2400 Oldal V  « < 38 39 40 41 42 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2009.10. 21. - 20:09:35
Létrehozva: #781

devotee

Jesszus lehet,hogy nevetni fogtok hisz éjjeli baglyok vagytok de kezdek álmosodni vagy ahogy anyukám szokta mondani nyúlik a szám.De nekem a reggeli 6-kor vagy még előbb kelés korán van és nyilván ezért vagyok már ilyenkor álmos.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.10. 21. - 20:10:21
Létrehozva: #782

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2009.10. 21. - 21:09:10) *
na jó, közben Capri felvilágosított MSN-en. XDDD
elég csavaros néha a hölgyemény gondolkodásmódja. XDDDD
(a fájdalmas eset utáni átváltoztatásról van szó, ja)

ehhe... XD tudod, Einstein felesége, AZ ELSŐ, aki MAGYAR volt..... XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 21. - 20:14:08
Létrehozva: #783

devotee

HEhhehhehe... ez de tetszett!!!!

Mindegy, ahogy leirtam a követ, már tudta is Capri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De szerintem Angie-t mindjárt megüti a guta, hogy azt sem tudja miről beszélünk:-) Angie, néztem, leszedtem, és válaszoltam is neked!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 21. - 20:24:54
Létrehozva: #784

devotee

Jó éjszakát lányok további jó beszélgetést.Pussz...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 21. - 20:28:36
Létrehozva: #785

devotee

jóccakát Vicuska!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 21. - 20:29:16
Létrehozva: #786

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 21. - 21:24:54) *
Jó éjszakát lányok további jó beszélgetést.Pussz...

Jó éjt Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 21. - 21:24:48
Létrehozva: #787

devotee

igen, Einstein felesége... már nem emlékszem rá miket hordtál össze róla anno azon a szilveszter utáni hajnalon, de azt tudom, hogy elég furán néztünk rád.... hehe XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 21. - 22:03:22
Létrehozva: #788

devotee

Na ezt meg már tényleg csak ti ketten tudjátok:)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.10. 21. - 22:30:29
Létrehozva: #789

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2009.10. 21. - 22:24:48) *
igen, Einstein felesége... már nem emlékszem rá miket hordtál össze róla anno azon a szilveszter utáni hajnalon, de azt tudom, hogy elég furán néztünk rád.... hehe XD

nagyon furán néztetek XD azt az értelem - tükröződést míg élek nem felejtem el... meg a Pitonos sztorit se!!!!! jaj, de mennyit nevettünk, jajajajajaj XD

ez azon a bizonyos és szent házibulin volt, mikor megismerkedtem a DM-el... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a sztori röviden annyi,h január elsején reggel 8-kor egy átbulizott éjszaka után, totál kómában a fennmaradottak az étkezőben gyűltek össze és beszélgettek és én akkor rukkoltam elő Einstein feleségével... aztán meghallgattunk egy űberállat Pitonos novellát, ami annyira beteg volt, h nagyon XD A DM meg hamar teret nyert magának a szép csontozatú szöszivel együttXD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 21. - 23:11:59
Létrehozva: #790

devotee

méghozzá erről a Depeche Mode / Harry Potter crossoverről van szó, ami elég erőteljes paródia, avagy a srácaink vicces formában találkoznak a Harry Potter világával. Én mindig könnyesre röhögöm magam rajta! XD
http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php...amp;nid=3837771
Főleg a Wordben 25 soros mondattól, amit Anival (Modecsibe) követtem el Pitonról. XD Hehe.
A második rész még írás alatt és abban már Capri is részt vesz - hárman pedig még több ökörséget pakolunk bele, hehe... XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 21. - 23:23:53
Létrehozva: #791

devotee

Jóccakát Useless, Capri, én már nem birom tovább, Angie-tól kaptam két nagy adag Placebo-t, nagyon tetszik:)

Látom, ti jól elrötyögtök, de sajnos én még mindig nem tudom mi a fene van Einstein asszonyával:) valszeg nem is fogom, ez azé a pillanaté marad már!

Jóéjt lányok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 22. - 06:58:32
Létrehozva: #792

devotee

Jó reggelt.

Szép napot mindenkinek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 22. - 07:09:07
Létrehozva: #793

devotee

Good morning Starshine! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (a Hair-ből)

Szia Vica!

Na, nekem még így korai ez az Einstein dolog, de ha felébredtem, akkor majd visszaolvasom az egészet, hátha fel tudom fogni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajnos most nem álmodtam olyan jót, mint tegnap, mert kb óránként felébresztettek a köhögő rohamok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 22. - 07:15:50
Létrehozva: #794

devotee

JóReggeeeeeeeeeeeeeelt!!!

Szia Angie, és Vica! Useless, meg Capri még tuti horpasztanak :-)
Nekem meg este volt nehéz felfogni Einstein-es sztorit, talán majd ma!!

Huhhh... én is úgy ugatok, mint a kutya, asszem veszek acc-t

Na megyek dolgozni, szép napot mindenkinek!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 22. - 07:34:03
Létrehozva: #795

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.10. 22. - 08:15:50) *
JóReggeeeeeeeeeeeeeelt!!!

Szia Angie, és Vica! Useless, meg Capri még tuti horpasztanak :-)
Nekem meg este volt nehéz felfogni Einstein-es sztorit, talán majd ma!!

Huhhh... én is úgy ugatok, mint a kutya, asszem veszek acc-t

Na megyek dolgozni, szép napot mindenkinek!!

Szia!

Akkor már ketten ugatunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó munkát, én takarítok!

Bye, Angie
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 22. - 08:13:14
Létrehozva: #796

devotee

Edóka jó munkát,Angie neked jó takaritást(gondolom DM-re hihi) és mindkettőtöknek jobbulást.Én meg hamarosam megyek a Petrával az ortopédiára."Kellemes" lesz a várakozás tekintve a magyar egészségügy gyorsaságát.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 22. - 13:07:54
Létrehozva: #797

devotee

Sziasztok.

Látom mindenki nagyon elfoglalt volt a délelőtt folyamán.Tevékenykedjetek csak szorgos Mode-oskák.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 22. - 13:33:05
Létrehozva: #798

devotee

Helló!

Vica, sikerrel jártatok a dokinál?

Én gyorsan kitakarítottam és most kivételesen Placebóra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , aztán elmentem tankolni, meg a lótopom beadtam egy kis generálozásra, mert oly módon belassult, hogy már szinte alig akart elindulni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jövő héten készen lesz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 22. - 13:45:05
Létrehozva: #799

devotee

Szia Angie.

Sikerrel jártunk.A doki azt mondta,hogy nincs lúdtalpa viszont gyengébb a bokaizma és azért tartja befelé igy kell neki gyógyszandál ami segit,hogy kifelé billentse a bokáját és tornáztatni.6 éves koráig kellene ilyet hordania persze minden évben új cipőt vagy szandált irnak fel ha szükséges és egy év múlva kell kontrollra vinni.De ahol lemérték a lábát a szandálhoz ott azt mondta a csaj,hogy van lúdtalpa.

Angie akkor most te az asztali gépedről netezel?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 22. - 13:51:45
Létrehozva: #800

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 22. - 14:45:05) *
Szia Angie.

Sikerrel jártunk.A doki azt mondta,hogy nincs lúdtalpa viszont gyengébb a bokaizma és azért tartja befelé igy kell neki gyógyszandál ami segit,hogy kifelé billentse a bokáját és tornáztatni.6 éves koráig kellene ilyet hordania persze minden évben új cipőt vagy szandált irnak fel ha szükséges és egy év múlva kell kontrollra vinni.De ahol lemérték a lábát a szandálhoz ott azt mondta a csaj,hogy van lúdtalpa.

Angie akkor most te az asztali gépedről netezel?

Jaj, a gyógyászati segédeszköz boltokban mindig azt mondják, hogy lúdtalpa van a gyereknek, ami nem mindig igaz. Nekik az a lényeg, hogy minél több árut adjanak el. Az első munkahelyem egy GYSE forgalmazó és gyártó volt, úgyhogy ismerem a trükköket. Melyik végnél csináltatjátok a cipőt? Csak érdekel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Itthon eddig is az asztalinál neteztem, a lótopot csak Pesten használtam, de mivel most majd ott leszek, így az lesz jobban strapálva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egért kap most egy kis generálozást.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 38 39 40 41 42 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
136 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (136 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: