![]() ![]() |
2009.10. 21. - 12:45:25
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A franc nem ment el az üzim.
Angie még nem hallgattam a zenéket de amint hozzájutok tudok véleményt mondani. Köszi U-girl a linket. |
|
|
|
2009.10. 21. - 12:49:39
Létrehozva:
|
|
|
A franc nem ment el az üzim. Angie még nem hallgattam a zenéket de amint hozzájutok tudok véleményt mondani. Köszi U-girl a linket. oké (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 21. - 13:01:06
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok!!!
Te jó ég!Ti aztán formába lendültetek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elég volt végigolvasni.Köszönöm mindenkinek a névnapi üdvözletet!Angie,köszi a kis Dave fotót! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Irigyellek a jó kis álmod miatt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már jobban vagyok,náthám elmúlt,de a torkom még mindig fáj.Pedig pénteken megyünk Tihanyba hosszú hétvégére,arra jó lenne helyrerázódnom. Huh,én utálom a naaaagy családi összeröffenéseket,mert van jópár rettentően idegesítő rokonom,akiktől falra mászok! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Edóka: az Ikea tényleg tuti hely!Ezek szerint alakul a lakásod! Vicus:tetszenek a képek? |
|
|
|
2009.10. 21. - 13:06:15
Létrehozva:
|
|
|
Edóka!
De miért nem viszed magaddal a kutyát? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajnos Ercsi és Békéscsaba sincs olyan közel egymáshoz, 250 km, no autópálya, szóval leég hosszú az út oda meg vissza. De szeretek menni, és már nagyon izgatnak az eddig sosem látott rokonaim! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem, nem volt Dave-n fehér köpeny, csak egy fekete mackó alsó meg egy sötét póló és mezítláb volt. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Szia Onix! Sok szeretettel ment a kis Dave fotó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgy szeretem ezt a képet ról, meg picit stílszerű is akartam lenni. ;-) Júj, hát az álmom az tényleg jó volt, még most is azon jár az agyam, hogy milyen jó lenne ma is egy hasonlót álmodnom éjjel, biztos kipihenten és vigyorogva ébrednék fel reggel. A nagy családi összeröffenések nálunk nagyon ritkák, általában a tetetésekre koncentrálódik és az olyan lehangoló, úgyhogy most ez keresztanyám akciója, aki mindent megtett, hogy mindenki el tudjon jönni. annyian leszünk, mint a volt szovjet Néphadsereg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 21. - 13:12:31
Létrehozva:
|
|
|
Angie azért 30-35 embert összetrombitálni az nem egyszerű feladat!Keresztanyád ügyes szervező!
Este koncentrálj nagyon Dave-re,hátha bejön! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.10. 21. - 13:19:54
Létrehozva:
|
|
|
Angie: örülök! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na most jól rámhoztad a Placebo-hallgathatnékot! XDDD Felpakoltam az összes zenéjüket a lejátszási listámra. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jah, a vidi amit küldtél nagyon husi! XDD jókat kuncogtam rajta! milyen rendesek voltak már Brianék azzal a két rajongóval, akik megnyerték az aranyjegyeket vagy miket!!! tök közvetlenek és bolondok! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
2009.10. 21. - 13:24:38
Létrehozva:
|
|
|
Most picit lassú leszek, mert nekiálltam írni a csajoknak a DVDket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie: örülök! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na most jól rámhoztad a Placebo-hallgathatnékot! XDDD Felpakoltam az összes zenéjüket a lejátszási listámra. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jah, a vidi amit küldtél nagyon husi! XDD jókat kuncogtam rajta! milyen rendesek voltak már Brianék azzal a két rajongóval, akik megnyerték az aranyjegyeket vagy miket!!! tök közvetlenek és bolondok! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Én is őket hallgattam egész nap, érdekes, hogy nyáron picit hanyagoltam őket az új album ellenére is, pedig a szigetes koncert fantörpikus volt. Ma meg valahogy belém mászott Brian hangja és elkezdem dúdolni a song to say goodbe-t és muszáj volt meghalgatnom, aztán jött a Sleeping with ghost és a többi. Az a vidi nagyon jó, van még csomó ilyen turnés videó, amúgy engem is meglepett, hogy milyen aranyosak és közvetlenek voltak, puszi és ölelgetés meg beszélgetés, sőt még az autópálya melletti kajáldánál is nekiálltak bratyizni, elképesztő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eddig csak negatívumokat hallottam ilyen téren a Placebóról, de most bebizonyosodott, hogy egyáltalán nem távolságtartóak, sőt... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie azért 30-35 embert összetrombitálni az nem egyszerű feladat!Keresztanyád ügyes szervező! Este koncentrálj nagyon Dave-re,hátha bejön! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Keresztanyám ebben mindig nagyon ott volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Koncentrálni fogok, ajjaj de még hogy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 21. - 13:24:51
Létrehozva:
|
|
|
Angie: jujj de jól hangzik ez az összeállítást Dave-en! asszem az ő esetében ettől is el tudnék olvadni. (amúgy is a kis hétköznapi részletek és csodák is el tudnak varázsolni (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) )
Onix: én se nagyon szeretem a családi összeröffenéseket, nekem is van pár érdekes rokonom, de amúgy semmi extra. Csak azt utálom, hogy nálunk mindenki olyan marha könnyen meg tud sértődni és lavírozni kell a témák között meg ügyesen kerülni a rizikósabb dolgokat. Tiszta túlélőtábor néha XDDD Néha úgy érzem, mintha csak úgy becsöppentem volna abba a családba, mert azért én lazábban veszem a dolgokat és nem igazán vagyok olyan konzervatív pár kérdésben... hehe XD |
|
|
|
2009.10. 21. - 13:32:40
Létrehozva:
|
|
|
Useless girl!
Nagyon olvasztó volt, főleg ahogy hozzám bújt... jajj. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Kár volt felébrednem, mert akkor realizáltam, hogy ez nem a valóság volt, de akkor is jó volt, lehet ezért is aludtam olyan jót! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sőt, biztos. az én családomban szerencsére nem nagyon vannak tabu témák, a politikán mindenki röhög, nagyon nem sértődik be senki nem, tök lazák az unokatesóim, az egyik halbiológus a másik tájépítész... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Keresztanyám pedagógus, apám mérnök, akkor akik Brüsszelből jönnek, ők az Uniós központban dolgoznak, de még sosem taliztam velük, akik Bécsből jönnek ők informatikusok, asszem őket már láttam korábban. Nagy felfedező túra lesz a szombat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 21. - 13:36:50
Létrehozva:
|
|
|
Angie ez izgi lesz!De jó,hogy ilyen lazulós családod van!Nálunk már abból balhé volt,kit hívjunk meg az esküvőnkre...Apámmal jól össze is balhéztam... de végül én győztem! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2009.10. 21. - 13:41:06
Létrehozva:
|
|
|
Angie ez izgi lesz!De jó,hogy ilyen lazulós családod van!Nálunk már abból balhé volt,kit hívjunk meg az esküvőnkre...Apámmal jól össze is balhéztam... de végül én győztem! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Elég lazák, jah, főleg keresztanyám. Ő haláli jó fej, pedig állandóan ki van téve a "hátrányos helyzetű" gyerekek beszólásainak. Viszont elég jól bírja a gyűrődést. Most nem értem, hogy egy esküvőre miért nem lehet félretenni az esetleges ellentéteket. Még jó, hogy te győztél. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 21. - 13:45:57
Létrehozva:
|
|
|
Onix naná,hogy tetszettek a képek.Köszi szépen.mennek is majd a gyűjteményembe.
Angie ma éjszaka úgy álmodd meg Dave-et,hogy lehetőleg ne sok minden legyen rajta.hehe |
|
|
|
2009.10. 21. - 13:53:27
Létrehozva:
|
|
|
Hát, ha pestre megyek papáékhoz, oda viszem, magammal,. mert nincs kutyus. Viszont ott nincs unokatesóm, csak papa, meg a nagybátyám. Ha bajaszentistvánra megyek, oda nem tudom vinni, mert van kutya, és az enyém elég domináns, kiverné a kutyát a saját kertjéből:) Úgyhogy ott már nagyon régen voltam. Úúúú, az a szerelés igazán jó lehetett, és mezitláb... mint egy lábfétisiszta, olyan vagyok (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Szia Onix... boldog névnapot!!! Jahh... az ember álmodik végre valami jót, és erre pont a lényegnél ébred fel.. hányszor voltam így, istenem. Utána hiába szorítottam a szemem, hogy hol is tartottam? folytassuk csak... áááá.. megette a fene az egészet, és valami teljesen semleges szarról kezdünk álmodni... Angie, ez nagyon jó ez a Placebo... hány albumuk van? Asszem kellenek nekem:) Useless, látom te is nagyon szereted.. Kellemes hangja van ennek a Briannak! |
|
|
|
2009.10. 21. - 13:58:03
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Neked is Edóka! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Placebo tényleg jó!Nekem nagyon tetszettek,mikor 2006-ban a DM előzenekara voltak a Puskásban. |
|
|
|
2009.10. 21. - 14:02:29
Létrehozva:
|
|
|
Vica, okés, megpróbálom úgy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Edóka, éppen most lettek kész a dvdk, mindjár elviszem a postára, hogy holnap megkapd. Kicsit kivigyorgott a nap és nincs olyan hideg sem. Jó lesz egy kis séta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A Placentáknak nincs sok lemezük szerencsére, majd akkor átnyomom őket neked valahogy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) MSN-ed véletlenül van? Csak mert ott lenne a legkönnyebb és a leggyorsabb az adatátvitel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) különben tényleg isteniek, vannak nagyon elborult számaik is, de alapban a hangszerelés és a szövegek mindent visznek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A kedvenc klipem a Pure morning, hogy az mekkora! Youtube-on fenn van, ha érdekel (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Én most rohanok a postára, ma több válaszborítékos dvd is jött. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, Brian Molko isteni pasi, kár, hogy van felesége, de amúgy biszex (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Itt egy kép róla:
benni_valsson_brian_2006_placebo_gallery_net_resize.jpg ( 122.89K )
Letöltések száma: 7 |
|
|
|
2009.10. 21. - 14:40:31
Létrehozva:
|
|
|
Van msn-em, edo1@vivamail.hu... asszem, ezen próbáld, felveszlek. Én azt hittem, hogy full homo ez a srác, nem is tudtam, hogy van felesége... ha meg bisex, az meg nekem nagyon bejön:)
|
|
|
|
2009.10. 21. - 14:44:12
Létrehozva:
|
|
|
Van msn-em, edo1@vivamail.hu... asszem, ezen próbáld, felveszlek. Én azt hittem, hogy full homo ez a srác, nem is tudtam, hogy van felesége... ha meg bisex, az meg nekem nagyon bejön:) Ok, mindjárt felveszlek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát nem, elég nőies mondjuk a kinézete főleg a korábbi képeken, nekem ez az egyik kedvencem, amit ide kitettem és mezítláb van! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meglepett, hogy biszex, viszont nekem is bejön. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Feladtam a pakkot, holnap nálad lesz! |
|
|
|
2009.10. 21. - 14:44:45
Létrehozva:
|
|
|
De csak majd este tudlak felvenni, mert melóban nem szoktam msn-ezni, meg erre nem is töltenék zenét.
|
|
|
|
2009.10. 21. - 14:50:07
Létrehozva:
|
|
|
De csak majd este tudlak felvenni, mert melóban nem szoktam msn-ezni, meg erre nem is töltenék zenét. Rendben. engem egyelőre nem akar beengedni, nem tudom miért. Próbálkozom... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A Placebonak 6 lemeze jelent meg: Placebo Without you I'm nothing Black market music Sleeping with ghosts Meds Battle for the Sun |
|
|
|
2009.10. 21. - 15:03:32
Létrehozva:
|
|
|
Ok Angie, mindjárt megpróbálok én is bejelentkezni, hogy visszaigazoljalak, de a többit csak este, ne erre a gépemre.
|
|
|
|
![]() ![]() |