![]() ![]() |
2010.01. 01. - 15:36:36
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Capri: hát lehet benne vmi, hogy a szöszkében lehet némi suttogó tehetség! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) júúúúúúúúúj, igenigen!!! képzeld el a Szöszkét, hogyan szelídíti meg azt a fekete vadállatot, ami oly veszélyes, hogy ízekre szedhetné... :PPP |
|
|
|
2010.01. 01. - 15:43:53
Létrehozva:
|
|
|
uraltuk a Pecsát XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi az, hogy uraltuk? A Wrongnál úgy vertük a padlót meg magunkat, hogy azt hittem leszakad valami (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Teli torokból üvöltöttünk, de jó volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 15:44:38
Létrehozva:
|
|
|
Mi az, hogy uraltuk? A Wrongnál úgy vertük a padlót meg magunkat, hogy azt hittem leszakad valami (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Teli torokból üvöltöttünk, de jó volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mekkora volt az a Wroooooooong (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Be is raknám, de nem lehet, mert kiraknak gépestül a házból XD |
|
|
|
2010.01. 01. - 15:45:38
Létrehozva:
|
|
|
de ha az állatkája, akkor nem lehet olyan veszélyes egy fenevad XD hacsak Martnak nincsenek szuper képességei! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 01. - 15:47:19
Létrehozva:
|
|
|
de ha az állatkája, akkor nem lehet olyan veszélyes egy fenevad XD hacsak Martnak nincsenek szuper képességei! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az 'ezer lelkű, ezer karú szörnyetegnél' a közönségre gondoltam XD Dave - nek nincs állatkája. Martinnak van. Dave. XD |
|
|
|
2010.01. 01. - 15:48:01
Létrehozva:
|
|
|
mekkora volt az a Wroooooooong (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Be is raknám, de nem lehet, mert kiraknak gépestül a házból XD Háhá, pedig csak csutka hangerőn az igazi, mint tegnap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Muhaha.... mekkora volt... no a lábam az ott fáj, ahol péppé vertem a Wrong alatt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem a Photographc alatt sem voltunk már kispályások, a Personal Jesus meg hát... mindenki touch-olta Davet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 15:49:04
Létrehozva:
|
|
|
Mi az, hogy uraltuk? A Wrongnál úgy vertük a padlót meg magunkat, hogy azt hittem leszakad valami (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Teli torokból üvöltöttünk, de jó volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát még a koncerten mekkora üvöltés lesz a Wrongnál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 15:49:41
Létrehozva:
|
|
|
mekkora volt az a Wroooooooong (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Be is raknám, de nem lehet, mert kiraknak gépestül a házból XD Angie: jajjj igen!!! nagyon ment az üvöltéses kórus! XD meg néha hallottam a többi számnál is - mikor érzékeltem a környezetemet is - hallottam, hogy jó hangos volt a pecsa közönsége is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri: fej/fülhallgató? |
|
|
|
2010.01. 01. - 15:50:42
Létrehozva:
|
|
|
Hát még a koncerten mekkora üvöltés lesz a Wrongnál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az biztos hogy nem lesz kicsi, amit ott ki fogunk ereszteni a torokból, mondjuk Usi most is messze túlordította a zenét. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem tudom hogy csinálta, de még a pasik is megbámulták. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Wooooooooooowwwwwwwwwwwww.... |
|
|
|
2010.01. 01. - 15:51:26
Létrehozva:
|
|
|
Angie: jajjj igen!!! nagyon ment az üvöltéses kórus! XD meg néha hallottam a többi számnál is - mikor érzékeltem a környezetemet is - hallottam, hogy jó hangos volt a pecsa közönsége is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri: fej/fülhallgató? jaja mp4XD igen, hangosak voltunk! Meg ugye Reach out and touch Martin? Hogy is van ez??? XD |
|
|
|
2010.01. 01. - 15:51:27
Létrehozva:
|
|
|
Háhá, pedig csak csutka hangerőn az igazi, mint tegnap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Muhaha.... mekkora volt... no a lábam az ott fáj, ahol péppé vertem a Wrong alatt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem a Photographc alatt sem voltunk már kispályások, a Personal Jesus meg hát... mindenki touch-olta Davet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mit csináltál a lábaddal? |
|
|
|
2010.01. 01. - 15:51:35
Létrehozva:
|
|
|
Angie: jajjj igen!!! nagyon ment az üvöltéses kórus! XD meg néha hallottam a többi számnál is - mikor érzékeltem a környezetemet is - hallottam, hogy jó hangos volt a pecsa közönsége is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri: fej/fülhallgató? Az FS kiengedte ami ki akart jönni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 15:51:39
Létrehozva:
|
|
|
Hát még a koncerten mekkora üvöltés lesz a Wrongnál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és tudod mi lesz király? hogy zárt térben leszünk és így hangosabb lesz a közönség is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a Puskásban nyitott téren sok hang elszökik, de a Papp Laciban hátborzongatóan gyönyörűséges az az egységes kórus! meg megint láthatjuk Mauval, ahogy a kéztenger integet a Nevernél, nyúlkál a PJ-nál, illetve tapsol és ugrál! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) rázott a hideg 2006-ban is a Nevernél! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Felejthetetlen élmény lesz! |
|
|
|
2010.01. 01. - 15:54:18
Létrehozva:
|
|
|
Mit csináltál a lábaddal? Ököllel ütlegelem ritmusra meg dobbantottam mint állat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és tudod mi lesz király? hogy zárt térben leszünk és így hangosabb lesz a közönség is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a Puskásban nyitott téren sok hang elszökik, de a Papp Laciban hátborzongatóan gyönyörűséges az az egységes kórus! meg megint láthatjuk Mauval, ahogy a kéztenger integet a Nevernél, nyúlkál a PJ-nál, illetve tapsol és ugrál! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) rázott a hideg 2006-ban is a Nevernél! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Felejthetetlen élmény lesz! Úgy viselkedtünk, mint a koncerteken, integetés, pogó, minden volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kár, hogy a World in my eyes a Devotional dvd-ről ment és nem a Milanról... bár ha belegondolok, lehet ez nem is akkora baj, mert akkor a csajokkal nem lehetett volna bírni, hogy a Milánt látjuk nagyban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 15:58:43
Létrehozva:
|
|
|
és tudod mi lesz király? hogy zárt térben leszünk és így hangosabb lesz a közönség is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a Puskásban nyitott téren sok hang elszökik, de a Papp Laciban hátborzongatóan gyönyörűséges az az egységes kórus! meg megint láthatjuk Mauval, ahogy a kéztenger integet a Nevernél, nyúlkál a PJ-nál, illetve tapsol és ugrál! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) rázott a hideg 2006-ban is a Nevernél! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Felejthetetlen élmény lesz! Rekedtre fogjuk énekelni magunkat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tuti felejthetetlen lesz. Ököllel ütlegelem ritmusra meg dobbantottam mint állat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy viselkedtünk, mint a koncerteken, integetés, pogó, minden volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kár, hogy a World in my eyes a Devotional dvd-ről ment és nem a Milanról... bár ha belegondolok, lehet ez nem is akkora baj, mert akkor a csajokkal nem lehetett volna bírni, hogy a Milánt látjuk nagyban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie szegény lábad... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most képzeld el ha a Milan ment volna...rátapadtatok volna a kivetitőre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 16:02:04
Létrehozva:
|
|
|
és tudod mi lesz király? hogy zárt térben leszünk és így hangosabb lesz a közönség is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a Puskásban nyitott téren sok hang elszökik, de a Papp Laciban hátborzongatóan gyönyörűséges az az egységes kórus! meg megint láthatjuk Mauval, ahogy a kéztenger integet a Nevernél, nyúlkál a PJ-nál, illetve tapsol és ugrál! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) rázott a hideg 2006-ban is a Nevernél! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Felejthetetlen élmény lesz! úúúúúúúúúúúú a Wrong!!! ah, ah , ah, ah, annnnnnnnnnnnyiiiiira imádom. szegény Vicám, kinn álltunk, betették a Wrongot, berángattam a tömegbe, aztán kb le se tojtam, annyira beindultam. a Wrong a legeslegeslegállatabb őrjöngős szám, úúúúúúúú de imádom, na be is teszem a winampba még vagy négyszer... lesz hang, az tuti... nem kell félteni Usit sem, de pl Szuzinak is van hangerő... mondjuk én sem panaszkodom... never... van egy gáz képem, mindenki fotóz mint az idióták, nem is Dave után taperász!
0242.jpg ( 292.35K )
Letöltések száma: 8ezt de utálom, a koncerten is mellettem egy csaj elejétől a végéig mást se csinált csak kamerázott. oké, örülök a tyúbos vidiknek, de azért én kicsit el vagyok foglalva olyankor ahhoz hogy első perctől az utolsóig a telót tartsam... egy két fotó, oks, de végig???? |
|
|
|
2010.01. 01. - 16:02:36
Létrehozva:
|
|
|
Rekedtre fogjuk énekelni magunkat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tuti felejthetetlen lesz. Angie szegény lábad... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most képzeld el ha a Milan ment volna...rátapadtatok volna a kivetitőre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) óóóó nekem tökéletesen megfelelt az ONIP... Martin akkor volt a legszexibb XD ott olvadoztam XD Zsóval nyomtuk az "ajajjjajajaj igenigen, hát iggggen" beszólásokat XD mondjuk annak másfajta indoka is volt XD és Home is volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sereg karöltve énekelte, olyan jó volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 16:08:54
Létrehozva:
|
|
|
óóóó nekem tökéletesen megfelelt az ONIP... Martin akkor volt a legszexibb XD ott olvadoztam XD Zsóval nyomtuk az "ajajjjajajaj igenigen, hát iggggen" beszólásokat XD mondjuk annak másfajta indoka is volt XD és Home is volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sereg karöltve énekelte, olyan jó volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri hehe olvadoztál..elhiszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 16:17:16
Létrehozva:
|
|
|
Sőt, az It's no good háttérvetítése is volt az ONIP-ről, amiről Lolával dumáltunk az Íjászban, rögtön egymáshoz mentünk és olvadtunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jajj, alig tudok járni basszus, úgy fáj, ahol megcsapkodtam a patám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) óóóó nekem tökéletesen megfelelt az ONIP... Martin akkor volt a legszexibb XD ott olvadoztam XD Zsóval nyomtuk az "ajajjjajajaj igenigen, hát iggggen" beszólásokat XD mondjuk annak másfajta indoka is volt XD és Home is volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sereg karöltve énekelte, olyan jó volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ige, össznépi ölelgetés volt, nagyon jó volt, tök megható (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 16:17:19
Létrehozva:
|
|
|
úúúúúúúúúúúú a Wrong!!! ah, ah , ah, ah, annnnnnnnnnnnyiiiiira imádom. szegény Vicám, kinn álltunk, betették a Wrongot, berángattam a tömegbe, aztán kb le se tojtam, annyira beindultam. a Wrong a legeslegeslegállatabb őrjöngős szám, úúúúúúúú de imádom, na be is teszem a winampba még vagy négyszer... lesz hang, az tuti... nem kell félteni Usit sem, de pl Szuzinak is van hangerő... mondjuk én sem panaszkodom... never... van egy gáz képem, mindenki fotóz mint az idióták, nem is Dave után taperász!
0242.jpg ( 292.35K )
Letöltések száma: 8ezt de utálom, a koncerten is mellettem egy csaj elejétől a végéig mást se csinált csak kamerázott. oké, örülök a tyúbos vidiknek, de azért én kicsit el vagyok foglalva olyankor ahhoz hogy első perctől az utolsóig a telót tartsam... egy két fotó, oks, de végig???? Lola bezzeg te taperásznál Dave után mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |