![]() ![]() |
2009.10. 21. - 19:15:48
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
FEnomenális lett az egész, ma ott tartottam, hogy elpityeredtem magam..,,. annál a bizonyos résznél.. szeretem Dave-nek ezt a személyiségét, van is benne valami:)
Ja, Vicus, mennek a dalok |
|
|
|
2009.10. 21. - 19:18:06
Létrehozva:
|
|
|
biza,biza
haj, bűnözök és eszek egy kis tortát XDDD ésp ersze még hátravan a patkányfürdetés is :S azután leápolom a "mintha 1000 macska támadt volna meg " sebeimet :S FEnomenális lett az egész, ma ott tartottam, hogy elpityeredtem magam..,,. annál a bizonyos résznél.. szeretem Dave-nek ezt a személyiségét, van is benne valami:) Ja, Vicus, mennek a dalok melyik bizonyos rész?XD jahm, szó volt novellákról is, h azt vki szerint nehezebb írni, mert rövid. sztem meg épp azért könnyebb, mert rövid XD:D nagyon szeretek novellát írni, bár ak özös novelláink is Usi - val 8 - 15 oldalakra rúgnak. Az egyéni novelláim ennék azért rövidebbek XD Fini a torta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 21. - 19:24:45
Létrehozva:
|
|
|
Patkányfürdetés?
Capri nem mondhatom ki, mert Angie még nem olvasta... a fájdalmas halálos Vicus, elment mind... más valami? Megkaptad? No leviszem az ebem aztán majd jövök... |
|
|
|
2009.10. 21. - 19:25:16
Létrehozva:
|
|
|
Edóka az a bizonyos rész az tényleg fájdalmas...
Köszönöm bizti megérkezett.Most más nem jut eszembe...Örök hála. Capri milyen tortát eszel? |
|
|
|
2009.10. 21. - 19:26:57
Létrehozva:
|
|
|
Patkányfürdetés? Aham, van két patim, Mara és Kiran, ők a háziállataim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak Kiran szőrtüszőatkával fertőződött és fürdetni kell gyógyszeres oldattal, de Kiran kifejezetten utálja a vizet ak armai pedig élesek... de már gyógyulunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D:D:D Edóka az a bizonyos rész az tényleg fájdalmas... Köszönöm bizti megérkezett.Most más nem jut eszembe...Örök hála. az utolsó fájdalmas halálos? |
|
|
|
2009.10. 21. - 19:31:33
Létrehozva:
|
|
|
"Utolsó fájdalmas halálos"? Nem egészen értem...
|
|
|
|
2009.10. 21. - 19:38:30
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.10. 21. - 19:52:20
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem Edóka arra a részre gondolt velem együtt amikor-hogy is irjam,hogy ne lőjjem le a a sztorit-az egyik fsz-nek olyan fájdalmas tettet kell kényszerűen megtennie amit nagyon nem akar mégis meg kell tennie.Érted ugye?
|
|
|
|
2009.10. 21. - 19:54:39
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem Edóka arra a részre gondolt velem együtt amikor-hogy is irjam,hogy ne lőjjem le a a sztorit-az egyik fsz-nek olyan fájdalmas tettet kell kényszerűen megtennie amit nagyon nem akar mégis meg kell tennie.Érted ugye? jaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!XD a kék és arany mizériája?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 21. - 19:58:41
Létrehozva:
|
|
|
Te jó ég látszik milyen rég olvastam a sztorit vagy már fáradt az agyam de most hirtelen....kutatok a fejemben...kék és arany mizéria...anyám de nem ugrik be,pedig olvastam...
|
|
|
|
2009.10. 21. - 20:00:06
Létrehozva:
|
|
|
hát igen, a DID főszereplői a szívünk csücskei, de maga a sztori is. Na mindegy, tényleg abbahagyjuk a a DID fényezését. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2009.10. 21. - 20:01:01
Létrehozva:
|
|
|
hát igen, a DID főszereplői a szívünk csücskei, de maga a sztori is. Na mindegy, tényleg abbahagyjuk a a DID fényezését. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) egyetértek XD meséljetek vmit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 21. - 20:01:29
Létrehozva:
|
|
|
Micsoda rébuszokba beszéltek miattam, aranyos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De köszi, hogy nem lövitek le a poént. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.10. 21. - 20:01:36
Létrehozva:
|
|
|
hűűűű Capri.... Több ilyen fájdalmas dolog is lesz? hűűűű... akkor bőgünk majd megint... A kővé változóra gondoltunk:)
Tudom milyen az atka... a menhelyen sajnos sok kutyusunk ilyen, macerás, de megéri... pikk-pakk meggyógyul. Másik nem kapta el? |
|
|
|
2009.10. 21. - 20:03:12
Létrehozva:
|
|
|
hűűűű Capri.... Több ilyen fájdalmas dolog is lesz? hűűűű... akkor bőgünk majd megint... A kővé változóra gondoltunk:) Tudom milyen az atka... a menhelyen sajnos sok kutyusunk ilyen, macerás, de megéri... pikk-pakk meggyógyul. Másik nem kapta el? akkor az a kék és az arany mizériája!!XDD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) érdekes módon nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aminek persze nagyon örülök, pedig közös ketrec meg minden. de a doki azt nyilatkozta, h elvileg fertőző, de gyakorlatilag nemigen. de ki érti az atkákat? bonyolult a lelki világuk XD |
|
|
|
2009.10. 21. - 20:05:36
Létrehozva:
|
|
|
Igen.. fertőző.. de nálunk sem fertőzték gyakran tovább egymást.. inkább azt vettük észre, hogy csak az kapta el, akinek nagyon ki volt az immunrendszere.. pedig volt, hogy egy kennelben 4-en is voltak.
NA hagyjuk az atkákat:) |
|
|
|
2009.10. 21. - 20:05:55
Létrehozva:
|
|
|
Edóka, nézzél méleket! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lassan visszatelepszem a saját gépemhez és majd akkor msn-en nyomjuk a Placebot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.10. 21. - 20:06:37
Létrehozva:
|
|
|
hehe, én se értem ezt a kék és arany mizériát, pedig én is írtam a sztorit XDDD
|
|
|
|
2009.10. 21. - 20:07:17
Létrehozva:
|
|
|
hehe, én se értem ezt a kék és arany mizériát, pedig én is írtam a sztorit XDDD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 21. - 20:09:10
Létrehozva:
|
|
|
na jó, közben Capri felvilágosított MSN-en. XDDD
elég csavaros néha a hölgyemény gondolkodásmódja. XDDDD (a fájdalmas eset utáni átváltoztatásról van szó, ja) |
|
|
|
![]() ![]() |