![]() ![]() |
2009.10. 23. - 18:55:23
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Edóka: hajrá, hajrá, töltődj!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Capri: hogy ment a vizsga? tényleg ma volt? munkaszüneti napon? (úgy rémlik, hogy azt mondtad, hogy most pénteken lesz) |
|
|
|
2009.10. 23. - 18:56:40
Létrehozva:
|
|
|
Szeretem ezt a filmet Useless... olvasni nem olvastam, de a film tetszett. Tetszett benne a kislány!!
Ma nem lehetett vizsga.. az micsoda kitolás... hmmm? |
|
|
|
2009.10. 23. - 18:57:26
Létrehozva:
|
|
|
Kirsten Dunst még milyen kicsi volt benne, de már ott is szerettem. Az Interjú a Vámpírral minden idők egyik legjobb vámpíros filmje, még Antonio Banderast is szerettem benne.
|
|
|
|
2009.10. 23. - 18:58:19
Létrehozva:
|
|
|
Én patkánydögönyre szavarnék:) természetesen én is XD de még alszanak, majd olyan 10 - körül ébredeznek, akkor vacsiznak - ami nekik reggeli - még egy kis ejtőzés, aztán megy a nézés, h "vegyél ki, vegyél kiiiiiii!" Edóka: hajrá, hajrá, töltődj!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri: hogy ment a vizsga? tényleg ma volt? munkaszüneti napon? (úgy rémlik, hogy azt mondtad, hogy most pénteken lesz) hétfőn lesz |
|
|
|
2009.10. 23. - 19:01:43
Létrehozva:
|
|
|
Nappal alszanak? Éjjel élnek? És néznek? hihihihiiii.. de tetszik ez nekem... zajosak?
Érdekes.. nálunk a patkányok nappal is mozogtak... amig birtak (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na most össze szedtem magam... leviszem Shadow-t, majd jövök, ez most rövid séta lesz! |
|
|
|
2009.10. 23. - 19:03:04
Létrehozva:
|
|
|
Nappal alszanak? Éjjel élnek? És néznek? hihihihiiii.. de tetszik ez nekem... zajosak? Érdekes.. nálunk a patkányok nappal is mozogtak... amig birtak (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mikor hogy, de főleg nappal megy a szunya és éjjel élnek. eléggé zajosak, főleg, mikor az egyik tisztogatja a másikat és az csipog, vagy kaján vitáznak, mert természetesen csak az jó, amit a másik épp eszik. meg rosszak, Kiran mindenhonnan megszökik, Mara meg mindent kirág, szóval figyelni kell rájuk, de azért aranyosak és egyéniek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 23. - 19:04:30
Létrehozva:
|
|
|
Angie.. még mindig jó vagy filmekből, meg szereplőkből... csipőből.. mi?
|
|
|
|
2009.10. 23. - 19:07:27
Létrehozva:
|
|
|
Edóka: tetszik nagyon a kutyud neve! milyen? van róla képed?
Capri: jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! (hallottad mekkorát puffant ahogy leesett?) Angie: egyetértek! nagyon imádom azt a filmet. Számomra minden idők legjobbika - ezt láttam életemben a legtöbbször (30-40-szer kb.). És hamarosan meg is kéne ismételnem a dolgot, de majd csak szünet után, mert lent hagytam a díszdobozos példányom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 23. - 20:03:01
Létrehozva:
|
|
|
Shadow (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ha minden igaz, most meglátjátok, bár ide még nem csatoltam képet! Na hát igy nem igazán látszik sajna, nem tudom miért ilyen kicsi, Angie, vagy Capri biztos megmondanák mit csináltam rosszul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2009.10. 23. - 21:16:30
Létrehozva:
|
|
|
DE HUSIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Látom, igazi DM-es kutyus a napszemcsivel! XDDD |
|
|
|
2009.10. 23. - 21:23:07
Létrehozva:
|
|
|
Shadow (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ha minden igaz, most meglátjátok, bár ide még nem csatoltam képet! Na hát igy nem igazán látszik sajna, nem tudom miért ilyen kicsi, Angie, vagy Capri biztos megmondanák mit csináltam rosszul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azért kicsi, mert kicsinyítve van, h ne húzza szét a hsz-t. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 24. - 10:02:43
Létrehozva:
|
|
|
reggelt mindenki! látom nagy a pangás. Nah, végre kialudtam magam (fél 11-ig durmoltam).
istenkém de jó is itthon lenni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 24. - 10:40:54
Létrehozva:
|
|
|
hehe, nézzétek csak csajok, a Damage zenekar felhasználta az egyik hátteremet a flyeréhez:
http://www.freestate.hu/party/comments/par...amage/#comments Lehet el kéne menni a buliba! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (amúgy rendesek voltak és írtak mailt is a dologról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
|
2009.10. 24. - 15:14:41
Létrehozva:
|
|
|
na csajok, most már fenn van laptopon az összes b-side. Ha gondoljátok, felpakolom őket 1-2 részletben és elküldöm itt privát üziben a linkeket.
ja, és gondoltam akkor már összeszedem a Dave-es és Martinos b-sideokat is. |
|
|
|
2009.10. 24. - 16:20:30
Létrehozva:
|
|
|
Szia U-girl.
Látom csak te jártál erre egész nap.Én nem rég értem haza .Jó kis szülinapi ebéden voltam a keresztszüleimnél.Belaktam,teli vagyok mint a déli busz. Hálásan megköszönném a maradék DM b-oldalasakat amiket még nem küldtél és a Dave-esekre is kivi vagyok(már akartam kérdezni ki mit tud róluk).Martinosakkal az a pálya,hogy még a szólóit sem hallottam. |
|
|
|
2009.10. 24. - 16:40:45
Létrehozva:
|
|
|
Na, akkor te is jóllaktál ma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Neked volt szülinapod? mert ha igen, akkor Boldog Szülinapot!!! Na akkor elmondom hogy lesz: A DM-es b-sideokat két részletben tdom feltölteni, a Dave+Mart b-sideok meg mennek egybe. Ergo 3 linket kap majd az, akit érdekel. És akkor ha ezeket letöltitek, akkor meglesz nektek az összes b-side hiánytalanul. (Milyen jó, hogy összeomlott a nagygép, legalább kényszerítve lettem, hogy rendezzem kicsit a DM-es cuccaimat is. hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Vica: a Martinos két albumot át tudom tolni neked a gmailedre a hétvége folyamán szerintem. (jah, egyébként közben rájöttem, hogy nekem is van gmail-es mailcímem, amit nem rég kellett létrehoznom egy új photobucket-es (képmegosztós oldal) regisztráció miatt - csak épp ritkán használom. na majd most. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, egyébként Martinnak csak 2 db b-side-ja van, a "Life is strange" és a "Left hand Luke and the beggar boys". Az utóbbit nagyon szeretem, az előbbit meg csak párszor hallgattam meg régen, úgyhogy passz. na majd most... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 24. - 17:37:07
Létrehozva:
|
|
|
Na, akkor te is jóllaktál ma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neked volt szülinapod? mert ha igen, akkor Boldog Szülinapot!!! Na akkor elmondom hogy lesz: A DM-es b-sideokat két részletben tdom feltölteni, a Dave+Mart b-sideok meg mennek egybe. Ergo 3 linket kap majd az, akit érdekel. És akkor ha ezeket letöltitek, akkor meglesz nektek az összes b-side hiánytalanul. (Milyen jó, hogy összeomlott a nagygép, legalább kényszerítve lettem, hogy rendezzem kicsit a DM-es cuccaimat is. hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Vica: a Martinos két albumot át tudom tolni neked a gmailedre a hétvége folyamán szerintem. (jah, egyébként közben rájöttem, hogy nekem is van gmail-es mailcímem, amit nem rég kellett létrehoznom egy új photobucket-es (képmegosztós oldal) regisztráció miatt - csak épp ritkán használom. na majd most. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, egyébként Martinnak csak 2 db b-side-ja van, a "Life is strange" és a "Left hand Luke and the beggar boys". Az utóbbit nagyon szeretem, az előbbit meg csak párszor hallgattam meg régen, úgyhogy passz. na majd most... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Photobucket-en én is regisztrálva vagyok, feltöltöttem képeket, de ha beírom a keresőbe annak az embernek a nevét, akiről képet feltöltöttem, nem adja ki a képtalálatoknál. Miért van ez? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 24. - 17:41:32
Létrehozva:
|
|
|
passz, én nem szoktam keresgélni PB-en, csak feltöltök képeket, amiknek a linkjeit itt-ott felhasználom. Amúgy három account-om is van PB-en. Az az idegesítő, hogy 1000 kép körül betelik, és regelhetek újra, ahol ugyanazt az e-mail címet nem fogadja el. Ezért kellett a gmail-es címemet is megcsinálnom. :S
|
|
|
|
2009.10. 24. - 17:50:00
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mode.Mi újs? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
U-girl:nem nekem volt szülinapom hanem keresztanyámnak.Az enyém majd január 12.-én lesz. Oké jöhet a 3 link.De nekem már küldtél valamelyik nap egy csomó DM b-side-ot.Leírjam melyikeket küldted már el?Vagy fent lesz összes és nekem csak ki kell válogatni amelyik nincs? Kérdés:milyenek Martin szólói?Jók? |
|
|
|
2009.10. 24. - 17:59:34
Létrehozva:
|
|
|
Azért köszi, majd valahogy rájövök (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Szia Vica! Semmi különös, majd ha lesz türelmem, beszúrok még 2-3 képet anyám régi táskájáról, mert nem csak az a kis dM felirat volt rajta, annál sokkal durvább (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |