2400 Oldal V  « < 43 44 45 46 47 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2009.10. 23. - 10:47:21
Létrehozva: #881

devotee

Helló Capri,Angie.

Nálunk tök langyos idő van.

Végül még belekóstolunk egy kicsit egymás melójába valamilyen szinten. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 23. - 10:50:48
Létrehozva: #882

devotee

Idézet (Capricornus @ 2009.10. 23. - 11:06:38) *
mi meg webszerkesztésben utazunk, vagy mi? XD

bah, olyan undorító idő van, h legszívesebben a fejemr húznám a takarót és az egész napot az ágyban tölteném :S

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nektek gondolom akkor a videoszerkesztés kimarad, bár nekem az is volt, nagyon szerettem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az én okj végzettségem multimédia és webtervező.

Undorító idő? Itt süt a nap és 20 fok van, mindjárt megyek sütkérezni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (vicuska @ 2009.10. 23. - 11:47:21) *
Helló Capri,Angie.

Nálunk tök langyos idő van.

Végül még belekóstolunk egy kicsit egymás melójába valamilyen szinten. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mi egy irányban lkunk, gondolom ezért van nálatok is langyos idő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt is nagyon kellemes, végre kinyithattam az erkély ajtómat sarkig úgy, hogy nem fázom! Imádom a friss levegőt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tegnap este kicsit tényleg belekóstoltunk egymás "szakmájába". (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Különben én azért kezdtem egy majdnem ugyan olyan tanfolyamot, mint amit elvégeztem, mert nem igazán maradt meg bennem túl sokminden, viszont nagyon szeretném végre úgy megtanulni, hogy tudjak is kezdeni vele valamit. Mármint a webtervezéssel, csak nekem a gyengém a flash és a programozás, pedig azt nagyon meg kell majd tanulnom.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.10. 23. - 11:14:27
Létrehozva: #883

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.10. 23. - 11:50:48) *
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nektek gondolom akkor a videoszerkesztés kimarad, bár nekem az is volt, nagyon szerettem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az én okj végzettségem multimédia és webtervező.

Undorító idő? Itt süt a nap és 20 fok van, mindjárt megyek sütkérezni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mi egy irányban lkunk, gondolom ezért van nálatok is langyos idő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt is nagyon kellemes, végre kinyithattam az erkély ajtómat sarkig úgy, hogy nem fázom! Imádom a friss levegőt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tegnap este kicsit tényleg belekóstoltunk egymás "szakmájába". (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Különben én azért kezdtem egy majdnem ugyan olyan tanfolyamot, mint amit elvégeztem, mert nem igazán maradt meg bennem túl sokminden, viszont nagyon szeretném végre úgy megtanulni, hogy tudjak is kezdeni vele valamit. Mármint a webtervezéssel, csak nekem a gyengém a flash és a programozás, pedig azt nagyon meg kell majd tanulnom.

nálunk a 23. kerben undorító, esős idő van :S miért nem lehet nálunk is 20 fok és napsütés???

aham, videószerkesztő nem volt, csak html dreamweaver. ez egy 3 hónapos nem OKJ-s csak ECDL-es tanfolyam (volt).
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 23. - 13:16:41
Létrehozva: #884

devotee

Ja Angie mi tényleg nem lakunk messze egymáshoz.

Capri ahhoz amit te tanulsz sajna nem tudok hozzászólni.Nekem magas,én a buta emberek közé tartozom.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.10. 23. - 15:09:23
Létrehozva: #885

devotee

Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
a Kis Vuk-ot én láttam moziba, amikor kijött, de tényleg egy nagy rakás........
Semmi ételme nincs az égvilágon, csak énekelgetnek benne. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 23. - 15:56:51
Létrehozva: #886

devotee

Szia Mode.
Jó téged errefelé látni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.10. 23. - 17:02:44
Létrehozva: #887

devotee

Sziasztok!

A KisVukot én csak úgy ahogy láttam,de nem tetszett! Az eredeti sokkal jobb.A rajzok nagyon szépek,bárcsak én lennék olyan tehetséges,h ilyen jó figurákat tudnék rajzolni!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 23. - 17:21:11
Létrehozva: #888

devotee

Ha már Vuk, most megy az m2-n vagy az m1-en (előbb láttam mikor kimentem konyhába, hogy apum azt nézi XD - kedvence egyébként a Kisvakond, hehe XD). Sejtettem mondjuk, hogy most hogy meghalt a készítője, sok Dargay mesét fognak adni. (Véleményem szerint jobb, mintha megint 56-os cuccok mennének egész nap - ne értsetek félre, nem vagyok ellene, csak annyi ilyet kellett kötelezően megnéznünk és részt vennünk, hogy egy jó darabig nem fárasztom magam ilyenekkel.)
Nah, amint látjátok, egyben hazaértem még délután. Hát Angie, Szeged környékén még kellemes langyos és napos idő volt reggel mikor elindultam, de Ferihegynél olyan köd jött be a képbe, hogy csak lestem! Pesten tényleg csúnya nyirkos idő volt (a babahajaim annyira örültek neki, hogy elképesztőmód begöndörödtek - amit én UTÁLOK!!!! de mindegy). Végre anyu fősztjét ettem, aztán meg döglődtem kicsit az ágyban Family Guy-t nézve. De jó is volt kicsit kikapcsolni. Közben meg pucolom ki a nagygépet, szorgosan írkálja a DVD-ket a kincsem. Holnap vagy holnapután meg legyalulja apum egyik volt kollégája és szépen ki lesz takarítva. Ráfér már.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 23. - 17:38:37
Létrehozva: #889

devotee

Sziaszto lányok!

Nálunk olyan csodás idő volt, hogy a menhelyen egész nap pólóban nyomtuk. Árkot ástunk, mert új keritést kellett felhúznunk, dorogirácsból, ami már bombabiztos:) Jöttek a kutyasulis fiúk, hegesztettek, flexeztek.. vagy mi a fene az.. mi meg csak ástunk, pakoltunk.. És volt isteni bográcsos marha pöri is.. Úgy evett mindenki, mint aki egy éve nem evett. nagyon jó volt ez a mai nap, rettenetesen elfáradtunk, a kocsiban még ültem vagy 10 percet, mert nem birtam kiszállni.

Holnap sincs pihenés, majd talán vasárnap.. remélem ugyan ilyen jó idő lesz még akkor is, mert kéne a kutyámmal is foglalkoznom kicsikét.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 23. - 17:53:35
Létrehozva: #890

devotee

Sziasztok.

Macsus neked is örülök,hogy benéztél mint Mode is.

Edóka hát akkor jó kis munkás napod volt és lesz holnap is.

U-girl te pedig hál' isten szerencsésen hazaértél.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 23. - 18:27:53
Létrehozva: #891

devotee

Mi ez a pangás itt szombat este... biztosan mindenki elment bulizni:)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 23. - 18:27:57
Létrehozva: #892

devotee

Edóka: hmm... hegesztős kutyasulis fiúk? mért látom magam előtt, hogy kicsit koszos fehér izompólóban heggesztenek és feszül az a sok izom? heheehehehe XDDD

vica: jaja, nem volt semmi fennakadás, bár kissé szívtam a fogam, mert az orrom előtt ment el a csatlakozásom a nyugatiban, úgyhogy várhattam 1 órát... :S no mindegy, belefért az időmbe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak az a gáz, hogy mivel munkaszüneti nap volt, nem is mentem el a metro-nómba megérdeklődni, hogy megvan-e még az az XL-es Freestate-es póló. Na majd jövő héten, ha összejön.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 23. - 18:28:53
Létrehozva: #893

devotee

Sziasztok lányok!

Megjöttem a kolbászfesztiválról, évek óta ez a legszínvonalasabb. Tavaly meg azelőtt őrült gagyi volt, de most végre normális étterem (!) sátrakat állítottak fel a sportcsarnok körül, és a kirakodó vásár is inkább a népi termékeket favorizálta, voltak fazekasok, bőrdíszművesek, kosárfonók és persze méz/rétes árusok... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én meg olyan finom sült kolbászt ettem, mint már régen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Neves "művészeket" is hanyagolták végre, már a könyökömön jött ki az Edda és az Irigy hónaljmirigy meg mindenféle hakni sztár. Inkább helyi zenekarok lépnek fel, ma van az egyetlen sztárvendég Lajkó Félix hegedűművész. Tök szívesen elmennék, de holnap korán kelek és aludnom kell, mivel ez napok óta nem megy.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 23. - 18:29:00
Létrehozva: #894

devotee

Edóka: péntek van XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 23. - 18:30:02
Létrehozva: #895

devotee

Useless... honnan tudtad, hogy pont igy volt minden... néha kérték, hogy locsoljam már le őket egy kis vizzel, mert teljesen fel van hevülve a testük ...hehhehehheheee

hehhehe... jaaaaaaaa... péntek.. akkor minden érthető(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 23. - 18:31:27
Létrehozva: #896

devotee

wáááááááááááááááá!!!! PITOOOOON!!!!!! (hehe, apu átjött hozzám Potter 2-t nézni, mert anyu kijelentette, hogy nem hajlandó megint végigszenvedni - na szóval most volt egy Pitonos rész és áááááhhh... XDDDD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 23. - 18:37:55
Létrehozva: #897

devotee

Edóka, ezek szerint jól sikerült a kerítés építés. Gratula (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Láttam Useless girl, hogy milyen szar idő volt Pesten, most nézem a Híradóban az ünnepi megemlékezéseket: köd, eső, hideg... tök fura, hogy itt meg Edókánál közben milyen meleg volt. Nálunk 19 fokot mutatott a hőmérő, nem semmi, amikor múlt hét végén 4 fok volt.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 23. - 18:39:48
Létrehozva: #898

devotee

Edóka: hát... "mindentlátó szemünk felszabadít" - idézet az Interjú a vámpírból. Apropó, Interjú... ma felnéztem a vonaton keresztrejtvény-fejtés közben és az egyik csaj pont azt a könyvet kezdte el olvasni. Hehe XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.10. 23. - 18:52:48
Létrehozva: #899

devotee

Bekukk. A nap vége felé műár nálunk is sütött valamicskét a Nap, de hát nem volt az igazi.... hogy mi mit fogunk csinálni még ma este lövésem sincs, talán patkánydögönyözés is lesz napirenden XD Vagy, lehet, h hálózatba kötjük a gépeket, aztán játszunk vmit XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 23. - 18:54:40
Létrehozva: #900

devotee

Gyerekek olyan fáradt vagyok, kimásztam most a kádból és nincs erőm levinni a kutyát... jesszus... küldjetek valami energiát, mert elkelne:)

Szasz Capri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én patkánydögönyre szavarnék:)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 43 44 45 46 47 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
137 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (137 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: