![]() ![]() |
2010.01. 01. - 14:08:50
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Corruptot néztem, mekkora dancing ment már rá? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csoda, h még bírtuk szusszal XD
|
|
|
|
2010.01. 01. - 14:09:48
Létrehozva:
|
|
|
lola: wow! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szeretem az álmokban az ilyen benyomásokat - mármint hogy te tudod, hogy a többi szereplő mit milyen szándékkal tesz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na megnéztem a vidit! tényleg nagyon összeszedetten és érthetően beszél - a vicc, hogy az interjúvoló pasas kérdéseit nem értem, mert ugye francia, bár Dave gondolom úgy fogalmazta meg a válaszait, hogy azok magukban hordozzák a kérdést. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Capri: oké, na hát akkor mindannyian hibásak voltunk! XD |
|
|
|
2010.01. 01. - 14:09:50
Létrehozva:
|
|
|
óóóó, a drága... azt mondja: "angels coming many different shapes and sizes and forms and if you open your eyes they always there"
imádat |
|
|
|
2010.01. 01. - 14:13:17
Létrehozva:
|
|
|
Apropó képek.
Éva nevű csajszi melyikőtök barátnője?És Suzi 101? Mauka Usi a te barátnőd ha jól rémlik. óóóó, a drága... azt mondja: "angels coming many different shapes and sizes and forms and if you open your eyes they always there" imádat magyarul? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem érteni amit irtál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 14:20:12
Létrehozva:
|
|
|
Apropó képek. Éva nevű csajszi melyikőtök barátnője?És Suzi 101? Mauka Usi a te barátnőd ha jól rémlik. az az Éva a képen a Maukával jött, de pl nekem is volt ott egy másik Évám, csak most nemtom, hogy feliratozva van-e a képeken. Szuzy101 aki amúgy Móni, még nem írt ide, csak olvasott, de én hoztam magammal, szegedi a csajszi, és egy freestate-es hsz-emre írt nekem e-mailt, hogy akkor ő jönne 30án velem, ha nem baj. és olyan kis hálás egyem a szivét, mintha csak nekem köszönhetné hogy ott volt, tegnap is írt még hálálkodós sms-t hogy köszöni nekem, hogy jöhetett, pedig hát csak annyi volt, hogy megbeszéltük h jön, csatlakozott az íjászban, nagyokat kacagott rajtunk, aztán bulizott zárásig. mindenki örült neki szerintem. fog jönni még, ide is, meg pecsába is. merthogy ő fiatalon babázott, és hogy most nagy újrakezdést hirdetett, és bulizni akar. a kis drága, olyan aranyos, úgy örülök h sikerült ekkora örömöt szerezni neki Apropó képek. Éva nevű csajszi melyikőtök barátnője?És Suzi 101? Mauka Usi a te barátnőd ha jól rémlik. magyarul? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem érteni amit irtál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt mondja: az angyalok annyi különböző alakban, méretben és formában jönnek, és ha kinyitod a szemed, láthatod, hogy mindig ott vannak (bocsi, néha jobban értek angolul mint magyarul, főleg fáradtan) |
|
|
|
2010.01. 01. - 14:25:18
Létrehozva:
|
|
|
Lola: ismerős az érzés, hogy néha az angol jobban megy mint a magyar! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyébként ez az egyik kedvenc idézetem Dave-től!
vica: igen, a feliratozott Éva Mau szomszédja és barátnője - szokott velünk járni Mode bulikba, pedig nem is Mode-os a csaj, csak kedveli a zenét meg velünk partizni! bírom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaja, Suzy szupi fej csajszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jobbízűeket nevetett mint én! XD Caprival hajnalban szedtük össze a trolimegállóban miután elbaktattunk a mekibe némi tápanyagért, aztán felraktuk őt a szegedi IC-re. tök jó, végre van egy szegedi DM-es ismim is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 14:27:27
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Lola a forditást.Jó neked,hogy tudsz angolul,én sajnos nem.
Hát akkor várjuk ide közénk Szuzi 101-et. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 14:29:13
Létrehozva:
|
|
|
tök jó, végre van egy szegedi DM-es ismim is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, szívesen (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) hát igen, amúgy, két félév amcsi szobatárs összerántja elég rendesen az ember angoltudását. és mivel olyan elcseszettül egyszerű nyelv, sokszor könnyebb mint a magyar. ragok, névmások... ugyanmá. |
|
|
|
2010.01. 01. - 14:33:21
Létrehozva:
|
|
|
Lola: ismerős az érzés, hogy néha az angol jobban megy mint a magyar! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyébként ez az egyik kedvenc idézetem Dave-től! vica: igen, a feliratozott Éva Mau szomszédja és barátnője - szokott velünk járni Mode bulikba, pedig nem is Mode-os a csaj, csak kedveli a zenét meg velünk partizni! bírom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaja, Suzy szupi fej csajszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jobbízűeket nevetett mint én! XD Caprival hajnalban szedtük össze a trolimegállóban miután elbaktattunk a mekibe némi tápanyagért, aztán felraktuk őt a szegedi IC-re. tök jó, végre van egy szegedi DM-es ismim is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor tul képpen hányan is voltatok? Usi, szívesen (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) hát igen, amúgy, két félév amcsi szobatárs összerántja elég rendesen az ember angoltudását. és mivel olyan elcseszettül egyszerű nyelv, sokszor könnyebb mint a magyar. ragok, névmások... ugyanmá. elcseszettül egyszerű?neked drága mert van eszed,de nem ilyen buta libának mint én (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 14:33:25
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Lola a forditást.Jó neked,hogy tudsz angolul,én sajnos nem. és a Mode-szövegek? fordítja valaki neked? szívesen fordítgatok ha akarod. amúgy ha már picit tanultál angolul és az alapok mennek, javaslom töménytelen mennyiségű sorozat nézését angol nyelven, felirattal. a nyelvtudásom minimum egyharmada a jóbarátokból meg a dr houseból van (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 14:34:22
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok Csajszi!!
BUÉK mindenkinek, láttam a képeket nagggyon jók lettek, köszi Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 14:38:04
Létrehozva:
|
|
|
Akkor tul képpen hányan is voltatok? elcseszettül egyszerű?neked drága mert van eszed,de nem ilyen buta libának mint én (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) fúúú, hát az íjászban vagy 10enegynehányan. (Angie, Árnyék, Capri, Macsus, Niki, Usi, Szuzy, Ildi, a párja, Léna, Mau, Éva, még valaki?) aztán a Pecsánál még Edó és barátnője, Vica barátnőm, ööö, biztos kihagyok valakit... úgy értve egyszerű, hogy nem kell ilyen bonyi nyelvtanokkal bajmolódni mint magyarul. van hogy már nem bírjuk kifejezni magunkat, angolban az ilyesmi ált másfél szóval elböföghető. le van butítva a magyarhoz képest. dehogy vagy te buta, kimaradt, azt kész. bármikor pótolható |
|
|
|
2010.01. 01. - 14:38:20
Létrehozva:
|
|
|
Szia Léna!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó volt tegnap lolával? XD
lola: wow, király lehetett két félév amcsi lakótárssal - mármint a nyelv szempontjából. nekem pont az a problémám az angol szakomon, hogy keveset beszélünk. az írás meg, de a beszéd... no mindegy. egyébként asszem már mutattam vicának, hogy itt fenn van freestate-en asszem az összes dalszöveg magyarra fordítva is: http://www.freestate.hu/lyrics/ |
|
|
|
2010.01. 01. - 14:39:26
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok Csajszi!! BUÉK mindenkinek, láttam a képeket nagggyon jók lettek, köszi Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na jó reggelt, kisasszony. ki teccette aludni magát? |
|
|
|
2010.01. 01. - 14:41:30
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Szia Léna!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó volt tegnap lolával? XD lola: wow, király lehetett két félév amcsi lakótárssal - mármint a nyelv szempontjából. nekem pont az a problémám az angol szakomon, hogy keveset beszélünk. az írás meg, de a beszéd... no mindegy. egyébként asszem már mutattam vicának, hogy itt fenn van freestate-en asszem az összes dalszöveg magyarra fordítva is: http://www.freestate.hu/lyrics/ Szal, be kell valljam mégsem mentem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , estére úgy bepunnyadtam, hogy nem tudtam elmenni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) na jó reggelt, kisasszony. ki teccette aludni magát? igen sikerült, és még 1x ne haragudj!!! teljesen szétcsúsztam estére (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 14:42:14
Létrehozva:
|
|
|
Lola nem tanultam angolt.Oroszt tanultam(?) még a dicső kommunizmusban de már abból sem emlékszem szinte semmire. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Látod én egy vén tyúk vagyok.
A Mode szövegek forditásait a freestate-en szoktam olvasgatni néha-néha.De azért köszi,hogy felajánlottad a forditást,rendes tőled. Szia Léna.BUÉK. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 14:45:36
Létrehozva:
|
|
|
Szia Léna!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó volt tegnap lolával? XD lola: wow, király lehetett két félév amcsi lakótárssal - mármint a nyelv szempontjából. nekem pont az a problémám az angol szakomon, hogy keveset beszélünk. az írás meg, de a beszéd... no mindegy. egyébként asszem már mutattam vicának, hogy itt fenn van freestate-en asszem az összes dalszöveg magyarra fordítva is: http://www.freestate.hu/lyrics/ kérlek, Léna drága lemondta tegnap, bepunnyadt. de nem gáz, mi is bepunnyadtunk barátnémmel, mondom houset néztünk kettecskén. jaja, jó volt, ingyen nyelvtanfolyam, direkt azért kértem amcsi szobatársat, mert 2006ban nyelvvizsgáztam, aztán 3 évig lópikulát sem beszéltem szinte angolul és tök elfelejtettem. ami azért ciki, mert nálunk a közgázon az emberkék nagy része 2-3 nyelvből perfekt. mostmár nekem sincsenek komplexusaim, hálistennek. megértetném magam Dave-vel. mondjuk vele lehet nem kellenének szavak (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) igen sikerült, és még 1x ne haragudj!!! teljesen szétcsúsztam estére (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) jaj ne már, semmi gond, csak szívatlak. mi is bepunnyadtunk, nem is vágytam másra. majd pótoljuk, tudok két alkalmat: Január11, január23 |
|
|
|
2010.01. 01. - 14:46:26
Létrehozva:
|
|
|
Szia Léna!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó volt tegnap lolával? XD lola: wow, király lehetett két félév amcsi lakótárssal - mármint a nyelv szempontjából. nekem pont az a problémám az angol szakomon, hogy keveset beszélünk. az írás meg, de a beszéd... no mindegy. egyébként asszem már mutattam vicának, hogy itt fenn van freestate-en asszem az összes dalszöveg magyarra fordítva is: http://www.freestate.hu/lyrics/ igen szoktam arra nézelődni időnként...muszály ha valamit érteni akarok abból amit Davie baby énekel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 14:47:33
Létrehozva:
|
|
|
Lola nem tanultam angolt.Oroszt tanultam(?) még a dicső kommunizmusban de már abból sem emlékszem szinte semmire. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Látod én egy vén tyúk vagyok. vén tyúk neked a mélyen tisztelt dédnagymamád! falkavezér őrült nő vagy! imádunk |
|
|
|
2010.01. 01. - 14:47:54
Létrehozva:
|
|
|
lola: wow! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szeretem az álmokban az ilyen benyomásokat - mármint hogy te tudod, hogy a többi szereplő mit milyen szándékkal tesz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na megnéztem a vidit! tényleg nagyon összeszedetten és érthetően beszél - a vicc, hogy az interjúvoló pasas kérdéseit nem értem, mert ugye francia, bár Dave gondolom úgy fogalmazta meg a válaszait, hogy azok magukban hordozzák a kérdést. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Capri: oké, na hát akkor mindannyian hibásak voltunk! XD jó, mind hibásak voltunk XD |
|
|
|
![]() ![]() |