![]() ![]() |
2009.10. 22. - 19:36:00
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Capri: na én is megnéztem - JÉZUSOM MIT CSINÁLTAK LARTENNEL??? Ki ez a béna fószer, akit beraktak a szerepére??? Eléggé lelombozó trailer! :S (Na nem mintha annyira szeretném már a Darren Shan sorozatot) Ma az egyik órán barátnőm csinált előadást a reklámokról és ezt a 2005-ös reklámot hozta be a Sony Bravia LCD TV-ről, ami nekem baromira tetszik. (Biztos van aki ismeri, nekem új volt, mert nem nagyon nézek TV-t). Baromira tetszik és ráz a hideg meg minden. A zene meg tökéletesen illeszkedik a képhez. Több ilyen ötletes reklám kéne az idegesítőek helyett. Ez legalább eredeti! (Ráadásul San Francisco-ban vették fel! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) - hehe, utána meg 4 napig szedték össze a 250.000 labdát! XD) http://www.youtube.com/watch?v=2Bb8P7dfjVw Na megyek készülődni. a film nem ígérkezik túl jónak :S az a reklám király! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon szeretem, leszedtem netről, meg a hogyan készült is leszedtem netről és a zene is megvan XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amiket nagyon bírok még a nike reklámok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na lépek egyelőre pápá XD |
|
|
|
2009.10. 22. - 19:42:09
Létrehozva:
|
|
|
Pá én is megyek.Jó éjszakát mindenkinek.
|
|
|
|
2009.10. 22. - 19:57:54
Létrehozva:
|
|
|
vica: a legszomorúbb benne, hogy ő hagyta jóvá a dolgot, és asszem még segédkezett is a forgatáson - tanácsokat adott meg ilyenek. Persze, egyszerűsítsék le valamennyire, de azért ne kavarjanak be ennyire! (pl. Lestat-nak, a főszereplő vámpírnak átírták a Teremtőjét Mariusnak, közben meg nem is ő volt az, csak később találkoztak - na mindegy, nem megyek bele.)
No további szép estét csajok, majd holnap jövök - immár otthonról (vagy ha reggel, akkor még indulás előttről). Pusz mindenkinek! |
|
|
|
2009.10. 22. - 20:02:40
Létrehozva:
|
|
|
Angie, csókolom a lábad nyomát, akkorát tomboltam most erre a dvd-re... micsoda űber állat volt, és végre láttam az egész koncertet:) huhhhh.. kész vagyok, igy nem tudok majd aludni..
NA.. én most csak erről tudok zsizsegni, teljesen felbuherált, na.. most kéne mennem valahova:) Pusza Useless!! |
|
|
|
2009.10. 22. - 20:10:45
Létrehozva:
|
|
|
Angie, csókolom a lábad nyomát, akkorát tomboltam most erre a dvd-re... micsoda űber állat volt, és végre láttam az egész koncertet:) huhhhh.. kész vagyok, igy nem tudok majd aludni.. NA.. én most csak erről tudok zsizsegni, teljesen felbuherált, na.. most kéne mennem valahova:) Pusza Useless!! Melyiket nézted meg? 2006-ost vagy az ideit? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök, hogy jót buliztál rá, majd lehet hogy elviszem őket magammal Pestre és ha megint nekiáll az enyhén süket szomszédom bömböltetni a tv-t, akkor majd beteszem a lejátszóba és nekiállok pogózni rá, de úgy isten igazából, kivi leszek, hogy ki bírja tovább (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem tudom, hogy fogok tudni aludni ott. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2009.10. 22. - 20:20:17
Létrehozva:
|
|
|
Látom, mindenki elvonult, akkor lehet hogy én is. Useless girl, jó pakolást és utazást haza és persze jó pihenést is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Én még lehet olvasgatom majd a fickjeidet mert nem igazán vagyok álmos. Edóka, ha ébren vagy, akkor elkezdhetem neked msn-en átnyomni a Without you I'm nothing-ot, a kedvenc placi albumomat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 22. - 20:23:31
Létrehozva:
|
|
|
itt vagyok, itt vagyok:)
|
|
|
|
2009.10. 22. - 20:24:22
Létrehozva:
|
|
|
itt vagyok, itt vagyok:) Kiri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor ha bejelentkezel elkezdeném a küldözgetést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 22. - 21:16:46
Létrehozva:
|
|
|
kukk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
|
2009.10. 22. - 21:37:08
Létrehozva:
|
|
|
szia Capri:-)
|
|
|
|
2009.10. 22. - 21:38:34
Létrehozva:
|
|
|
helló (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi a helyzetkép?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.10. 22. - 21:53:05
Létrehozva:
|
|
|
Semmi különös...Useless elment haverokkal, én meg Angie maradtunk, és msn-en küld nekem pár dolgot... olyan jó képeket talált, hogy csak na.. arany keze van:)
Nálad? Fürdetés megvolt? |
|
|
|
2009.10. 22. - 21:56:54
Létrehozva:
|
|
|
Semmi különös...Useless elment haverokkal, én meg Angie maradtunk, és msn-en küld nekem pár dolgot... olyan jó képeket talált, hogy csak na.. arany keze van:) Nálad? Fürdetés megvolt? jaja olvastam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg, tegnap hajnali 1-kor, de mindenki túlélte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma a portfóliós oldallal szenvedtem jópár órát és még mindig nem akarja az én igaza ma mocsok, de én akkor is legyűröm XD |
|
|
|
2009.10. 22. - 21:58:43
Létrehozva:
|
|
|
Milyen portfólió?
|
|
|
|
2009.10. 22. - 22:02:47
Létrehozva:
|
|
|
Milyen portfólió? olyan internetes, mivel webszerkesztő és grafikus lesz belőlem, kelleni fog egy. csak a technika és a kódolás ördöge még uralkodik ezen esetben felettem, mert a képlinkjeimet nem akarja igazán úgy, ahogy én, vagyis nem értelmezi az összeset csak egyet, ami édeskevés. |
|
|
|
2009.10. 22. - 22:14:21
Létrehozva:
|
|
|
olyan internetes, mivel webszerkesztő és grafikus lesz belőlem, kelleni fog egy. csak a technika és a kódolás ördöge még uralkodik ezen esetben felettem, mert a képlinkjeimet nem akarja igazán úgy, ahogy én, vagyis nem értelmezi az összeset csak egyet, ami édeskevés. Háhá ez ismerős, html és css? Milyen progit használsz? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 22. - 22:15:41
Létrehozva:
|
|
|
ahaaaaaaa
hát azt el is hiszem.. nálam az a felállás, hogy a technika mindig győz! Semmin nem tudok uralkodni, viszont ő rajtam, hihetetlenül. Minden tönkre megy nálam, és nem tudom rendesen használni még a gépet sem:) na jó, ez azért túlzás, de nem vagyok egy zseni. Hogy lehet ilyet megtanulni.. nem is értem:) Jó agyad van Capri:) engem ilyenekkel a világból ki lehetne kergetni |
|
|
|
2009.10. 22. - 22:16:08
Létrehozva:
|
|
|
Semmi különös...Useless elment haverokkal, én meg Angie maradtunk, és msn-en küld nekem pár dolgot... olyan jó képeket talált, hogy csak na.. arany keze van:) Nálad? Fürdetés megvolt? arany kezem, ez hízelgő. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2009.10. 22. - 22:17:41
Létrehozva:
|
|
|
Háhá ez ismerős, html és css? Milyen progit használsz? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dreamweaver és néha a tulajdon kezem XD annak előtte notepad++-al próbálkoztam. grafikához meg csak photoshop (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 22. - 22:18:45
Létrehozva:
|
|
|
dreamweaver és néha a tulajdon kezem XD annak előtte notepad++-al próbálkoztam. grafikához meg csak photoshop (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A dremwever tök jó, imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mik nem mennek a képekkel? elhelyezés? Ha az, akkor rakd őket a kódban divekbe és a diveket igazítsd (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |