2400 Oldal V  « < 32 33 34 35 36 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2009.10. 21. - 11:00:22
Létrehozva: #661

devotee

Nem, nekem nincs meg a Broken Frame, nekem a Catching Up With DM van meg.
Azon vannak ezek. Menjen az egész?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 21. - 11:05:09
Létrehozva: #662

devotee

Jöhet,olyanom sincs.Köszönetem és hálám.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 21. - 11:18:32
Létrehozva: #663

devotee

elkezdtem küldeni, megvannak?

Elment az összes
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 21. - 11:29:53
Létrehozva: #664

devotee

Vica, küldtem Placebot
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 21. - 11:31:35
Létrehozva: #665

devotee

Angie küldenél nekem is?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 21. - 11:46:15
Létrehozva: #666

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.10. 21. - 12:31:35) *
Angie küldenél nekem is?

persze, mi is a mélcímed? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 21. - 11:49:38
Létrehozva: #667

devotee

Már vagy egy negyed órája szórakozok ezzel a vén,szar laptoppal...öcsém jól felcseszett agyilag...egy rohadt oldalt ha belassul percekig tölt.Közben ha nem lennék egyedül még egy menetet is lezavarhatnék valakivel mire betölti az oldalt...bah...

Szóval köszi csajok megérkezett amit küldtetek.A mentés és hallgatás pedig majd ha megjavul az asztali masina.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 21. - 11:51:22
Létrehozva: #668

devotee

edobaba11@gmail.com
Már küldtél nekem, úgyhogy megvan szerintem Neked!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 21. - 11:56:51
Létrehozva: #669

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.10. 21. - 12:51:22) *
edobaba11@gmail.com
Már küldtél nekem, úgyhogy megvan szerintem Neked!

elküldtem és elmentettem a címed (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) megjöttek a dvdid csajszi. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 21. - 11:58:26
Létrehozva: #670

devotee

HEhhehhe... ekkora csomagot szeretne mindenki a Mikuolástól... NEm? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 21. - 11:59:47
Létrehozva: #671

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.10. 21. - 12:58:26) *
HEhhehhe... ekkora csomagot szeretne mindenki a Mikuolástól... NEm? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

igen, meglepődtem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 21. - 12:00:52
Létrehozva: #672

devotee

Edóka tetszik az e-mail cimed.Ez az edobaba tök jó....már megint röhögök...

Apropó kaptunk egy csomó reklámújságot és az egyikben szembe találkoztam a Mátyás király gyógyszálló hirdetésével.Hát egyből eszembe jutott a Depeche Mátyás(meg Macsus) gondoltam elmesélem úgyis rég emlegettük Mode-os Mátyást.
A másik újságban pedig ilyet olvasok,hogy kutyaovi.Edóka rögtön beugrottál mint nagy kutya szerető és tulajdonos.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 21. - 12:09:23
Létrehozva: #673

devotee

Hát igen... a kutyákról mindenkinek eszébe jutok, ez már igy marad. Eobaba-s e-mail cimem a volt pasim csinálta, és mindig edo11 volt a cimem, mindenhol, ez meg már itt foglalt volt, ezért biggyesztette mellé a babát.
Angie neked van ghost-od? azt is kérhetném? Meg a Nostalgiás Daveset is:) Aztán lehet az nem is neked volt, hanem Uselessnek!

Köszi Angie, megjöttek a Placebo-k:)

Most mennem kell dolgozni, mindenkinek szép napot! Sziasztok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 21. - 12:10:45
Létrehozva: #674

devotee

Edóka: ogen, már jobb kedvem van - tudtam hogy ez lesz. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nálunk felhős az ég és hüvi van, de elmegy.

Angie: heheheheeee szép kis álom! de attól tartok, hogy Dave-et nem csak egy napra venném igénybe, mint ápoló...................... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És ha fulladoznál is, akkor tuti szájon át lélegeztetne a kis drága! XDDDDD

Vica: ja, hát látjátok, milyen rendes vagyok? kiengedem Dave-et a szekrényből (ahol amúgy is csak akkor tartózkodik, ha itthon van a lakótársam, hehe XD - kivéve este, mert akkor velem csicsizik XD), hogy segítsen a rászoruló rajongó leányzókon.... XDDD

A helyátadás téma: én is ki szoktam akadni, hogy általában a busz/villamos/vonat tele van életerős fiatal srácokkal és lányokkal és nem képesek átadni a helyet se az időseknek, se a kismamáknak etc... Én mindig megkérdezem, hogy átadjam-e vagy mondom, hogy üljön csak le, aztán látványosan rosszallóan ránézve a füle botját meg sem mozdító emberekre.... Felháborító! A másik, amit utálok, ha hangosan hallgatják fülhallgató nélkül a zenét. (Általában rádásul tuc-tucot, amitől alapból az égnek áll a hajam.) Nem igaz, hogy ennyire nincsenek tekintettel másokra!

Placebo - nekem is a másik nagy kedvencem. Szerintem marha jó zenét csinálnak. Mondjuk az elején mikor bejöttek a köztudatba (főleg 2003 környékén), akkor nem bírtam elviselni Brian hangját, de azóta nagyon megimádtam (ennek bizonyítéka az a pár Placis novi is, ami az oldalamon van jobbra jó lent a Placebo szekcióban). Az elején talán kicsit szokni kell egyeseknek. De én szeretem nagyon a szövegeiket is. A legutóbbi albumtól meg még mindig el vagyok ájulva.

Egyébként nekem minden létező hivatalos DM és hozzá kapcsolódó szám megvan, csak nem mindegyik van rajta a laptopomon. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 21. - 12:11:27
Létrehozva: #675

devotee

Edóka, elküldtem őket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyéb?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 21. - 12:14:30
Létrehozva: #676

devotee

ÁÁÁÁÁ.. itt a cikk, amiről tegnap este meséltem, tudtam, hogy nem én vagyok a hülye:)

HEhehhee,... megkapták a celebek rendesen, szegény István Daninak meg fájhat a feje!!!
http://stop.hu/articles/article.php?id=557521

Köszi Angie, majd még töröm a bukót, most rohanok, mert elkések!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 21. - 12:23:34
Létrehozva: #677

devotee

Edóka jó munkát.

U-girl örülök,hogy megérkeztél.Hát jó neked,hogy meg van az összes hivatalos DM számod.Bár nekem is meglenne.
A Placebo-s novit még nem olvastam.Akkor itt az ideje.

Ja ha ne adj isten én is beteg leszek akkor légyszi nekem is engedd ki Dave-et a szekrényből,hogy igénybe tudjam venni az ápolói tevékenységét és a szájon át lélegeztető gyógymódját.hehehe
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 21. - 12:30:21
Létrehozva: #678

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 21. - 13:23:34) *
Edóka jó munkát.

U-girl örülök,hogy megérkeztél.Hát jó neked,hogy meg van az összes hivatalos DM számod.Bár nekem is meglenne.
A Placebo-s novit még nem olvastam.Akkor itt az ideje.

tetszettek a zenék? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 21. - 12:30:30
Létrehozva: #679

devotee

Edóka: hát ez tényleg ciki, de én jókat röhögtem a cikken, sőt fel is olvastam lakótársamnak. XDDD

Onix: mielőtt elfelejteném, boldgod névnapot!!!!!

Vica: itt vannak a Placis novik: http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php?pg=16610679
(Lehet én is újraolvasom őket, mert már rég olvastam.)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 21. - 12:40:20
Létrehozva: #680

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2009.10. 21. - 13:30:30) *
Edóka: hát ez tényleg ciki, de én jókat röhögtem a cikken, sőt fel is olvastam lakótársamnak. XDDD

Onix: mielőtt elfelejteném, boldgod névnapot!!!!!

Vica: itt vannak a Placis novik: http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php?pg=16610679
(Lehet én is újraolvasom őket, mert már rég olvastam.)

kösz, én is el fogom olvasni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 32 33 34 35 36 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
183 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (183 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: