![]() ![]() |
2009.10. 22. - 15:18:19
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nem Edóka, már 8-kor felkeltem, hogy legyen időm felébredni a 10-kor kezdődött órámra. Most értem haza - a csütörtök a leghúzósabb napom. Olyan, mintha a fejemben mosott kaki lötyögne. Tiszta zombie-feeling... Ehh... és este elméletileg buliba kéne mennem a srácokkal... ehh de nincs kedvem (de úgyis elmegyek szerintem). No mindegy, holnap reggel meg lépek haza. Remélem semmi fennakadás nem lesz a MÁV-nál... Krisztián már lelépett haza míg én órán voltam.
Ma folytatódik még kicsit Placebo-s zenehallgatásom. Angie, nekem az otthoni gépről kell majd kimentegetnem az adataimat, mert asszem említettem már, hogy az XP beadta az unalmast. Einstein felesége: semmi különös, Capri már elmagyarázta a sztoriját - szilveszteri buli másnapján hajnalban a túlélőket Einstein feleségének sztorijával fárasztotta. Szép kis bemutatkozó volt tőle, mi? XD kissé furán néztünk rá. A feleség sztorija nem lényeg, csak maga a tény, hogy agyhalott állapotunkban Einstein feleségéről kellett beszámolót hallgatnunk tett be nekünk. XD Angie: azt észrevetted, hogy a Placebo-tól az "Ion" című instrumentális számnak a Strangelove az alapja kicsit lelassítva? XD |
|
|
|
2009.10. 22. - 15:32:11
Létrehozva:
|
|
|
Nem Edóka, már 8-kor felkeltem, hogy legyen időm felébredni a 10-kor kezdődött órámra. Most értem haza - a csütörtök a leghúzósabb napom. Olyan, mintha a fejemben mosott kaki lötyögne. Tiszta zombie-feeling... Ehh... és este elméletileg buliba kéne mennem a srácokkal... ehh de nincs kedvem (de úgyis elmegyek szerintem). No mindegy, holnap reggel meg lépek haza. Remélem semmi fennakadás nem lesz a MÁV-nál... Krisztián már lelépett haza míg én órán voltam. Ma folytatódik még kicsit Placebo-s zenehallgatásom. Angie, nekem az otthoni gépről kell majd kimentegetnem az adataimat, mert asszem említettem már, hogy az XP beadta az unalmast. Einstein felesége: semmi különös, Capri már elmagyarázta a sztoriját - szilveszteri buli másnapján hajnalban a túlélőket Einstein feleségének sztorijával fárasztotta. Szép kis bemutatkozó volt tőle, mi? XD kissé furán néztünk rá. A feleség sztorija nem lényeg, csak maga a tény, hogy agyhalott állapotunkban Einstein feleségéről kellett beszámolót hallgatnunk tett be nekünk. XD Angie: azt észrevetted, hogy a Placebo-tól az "Ion" című instrumentális számnak a Strangelove az alapja kicsit lelassítva? XD Szia! Picit hiányoltalak, nem tudtam hogy ennyi órád van ma. Pihend ki magad akkor és holnap pedig kívánok neked egy fűtött vonatot haza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, említetted még nyáron, hogy haldoklik a géped otthon, ez sose jó :S Nekem ez még nem tűnt fel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még most Edókának küldözgetem a Medset. |
|
|
|
2009.10. 22. - 15:53:51
Létrehozva:
|
|
|
Hát igazából 3 órám van, de van az egyik között 1 órás szünet, arra meg nem szoktam hazajönni.
Na akkor majd jól hallgasd meg az "Ion"-t! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (a "You don't care about us" kislemezen van) A Meds-et de jó volt tegnap újrahallgatni. Ezer éve nem hallgattam Placit, csak az újat, azt viszont sokat. |
|
|
|
2009.10. 22. - 16:06:00
Létrehozva:
|
|
|
Szia U-girl.
Angie valami Betét nevű pesti cég csinálja a Petra szandiját.Ahol meg levették a méretet a lábáról annak meg Multimed a neve.Egyébként a láblenyomatán tényleg látszódott,hogy mintha lenne egy kis lúdtalpa ami szerintem abból adódik,hogy befelé tartja elég erősen a bokáját. |
|
|
|
2009.10. 22. - 16:15:30
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Na én meghallgattam az ion-t, és tényleg strange az alapja, csak szerintem felgyorsitva, nem lelassitva:-) Useless... buliba nincs kedved menni? Sajnos én az a fajta vagyok, aki mindig tud menni buliba, még hulla fáradtan is... egyszerűen erre sosem vagyok fáradt :-) Angie.. mindjárt nézem a DVD-ket, úgyhogy a szomszédok reszkethetnek, ahogy egyik barátom mondaná... kib....sszuk a rezsót :-) Vicuska... nekem nem kell már más semmi? Angie... köszönöm amiket átküldtél, már szedem is le őket!! |
|
|
|
2009.10. 22. - 16:24:38
Létrehozva:
|
|
|
Szia Edóka.
Nagyon drága vagy ,hogy megkérdezed.Azt hiszem,hogy azok közöl amiket tegnap beszéltünk talán még a SOFAD hiányzik.De azt hiszem Angie irta,hogy elküldi csak bizti kiment a fejéből.Meg az első albumról 3 dal de az meg azt irtad neked nincs.A 101-ről pedig utána kell néznem mi van meg és mi az ami hiányzik. |
|
|
|
2009.10. 22. - 16:28:12
Létrehozva:
|
|
|
Jólvan Vicuska, átdobálom én neked a SOFAD-ot, meg van Live-ban is, azt is átdobálom, nekem pikk-pakk meg van
|
|
|
|
2009.10. 22. - 16:31:18
Létrehozva:
|
|
|
Köszönöm kedves vagy.Remélem Angie nem haragszik meg.
|
|
|
|
2009.10. 22. - 16:35:19
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.10. 22. - 16:36:41
Létrehozva:
|
|
|
Hella (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma extrajóhírek értek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kirannak még 2 fürdetés van hátra, de már most gyógyultnak nyilvánították, csak nem árt, ha elhasználjuk rá a gyógyszert, h a dögöknek esélyük se legyen muhahahahaha XD Mara vöröskönnye marad, valószínűleg csatornaszűkülete van, amit ilyen kis állatnál nem érne meg kezelni (bódításban végzik és átmossák a csatornáját). Nekem ne altassák szegényt, az nála nagyon veszélyes, szóval gyulladáscsökkentő teával kell minden nap letörölni és rendben lesz ő is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tegnap meg átfutottam az elméleti kérdéseket vizsgára, nem bonyolultak, csak olyanokat kell megjegyeznem, h pl mit jelent az URL és itt akkor a pontos nevét kérdezik, amiről fingom sincs, de mivel 3 válasz közül válaszd ki az igaz állítást lesz, csak meg kell jegyezni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (Aztán a kutya nem kérdi tőled XD) A Noé is visszaírt, h fogadják kis társaságunkat és szombaton akkor állatmenhelyezünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Veletek mik történtek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 22. - 16:40:52
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem nem fog. XD
Edóka: amúgy általában nekem is van kedvem bulizni, ha meg nem, akkor ott úgyis megjön hozzá a kedvem pár söröcske után. Bár most nincs kedvem azért se mert nem vágom a Cadeveres zenéjét, akik a mai fellépők. De hát a srácok, akikkel megyek, szeretik a rockzenéjüket. Én meg meghajtom magam a többség akarata előtt. Mondjuk Szegeden eddig egyszer voltam még első félévben Mode buliban. Amit még élveztem, az a múlt szombati goth bál volt. Általában ha igazán bulizni akarok (értsd non-stop tánc) akkor elmegyek pesten Pecsába vagy Filterbe. Bár pecsában is tavasz óta nem voltam asszem. :S Filterben meg július vége óta. Úgyhogy 30-án nagyon ránk fog férfni az a DM-es buli. Azt már várom. Ehh most meg mehetek hajatmosni meg szárítani... de nincs kedvem.... (Jajj meg szünetben jövő héten el kéne mennem fodrászhoz is, hogy visszavarázsolja a lila hajam, de valami normális festékkel, mert az előző marha gyorsan kikopott és most még az első festett színem van megint - vörös -, ami keveredik az alapszinemmel - barna. Kicsit már gázos. Na erről ennyit.) |
|
|
|
2009.10. 22. - 16:40:54
Létrehozva:
|
|
|
Te is menhelyezel Capri?
|
|
|
|
2009.10. 22. - 16:45:51
Létrehozva:
|
|
|
Te is menhelyezel Capri? ez most nem önkéntes meló, de voltam egykoron a Rexnél önkéntes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem nem fog. XD Edóka: amúgy általában nekem is van kedvem bulizni, ha meg nem, akkor ott úgyis megjön hozzá a kedvem pár söröcske után. Bár most nincs kedvem azért se mert nem vágom a Cadeveres zenéjét, akik a mai fellépők. De hát a srácok, akikkel megyek, szeretik a rockzenéjüket. Én meg meghajtom magam a többség akarata előtt. Mondjuk Szegeden eddig egyszer voltam még első félévben Mode buliban. Amit még élveztem, az a múlt szombati goth bál volt. Általában ha igazán bulizni akarok (értsd non-stop tánc) akkor elmegyek pesten Pecsába vagy Filterbe. Bár pecsában is tavasz óta nem voltam asszem. :S Filterben meg július vége óta. Úgyhogy 30-án nagyon ránk fog férfni az a DM-es buli. Azt már várom. Ehh most meg mehetek hajatmosni meg szárítani... de nincs kedvem.... (Jajj meg szünetben jövő héten el kéne mennem fodrászhoz is, hogy visszavarázsolja a lila hajam, de valami normális festékkel, mert az előző marha gyorsan kikopott és most még az első festett színem van megint - vörös -, ami keveredik az alapszinemmel - barna. Kicsit már gázos. Na erről ennyit.) huh, én valamikor a koncert után voltam buliban, Pecsában, de viszonylag hamar leléptünk, azóta meg sehol... nem is vágyom rá mostanában, meg az alkoholra se, a másik ominózus Pecsa óta XD |
|
|
|
2009.10. 22. - 16:47:01
Létrehozva:
|
|
|
Én is menhelyezek évek óta, holnap is oda megyünk, mert keritést húzunk a mudi oldalra.. jönnek a kutya sulis fiúk segiteni:)
Nyahhh... van itt más dolog is, ami megegyezik bennünk:) Useless... a vörös.. a lila.. a piros.. ezek kopnak a leggyorsabban, ezzel nem igazán lehet mit csinánlni. Rakass bele barna csikokat, és akkor nem olyan feltűnő, ha kopik.. egyébként állandóan festened kell.. sajna |
|
|
|
2009.10. 22. - 16:48:00
Létrehozva:
|
|
|
Capri hát ezek igazán jó hirek amiket irtál.
|
|
|
|
2009.10. 22. - 16:48:03
Létrehozva:
|
|
|
Nyahhh.. leviszem az ebet.. aztán jövök!
Szia Mode (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.10. 22. - 16:51:32
Létrehozva:
|
|
|
Én is menhelyezek évek óta, holnap is oda megyünk, mert keritést húzunk a mudi oldalra.. jönnek a kutya sulis fiúk segiteni:) Nyahhh... van itt más dolog is, ami megegyezik bennünk:) Useless... a vörös.. a lila.. a piros.. ezek kopnak a leggyorsabban, ezzel nem igazán lehet mit csinánlni. Rakass bele barna csikokat, és akkor nem olyan feltűnő, ha kopik.. egyébként állandóan festened kell.. sajna éljenek a menhelyek és az állatbarátok!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem a vörössel semmi bajom - nem kopik ki hamar, de persze közel 2 hónap újrafestés nélkül már kezd meglátszani. de fodrász volt, h megdicsérte, de szép a hajszínem, most festettem? mondom nem, egy hónapja XD meg olyan is volt, aki eredeti hajszínnek nézte.... az aranyos volt XD:D Capri hát ezek igazán jó hirek amiket irtál. igen, igen úgyhogy nagy boldogság van itthon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 22. - 16:57:15
Létrehozva:
|
|
|
Capri örülök a boldogságodnak.A vörös hajszineddel kapcsolatban már irtam az oldalatokon,hogy jól mutatnál vele a Szöszi mellett.Emlékszel biztos...a Szöszi és dögös,vörös démon...hehe
Az én hajamra mondtak már sötét szőkét,világos barnát,szőkés barnát...szóval nem tudom pontosan meghatározni. |
|
|
|
2009.10. 22. - 17:01:51
Létrehozva:
|
|
|
Capri örülök a boldogságodnak.A vörös hajszineddel kapcsolatban már irtam az oldalatokon,hogy jól mutatnál vele a Szöszi mellett.Emlékszel biztos...a Szöszi és dögös,vörös démon...hehe Az én hajamra mondtak már sötét szőkét,világos barnát,szőkés barnát...szóval nem tudom pontosan meghatározni. vörös és arany, hehe XD hát, a fickekben, addig meg ábránd az időm 10%-ban a 90%-ban meg párom XD sztem egyh ajszín nehezen meghatározható, amennyiben az természetes, mert annyi árnyalat van, h nagyon XD |
|
|
|
2009.10. 22. - 17:07:21
Létrehozva:
|
|
|
Edóka: dehogy rakatok bele barnát! épp elég barna hajam van XD annyira meg nem gáz a kopás, mert színváltósan teszi, hehe XD
Capri: örülök, hogy Kiran már sokkal jobban van! A vizsgára meg tanulgass. Aztán hétvégén vagy jövő héten írunk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |