2400 Oldal V  « < 450 451 452 453 454 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.01. 01. - 12:48:01
Létrehozva: #9021

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 01. - 12:40:50) *
semmi, csak beletettem a dátumot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

értem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd legépészkedem ami még hiányzik
tényleg jók a képek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 01. - 12:48:58
Létrehozva: #9022

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 01. - 12:21:04) *
Lola kivételesen nem jár Dave gatyájában az agyam.Gondolom rá céloztál... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mondd az álmod...erotikus sejtésem szerint (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

mi az hogy nem jársz Dave gatyájában? végre rájöttél, hogy az a Lola közlekedőterülete? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
amúgy akik voltak 30án, kaptak tőlem anacondát ám...

az álom nem erotikus volt, hanem nagyon-nagyon kedves és szeretetreméltó...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 01. - 12:49:11
Létrehozva: #9023

devotee

Idézet (árnyék @ 2010.01. 01. - 12:45:18) *
Szia Angie!
Köszi a fotókat,nagyon jók lettek.Azt is köszönöm,hogy megvártál az Árpád hídnál.Remélem jól érezted magad a Pecsában,de gondolom ez hülye kérdés volt.

szia

szívesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a buli tök jó volt, 3-kor még nem akartam hazamenni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
árnyék
post 2010.01. 01. - 12:56:07
Létrehozva: #9024

Violator

Idézet (Angelus @ 2010.01. 01. - 12:49:11) *
szia

szívesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a buli tök jó volt, 3-kor még nem akartam hazamenni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Mi fél 5 tájban jöttünk el,de én is nagyon jól éreztem magam.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 01. - 12:59:27
Létrehozva: #9025

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 01. - 12:48:58) *
mi az hogy nem jársz Dave gatyájában? végre rájöttél, hogy az a Lola közlekedőterülete? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
amúgy akik voltak 30án, kaptak tőlem anacondát ám...

az álom nem erotikus volt, hanem nagyon-nagyon kedves és szeretetreméltó...

már régen rájöttem,hogy te jársz Dave gatyájában mert a tied a benne lévő meg is beszéltük,hogy időnként kölcsön adod barátnői alapon.Nem emlékszel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Elmeséled az álmod?

Láttam képen az anacondát amit adtál a csajoknak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 01. - 13:04:56
Létrehozva: #9026

devotee

Már megint visszhangoztam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 01. - 13:16:19
Létrehozva: #9027

devotee

jajj na a srácok úton, a lakás rendbe vágva, végre tudtam kicsit enni, megvolt a zuhi, és most már jobban is érzem magam. Épp Dope Stars Inc.-t, Nitzer Ebbet és DM-et üvöltetek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(király, még van kb. 2-2,5 órám míg szülők hazatévednek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

lola az álmodra én is kivi lennék!

hehe, Angie, már továbbítottam is a new yorki barátaimnak a pecsás képek linkjét! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 01. - 13:25:21
Létrehozva: #9028

devotee

jaj Árnyék, én is örülök, hogy megismertelek téged és a többieket is! én még simán nyomtam volna még vagy két órán keresztül a táncot! XD
jah, ugye Capri jól emlékszem, hogy rossz helyen szálltunk le a troliról? és végig kellett sétálni egy baaaromira hosszú utcán! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 01. - 13:25:44
Létrehozva: #9029

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 01. - 13:16:19) *
jajj na a srácok úton, a lakás rendbe vágva, végre tudtam kicsit enni, megvolt a zuhi, és most már jobban is érzem magam. Épp Dope Stars Inc.-t, Nitzer Ebbet és DM-et üvöltetek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(király, még van kb. 2-2,5 órám míg szülők hazatévednek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

lola az álmodra én is kivi lennék!

hehe, Angie, már továbbítottam is a new yorki barátaimnak a pecsás képek linkjét! XD

New York-i barátnak Dave sem lenne rossz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Örülök,hogy már jobban vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 01. - 13:29:34
Létrehozva: #9030

devotee

háááát igggen XD

ja, egyébként tök véletlen a Useless volt az első DM szám, amit idén hallottam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(ha nem számítjuk a Lacuna Coil Enjoy the silence feldolgozását (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 01. - 13:30:58
Létrehozva: #9031

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 01. - 13:04:56) *
már régen rájöttem,hogy te jársz Dave gatyájában mert a tied a benne lévő meg is beszéltük,hogy időnként kölcsön adod barátnői alapon.Nem emlékszel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Elmeséled az álmod?

Láttam képen az ancondát amit adtál a csajoknak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jaja, néha, amikor épp mondjuk megvan, akkor kölcsönadom. szóval ez havi öt-hét napot jelent... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) XD

jah, az álom. mindjárt kettő is volt. az első az inkább csak édes, nem voltak benne a srácok. reklám-órám volt, és a tanárom kiadta feladatnak, hogy valami nagyon nagy jutalmat kap, aki megmondja, mi az a parfüm, és miért fontos, aminek az illatát bemutatja. és Lolácska elsőre közölte, hogy ez a parfüm bizony a Hai Karate, ami a Depeche Mode énekesének, Dave Gahannek a kedvence, és nagyon jók a reklámjai, azért fontos. és diadalmenetben kivonultam, megkaptam a jutalmat, a tanárom, és mindenki lefagyva, tátott szájjal bámult, hogy ezt honnan a faszból tudtam kitalálni csak így elsőre? baaaaazi jó volt.

a másodikban pedig találkoztam a tagokkal. nem tudom kivel voltam, de valakivel innen a fórumból, a srácok hotelénél lézengtünk, napközben, koncert utáni nap. és valahogy felbukkant ez a három manópofa, de észre sem vettük őket, mert valamit nagyon álmodoztunk, és Martin szólított meg, hogy miről ábrándoznak ennyire a hölgyek? és aztán beszélgettünk, nagyon tetszett a fiúknak a humorunk, aztán Dave is felbukkant, és beszélgetni kezdtüönk. és az volt a legjobb hogy normálisan tudtam viselkedni, beszélgettünk, tök érdeklődő volt, kicsit ugyan másnapos volt a drága, de halál közvetlen, így spontán hozzámért, megfogta a karom meg ilyenek. mondta hogy olvasott valamiket a neten, idézett belőle, és kérdezte, hogy nem én írtam-e. kiderült hogy de, s akkor mondta hogy nagyon lelkis vagyok, ne legyek ennyire mert meg fogok őrülni, de azért nagyon szeretné még olvasni, miket írok, csak ha nagyon bonyolultran fogalmazok, akkor nem tudja lefordítani... közben Martin meg még a csajszi akivel voltam, odébb ment, és egy másik fickóval leültek hárman egy zongorához, ez a fickó elkezdett zongorázni, az Endlesst, mi meg Dave-vel egymás mellett, vagyis én hasaltam, ő meg mellettem törökülésben, együtt énekeltük az Endlesst... a térdének támasztottam a fejem, úgy énekeltünk, és kedves volt, és.. és... jajdejó volt....
(látod, semmi szex, de tökély volt) XD
a tudatalattim borzasztó jófej
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 01. - 13:36:51
Létrehozva: #9032

devotee

Lola jó kis álmok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

elképzelem,hogy Dave olvasna minket...hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 01. - 13:40:57
Létrehozva: #9033

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 01. - 13:36:51) *
Lola jó kis álmok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

elképzelem,hogy Dave olvasna minket...hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nem, valami blogbejegyzésemet olvasta, amiben nagyon szerettem épp őket...
húúú, a a fórumon nagyon röhögne. ha olyan (lenne) mint az álmomban volt. két perc alatt feloldotta bennem ezt a görcsöt hogy hú, ő mekkora valaki, kb egy perc után így megsimizett hogy nézzem csak, ő is csak egy tök valóságos ember, semmi extra, nyugodtan beszélhetek hozzá, sőt nem is érinthetetlen, úgyhogy csak nyugi. tetszett. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) laza volt, természetes, meg tetszett neki, hogy nem törtem ki hisztériás görcsben attól hogy jelen van
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 01. - 13:48:47
Létrehozva: #9034

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 01. - 13:40:57) *
nem, valami blogbejegyzésemet olvasta, amiben nagyon szerettem épp őket...
húúú, a a fórumon nagyon röhögne. ha olyan (lenne) mint az álmomban volt. két perc alatt feloldotta bennem ezt a görcsöt hogy hú, ő mekkora valaki, kb egy perc után így megsimizett hogy nézzem csak, ő is csak egy tök valóságos ember, semmi extra, nyugodtan beszélhetek hozzá, sőt nem is érinthetetlen, úgyhogy csak nyugi. tetszett. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) laza volt, természetes, meg tetszett neki, hogy nem törtem ki hisztériás görcsben attól hogy jelen van

hát az biztos,hogy szana-széjjel röhögné magát rajtunk ha olvasna minket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

azért kivi lennék milyen lehet Dave mint magán ember
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 01. - 13:50:22
Létrehozva: #9035

devotee

lola: nagyon fain kis álmok! szeretem az ilyeneket is!
ja, asszem elfelejtettem mondani, hogy nagyon király a bejegyzésed a blogon, éjjel elolvastam még!
egyébként ha találkoznék vele, az oké, hogy kiugrana a szívem a helyéről, de én is a (viszonylag) normális viselkedésre szavaznék, a kirobbanó örömöm meg magamban tartanám. mondjuk az is biztos hogy az első pár percben semmi értelmeset nem tudnék kinyögni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 01. - 13:52:23
Létrehozva: #9036

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=Q1P-w5Y4Z18...resh+div-f-8-HM

szuperédes video... és olyan szépen beszél a drága, minden szavát érteni lehet
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 01. - 13:53:41
Létrehozva: #9037

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 01. - 13:25:21) *
jaj Árnyék, én is örülök, hogy megismertelek téged és a többieket is! én még simán nyomtam volna még vagy két órán keresztül a táncot! XD
jah, ugye Capri jól emlékszem, hogy rossz helyen szálltunk le a troliról? és végig kellett sétálni egy baaaromira hosszú utcán! XD

reggelt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen, jól emlékszel XD És még fel is "ismerted" a rossz megállót, h "igen, tényleg itt kell leszállnunk!" XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 01. - 13:55:26
Létrehozva: #9038

devotee

na mindjárt megnézem a vidit. csak most épp a Higher love-ban merülök el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
egyébként újra megnéztem a képeket és némelyikkel zsarolni lehetne!! XDDD
nagyon kivi leszek Niki fotóira is! (vagy ezt már írtam? XD na mindegy!)

Capri: jóvanna! XD de te indultál meg! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 01. - 13:56:08
Létrehozva: #9039

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 01. - 13:50:22) *
lola: nagyon fain kis álmok! szeretem az ilyeneket is!
ja, asszem elfelejtettem mondani, hogy nagyon király a bejegyzésed a blogon, éjjel elolvastam még!
egyébként ha találkoznék vele, az oké, hogy kiugrana a szívem a helyéről, de én is a (viszonylag) normális viselkedésre szavaznék, a kirobbanó örömöm meg magamban tartanám. mondjuk az is biztos hogy az első pár percben semmi értelmeset nem tudnék kinyögni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jah, detto.
abban reménykedem, hogy anno nekem a tévénél meg kellett tanulnom nem eldobni az agyam, ha bálványaimmal találkoztam (mittomén, Haumann Péter, és egyéb színészóriások) és hogy ezt a tapasztalatot meg tudnám őrizni egy ilyen helyzetben is.

az álomban az volt a jó, hogy ezt az Endlesst úgy játszotta a zongorás fickó, hogy kb úgy nézett Dave-re, hogy "nézd már, te idióta, a csaj halálosan odavan érted, csinálj már vele valamit!!!" és láthatóan Dave elgondolkodott rajta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) [evil smile]
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 01. - 13:59:26
Létrehozva: #9040

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 01. - 13:55:26) *
na mindjárt megnézem a vidit. csak most épp a Higher love-ban merülök el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
egyébként újra megnéztem a képeket és némelyikkel zsarolni lehetne!! XDDD
nagyon kivi leszek Niki fotóira is! (vagy ezt már írtam? XD na mindegy!)

Capri: jóvanna! XD de te indultál meg! XD

kenjed rám XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 450 451 452 453 454 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
151 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (151 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: