![]() ![]() |
2009.10. 21. - 16:59:17
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vica!
Egyáltalán nem untatsz a történetekkel amik Petráról szólnak, mert hát nagyon édes a drága. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A Sweetest perfectiont ma nem olvastam, csak a Placebósokat, de már abból is a 20. fejezetnél tartok. Nagyon intenzív érzelmi löketek jönnek benne és sokszor engem is elragadnak. Kiváló! És persze a fogalmazás is nagyon ott van, baromi jó és sokszor humoros hasonlatokal, amik oldják a kialakult feszültséget. |
|
|
|
2009.10. 21. - 17:00:58
Létrehozva:
|
|
|
Akarom mondani jól esett
|
|
|
|
2009.10. 21. - 17:01:56
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.10. 21. - 17:02:39
Létrehozva:
|
|
|
Hát nekem már alig van valami a DID-ből, azt még ma kivégzem, és elvileg a trilógiának estem volna neki, de most nagyon felcsigáztatok!!!
Te Useless.. adtok olvasni valót rendesen (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.10. 21. - 17:06:46
Létrehozva:
|
|
|
Edóka tudom melyik részre gondolsz a DID-ben.Azon szintén sikerült könnyeznem.Meg a trilógiában is van olyan rész ami tuti sirás de én sem árulok el többet mert úgy tudom nem olvastad.Majd meglátod.
Köszi Angie. |
|
|
|
2009.10. 21. - 17:09:16
Létrehozva:
|
|
|
Ha már zenékről esett szó, akkor megmutizom miket hallgatok legtöbbet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Useless girlel nagyon egyezik a zenei ízlésünk, de lehet ő is meglepődik majd az albumokon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
zen__k01.JPG ( 326.04K )
Letöltések száma: 9
zen__k02.JPG ( 333.42K )
Letöltések száma: 6 |
|
|
|
2009.10. 21. - 17:12:09
Létrehozva:
|
|
|
Angie, Useless oldalán, Sea of sin, és ott oldalt a Deeper into Darkness... imádom:)
De mondjuk az összeset, egytől egyig! |
|
|
|
2009.10. 21. - 17:12:43
Létrehozva:
|
|
|
Angie, Useless oldalán, Sea of sin, és ott oldalt a Deeper into Darkness... imádom:) De mondjuk az összeset, egytől egyig! Kösszencs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 21. - 17:12:44
Létrehozva:
|
|
|
Angie:a DiD-Deeper Into Darkness,U-girl-ék oldalán.
|
|
|
|
2009.10. 21. - 17:17:24
Létrehozva:
|
|
|
Angie:a DiD-Deeper Into Darkness,U-girl-ék oldalán. Köszi, látom ez is 40 fejezet, így előbb a másikat kell befejeznem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 21. - 17:21:07
Létrehozva:
|
|
|
jaj csajok, most meg én pirulok tőletek! köszönöm szépen, nagyon jól esnek a szavaitok - ezek szoktak inspirálni arra, hogy további írjak vagy éppen rajzoljak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hát van még mit olvasnotok szerencsére! XD Angie, itt a DID (rendes nevén Deeper into Darkness, csak rövidíteni szoktuk a FF neveket): http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php?pg=22250851 Egyébként mi is sokat szoktunk bőgni egy-egy jelenetnél, mert hát az írás folyamata közben ugye még inkább benne van az ember és míg megír egy-egy mondatot, jelenetet, több idő is telik el, mintha csak elolvasnád fél perc alatt. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) szóval PAIN and SUFFERING in various tempos! XDDD Hehe! XD Edóka: nos, Caprival tök véletlen kezdtünk el írni pár hónapra rá, hogy megismertük egymást. Az egész azzal kezdődött, hogy MSN-en feltette a kérdést: "Te kit vinnél magaddal egy lakatlan szigetre?" - és ebből született meg a Trilógia! XD Aztán a többi meg jött magától. Egyébként a Trilógia első részén (A Sziget) még eléggé érződik, hogy szokjuk egymás stílusát. De szerencsére mi jól kiegészítjük egymást, és az idő során össze is csiszolódtunk. Capri a sokkolós és keményebb részekben van otthon, direktebben fogalmaz, én meg inkább a körülírásban, a helyzetek ismertetésében vagyok otthon, illetve párbeszédeknél a mellékcselekvések leírásában. Egyébként az írási folyamatunk MSN-en úgy néz ki, hogy kb. felvázoljuk, hogy mi legyen egy jelenetben és még az elején - A Sziget alatt - felosztottuk, hogy ki melyik karaktert írja (Capri szokta Dave-et, illetve valamelyik saját alteregóját, a trilógiában pedig Eric-et - én szoktam Martint, illetve a saját alteremet). Persze ha több szereplős a jelenet, akkor úgy szoktuk, hogy ha mondjuk teszem azt az én alterem beszélget Martinnal, akkor "átadom" Caprinak Martot, hogy írjon vele őt, de ugyanez működik Dave-nél is, illetve a további mellékszereplők egy nagyobb jelenetnél ahogy esnek, úgy puffannak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha van egy ötletünk, hogy mit mondjon, akkor mondjuk Andyvel az ír, akinek az ötlete van. Huh, remélem nagyjából érthető - néha elég körülményesen fogalmazok. XD De mással más az írási módszerem. Pl. a Sweetest Perfectionnél (meg általában ha Maukával vagy anno Weetummal írtam) ott bekezdéseket írtunk meg és a bekezdés végétől folytatta a másik. Ha van még kérdés, szívesen válaszolok rá. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 21. - 17:25:02
Létrehozva:
|
|
|
Angie látom a zenetáradba van Bonanza is.Nekünk csak első albumuk van meg.
Ja Edóka én is úgy vagyok mint te imádom U-girl és barátnői összes noviját.De három közülük a sziveim csücskei.Azokat különösen nagyon imádom. |
|
|
|
2009.10. 21. - 17:26:18
Létrehozva:
|
|
|
hehe, Angie, kb. mintha a saját zenei mappámat látnám XD (leszámítva pár albumot)
Huh, az a Dagda - Celtic Trance jól hangzik. Az olyasmi zene, mint amit a címe is sugall? jah, azon vigyorogtam, hogy neked is van Loreena McKenitt-ed - vagy hogy kell leírni. Én nem rég kaptam lakótársamtól. Ha gondoljátok, én is megmutatom az én zenéimet, ami pillanatnyilag a gépemen vannak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 21. - 17:30:24
Létrehozva:
|
|
|
U-girl muti a zenéidet.
|
|
|
|
2009.10. 21. - 17:33:15
Létrehozva:
|
|
|
Vica, ha kell Bonanza majd küldök azt is... jézusom, még jó, hogy a Yahoo jól bírja a terhelést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
U-girl, szinte gondoltam, hogy 80%-ban átfedés van. A Dagda nagyon szuper, és igen, olyan, amilyet a címe sugall, nagyon szeretem. A Loreena McKennitt a kedvenc énekesnőm, nagyon szeretem a hangját és a dalait, voltam is a koncertjén a nyáron, a DM előtti napon volt, amikor a barátnőmmel úgy eláztunk, hogy a bugyink is tiszta víz volt, de megérte. Csodás koncert volt a margitszigeti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Muti azt a zenelistát! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 21. - 17:34:12
Létrehozva:
|
|
|
Okés, nos itt vannak - bár most szedtem le belőlük 3 gigányit, mert belassították a laptopot.
ugirlzene.jpg ( 136.31K )
Letöltések száma: 4 |
|
|
|
2009.10. 21. - 17:43:55
Létrehozva:
|
|
|
ja és ez van az "industrial, synth, wave..." mappában:
ugirlzene2.jpg ( 188.16K )
Letöltések száma: 2Angie: Dagdát (a Celtic Trance-et) esetleg tudnál majd küldeni vmikor? király lehetett a konci. tényleg nagyon szép hangja van. és este különösen jó hallgatni a sötétben. |
|
|
|
2009.10. 21. - 17:48:07
Létrehozva:
|
|
|
ja és ez van az "industrial, synth, wave..." mappában:
ugirlzene2.jpg ( 188.16K )
Letöltések száma: 2Angie: Dagdát (a Celtic Trance-et) esetleg tudnál majd küldeni vmikor? király lehetett a konci. tényleg nagyon szép hangja van. és este különösen jó hallgatni a sötétben. Látom neked is Vista van a lótopodon, én nem szeretem, majd a jövő héten rátetetem az XP-t. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elküldöm persze, majd msn-en, jó? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 21. - 17:54:47
Létrehozva:
|
|
|
Oké Angie de majd kicsit később a Bonanzát mert nekünk nem korlátlan a netünk és még van amit nem mentettem el.Azokhoz is kell energia aztán majd meglátom mennyi marad.De azért köszi.
U-girl:zenetárba kiemelve(természetesen)DEPECHE MODE-mosolyogtam rajta |
|
|
|
2009.10. 21. - 17:57:37
Létrehozva:
|
|
|
|
|