2400 Oldal V  « < 36 37 38 39 40 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2009.10. 21. - 18:01:01
Létrehozva: #741

devotee

Angie: persze hogy jó, köszi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
én hozzászoktam a Vistához - mindenki szidja, de szerintem nem olyan rossz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 21. - 18:01:56
Létrehozva: #742

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2009.10. 21. - 19:01:01) *
Angie: persze hogy jó, köszi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
én hozzászoktam a Vistához - mindenki szidja, de szerintem nem olyan rossz.

Nekem nagyon lassú, szóval megszabadulok tőle mielőtt felmegyek Pestre, nehogy ott legyen valami krach, mert akkor nem tudok majd netezni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) amúgy a grafikája tetszik!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 21. - 18:02:23
Létrehozva: #743

devotee

Angie egyébként még DM album hiányom is van sajna és hát azok az előbbre valók ha esetleg valaki megszán vele és nem tart túl pofátlannak.Sőt tovább megyek van olyan DM album a zenetárunkba ami hiányos mert akitől van a zenetárunk annak úgy volt benne.Aztán jöhet majd Bonanza is.Pl.nagyon tetszik tőlük a Monumentum vagy az 1984.Van 3 koncert dvd-énk Ákostól azokon hallottam.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 21. - 18:08:38
Létrehozva: #744

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 21. - 19:02:23) *
Angie egyébként még DM album hiányom is van sajna és hát azok az előbbre valók ha esetleg valaki megszán vele és nem tart túl pofátlannak.Sőt tovább megyek van olyan DM album a zenetárunkba ami hiányos mert akitől van a zenetárunk annak úgy volt benne.Aztán jöhet majd Bonanza is.Pl.nagyon tetszik tőlük a Monumentum vagy az 1984.Van 3 koncert dvd-énk Ákostól azokon hallottam.

Mely albumok a hiányosak és melyik számok hiányoznak?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 21. - 18:19:56
Létrehozva: #745

devotee

Nos:album-SOFAD
-Music for the masses

dalhiány-BC
-Here in the house

-Speak and Spell
-What's your name
-Tora! Tora! Tora!
-Any second now

A 101 is hiányos de azt most nem tudom megmondani melyik van meg mert az asztali gépbe van.Majd később
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 21. - 18:25:01
Létrehozva: #746

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 21. - 19:19:56) *
Nos:album-SOFAD
-Music for the masses

dalhiány-BC
-Here in the house

-Speak and Spell
-What's your name
-Tora! Tora! Tora!
-Any second now

A 101 is hiányos de azt most nem tudom megmondani melyik van meg mert az asztali gépbe van.Majd később

Elküldöm neked este a Here in the house-t, holnap meg a SOAFD-ot. Oké?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.10. 21. - 18:34:47
Létrehozva: #747

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.10. 21. - 17:45:40) *
Useless, én egyedül azt nem értem, hogy hogyan lehet ketten írni.. pl Caprival... hogyan tudtok együtt dolgozni, ki mit csinál.. persze lehet ez évek alatt forrta ki magát, de mégis érdekelne... vagy bizonyos részeket te írsz meg, bizonyosakat pedig ő? És ha így van, kinek mit köszönhetünk? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Miért, ennyire borzalmas lehet velem írni???XD

Hát, h "kinek mit köszönhetünk", elég összetett, mert annyira vegyes, h nagyon XD Ugye Useless-girl már felvázolta az írás menetét, szóval inkább a karaktereket lehet elkülöníteni, semmint, h kinek az ötlete volt ez és ez a jelenet. Szóval, Dave az én kölyköm, míg Mart Useless-girl-é XD + persze az alterek. Bár pl.: Anita közös gyerek XD

És nagyon - nagyon jó olvasni, h ennyien olvastátok őket és ennyire tetszett nektek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megkrédezhetem, h mi tetszett benne annyira?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.10. 21. - 18:45:33
Létrehozva: #748

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2009.10. 21. - 18:21:07) *
Capri a sokkolós és keményebb részekben van otthon, direktebben fogalmaz, én meg inkább a körülírásban, a helyzetek ismertetésében vagyok otthon, illetve párbeszédeknél a mellékcselekvések leírásában.

"Igeeen, írj még ilyet!!!!" XD Nah igen, látszik, h egymás ellentétei vagyunk ezért is tudunk jól együtt "dolgozni". XD Az írás csodákra képes.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Annyi még, h az írásainkat gyakran szakítják meg a zárójeles kommentjeink, amiket külön megérne csokorba gyűjteni XD

Mondjuk, emlékszem arra, mikor az első slash-t írtuk... talán, azután szabadult el igazán minden XD

Idézet (Edóka @ 2009.10. 21. - 18:12:09) *
Angie, Useless oldalán, Sea of sin, és ott oldalt a Deeper into Darkness... imádom:)

De mondjuk az összeset, egytől egyig!

DID foreva!!!! XDDDD:D:D:D:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 21. - 18:48:51
Létrehozva: #749

devotee

az tuti, hogy a kommentjeink is megérik a pézüket, de azokat a formázásnál ki szoktam szedni és csak a lényeg marad benne. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
oh igen, a slash után már nem volt megállás.... XDDD
megvannak a bizonyos lépcsőfokok, amiket meg kell lépni egy ilyen írói kapcsolatban is, és hát nem tudom, hogy nekünk maradt-e még ilyen lépcsőfok...? XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.10. 21. - 18:51:00
Létrehozva: #750

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2009.10. 21. - 19:48:51) *
az tuti, hogy a kommentjeink is megérik a pézüket, de azokat a formázásnál ki szoktam szedni és csak a lényeg marad benne. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
oh igen, a slash után már nem volt megállás.... XDDD
megvannak a bizonyos lépcsőfokok, amiket meg kell lépni egy ilyen írói kapcsolatban is, és hát nem tudom, hogy nekünk maradt-e még ilyen lépcsőfok...? XDDD

a kérdés jogos XD bár, ugye voltak ötleteim "ki kinek a lányát" dologgal kapcsolatban XD Csak nagyon el vagyok úszva, holnap kezdem átnézni a vizsgakérdéseket, de akarom Cara sztoriját írni és fogom is!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szóval, én minden felháborítóban benne vagyok, tudod jól XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 21. - 18:53:17
Létrehozva: #751

devotee

Capri téged még nem is láttalak itt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És köszönjük a remek írásokat, most lesz mit olvasni egy ideig. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 21. - 18:55:04
Létrehozva: #752

devotee

pedig Capri is beköszönt egyszer még a fórum elején, hehe XD

na hát akkor tanuljad a tételeket. pénteken lesz a vizsga, ugye?

hehe, hát igen, a "ki-kinek a lányát" kérdés még nyitva van.... XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.10. 21. - 18:56:09
Létrehozva: #753

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.10. 21. - 19:53:17) *
Capri téged még nem is láttalak itt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És köszönjük a remek írásokat, most lesz mit olvasni egy ideig. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

voltam fent régebben, csak az utóbbi időben kicsit kiestem. de megvannak a hírforrásaim (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) XD

záros határidőn belül újabb fejezetek születnek XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2009.10. 21. - 19:55:04) *
pedig Capri is beköszönt egyszer még a fórum elején, hehe XD

na hát akkor tanuljad a tételeket. pénteken lesz a vizsga, ugye?

hehe, hát igen, a "ki-kinek a lányát" kérdés még nyitva van.... XD

nem tételes, csak pár kérdés + szerkesztés. nem aggódom (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

a "ki - kinek a lányát" meg hamarosan megválaszolom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 21. - 18:56:11
Létrehozva: #754

devotee

Idézet (Capricornus @ 2009.10. 21. - 19:55:06) *
voltam fent régebben, csak az utóbbi időben kicsit kiestem. de megvannak a hírforrásaim (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) XD

záros határidőn belül újabb fejezetek születnek XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Tényleg már rémlik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Francba, hogy most lesz munkám, nem tudok majd ennyit olvasni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 21. - 18:56:19
Létrehozva: #755

devotee

Angie oké rendben.Köszönöm.

Szia Capri.Jó itt látni téged.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 21. - 18:59:18
Létrehozva: #756

devotee

Vicuska! Elküldöm én neked a Music For The Massest, aztán ott marad a leveleződben, letöltöd, amikor akarod. Menjen?
101-em is van, meg SOFAD-om is.. asszem majd az összes megvan, kivéve a korai zsengéket, mert azokat nem szerettem még annyira:)

Szia Capri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Meghajlunk ám előttetek.. Mostanában sajnos már nem vettem könyvet a kezembe... de olvasni olvasok, titeket!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.10. 21. - 19:04:15
Létrehozva: #757

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.10. 21. - 19:59:18) *
Szia Capri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Meghajlunk ám előttetek.. Mostanában sajnos már nem vettem könyvet a kezembe... de olvasni olvasok, titeket!!!

köszönjük XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hát igen a könyv is nagy szerelmem, de amíg nem veszik komoly műfajnak a fanfictionokat, addig nem adják ki őket könyvben XD pedig a DID-et kiadhatnák XDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 21. - 19:07:35
Létrehozva: #758

devotee

Edóka jöhet a music for the masses.Köszönöm.

Capri:ó a DID és benne Dave....de mondom tovább mert Angie még nem olvasta.Hát az biztos,hogy látszik rengeteg meló van benne.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.10. 21. - 19:08:53
Létrehozva: #759

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 21. - 20:07:35) *
Edóka jöhet a music for the masses.Köszönöm.

Capri:ó a DID és benne Dave....de mondom tovább mert Angie még nem olvasta.Hát az biztos,hogy látszik rengeteg meló van benne.

igen, Dave.... szerettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sőt, szeretem XD de nekem mindenki bejött belőle, nagyon beleéltük magunkat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 21. - 19:14:19
Létrehozva: #760

devotee

Igen tudom.A női főszereplők is szivetek csücske melynek apropóján a Múlt-at is folytatjátok ha arra kerül sor.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 36 37 38 39 40 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
157 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (157 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: