2400 Oldal V  « < 40 41 42 43 44 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Capricornus
post 2009.10. 22. - 17:08:05
Létrehozva: #821

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2009.10. 22. - 18:07:21) *
Edóka: dehogy rakatok bele barnát! épp elég barna hajam van XD annyira meg nem gáz a kopás, mert színváltósan teszi, hehe XD

Capri: örülök, hogy Kiran már sokkal jobban van! A vizsgára meg tanulgass. Aztán hétvégén vagy jövő héten írunk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

vasárnap illetve jövőhét fekszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 22. - 17:09:32
Létrehozva: #822

devotee

Hát a szememmel is ez a helyzet,hogy nehezen meghatározható a szine.Anyukám poénosan csak gólyafos szinűnek szokta mondani.Kékeszöld vagy zöldeskék de a keresztanyám egyszer megjegyezte,hogy szerinte olyan szinű mint a tenger mert az is hol kéknek tűnik hol meg zöldnek nem igazán lehet eldönteni.Na az jól esett.

Capri akkor esélyes,hogy jövőhéten folytatódnak Cara kalandjai?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.10. 22. - 17:19:43
Létrehozva: #823

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 22. - 18:09:32) *
Capri akkor esélyes,hogy jövőhéten folytatódnak Cara kalandjai?

Cara-t egyedül írom, csak rajtam meg az időbeoszátsomon múlik, h mikor folytatom. Ha Usival írok, akkor DO vagy DP lesz belőle (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Cara meg vár, amíg a portfóliós oldalam el nem készül, - igazság szerint most is azzal kéne foglalkoznom, szóval hamarosan - szóval ő ha minden igaz pár napon belül íródik tovább - bár esélyes, h ő is jövőhéten kezdi újra az életét XD (csak jelképesen, nem hal meg, nem történik tragédia XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 22. - 17:24:10
Létrehozva: #824

devotee

Vica!

Nem felejtettem el, csak ennyi mindet nem tud azért párhuzamosan csinálni szegény levelező rendszerem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha viszont Edókának startra készen ott van a méljeiben a SOAFD akkor úgy egyszerűbb, mint nekem egyenként csatolgatni a fájlokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem sértődöm meg, miért tenném? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó bulizást Edóka a koncertekre, legalább népneveled a szomszédokat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 22. - 17:38:03
Létrehozva: #825

devotee

Oké Angie és elnézést,hogy feltételeztem a felejtést csak gondoltam biztos dolgod is van meg beteg is vagy és ...szóval bocsi.

Capri rendicsek.Majd meglátjátok melyiket irjátok tovább.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 22. - 18:19:40
Létrehozva: #826

devotee

jaj de jó, a srácok úgy döntöttek, hogy mégse megyünk arra a koncertre, csak összeülünk sörözgetni meg beszélgetni egy köpésre az albimtól! XDDD végre egy jó hír! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 22. - 18:29:44
Létrehozva: #827

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2009.10. 22. - 19:19:40) *
jaj de jó, a srácok úgy döntöttek, hogy mégse megyünk arra a koncertre, csak összeülünk sörözgetni meg beszélgetni egy köpésre az albimtól! XDDD végre egy jó hír! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Akkor megúsztad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (vicuska @ 2009.10. 22. - 18:38:03) *
Oké Angie és elnézést,hogy feltételeztem a felejtést csak gondoltam biztos dolgod is van meg beteg is vagy és ...szóval bocsi.

Capri rendicsek.Majd meglátjátok melyiket irjátok tovább.

Semmi baj vica.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 22. - 18:32:00
Létrehozva: #828

devotee

Hát akkor jó sörözést és beszélgetést U-girl.

Angie akkor jó.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.10. 22. - 18:42:00
Létrehozva: #829

devotee

Most néztem meg a Rémségek Cirkusza trailer-ét. Ismét egy könyvadaptáció, aminek mindenhez van köze, csak a könyvhöz nem. Milyen jó, nem?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 22. - 18:56:36
Létrehozva: #830

devotee

Ha könyvadaptáció akkor nem a könyv alapján készül a film?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.10. 22. - 19:01:04
Létrehozva: #831

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 22. - 19:56:36) *
Ha könyvadaptáció akkor nem a könyv alapján készül a film?

de. csak előszeretettel nem követi a könyvet a sztori.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 22. - 19:02:21
Létrehozva: #832

devotee

Sokszor egy adaptáció nem könyvhű.

De ha már film, gondolom hallottátok, hogy elhunyt Dargay Attila a Szaffi, a Vuk és a Lúdas Matyi világhírű magyar animátora. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.10. 22. - 19:05:17
Létrehozva: #833

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.10. 22. - 20:02:21) *
Sokszor egy adaptáció nem könyvhű.

De ha már film, gondolom hallottátok, hogy elhunyt Dargay Attila a Szaffi, a Vuk és a Lúdas Matyi világhírű magyar animátora. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

a Vuk 2 után nem csodálom... egyébként szép kort ért meg és sok jó dolgot hagyott ránk.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 22. - 19:05:38
Létrehozva: #834

devotee

Pedig ha könyv alapján készül egy film akkor követnie kéne a könyvet vagy nem?

Én is hallottam,hogy meghalt Dargay Attila.Sajnálom tényleg sokat hagyott ránk.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 22. - 19:13:03
Létrehozva: #835

devotee

Idézet (Capricornus @ 2009.10. 22. - 20:05:17) *
a Vuk 2 után nem csodálom... egyébként szép kort ért meg és sok jó dolgot hagyott ránk.

Ha jól tudom a Kis vukhoz nem volt köze, azt a förmedvényt meg sem néztem, éppen azért vonult vissza már 10 éve, mert a számítógépes animáció már nem az ő világa volt.

Én most eltipegek és megnézem M. Kiss Csabával a SzemPontot, az egyetlen műsor, amit nézek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.10. 22. - 19:14:05
Létrehozva: #836

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.10. 22. - 20:13:03) *
Ha jól tudom a Kis vukhoz nem volt köze, azt a förmedvényt meg sem néztem, éppen azért vonult vissza már 10 éve, mert a számítógépes animáció már nem az ő világa volt.

Én most eltipegek és megnézem M. Kiss Csabával a SzemPontot, az egyetlen műsor, amit nézek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

persze, nem adta hozzá a nevét, pedig meg akarták venni tőle a karakterek jogát, de nem adta, hála az égnek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 22. - 19:19:33
Létrehozva: #837

devotee

Én nem láttam a Kis Vukkot de csak rosszat hallottam róla meg,hogy milyen sz.r.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 22. - 19:20:46
Létrehozva: #838

devotee

én se néztem meg az animációs verziót - mint említettem, amúgy se vagyok azoknak a híve túlzottan. Max 1-2-t nézek meg. Szomorúan hallom, hogy meghalt D.A.! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tavaly házidogát is írtam a Lúdas Matyiból, úgyhogy olvastam tőle/róla pár tanulmányt. Tényleg nem semmi, amit alkotott. És az a szép benne, hogy időtálló a munkája még ebben az übertechnológiacentrikus világban is!

Vica: elméletileg a könyvet kéne követnie az adaptációnak, de sajnos sokszor úgy döntenek, hogy átköltenek/kitalálnak dolgokat benne. Én a Kárhozottak Királynőjénél voltam legutoljára nagyon kibukva, amit Anne Rice könyvéből csináltak (az Interjú a vámpírral folytatása - a könyvsorozatban a K.K. mondjuk a 3. rész, míg az Inerjú az 1.). Na ott se sok köze volt a könyvhöz, csak pár alapszál. A könyv viszont sokkal-sokkal-sokkal komplexebb volt. A filmben pedig pár szereplőt úgy megcseréltek és kavartak, hogy azt nagyon nehezen nyeltem le.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 22. - 19:29:49
Létrehozva: #839

devotee

Capri: na én is megnéztem - JÉZUSOM MIT CSINÁLTAK LARTENNEL??? Ki ez a béna fószer, akit beraktak a szerepére??? Eléggé lelombozó trailer! :S (Na nem mintha annyira szeretném már a Darren Shan sorozatot)

Ma az egyik órán barátnőm csinált előadást a reklámokról és ezt a 2005-ös reklámot hozta be a Sony Bravia LCD TV-ről, ami nekem baromira tetszik. (Biztos van aki ismeri, nekem új volt, mert nem nagyon nézek TV-t). Baromira tetszik és ráz a hideg meg minden. A zene meg tökéletesen illeszkedik a képhez. Több ilyen ötletes reklám kéne az idegesítőek helyett. Ez legalább eredeti! (Ráadásul San Francisco-ban vették fel! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) - hehe, utána meg 4 napig szedték össze a 250.000 labdát! XD)
http://www.youtube.com/watch?v=2Bb8P7dfjVw

Na megyek készülődni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 22. - 19:32:06
Létrehozva: #840

devotee

Azért kiváncsi lennék mit szólt Anne Rice amikor meglátta a filmet ami állitólag a könyve alapján készült?

Érezd jól magad U-girl.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 40 41 42 43 44 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
115 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (115 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: