![]() ![]() |
2009.10. 21. - 15:03:37
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Angie: kicsit le vagyok maradva Brian életében. Nem tudtam, hogy meg is nősült, csak azt tudtam, hogy pár éve becsúszott nekik egy gyerek is asszem. Egyébként meg tök jó, hogy titeket se zavar, hogy bi. Én nagyon bírom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (Stefan a magas vékony basszerosuk a meleg, azt tudom. Az új dobosról nem tudok nyilatkozni. XD)
Közben végigolvastam a Placis novijaimat is (jó volt nosztalgiázni), meg asszem újraolvasom az egyik szuper fanfictiont velük. (Van egy magyar Placi fanfiction (ezentúl: FF) oldal, ahol régebben sokat olvastam. |
|
|
|
2009.10. 21. - 15:04:28
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lépek Csajok!Át kellene rendeznem a kirakatot.További jó dumcsizást!Pussz!
Angie: remélem Dave az éjszaka folyamán alkalmaz Nálad valami eredményes "terápiát" amitől holnapra még jobban leszel! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.10. 21. - 15:12:23
Létrehozva:
|
|
|
Ok Angie, mindjárt megpróbálok én is bejelentkezni, hogy visszaigazoljalak, de a többit csak este, ne erre a gépemre. Sikerült felvennem téged. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Useless girl! Én a Wikipedián olvastam, hogy megnősült, ami mondjuk meglepett, de hát ha a csaj el tudja fogadni, akkor tök jó fej, hogy ilyen toleráns meg minden. Engem ezek a ki kihez vonzódik dolgok sosem zavartak, ez mindenkinek a magán ügye és kész. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lépek Csajok!Át kellene rendeznem a kirakatot.További jó dumcsizást!Pussz! Angie: remélem Dave az éjszaka folyamán alkalmaz Nálad valami eredményes "terápiát" amitől holnapra még jobban leszel! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Én is remélem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2009.10. 21. - 15:16:15
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.10. 21. - 15:17:51
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.10. 21. - 15:29:03
Létrehozva:
|
|
|
Nem rossz pasi ez a Brian.(de nekem Dave jobban bejön)
U-girl elolvastam 3 Placebo-s novidat.Nagyon királyok főleg a karácsonyos nagyon megfogott. |
|
|
|
2009.10. 21. - 15:35:27
Létrehozva:
|
|
|
Azért Dave nekem is jobban bejön természetesen - de volt egy elég masszív Brian-es korszakom a 2006-os koncert után. Sajnáltam, hogy nem voltam a Szigetes koncertjükön, de drágálltam a napijegyet. :S Mode előtt viszont nagyon jók voltak, csak kár, hogy kevesen indultak be rájuk. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Nah, vica, örülök, hogy tetszenek. Akkor még három van hátra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 21. - 15:47:22
Létrehozva:
|
|
|
Nem rossz pasi ez a Brian.(de nekem Dave jobban bejön) U-girl elolvastam 3 Placebo-s novidat.Nagyon királyok főleg a karácsonyos nagyon megfogott. Kaptál tőlem mélt? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elkezdtem átküldeni neked a Broken frame albumot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 21. - 15:52:26
Létrehozva:
|
|
|
Ó....Angie biztos kaptam de megnézem csak ezzel a kis öreg jószággal kész macera.Köszönöm igazán nagyon ari vagy...meg mindegyikőtök...
U-girl:közben elolvastam pasi-pasi felállásosat is...nem semmi... |
|
|
|
2009.10. 21. - 15:54:34
Létrehozva:
|
|
|
Ó....Angie biztos kaptam de megnézem csak ezzel a kis öreg jószággal kész macera.Köszönöm igazán nagyon ari vagy...meg mindegyikőtök... U-girl:közben elolvastam pasi-pasi felállásosat is...nem semmi... Most Edókának küldözgetem a Placebokat, majd utána küldöm tovább a tiédet is. Biztos megkaptad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem tudtam, hogy most a lassú gépnél vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 21. - 16:07:33
Létrehozva:
|
|
|
Oké Angie.
U-girl:a Bloodflowers letaglózott főleg az első rész.Uh...anyám |
|
|
|
2009.10. 21. - 16:10:18
Létrehozva:
|
|
|
Oké Angie. U-girl:a Bloodflowers letaglózott főleg az első rész.Uh...anyám Az nekem is nagyon tetszett, csodás még akkor is ha szomi! Iszonyat jók benne a leírások és a hasonlatok. Most olvastam el a Karácsonyt, nagyon tetszett! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 21. - 16:11:56
Létrehozva:
|
|
|
vica: hát igen, a "We're a couple..." (= "Egy pár vagyunk...") kicsit kihívás volt, hogy abból a szemszögből és ilyen stílusban írjam meg, mert hát nem vagyok se pasi, se a stílusom nem ilyen. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De nekem tetszik, elég jó lett ahhoz képest, hogy 3 éve írtam kb. XD
A Bloodflowers meg a kedvencem. Azon sokat agyaltam, lévén, hogy még sose kokóztam be magam (és nem is tervezem). De ott végül nagyon bejöttek nekem a hallucinációk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tök jó, hogy tetszettek! mi taglózott le benne? Angie: örülök nagyon, hogy neked is bejönnek!!! ahogy az angolok mondani szokták: "You made my day!" (kb. "Feldobtad a napom!") (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2009.10. 21. - 16:21:03
Létrehozva:
|
|
|
U-girl:hát pont az taglózott le ahogy leirod,hogy tud egy ember annyira elkeseredni és kilátástalannak érezni mindent,hogy inkább öngyilkos lesz.Annyira érzékletes volt a dolog,hogy szinte teljesen bele tudtam képzelni magam a srác helyébe.Hát igen még én sem narkóztam be magam és nem is akarom de igy legalább az irásodon keresztül kaptam egy kis izelitőt ebből is.
|
|
|
|
2009.10. 21. - 16:30:11
Létrehozva:
|
|
|
vica: a legviccesebb az egészben, hogy általában nem is vagyok depressziós, mikor ezeket írom, csak "elszállok" a saját kis világomban és beleélem magam a szituációba. XDDD
Az is vicces helyzet volt, mikor Ani születésnapján megírtam egy elég depressziós Harry Potteres novellát, pedig tök jó kedvem volt. XDDD Ahogy Angie-vel már megjegyeztük, tényleg furán működöm néha, hehe XDD |
|
|
|
2009.10. 21. - 16:35:37
Létrehozva:
|
|
|
Hatalmas képzelőerőd van az biztos ami teheséggel is párosul,hogy igy meg tudod fogalmazni és leirni.Kalapom megemelem
|
|
|
|
2009.10. 21. - 16:37:01
Létrehozva:
|
|
|
Useless girl, most elpirultam... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) szerintem nagyon jó az írókád ha szabadon engeded, hiszen pont az a lényeg, hogy beleéld magad az elképzelt szituba, sokan azért nem tudnak írni még egy novellát sem, mert bármennyire is igyekeznek nem jönnek át az érzések, az adott személy lelki állapota. Nálad ez remekül működik. Hiszem, hogy novellát nehezebben lehet írni, mint regényt, hiszen rövid. abban az egy-két oldalban benne kell lenni a lényegnek, a karakternek, a személynek stb. és nagyon nem ecsetelheted a történések okait, csupán kiragadsz egy pillanatot belőle és azt írod meg.
|
|
|
|
2009.10. 21. - 16:45:40
Létrehozva:
|
|
|
Useless, én egyedül azt nem értem, hogy hogyan lehet ketten írni.. pl Caprival... hogyan tudtok együtt dolgozni, ki mit csinál.. persze lehet ez évek alatt forrta ki magát, de mégis érdekelne... vagy bizonyos részeket te írsz meg, bizonyosakat pedig ő? És ha így van, kinek mit köszönhetünk? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.10. 21. - 16:51:36
Létrehozva:
|
|
|
Hát csajok ezt el kell mesélnem.Bár már lehet,hogy untok,hogy folyton a gyerekemről regélek.
Szóval ma a kislányom ült a bölcsibe a gondozónő ölében éééés... lepisilte.De ez hagyján.Az előbb terigettem ki kimosva azt a rövidnadrágot amibe a bölcsibe volt és belepisilt.A Petra rámutatott a r.nadrágra és közölte velem "gatya pisis,Zsóka pisis".(Zsóka a gondozónő).Azt hittem behalok neki ettől a szövegtől. Angie igazad van U-girl irásain keresztül nagyon átjönnek az érzések.Meg is rikattak már a novik.Te a The Sweetest Perfection-t olvasod?Na mikor azt olvastam akkor is kicsordult a könnyem. |
|
|
|
2009.10. 21. - 16:57:56
Létrehozva:
|
|
|
Én a SP-n nem sírtam, viszont a DID-en igen, amikor halál volt.. nem akarom elmondani, hátha valaki még nem olvasta... akkora gombóc volt, hogy tudtam , ebből akkor a bőgés lesz.. de ól esett:)
|
|
|
|
![]() ![]() |