![]() ![]() |
2009.10. 22. - 22:19:09
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ahaaaaaaa hát azt el is hiszem.. nálam az a felállás, hogy a technika mindig győz! Semmin nem tudok uralkodni, viszont ő rajtam, hihetetlenül. Minden tönkre megy nálam, és nem tudom rendesen használni még a gépet sem:) na jó, ez azért túlzás, de nem vagyok egy zseni. Hogy lehet ilyet megtanulni.. nem is értem:) Jó agyad van Capri:) engem ilyenekkel a világból ki lehetne kergetni köszönöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem nehéz és nagyon élvezem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) párom rá akar venni a programozásra is, csak hát az adatbázis kezelés se nagyon ment, az meg kell a programozáshoz XD egyébként segg hülye vagyok a műszaki cikkekhez, de odavagyok értük XD |
|
|
|
2009.10. 22. - 22:21:50
Létrehozva:
|
|
|
Vagy betheted a képeket táblázatba is, úgy tán még egyszerűbb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy ha képgalériát csinálsz, akkor szerintem használd a clearboxot, ingyenes és iszonyú jó onnline fotómegjelenítő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.10. 22. - 22:24:06
Létrehozva:
|
|
|
A dremwever tök jó, imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mik nem mennek a képekkel? elhelyezés? Ha az, akkor rakd őket a kódban divekbe és a diveket igazítsd (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) divekben van és relative pozicionálva. annyi, h maga az oldaldesing olyan pici, h nem lassítja a betöltést, viszont felszelni problémás, mert akkor a szövegdobozt nem tudod rendesen rátenni. így az egész egy div háttere, de akkor ugyen em lehet hot spotolni. erre találtam ki azt, h egy üres png képet húzok a gombok fölé és azt linkelem, de hiába mondtam a tetves "a" tagnek, h nincs border, nincs border, volt border, de kézzel gépelve kódba leszedte a bordert. öröm és boldogság, minden bepozicionálva, a szövegdoboz is a helyén klassz, csak a 4 gomb közül, ami be van linkelve, 1 működik.... úgyhogy asszem kezdem az egészet elölről, mert nagy katyvasz van XD Vagy betheted a képeket táblázatba is, úgy tán még egyszerűbb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy ha képgalériát csinálsz, akkor szerintem használd a clearboxot, ingyenes és iszonyú jó onnline fotómegjelenítő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaja clearbox van tervben, csak még az oldal nem állt annyira össze, h js-ezzem XD |
|
|
|
2009.10. 22. - 22:27:29
Létrehozva:
|
|
|
divekben van és relative pozicionálva. annyi, h maga az oldaldesing olyan pici, h nem lassítja a betöltést, viszont felszelni problémás, mert akkor a szövegdobozt nem tudod rendesen rátenni. így az egész egy div háttere, de akkor ugyen em lehet hot spotolni. erre találtam ki azt, h egy üres png képet húzok a gombok fölé és azt linkelem, de hiába mondtam a tetves a tagnek, h nincs border, nincs border, volt border, de kézzel gépelve kódba leszedte a bordert. öröm és boldogság, minden bepozicionálva, a szövegdoboz is a helyén klassz, csak a 4 gomb közül, ami be van linkelve, 1 működik.... úgyhogy asszem kezdem az egészet elölről, mert nagy katyvasz van XD jaja clearbox van tervben, csak még az oldal nem állt annyira össze, h js-ezzem XD ajjajj... szerintem is jobb ha elölről kezded, lehet már a dreamweaver is besokalt a sok beállítástól, vagy a kódban hiányzik egy tag, nem? Minden kódnak megvan a lezárása? |
|
|
|
2009.10. 22. - 22:28:54
Létrehozva:
|
|
|
ajjajj... szerintem is jobb ha elölről kezded, lehet már a dreamweaver is besokalt a sok beállítástól, vagy a kódban hiányzik egy tag, nem? Minden kódnak megvan a lezárása? na látod a végére annyira belefáradtam, h nem néztem, de sztem van, de át fogom nézni. sztem a dw nem bírta a 86 millió beállítást. nesze neked adobe XD egyébként szeretem a progot, nincs vele gond (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 22. - 22:31:04
Létrehozva:
|
|
|
na látod a végére annyira belefáradtam, h nem néztem, de sztem van, de át fogom nézni. sztem a dw nem bírta a 86 millió beállítást. nesze neked adobe XD egyébként szeretem a progot, nincs vele gond (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem is volt a sablonokkal problémám a DW-ben néha, amikor már olyan sok egyéb is volt benne, hogy nem bírta és bekattant. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De mielőtt végleg törölnéd még nézd át a kódokat, meg a vesszőket, pontokat, lezárásokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is szeretem azt a progit amúgy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 22. - 22:34:09
Létrehozva:
|
|
|
Nekem is volt a sablonokkal problémám a DW-ben néha, amikor már olyan sok egyéb is volt benne, hogy nem bírta és bekattant. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De mielőtt végleg törölnéd még nézd át a kódokat, meg a vesszőket, pontokat, lezárásokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is szeretem azt a progit amúgy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak nem te is "szakmabéli" vagy? (mondom én, eh XD) az lesz, meg hajlamos vagyok mindent eltárolni, pl egy kép 86 más méretű példányát is, mert hátha kell.... és természetesen nem kell, így csak foglalja a helyet a mappában és válogathatom ki, mikor feltöltök XD |
|
|
|
2009.10. 22. - 22:36:42
Létrehozva:
|
|
|
csak nem te is "szakmabéli" vagy? (mondom én, eh XD) az lesz, meg hajlamos vagyok mindent eltárolni, pl egy kép 86 más méretű példányát is, mert hátha kell.... és természetesen nem kell, így csak foglalja a helyet a mappában és válogathatom ki, mikor feltöltök XD De, tanultam webtervezést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd most is fogok menni egy új tanfolyamra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem a programozás a java, javascript nem megy (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én is minden képet elmentek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 22. - 22:38:18
Létrehozva:
|
|
|
De, tanultam webtervezést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd most is fogok menni egy új tanfolyamra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem a programozás a java, javascript nem megy (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én is minden képet elmentek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mit tervezel még be? nekem befigyel egy ps meg egy flash. |
|
|
|
2009.10. 22. - 22:41:04
Létrehozva:
|
|
|
mit tervezel még be? nekem befigyel egy ps meg egy flash. ezek is lesznek, igen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez egy komplex tanfolyam lesz, már hétfőn lesz is órám Pesten, úgyhogy lesz egy külön utam, és utána még haza kocsival. Szép lesz. Te hol tanulod ezt most? |
|
|
|
2009.10. 22. - 22:41:48
Létrehozva:
|
|
|
Huhhha.. meg a szakmázás, látom:) kozmetikai tanácsadás nem kell senkinek? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.10. 22. - 22:43:40
Létrehozva:
|
|
|
Huhhha.. meg a szakmázás, látom:) kozmetikai tanácsadás nem kell senkinek? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Száraz és egyben zsíros bőrre mit ajánlanál? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 22. - 22:44:44
Létrehozva:
|
|
|
+y.. na
Komolyan Angie-ke? leirok neked mindent róla, pofon egyszerű(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de majd mélben, mert hosszú!!! |
|
|
|
2009.10. 22. - 22:48:22
Létrehozva:
|
|
|
ezek is lesznek, igen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez egy komplex tanfolyam lesz, már hétfőn lesz is órám Pesten, úgyhogy lesz egy külön utam, és utána még haza kocsival. Szép lesz. Te hol tanulod ezt most? egy topsec nevezetű sulinál. nekem bejött, jó tanárom van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) téged esetleg a melóhelyed küld el továbbképzésre vagy magadtól? Huhhha.. meg a szakmázás, látom:) kozmetikai tanácsadás nem kell senkinek? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát, néha megfordult a fejemben, h ezáltal emeljem ki a nőies énem, de még nem jutottam el a megvalósításig XD mindenesetre azt nem vágom ,h a kozmetikusoknak miért működik a gyanta és otthon nekem miért nem XD huh de asszem, h mára mászom. jóéjt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 22. - 22:56:49
Létrehozva:
|
|
|
egy topsec nevezetű sulinál. nekem bejött, jó tanárom van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) téged esetleg a melóhelyed küld el továbbképzésre vagy magadtól? hát, néha megfordult a fejemben, h ezáltal emeljem ki a nőies énem, de még nem jutottam el a megvalósításig XD mindenesetre azt nem vágom ,h a kozmetikusoknak miért működik a gyanta és otthon nekem miért nem XD huh de asszem, h mára mászom. jóéjt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem a melóhelyem küldött, saját magamtól megyek a tanfolyamra, mert érdekel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 22. - 23:24:06
Létrehozva:
|
|
|
Jóccakát Capri:)
|
|
|
|
2009.10. 23. - 06:42:54
Létrehozva:
|
|
|
szép jó reggelt!
csak beköszönök, mielőtt indulnék vonathoz. A tegnapi adagot majd este elolvasom. az iszogatás jó volt, bár cak 3 sör ment le és alig éreztem meg, mert előtte kajáltam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de jókat dumáltunk. fél 1-kor már csicsikáztam és nem hittem el, hogy ilyen hamar reggel tud lenni. Úgyhogy kicsit kóma, de legalább MEGYEK HAZAAAAAAAAAA!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pápá! |
|
|
|
2009.10. 23. - 08:00:27
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok,jó reggelt!
U-girl kellemes utazást haza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóka ez a kozmetikai tanácsadás tetszik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 23. - 08:28:48
Létrehozva:
|
|
|
Helló csajok!
U-girl, jó utat haza, és még a végén napsütés kísér majd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hali Vica! Edóka kozmetikai tanácsadó irodát fog nyitni nekünk. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.10. 23. - 10:06:38
Létrehozva:
|
|
|
mi meg webszerkesztésben utazunk, vagy mi? XD
bah, olyan undorító idő van, h legszívesebben a fejemr húznám a takarót és az egész napot az ágyban tölteném :S |
|
|
|
![]() ![]() |