![]() ![]() |
2010.01. 01. - 14:49:12
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fúúú, hát az íjászban vagy 10enegynehányan. (Angie, Árnyék, Capri, Macsus, Niki, Usi, Szuzy, Ildi, a párja, Léna, Mau, Éva, még valaki?) aztán a Pecsánál még Edó és barátnője, Vica barátnőm, ööö, biztos kihagyok valakit... úgy értve egyszerű, hogy nem kell ilyen bonyi nyelvtanokkal bajmolódni mint magyarul. van hogy már nem bírjuk kifejezni magunkat, angolban az ilyesmi ált másfél szóval elböföghető. le van butítva a magyarhoz képest. dehogy vagy te buta, kimaradt, azt kész. bármikor pótolható Attól tartok nálam a nyelv tanulás már ki fog maradni. Hú akkor voltatok szép számmal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 14:51:01
Létrehozva:
|
|
|
Hú akkor voltatok szép számmal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) uraltuk a Pecsát XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 14:51:24
Létrehozva:
|
|
|
vén tyúk neked a mélyen tisztelt dédnagymamád! falkavezér őrült nő vagy! imádunk Köszi.Én is imádom az egész bandát. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A dédnagyanyáim már nem élnek.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 14:51:45
Létrehozva:
|
|
|
na jó, baszkikáim, meghaltam
nézem az iwiwemet, hát kamaszkorom legnagyobb plátói szerelme (vagy 3 évig reménytelenül szerelmes voltam bele) M E G N Ő S Ü L T ! ! ! |
|
|
|
2010.01. 01. - 14:54:11
Létrehozva:
|
|
|
uraltuk a Pecsát XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe...el tudom képzelni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na jó, baszkikáim, meghaltam nézem az iwiwemet, hát kamaszkorom legnagyobb plátói szerelme (vagy 3 évig reménytelenül szerelmes voltam bele) M E G N Ő S Ü L T ! ! ! puff neki.... |
|
|
|
2010.01. 01. - 14:54:53
Létrehozva:
|
|
|
lola: huh, az kemény!
Capri: jaja, de azért feelinges volt! XD oh igen, és uraltuk a pecsát! XD nem is tudom ki mondta, hogy a barátnője vagy vki mesélte, hogy bármerre ment, tuti látott legalább egy FS tagot! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) kövezzetek meg, de az előbb rámjött az az érzés, hogy nem akarom még, hogy koncert legyen, mert mi lesz utána??? megint évekig várhatunk! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) jó, persze ott lesznek a mode bulik, de akkor is! ez a 2006-os 2. konci után is felmerült bennem. nem szeretem a bizonytalan dolgokat, no. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 14:57:27
Létrehozva:
|
|
|
lola: huh, az kemény! Capri: jaja, de azért feelinges volt! XD oh igen, és uraltuk a pecsát! XD nem is tudom ki mondta, hogy a barátnője vagy vki mesélte, hogy bármerre ment, tuti látott legalább egy FS tagot! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) kövezzetek meg, de az előbb rámjött az az érzés, hogy nem akarom még, hogy koncert legyen, mert mi lesz utána??? megint évekig várhatunk! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) jó, persze ott lesznek a mode bulik, de akkor is! ez a 2006-os 2. konci után is felmerült bennem. nem szeretem a bizonytalan dolgokat, no. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) én Vica barátnőm mondta. na, én is így vagyok, Usi, de közben kitaláltam önmagam vigasztalására, hogy ha él a tendencia, ami a PTA után, akkor hamarosan jön egy új Dave szólóalbum. ugye? ugye? ugye? ugye? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 15:00:24
Létrehozva:
|
|
|
Usi pedig 10nap múlva koncert. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ..aztán ki tudja mikor
én Vica barátnőm mondta. na, én is így vagyok, Usi, de közben kitaláltam önmagam vigasztalására, hogy ha él a tendencia, ami a PTA után, akkor hamarosan jön egy új Dave szólóalbum. ugye? ugye? ugye? ugye? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) ja Dave új szóló...és ha lesz akkor hátha eljön koncit tartani ide is...ki tudja...reménykedjünk (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 15:03:49
Létrehozva:
|
|
|
ja Dave új szóló...és ha lesz akkor hátha eljön koncit tartani ide is...ki tudja...reménykedjünk (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) eljön, mert Életeszerelme (ez én vagyok) országába mindig eljön, különben no sex egy hétig! |
|
|
|
2010.01. 01. - 15:04:12
Létrehozva:
|
|
|
lola: huh, az kemény! Capri: jaja, de azért feelinges volt! XD oh igen, és uraltuk a pecsát! XD nem is tudom ki mondta, hogy a barátnője vagy vki mesélte, hogy bármerre ment, tuti látott legalább egy FS tagot! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) kövezzetek meg, de az előbb rámjött az az érzés, hogy nem akarom még, hogy koncert legyen, mert mi lesz utána??? megint évekig várhatunk! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) jó, persze ott lesznek a mode bulik, de akkor is! ez a 2006-os 2. konci után is felmerült bennem. nem szeretem a bizonytalan dolgokat, no. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ha túlleszünk a 2. koncerten, akkor hagyjuk az időt tovább folyni, amit a srácok egy új album munkálataira és egy új koncert előkészületeire használhatnak fel. és amúgy se tudsz mit tenni, az időt tovahalad a ködbe, szóval, haladj te is vele (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 15:06:08
Létrehozva:
|
|
|
eljön, mert Életeszerelme (ez én vagyok) országába mindig eljön, különben no sex egy hétig! Lola hehe... no sex...legfeljebb félrelép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja ahogy az előbb nézegettem a naptárat hát látom ma Fruzsina névnap van.Szóval boldog névnapot Fru-nak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 15:06:56
Létrehozva:
|
|
|
persze, tudom, hogy haladok a ködbe vagy miffene, de akkor is! XD
no de hát túléljük, eddig is túléltük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak remélem, hogy lesz még szóló meg turné. de szerintem ha lesz is új Dave-szóló, akkor sem jön turnéra - főleg az egészségével történtek után. legalábbis én így látom. pedig a Hourglass turnét is de vártam! remek az az album. egyre ügyesebb! remélem megörvendeztet még minket! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 15:12:31
Létrehozva:
|
|
|
persze, tudom, hogy haladok a ködbe vagy miffene, de akkor is! XD no de hát túléljük, eddig is túléltük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak remélem, hogy lesz még szóló meg turné. de szerintem ha lesz is új Dave-szóló, akkor sem jön turnéra - főleg az egészségével történtek után. legalábbis én így látom. pedig a Hourglass turnét is de vártam! remek az az album. egyre ügyesebb! remélem megörvendeztet még minket! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Igazad lehet.Talán nem turnézna a szólójával,de tényleg ügyeskedhetne egy harmadik szóló albumot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem nagyon sok dicséretet olvastam Dave munkáiról a neten.Sokaknak nem tetszett.Nekem nem volt velük problémám. |
|
|
|
2010.01. 01. - 15:13:49
Létrehozva:
|
|
|
persze, tudom, hogy haladok a ködbe vagy miffene, de akkor is! XD no de hát túléljük, eddig is túléltük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak remélem, hogy lesz még szóló meg turné. de szerintem ha lesz is új Dave-szóló, akkor sem jön turnéra - főleg az egészségével történtek után. legalábbis én így látom. pedig a Hourglass turnét is de vártam! remek az az album. egyre ügyesebb! remélem megörvendeztet még minket! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) hát mondjuk ő maga szokta mondani h egy idő után unatkozni kedz, és agyára megy az asszonynak, mert mindenbe beledumál olyankor, így inkább el szokott menni ilyenkor albumot csinálni. meg hát szerintem egy dolog a kötelezettségek, de nekem senki nem tudja beadni, hogy ez a kis ribi nem élvezi halálosan, ha színpadon lehet. plusz én az Hourglass óta meg vagyok győződve róla, hogy Dave a Mode miatt elnyomja magában a benne rejlő metálrock-állatot (gondoljunk az Use Youra) és néha ki kell élnie! meg aztán figyi ezt a mórinkáló ribi-képet, ennél látványosabban ár nem is élvezhetné:
ribi.JPG ( 16.94K )
Letöltések száma: 9 |
|
|
|
2010.01. 01. - 15:19:09
Létrehozva:
|
|
|
hmmm, lola, micsoda fincsi kép a cicafiúról! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nyamm-nyamm! amúgy is kedvencem a fekete atlétás párduc! XD
hát az tuti, hogy a színpadon adja ki magából a legtöbbet! csak meg kell nézni egy koncertet. és imádja - ez is teljesen egyértelműen látszik ahogy hergeli a közönséget! JAJJJ 10 NAP MÚLVA MINKET!!! XD vica: én sem értem miért ilyen "ellenségesek", lehúzóak a kritikák Dave szólóiról. jó, oké, a PM-nél még megértem, az tényleg kísérleti album volt meg ott nagyon bizonyítani akart, de az Hourglass-nál már érződik, hogy kicsit lazábban vette a dolgot, azért kiforrottabb lemez. De én mindkettőt szeretem - jó azért az Hourglasst jobban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 15:19:36
Létrehozva:
|
|
|
ÓÓÓ a Use you az egyik kedvencem a Hourglass-ról (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.01. 01. - 15:25:47
Létrehozva:
|
|
|
hmmm, lola, micsoda fincsi kép a cicafiúról! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nyamm-nyamm! amúgy is kedvencem a fekete atlétás párduc! XD hát az tuti, hogy a színpadon adja ki magából a legtöbbet! csak meg kell nézni egy koncertet. és imádja - ez is teljesen egyértelműen látszik ahogy hergeli a közönséget! JAJJJ 10 NAP MÚLVA MINKET!!! XD vica: én sem értem miért ilyen "ellenségesek", lehúzóak a kritikák Dave szólóiról. jó, oké, a PM-nél még megértem, az tényleg kísérleti album volt meg ott nagyon bizonyítani akart, de az Hourglass-nál már érződik, hogy kicsit lazábban vette a dolgot, azért kiforrottabb lemez. De én mindkettőt szeretem - jó azért az Hourglasst jobban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is szeretem mindkettőt. Talán sokaknak azért nem tetszett mert hát Dave a DM énekese és az albumai nem DM-es hangzásúak.Nekem viszont pont az tetszik bennük,hogy nem azok. Uh..igen jól fest a fekete atlétában (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 15:27:01
Létrehozva:
|
|
|
persze, tudom, hogy haladok a ködbe vagy miffene, de akkor is! XD no de hát túléljük, eddig is túléltük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak remélem, hogy lesz még szóló meg turné. de szerintem ha lesz is új Dave-szóló, akkor sem jön turnéra - főleg az egészségével történtek után. legalábbis én így látom. pedig a Hourglass turnét is de vártam! remek az az album. egyre ügyesebb! remélem megörvendeztet még minket! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) sajnálnád Dave-et az ezerlelkű szörnyetegtől? Igen?? Azaz ő háziállatja XD Csak ő képes megszelídíteni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 15:29:04
Létrehozva:
|
|
|
hmmm, lola, micsoda fincsi kép a cicafiúról! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nyamm-nyamm! amúgy is kedvencem a fekete atlétás párduc! XD vica: én sem értem miért ilyen "ellenségesek", lehúzóak a kritikák Dave szólóiról. jó, oké, a PM-nél még megértem, az tényleg kísérleti album volt meg ott nagyon bizonyítani akart, de az Hourglass-nál már érződik, hogy kicsit lazábban vette a dolgot, azért kiforrottabb lemez. De én mindkettőt szeretem - jó azért az Hourglasst jobban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én mellényben azért jobb szeretem, de főleg anélkül... én ugyanígy. a Paper Monsterst nem nagyon, az Hourglasst inkább. Use You, Saw Something, Kingdom, Down, meg az Endless, úúú, az nagyon, főleg a mai álom után... Usi, most ez az aktuális kedvenc képem, imádom, amikor ilyen szép pillanatokat kap el Anton
szeretemprofil.JPG ( 12.88K )
Letöltések száma: 7sajnálnád Dave-et az ezerlelkű szörnyetegtől? Igen?? Azaz ő háziállatja XD Csak ő képes megszelídíteni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hehe, doromboló-dörgölőző cicamicává... |
|
|
|
2010.01. 01. - 15:34:48
Létrehozva:
|
|
|
Capri: hát lehet benne vmi, hogy a szöszkében lehet némi suttogó tehetség! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
lola: szerintem ezt a képet nem Anton fényképezte, hanem a rajongók - bár nem tom honnan szedted, szóval lehet a hollandus műve mégis. XD nekem örök első kedvencem Dave-től a Saw Something!!! Use you, Down, Kingdom, Deeper and deeper, Endless (studió verzió - tudjátok, az a szép lassú), Love will leave! Igazából szinte az összes számot imádom - kivéve a 21 dayst, amit a mai napig nem bírok meghallgatni - csak azt nem tom miért nem?! vica: azért az Hourglass eléggé hajaz a DM-re hangzásilag. vagy legalábbis sokkal jobban, mint a PM. |
|
|
|
![]() ![]() |