2400 Oldal V  « < 30 31 32 33 34 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2009.10. 20. - 22:46:41
Létrehozva: #621

devotee

Hú Angie, az jó kis olvasmány, én szerettem nagyon!!!

Hát Useless, ez kemény nagyon, de tetszik:)
Már megint itt maradtam a gép előtt:)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 20. - 22:49:26
Létrehozva: #622

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.10. 20. - 23:46:41) *
Hú Angie, az jó kis olvasmány, én szerettem nagyon!!!

Hát Useless, ez kemény nagyon, de tetszik:)
Már megint itt maradtam a gép előtt:)

Igen, az (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tetszik, hogy valójában sok benne az érzelem meg a szerelmi háromszög... gyötrő!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 20. - 22:55:16
Létrehozva: #623

devotee

Az bizony!
Viszont én most lefekszem, mert nem látom a monitort, valami lett a szememmel, folyamatosan folyik a könnyem, ég a szemem. Jó éjt Nektek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 20. - 22:55:42
Létrehozva: #624

devotee

Angie: The Sweetest Perfection? Hát igen, Andyre direkt mindig odafigyelünk, mert ki szokott maradni a szórásból XDDD Néha neki is kellenek pillanatok! XDDDDDDDD Örülök, hogy tetszik kivi leszek a véleményedre a kövi fejezetek után is! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Én is imádom benne a szerelmi háromszöget! XDDD

Edóka: örülök, hogy tetszik a sötét Dave-ünk is! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jobbulást beteg Depeche lányok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 20. - 23:07:19
Létrehozva: #625

devotee

Itt vagytok még? Hát mit hallottam most a tv-ben, itt ment mellettem, ez a reflektor magazin. István Dániel vezeti, és szerintem nem kapcsolták ki rendesen a mikrofonját. Ahogy mentek a kis filmek a magyar "celebekkel" végig kommentálta az egészet, és egészen halkan lehetett hallani amit mond.. azt hittem rosszul hallom, hogy valaki duruzsol, de oda hajoltam a tv-hez, és hát a gyerek szidott mindenkit az ördögnóritól a teddy-ig...hhihiihiiii... annyira röhögtem, ebből tuti lesz valami botrány...
Na tényleg jóccakát!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 20. - 23:09:39
Létrehozva: #626

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2009.10. 20. - 23:55:42) *
Angie: The Sweetest Perfection? Hát igen, Andyre direkt mindig odafigyelünk, mert ki szokott maradni a szórásból XDDD Néha neki is kellenek pillanatok! XDDDDDDDD Örülök, hogy tetszik kivi leszek a véleményedre a kövi fejezetek után is! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Én is imádom benne a szerelmi háromszöget! XDDD

Edóka: örülök, hogy tetszik a sötét Dave-ünk is! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jobbulást beteg Depeche lányok!

Jaja, igen! Most kimaradt egy kicsi, hogy nem olvastam és eszembe jutott. Holnap jön a 20. fejezet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja, pedig Andy olyan édes, kis visszahúzódó maci (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Igazi Teddy bear. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Imádom!

Köszönöm, megpróbálok jobbul lenni, most azt hiszem ezért kellene már aludnom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagyis megpróbálnom az alvást, de remélem összejön... reggel meg majd vár Dave a konyhában. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jó éjszakát! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Edóka @ 2009.10. 21. - 00:07:19) *
Itt vagytok még? Hát mit hallottam most a tv-ben, itt ment mellettem, ez a reflektor magazin. István Dániel vezeti, és szerintem nem kapcsolták ki rendesen a mikrofonját. Ahogy mentek a kis filmek a magyar "celebekkel" végig kommentálta az egészet, és egészen halkan lehetett hallani amit mond.. azt hittem rosszul hallom, hogy valaki duruzsol, de oda hajoltam a tv-hez, és hát a gyerek szidott mindenkit az ördögnóritól a teddy-ig...hhihiihiiii... annyira röhögtem, ebből tuti lesz valami botrány...
Na tényleg jóccakát!

Ez muris, de néha van ilyen baki. Ezeket a celeb műsorokat tuti, hogy minden szerkesztő/műsorvezető/operatőr és producer utál, csak a pénzért csinálják. Az István Danit sem értem, tök jó rádiós, de minek adja be a derekát? Kis plusz pénz?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 20. - 23:17:09
Létrehozva: #627

devotee

Én nem vágom kiről van szó, de jó kis baki! XDDD Én is ezt tenném - mármint folyamatosan kommentálnám őket - fúj de utálom a "celebeket". ehhh...

Okés Angie, jó pihit, meg majd olvasást és olvadozást reggel... XDDDD

én is megyek és kihívom Dave-et a szekrényből, jóccakát! XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 20. - 23:18:26
Létrehozva: #628

devotee

Jóccakát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 21. - 08:06:30
Létrehozva: #629

devotee

szép jó reggelt mindenkinek!
jajj, olyan sötét volt az albiban, hogy alig bírtam felkelni! :S de nincs kedvem órára menni!
(csak az vígasztal, hogy ez az egy van ma (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 21. - 08:30:48
Létrehozva: #630

devotee

Jó reggelt mindenkinek!!Olyan jó, hogy süt a nap, kicsattanok a boldogságtól, csak ne kéne dolgozni menni:) Eddig húztam én is a lóbőrt, marha jól megy!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 21. - 08:30:56
Létrehozva: #631

devotee

Jó reggelt!

Húúú, szuper dolgot álmodtam, bár egyszer felébredtem hogy fuldokoltam a köhögéstől, de fél óra múlva visszaaludtam és most ébredtem fel nem olyan rég. Bár Dave nem hozott nekem teát reggel, de cserébe benne volt az álmomban, ő volt a betegápolóm. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hihi.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 21. - 08:31:26
Létrehozva: #632

devotee

Useless jobb a kedved kicsikét?

Angie ugye már sokkal jobban vagy!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 21. - 08:32:29
Létrehozva: #633

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.10. 21. - 09:30:48) *
Jó reggelt mindenkinek!!Olyan jó, hogy süt a nap, kicsattanok a boldogságtól, csak ne kéne dolgozni menni:) Eddig húztam én is a lóbőrt, marha jól megy!

Szevasz Edóka!

Akkor most mindenki jól aludt, még vica is húzz a lóbőrt? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajnos itt nem süt, nagyon be van borulva és hideg van. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (Edóka @ 2009.10. 21. - 09:31:26) *
Useless jobb a kedved kicsikét?

Angie ugye már sokkal jobban vagy!

Igen, már sokkal, de sokkal jobban vagyok, főleg hogy velem aludt Dave. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 21. - 08:33:03
Létrehozva: #634

devotee

Uhhh.. Angie... hát annyit beszéltünk róla. De ezek szerint nem akartad igazán! És nagyon leápolt?Hihiihiiiiii Mármint mert a beteg ápolód volt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 21. - 08:35:10
Létrehozva: #635

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.10. 21. - 09:33:03) *
Uhhh.. Angie... hát annyit beszéltünk róla. De ezek szerint nem akartad igazán! És nagyon leápolt?Hihiihiiiiii Mármint mert a beteg ápolód volt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Neked elmúlt a szemfájásod?

Igen, tök jó ápoló volt, hozott nekem kaját, meg simizte a hátam, amikor köhögtem és mellém bújt melegíteni. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Első osztályú ellátásban részesültem, ha lehetne mindenkinek kiutalnál Davet - aki igényli - egy napra ápoló bácsinak. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 21. - 08:35:23
Létrehozva: #636

devotee

Sziasztok.

Lányok akkorákat röhögtem a tegnapi hozzászólásaitokon,hogy zengett a konyha.

U-girl kiengedted Dave-et a szekrényedből,hogy beteg Mode-os barátnéjainknak teát főzzön?Hehe...

Angie ott volt reggel Dave a konyhádba?Egyébként hogy vagy?

Onix te jobban vagy már?Köszi a képeket.Boldog névnapot.(nincs puszis smile itt de ha lenne odabiggyesztettem volna a mondat végére)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 21. - 08:37:43
Létrehozva: #637

devotee

Szia Vicus!
Ma Onix nap van? Neki kivántál boldogot?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 21. - 08:43:57
Létrehozva: #638

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 21. - 09:35:23) *
Sziasztok.

Lányok akkorákat röhögtem a tegnapi hozzászólásaitokon,hogy zengett a konyha.

U-girl kiengedted Dave-et a szekrényedből,hogy beteg Mode-os barátnéjainknak teát főzzön?Hehe...

Angie ott volt reggel Dave a konyhádba?Egyébként hogy vagy?

Onix te jobban vagy már?Köszi a képeket.Boldog névnapot.(nincs puszis smile itt de ha lenne odabiggyesztettem volna a mondat végére)

szia, már hiányoltalak! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Örülök, hogy szereztünk neked egy vicces reggelt, sokáig fenn voltunk éjjel, nem bírtunk magunkkal. Useless girl tegnap átengedte nekem Dave-t, aki a szekrényében raboskodott, bár a pasi nem panaszkodott, hogy rosszul bánnának vele. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Hepinémdéj OniX!
Mellékelt állomány:  1243518252_gahan300.jpg ( 14.11K ) Letöltések száma: 1

Idézet (Edóka @ 2009.10. 21. - 09:37:43) *
Szia Vicus!
Ma Onix nap van? Neki kivántál boldogot?

Igen, ma Onix nap van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 21. - 08:51:17
Létrehozva: #639

devotee

Láttam Angie,hogy hiányoltál.Nos ami a lóbőrhúzást illeti az nekem reggel 6-kor véget ér aztán már 7-kor a tömött buszon folytatódik mert megyünk a bölcsibe a Petrával.Igy most minden reggel szembetalálkozok az emberek bunkóságával ami a helyátadást illeti.Persze tisztelet a kivételnek mert azért akadnak rendesek is akik átadják a helyüket ne kelljen már a gyereket fognom meg valahogy kapaszkodnom is miközben mint a heringek össze vagyunk szorulva egymás hegyén-hátán.

Igen ma van Orsolya.Onix barátnénk névnapja.

Ja Angie Dave mint ápoló....jó kis álom lehetett....hehe...bár szerintem ha egy kis páros izzadást alkalmaznál vele hamarabb meggyógyulnál...hihi
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 21. - 08:54:53
Létrehozva: #640

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 21. - 09:51:17) *
Láttam Angie,hogy hiányoltál.Nos ami a lóbőrhúzást illeti az nekem reggel 6-kor véget ér aztán már 7-kor a tömött buszon folytatódik mert megyünk a bölcsibe a Petrával.Igy most minden reggel szembetalálkozok az emberek bunkóságával ami a helyátadást illeti.Persze tisztelet a kivételnek mert azért akadnak rendesek is akik átadják a helyüket ne kelljen már a gyereket fognom meg valahogy kapaszkodnom is miközben mint a heringek össze vagyunk szorulva egymás hegyén-hátán.

Igen ma van Orsolya.Onix barátnénk névnapja.

Ja Angie Dave mint ápoló....jó kis álom lehetett....hehe...bár szerintem ha egy kis páros izzadást alkalmaznál vele hamarabb meggyógyulnál...hihi

Sajnos egyre többen bunkók ilyen téren, de nem értem hogy miért... jó, senki se szereti, amikor állva a szájába nyomódik a másik ember könyöke és a lábára lépnek, na de azért aki kis gyerekkel van megérdemelné az ülő helyet. Én is mindig átadom, ha látom hogy egyetlen férfi útitárs sem mozdítja meg a ványadt valagát.

A páros izzadással jelenleg annyi gondom van, hogy valószínű megfulladnék, bármennyire is jó lenne. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 30 31 32 33 34 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
146 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (146 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: