő társat az sem lehet valami kellemes, megint új ember, megint új ismerkedés. Ah... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 20. - 21:20:13
Létrehozva: #608

devotee

Júj, máris jobb kedvem lett attól hogy elképzeltem Dave-et a konyhában amint teát főz nekem. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Ma volt egy kis lázam így este, de most lement, bár az orrvérzés még mindig megvan az orrfújás után. Tök rossz.
[/quote]

Jujjj.. Angie, kakis lett a kezed (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 20. - 21:20:26
Létrehozva: #609

devotee

Köszi még egyszer Edóka. kicsit már jobb kedvem van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
most terápiázom magam DM-mel (meg fordítok)! Istenkém de csodaszép hangod van David!!!
huh én is el tudnám viselni, ha most vígasztalgatna.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 20. - 21:22:46
Létrehozva: #610

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.10. 20. - 22:20:13) *

Jujjj.. Angie, kakis lett a kezed (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

De miért is? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy tényleg elmenetem betegen a kozmetikushoz, utána meg a moziba. Képzeljétek, a 400 fős teremben hót egyedül voltam, csak nekem levetítették a filmet. Hát nagyon fura volt, de egyben kellemes is, nem zabált mellettem senki, nem dumált senki, vagy éppen telefonált... Valódi házi mozis élmény volt egy valódi moziban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Utoljára ilyen 3 évvel ezelőtt volt, amikor az Akira című anime filmet néztem, szintén tök egyedül. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 20. - 21:23:54
Létrehozva: #611

devotee

Jahhh.. vagyunk ezzel igy egy páran:)!!!

Múltkor egyik barátnőm teljesen el volt ájulva, milyen más a hangja Dave-nek a Goodnight lovers-ben.. kocsiban ült mellettem, és pont az a szám ment.. erre odahajoltam hozzá, és mondtam nekil.. nalátod... pont ilyen lehet, amikor este az ágyadban búgja, csak neked... Úgy felsikitott, még a hideg is kirázta! Nagyon nevettünk!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 20. - 21:24:21
Létrehozva: #612

devotee

Angie: jah, és nem vagyok túl nagy híve ezeknek a keresgéléseknek/ismerkedéseknek. de egyelőre félév végéig úgy néz ki marad. juj, az lesz még szép menet beadagolni apáméknak a dolgot - ki fognak akadni... :S na mindegy, majd lesz vmi.
Sajnálom, hogy nem tudsz eljönni a buliba, pedig jó lett volna nagyon. Na mindegy, majd összejön még. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 20. - 21:25:42
Létrehozva: #613

devotee

Hát tudod.. ezt is mondják, olyan, mint a bilibe lóg a kezed mondás.. vagy te nem ismered? Az álmodozásról (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Hát hogy Dave főzi a tejád:)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 20. - 21:34:06
Létrehozva: #614

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.10. 20. - 22:25:42) *
Hát tudod.. ezt is mondják, olyan, mint a bilibe lóg a kezed mondás.. vagy te nem ismered? Az álmodozásról (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Hát hogy Dave főzi a tejád:)

Álmodozni már csak lehet, nem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak azért túlzásokba nem kell esni, szerintetek ha Dave teát főzne nekem az túlzás lenne? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2009.10. 20. - 22:24:21) *
Angie: jah, és nem vagyok túl nagy híve ezeknek a keresgéléseknek/ismerkedéseknek. de egyelőre félév végéig úgy néz ki marad. juj, az lesz még szép menet beadagolni apáméknak a dolgot - ki fognak akadni... :S na mindegy, majd lesz vmi.
Sajnálom, hogy nem tudsz eljönni a buliba, pedig jó lett volna nagyon. Na mindegy, majd összejön még. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én is sajnálom, hogy nem tudok menni, majd legközelebb. 3 hónap a próbaidőm, úgyhogy februárig tuti fenn leszek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 20. - 21:39:21
Létrehozva: #615

devotee

Hát én úgy hallottam, ha valamit nagyon akarunk akkor az valóra is válik.. elvileg a pozitiv gondolkodás erről szól,kivetitjük, és ezzel létre is hozzuk! Úgyhogy hajrá Angie, hajrá, hajrá.. aztán reggel nehogy meglepődj, ha egy meztelen férfit találsz a konyhádban (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Angie olvastad,hogy küldtem Neked csomagot? MErt az már majdnem az!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 20. - 21:42:23
Létrehozva: #616

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.10. 20. - 22:39:21) *
Hát én úgy hallottam, ha valamit nagyon akarunk akkor az valóra is válik.. elvileg a pozitiv gondolkodás erről szól,kivetitjük, és ezzel létre is hozzuk! Úgyhogy hajrá Angie, hajrá, hajrá.. aztán reggel nehogy meglepődj, ha egy meztelen férfit találsz a konyhádban (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Angie olvastad,hogy küldtem Neked csomagot? MErt az már majdnem az!

Tanultam pszichológiát, tudom milyen az, amikor olyan erős a kívánságunk, hogy azt kivetítjük. Kár, hogy erről nem igazán készült még kutatás sem felmérés, hogy hány ember kitartó kívánsága vált végül valóra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár jó lenne, ha tényleg megtörténne, erre fogok fókuszálni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jaj igen, olvastam. Bocsika (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Különben mindig van itthon valaki, aki átveszi a csomikat, de mivel úgy alakult, hogy holnap mégsem megyek Pestre, így biztos megkapom és ha nem leszek lázas, akkor fel is adom még holnap! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 20. - 21:46:20
Létrehozva: #617

devotee

Igazán ráér, inkább maradj otthon, pihenj, gyógyulj, majd a jövő héten feladod!

Useless: hadd kérdezzem már meg.. Dave végig ilyen gonosz marad a DID-ben? De válaszolj ám... !
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 20. - 21:47:30
Létrehozva: #618

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.10. 20. - 22:46:20) *
Igazán ráér, inkább maradj otthon, pihenj, gyógyulj, majd a jövő héten feladod!

Useless: hadd kérdezzem már meg.. Dave végig ilyen gonosz marad a DID-ben? De válaszolj ám... !

Friss levegő nem árt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 20. - 22:29:48
Létrehozva: #619

devotee

Edóka: igen! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) igazi kihívás volt ilyen gonoszra megírni! XDDD mi imádjuk így is! olyan.... veszélyes.......... nyammmm.... Dangerous............................... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 20. - 22:33:34
Létrehozva: #620

devotee

Useless girl!
Kicsit lemaradtam az írásod olvasásával, de most eszembe jutott és a 17. fejezetet most fejeztem be. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Édi, hogy Andyt is beleírtátok és főleg, hogy olyan aranyos volt az úszóverseny után. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 29 30 31 32 33 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
129 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (129 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: