![]() ![]() |
2009.10. 22. - 17:08:05
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Edóka: dehogy rakatok bele barnát! épp elég barna hajam van XD annyira meg nem gáz a kopás, mert színváltósan teszi, hehe XD Capri: örülök, hogy Kiran már sokkal jobban van! A vizsgára meg tanulgass. Aztán hétvégén vagy jövő héten írunk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vasárnap illetve jövőhét fekszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 22. - 17:09:32
Létrehozva:
|
|
|
Hát a szememmel is ez a helyzet,hogy nehezen meghatározható a szine.Anyukám poénosan csak gólyafos szinűnek szokta mondani.Kékeszöld vagy zöldeskék de a keresztanyám egyszer megjegyezte,hogy szerinte olyan szinű mint a tenger mert az is hol kéknek tűnik hol meg zöldnek nem igazán lehet eldönteni.Na az jól esett.
Capri akkor esélyes,hogy jövőhéten folytatódnak Cara kalandjai? |
|
|
|
2009.10. 22. - 17:19:43
Létrehozva:
|
|
|
Capri akkor esélyes,hogy jövőhéten folytatódnak Cara kalandjai? Cara-t egyedül írom, csak rajtam meg az időbeoszátsomon múlik, h mikor folytatom. Ha Usival írok, akkor DO vagy DP lesz belőle (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Cara meg vár, amíg a portfóliós oldalam el nem készül, - igazság szerint most is azzal kéne foglalkoznom, szóval hamarosan - szóval ő ha minden igaz pár napon belül íródik tovább - bár esélyes, h ő is jövőhéten kezdi újra az életét XD (csak jelképesen, nem hal meg, nem történik tragédia XD) |
|
|
|
2009.10. 22. - 17:24:10
Létrehozva:
|
|
|
Vica!
Nem felejtettem el, csak ennyi mindet nem tud azért párhuzamosan csinálni szegény levelező rendszerem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha viszont Edókának startra készen ott van a méljeiben a SOAFD akkor úgy egyszerűbb, mint nekem egyenként csatolgatni a fájlokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem sértődöm meg, miért tenném? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó bulizást Edóka a koncertekre, legalább népneveled a szomszédokat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 22. - 17:38:03
Létrehozva:
|
|
|
Oké Angie és elnézést,hogy feltételeztem a felejtést csak gondoltam biztos dolgod is van meg beteg is vagy és ...szóval bocsi.
Capri rendicsek.Majd meglátjátok melyiket irjátok tovább. |
|
|
|
2009.10. 22. - 18:19:40
Létrehozva:
|
|
|
jaj de jó, a srácok úgy döntöttek, hogy mégse megyünk arra a koncertre, csak összeülünk sörözgetni meg beszélgetni egy köpésre az albimtól! XDDD végre egy jó hír! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.10. 22. - 18:29:44
Létrehozva:
|
|
|
jaj de jó, a srácok úgy döntöttek, hogy mégse megyünk arra a koncertre, csak összeülünk sörözgetni meg beszélgetni egy köpésre az albimtól! XDDD végre egy jó hír! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor megúsztad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké Angie és elnézést,hogy feltételeztem a felejtést csak gondoltam biztos dolgod is van meg beteg is vagy és ...szóval bocsi. Capri rendicsek.Majd meglátjátok melyiket irjátok tovább. Semmi baj vica. |
|
|
|
2009.10. 22. - 18:32:00
Létrehozva:
|
|
|
Hát akkor jó sörözést és beszélgetést U-girl.
Angie akkor jó. |
|
|
|
2009.10. 22. - 18:42:00
Létrehozva:
|
|
|
Most néztem meg a Rémségek Cirkusza trailer-ét. Ismét egy könyvadaptáció, aminek mindenhez van köze, csak a könyvhöz nem. Milyen jó, nem?
|
|
|
|
2009.10. 22. - 18:56:36
Létrehozva:
|
|
|
Ha könyvadaptáció akkor nem a könyv alapján készül a film?
|
|
|
|
2009.10. 22. - 19:01:04
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.10. 22. - 19:02:21
Létrehozva:
|
|
|
Sokszor egy adaptáció nem könyvhű.
De ha már film, gondolom hallottátok, hogy elhunyt Dargay Attila a Szaffi, a Vuk és a Lúdas Matyi világhírű magyar animátora. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2009.10. 22. - 19:05:17
Létrehozva:
|
|
|
Sokszor egy adaptáció nem könyvhű. De ha már film, gondolom hallottátok, hogy elhunyt Dargay Attila a Szaffi, a Vuk és a Lúdas Matyi világhírű magyar animátora. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) a Vuk 2 után nem csodálom... egyébként szép kort ért meg és sok jó dolgot hagyott ránk. |
|
|
|
2009.10. 22. - 19:05:38
Létrehozva:
|
|
|
Pedig ha könyv alapján készül egy film akkor követnie kéne a könyvet vagy nem?
Én is hallottam,hogy meghalt Dargay Attila.Sajnálom tényleg sokat hagyott ránk. |
|
|
|
2009.10. 22. - 19:13:03
Létrehozva:
|
|
|
a Vuk 2 után nem csodálom... egyébként szép kort ért meg és sok jó dolgot hagyott ránk. Ha jól tudom a Kis vukhoz nem volt köze, azt a förmedvényt meg sem néztem, éppen azért vonult vissza már 10 éve, mert a számítógépes animáció már nem az ő világa volt. Én most eltipegek és megnézem M. Kiss Csabával a SzemPontot, az egyetlen műsor, amit nézek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 22. - 19:14:05
Létrehozva:
|
|
|
Ha jól tudom a Kis vukhoz nem volt köze, azt a förmedvényt meg sem néztem, éppen azért vonult vissza már 10 éve, mert a számítógépes animáció már nem az ő világa volt. Én most eltipegek és megnézem M. Kiss Csabával a SzemPontot, az egyetlen műsor, amit nézek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) persze, nem adta hozzá a nevét, pedig meg akarták venni tőle a karakterek jogát, de nem adta, hála az égnek. |
|
|
|
2009.10. 22. - 19:19:33
Létrehozva:
|
|
|
Én nem láttam a Kis Vukkot de csak rosszat hallottam róla meg,hogy milyen sz.r.
|
|
|
|
2009.10. 22. - 19:20:46
Létrehozva:
|
|
|
én se néztem meg az animációs verziót - mint említettem, amúgy se vagyok azoknak a híve túlzottan. Max 1-2-t nézek meg. Szomorúan hallom, hogy meghalt D.A.! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tavaly házidogát is írtam a Lúdas Matyiból, úgyhogy olvastam tőle/róla pár tanulmányt. Tényleg nem semmi, amit alkotott. És az a szép benne, hogy időtálló a munkája még ebben az übertechnológiacentrikus világban is!
Vica: elméletileg a könyvet kéne követnie az adaptációnak, de sajnos sokszor úgy döntenek, hogy átköltenek/kitalálnak dolgokat benne. Én a Kárhozottak Királynőjénél voltam legutoljára nagyon kibukva, amit Anne Rice könyvéből csináltak (az Interjú a vámpírral folytatása - a könyvsorozatban a K.K. mondjuk a 3. rész, míg az Inerjú az 1.). Na ott se sok köze volt a könyvhöz, csak pár alapszál. A könyv viszont sokkal-sokkal-sokkal komplexebb volt. A filmben pedig pár szereplőt úgy megcseréltek és kavartak, hogy azt nagyon nehezen nyeltem le. |
|
|
|
2009.10. 22. - 19:29:49
Létrehozva:
|
|
|
Capri: na én is megnéztem - JÉZUSOM MIT CSINÁLTAK LARTENNEL??? Ki ez a béna fószer, akit beraktak a szerepére??? Eléggé lelombozó trailer! :S (Na nem mintha annyira szeretném már a Darren Shan sorozatot)
Ma az egyik órán barátnőm csinált előadást a reklámokról és ezt a 2005-ös reklámot hozta be a Sony Bravia LCD TV-ről, ami nekem baromira tetszik. (Biztos van aki ismeri, nekem új volt, mert nem nagyon nézek TV-t). Baromira tetszik és ráz a hideg meg minden. A zene meg tökéletesen illeszkedik a képhez. Több ilyen ötletes reklám kéne az idegesítőek helyett. Ez legalább eredeti! (Ráadásul San Francisco-ban vették fel! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) - hehe, utána meg 4 napig szedték össze a 250.000 labdát! XD) http://www.youtube.com/watch?v=2Bb8P7dfjVw Na megyek készülődni. |
|
|
|
2009.10. 22. - 19:32:06
Létrehozva:
|
|
|
Azért kiváncsi lennék mit szólt Anne Rice amikor meglátta a filmet ami állitólag a könyve alapján készült?
Érezd jól magad U-girl. |
|
|
|
![]() ![]() |