2400 Oldal V  « < 31 32 33 34 35 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2009.10. 21. - 09:04:17
Létrehozva: #641

devotee

Az biztos,hogy nők előzékenyebbek a helyátadásnál bár pont ma volt rá ellenpélda.Egy csaj szintén a kisgyerekével ült de úgy,hogy a gyerkőc nem az ölébe ült hanem mellette.Most miből tartott volna a gyerekét az ölébe venni és akkor én is le tudtam volna ülni a Petrával..Egy kis szolidaritás nem ártott volna mint kisgyerekes anya a másik kisgyerekes anyával szemben.Félreértés ne essék nem akarok én extra bánásMode-ot csak mert gyerekem van csak jól esett volna egy kis segitség,hogy ha én nem is de legalább a lányom leülhetett volna.Na minegy.

Most képzeld el Angie épp az akció kellős közepén belezihálsz Dave arcába,hogy várjon mert nem kapsz levegőt...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 21. - 09:06:40
Létrehozva: #642

devotee

Dehogy fulladnál meg (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ha meg mégis, hát... legalább szép halálod volt! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 21. - 09:09:20
Létrehozva: #643

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 21. - 10:04:17) *
Az biztos,hogy nők előzékenyebbek a helyátadásnál bár pont ma volt rá ellenpélda.Egy csaj szintén a kisgyerekével ült de úgy,hogy a gyerkőc nem az ölébe ült hanem mellette.Most miből tartott volna a gyerekét az ölébe venni és akkor én is le tudtam volna ülni a Petrával..Egy kis szolidaritás nem ártott volna mint kisgyerekes anya a másik kisgyerekes anyával szemben.Félreértés ne essék nem akarok én extra bánásMode-ot csak mert gyerekem van csak jól esett volna egy kis segitség,hogy ha én nem is de legalább a lányom leülhetett volna.Na minegy.

Most képzeld el Angie épp az akció kellős közepén belezihálsz Dave arcába,hogy várjon mert nem kapsz levegőt...

Teljesen igazad van, bár pl. amikor ment a Sziget fesztivál nagyon érdekes volt, hogy reggelente a félig józan, de még azért eléggé másnapos emberek átengedték a helyet a villamoson az anyukáknak meg az időseknek. Ha fél részegen az ember előzékeny az nálam dupla pont. Sőt! Egy rasztás csajszi meg segített az idős néninek lemenni az aluljáróba, egészen a hévig kísérte.

Na jah, ezt most magam elé képzeltem... jujj.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 21. - 09:13:53
Létrehozva: #644

devotee

Melyiket képzelted el Angie? Dave alatt a fulladásos halált?

Látom ma megint formába vagyunk....szakadok a röhögéstől.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 21. - 09:15:32
Létrehozva: #645

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 21. - 10:13:53) *
Melyiket képzelted el Angie? Dave alatt a fulladásos halált?

Látom ma megint formába vagyunk....szakadok a röhögéstől.

Igen, azt... érdekes halálnem lenne. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hú, de nagyon morbidok lettünk, csajok. Nem akaron én meghalni, inkább élni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Különben én is folyton röhögök. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 21. - 09:19:31
Létrehozva: #646

devotee

Isten ments Angie,hogy meghalj.Élj még vagy 120 évig és minél hamarabb gyógyulj meg.Remélhetőleg igy lesz pláne ha Dave minden éjszaka ápolásba részesit álmodba...hehe
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 21. - 09:22:29
Létrehozva: #647

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 21. - 10:19:31) *
Isten ments Angie,hogy meghalj.Élj még vagy 120 évig és minél hamarabb gyógyulj meg.Remélhetőleg igy lesz pláne ha Dave minden éjszaka ápolásba részesit álmodba...hehe

Szerintem hét végére már oké leszek, elég erős gyógyszert írt fel a dokim, már hat! Pedig csak 4 szemet ettem eddig. Dave ma is részesíthetne némi ápolásban, úgy már lehet, hogy péntekre rendbe jönnék. Szombaton családi összeröff lesz Ercsiben, az összes unokatesóm ott lesz még azok is, akikkel eddig az életben nem találkoztam. Izgi lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 21. - 09:25:18
Létrehozva: #648

devotee

Hú az tényleg izgi lesz,hogy olyan rokonokkal is találkozol akiket még sosem láttál.Akkor tényleg kapcsolj rá a gyógyulásra mert ott kell lenned.

Egyébként épp teát iszok de az enyémet sajna nem Dave főzte.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 21. - 09:32:54
Létrehozva: #649

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 21. - 10:25:18) *
Hú az tényleg izgi lesz,hogy olyan rokonokkal is találkozol akiket még sosem láttál.Akkor tényleg kapcsolj rá a gyógyulásra mert ott kell lenned.

Egyébként épp teát iszok de az enyémet sajna nem Dave főzte.

Jaja, azt hiszem 30-35-en leszünk ha mindenki eljön. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Az én teám sem Dave főzte, hanem a nagyanyám, de szegénynek semmi íz érzékelése nincs, mert baromi cukros, de citromot nem nagyon érzek, úgyhogy mindjárt löttyintek még bele savanyút. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 21. - 09:41:43
Létrehozva: #650

devotee

30-35 fő mit egy kisebb lagzi(a mi lagzinkon legalább is ennyien voltunk).Biztos jó buli lesz.Majd meséld el milyen volt.

Az én teámat Évike főzte....hehe
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 21. - 09:44:17
Létrehozva: #651

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 21. - 10:41:43) *
30-35 fő mit egy kisebb lagzi(a mi lagzinkon legalább is ennyien voltunk).Biztos jó buli lesz.Majd meséld el milyen volt.

Az én teámat Évike főzte....hehe

Igen, mert jönnek majd Bécsből is meg Brüsszelből is meg Szlovákiából is, úgyhogy kisebb néphadsereg lesz jelen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ha Évike főzte, akkor biztos fincsi! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Petra már teljsen meggyógyult?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 21. - 09:47:06
Létrehozva: #652

devotee

Hát még azért elvétve köhög meg kicsit szurtyis még de azért sokkal jobban van mint volt.Holnap meg az ortopédiára megyünk mert akkora lúdtalpa van,hogy gágos is.Kiváncsi leszek mit mond majd az orvos.

Miközben irogatok gombapörköltet gyártok és Dave bácsi meg énekli a "Black celebration"-t.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 21. - 09:58:42
Létrehozva: #653

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 21. - 10:47:06) *
Hát még azért elvétve köhög meg kicsit szurtyis még de azért sokkal jobban van mint volt.Holnap meg az ortopédiára megyünk mert akkora lúdtalpa van,hogy gágos is.Kiváncsi leszek mit mond majd az orvos.

Miközben irogatok gombapörköltet gyártok és Dave bácsi meg énekli a "Black celebration"-t.

Hú, akkor biztos fincsi lesz a Gomba pöri, én is nagyon imádom! Nálunk borsó paprikás lesz, holnap meg lencse. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én most picit nem DM-et hallgatok, hanem Placebot. Ők a másik kedvenc brit együttesem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 21. - 10:15:55
Létrehozva: #654

devotee

Placebo-ról hallottam már de az zenéjüket nem igazán ismerem.Úgy látszik ezek az angolok nagyon jók a zenélésben.

Tegnap olyan DM vidiket néztem amiket dal ügyben nem igazán hallottam talán egyszer és fel kellett kicsit idéznem őket.Leave in silence,Meaning of love,Get the balance right.Jókat röhögtem rajtuk de a számok tetszettek.Mondjuk nekem nincsenek meg sajna még hiányoznak a repertoárból.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 21. - 10:20:09
Létrehozva: #655

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 21. - 11:15:55) *
Placebo-ról hallottam már de az zenéjüket nem igazán ismerem.Úgy látszik ezek az angolok nagyon jók a zenélésben.

Tegnap olyan DM vidiket néztem amiket dal ügyben nem igazán hallottam talán egyszer és fel kellett kicsit idéznem őket.Leave in silence,Meaning of love,Get the balance right.Jókat röhögtem rajtuk de a számok tetszettek.Mondjuk nekem nincsenek meg sajna még hiányoznak a repertoárból.

Jajj, a korai zsengék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem olyan rosszak, csak mai füllel már nem igazán kompatibilisek, de ettől még jók. A Leave in silence videoklipje az egyik legszarabb, amit valaha láttam, de abba a kategóriába esik, ami már olyan rossz, hogy jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Placebo haláli egy zenekar, most éppen az idei turné körútjukat nézem, ahol csináltak amatőr utibeszámolókat kis kézi kamerával. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon hülyék, de aranyosak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Most megyek kajálni, majd küldök neked Placebot, ha érdekel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 21. - 10:28:07
Létrehozva: #656

devotee

Hát én meg kv-t iszogattam, de az enyémet se nem Dave, se nem Editke főzte... barátnőm rángatott el egy kicsit, igyak vele, de már vissza is érkeztem, 10 perces kávézás volt. Nekem még mindig hurutos a köhögésem, most veszem már a harmadik üveg mucoprontot. Reggelente mint egy bányász, úgy köhögök. Hú, én mindig kimaradok az ilyen nagy családi összeröffenésekből, mert mindig messzire kell menni, és a kutyám nem tudom annyi ideig egyedül hagyni. Legutoljára 4 évvel ezelőtt voltam ilyenen, akkor még labim volt, és a volt pasimra rá tudtam bizni egy napra, hogy átjött hozzám. A mostani kutyusom max Valcsa barátnőmre tudnám bizni, bár ő elég makacs kutyus, de azért kétszer csak le tudná vinni:)már ha beengedi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Úgyhogy nekem 2 unokatesóm van, és elég ritkán látom őket. Apáink egypetéjű ikrek, úgyhogy mindig azt mondják Zotyáék, hogy mi nem unokatesók vagyunk, hanem féltestvérek.
Te Angie... volt fehér köpeny is Dave-en ápolás közben? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 21. - 10:32:41
Létrehozva: #657

devotee

Angie jó étvágyat.

Küldjél Placebo-t de nem tudom mikor fogom meghallgatni mert az asztali gépen most nincs net.Akatt egy kis gikszer a géppel és először rendbe kell tenni a Gahan Gézámnak(idézet Macsustól hehe).A három DM dal amiről beszéltünk az meg van neked?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 21. - 10:38:21
Létrehozva: #658

devotee

Edóka minek Dave-re fehér köpeny amikor meztelen sokkal szexibb...különben úgy sem sokáig lenne rajta mert a mi Angie-k pár pillanat alatt leszedné róla...hihi
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 21. - 10:45:52
Létrehozva: #659

devotee

Vicuska Nekem meg vannak, adj egy mélcimet, és átküdlöm. De ha lehet gmail-eset

Vagy milyen is van neked?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 21. - 10:55:17
Létrehozva: #660

devotee

Most már ott tartunk,hogy van egy pár cimem.Hehe

vica.aranyi@gmail.com köszönettel venném ha elküldenéd

Erre küldték tegnap a csajok a zenéket.Edóka neked az egész Broken Frame meg van?Azon van a Leave in silence meg a Meaning of love ugye?Remélem nem irtam hülyeséget mert akkor égek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 31 32 33 34 35 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
168 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (168 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: