![]() ![]() |
2010.01. 01. - 16:19:29
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vica, írom neked a Mylord dvdket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Így most másik gépről netezek, ez meg vhs-t konvertál DVD-re (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lassan kezdem azt érezni, hogy tényleg elmehetnék kliprendezőnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Írok, vágok, minden van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 01. - 16:22:07
Létrehozva:
|
|
|
az 'ezer lelkű, ezer karú szörnyetegnél' a közönségre gondoltam XD Dave - nek nincs állatkája. Martinnak van. Dave. XD úgy értettem - mármint hogy Dave Mart állatkája! XD Angie: igen? megbámultak? XD hát izé, nagy hangom van az fix! XD nem véletlen hallom ki magamat Animmal a LiveHereNow-os pesti koncifelvételeken! XD arra emlékszem, hogy egy csávó ott hallgatott engem meg tartotta a kezét mint egy mikrofont, hogy énekeljek. hát énekeltem XD ja, az a csávesz amúgy ismerős volt, meg a mekinél is próbálkozott, de szerencsére hamar leráztuk Caprival (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na én is betettem a Worngot ha már ennyit emlegetjük! XD Angie: szóval fáj a lábad? XD nekem párszor volt olyan, hogy a kordontól, amibe tánc közben kapaszkodni szoktunk Caprival ,másnap kurvára fájt a tenyerem és nem tudtam, hogy mitől! aztán rájöttünk! XD Home-nál asszem Aniékkal voltam a terem másik felén, úgyhogy az összekapaszkodásról lemaradtam. de volt vmelyik másik számnál is, nem? Jujjjjj igggeeeen!!! ONIP MART FOREVER!!!! Nekem az akkori Mart a leghiperszupergigamegaüberszexuálisabb!!!! (na meg a mostani is HUHHH! XD) A Halo volt ONIP-ról, ugye? (vmi más még?) Jah, meg emlékszem, hogy a Hole to feedet klippel együtt adták, én meg tűntetőleg hátat fordítottam, mert nem bírtam volna nézni! XD Jaj hát persze az ING-os háttérkivetítés!!! arra is emlékszem! gondoltam is rátok csajok!!! SZUPPER VOLT!!! ott olvadoztunk!! XD |
|
|
|
2010.01. 01. - 16:27:44
Létrehozva:
|
|
|
Vica, írom neked a Mylord dvdket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Így most másik gépről netezek, ez meg vhs-t konvertál DVD-re (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lassan kezdem azt érezni, hogy tényleg elmehetnék kliprendezőnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Írok, vágok, minden van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen?Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De nem mondtad még,hogy hány db lemez kell hozzá. Mi mondtuk már,hogy menj klipp rendezőnek a fiúknak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az ING-s háttérvetités nekem is nagyon tetszik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 16:28:56
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok nők (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na milyen volt a buli 30-án?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 16:31:17
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok nők (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na milyen volt a buli 30-án?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Mode. BUÉK (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vannak fent itt is képek a buliról.449.oldal |
|
|
|
2010.01. 01. - 16:32:54
Létrehozva:
|
|
|
Sőt, az It's no good háttérvetítése is volt az ONIP-ről, amiről Lolával dumáltunk az Íjászban, rögtön egymáshoz mentünk és olvadtunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igenigen! tegnap a kocsmában, ahova behúzott a zene, ott is ment az It"s No Good, az ONIPról... gondoltam ám Rád, baba! és mi volt az, amit meghallottam az utcáról és behúzott? na? közös örök kedvencünk, az In Your Room... Lola bezzeg te taperásznál Dave után mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mint atom. alap |
|
|
|
2010.01. 01. - 16:35:55
Létrehozva:
|
|
|
igenigen! tegnap a kocsmában, ahova behúzott a zene, ott is ment az It"s No Good, az ONIPról... gondoltam ám Rád, baba! és mi volt az, amit meghallottam az utcáról és behúzott? na? közös örök kedvencünk, az In Your Room... mint atom. alap Én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 16:36:08
Létrehozva:
|
|
|
Home-nál asszem Aniékkal voltam a terem másik felén, úgyhogy az összekapaszkodásról lemaradtam. de volt vmelyik másik számnál is, nem? Jujjjjj igggeeeen!!! ONIP MART FOREVER!!!! Nekem az akkori Mart a leghiperszupergigamegaüberszexuálisabb!!!! (na meg a mostani is HUHHH! XD) volt több összeborulás is... mint kocsma előtt a bicikli (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ONIP Mart, bezzony! ott naaaaagyon szexi. most is, ha épp rendes a haja. PTAn nem szeressem. |
|
|
|
2010.01. 01. - 16:38:57
Létrehozva:
|
|
|
Usi, igen, volt, a Newer let me... alatt, a végén meg integettünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vica, nem tudom, majd ha végeztem, akkor megmondom mennyi lemez lett (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Arra emlékszem, hogy van egy évad, amit több dvdre szedtem szét, mint eredetileg volt, hogy jobb legyen a képminőség. Pár éve másoltam át, de konkrétan nem emlékszem rá, majd ha odajutok úgyis eszembe jut melyiket kell szétszedni (2 lemezből 4-et kellett csinálnom) Mode 93, képek itt: http://picasaweb.google.hu/eszter.angelus/...feat=directlink igenigen! tegnap a kocsmában, ahova behúzott a zene, ott is ment az It"s No Good, az ONIPról... gondoltam ám Rád, baba! és mi volt az, amit meghallottam az utcáról és behúzott? na? közös örök kedvencünk, az In Your Room... mint atom. alap In your room, jesszus, na az a gerincfutkosós szám... imádom, kész vagyok tőle. De ezek szerint, akkor most két nap kétszer is láttad a háttérvetítést (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) LOLa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 16:47:27
Létrehozva:
|
|
|
In your room, jesszus, na az a gerincfutkosós szám... imádom, kész vagyok tőle. De ezek szerint, akkor most két nap kétszer is láttad a háttérvetítést (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) LOLa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bevvvony |
|
|
|
2010.01. 01. - 16:51:54
Létrehozva:
|
|
|
Oké Angie.Akkor majd ha végeztél megmondod hány lemez kell. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
lehet hülye kérdés de mi az a LOL? |
|
|
|
2010.01. 01. - 16:54:11
Létrehozva:
|
|
|
In your room.... CSODÁLATOS szám, még mindig!
na de ez a Down se rossz Davie-babától, amit épp hallgatok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 16:56:11
Létrehozva:
|
|
|
Oké Angie.Akkor majd ha végeztél megmondod hány lemez kell. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lehet hülye kérdés de mi az a LOL? Persze, írom majd, hogy mennyi volt. LOL - Lot of laught (vagy valami ilyesmi, nagy nevetést jelent) |
|
|
|
2010.01. 01. - 17:03:34
Létrehozva:
|
|
|
úgy értettem - mármint hogy Dave Mart állatkája! XD Angie: igen? megbámultak? XD hát izé, nagy hangom van az fix! XD nem véletlen hallom ki magamat Animmal a LiveHereNow-os pesti koncifelvételeken! XD arra emlékszem, hogy egy csávó ott hallgatott engem meg tartotta a kezét mint egy mikrofont, hogy énekeljek. hát énekeltem XD ja, az a csávesz amúgy ismerős volt, meg a mekinél is próbálkozott, de szerencsére hamar leráztuk Caprival (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na én is betettem a Worngot ha már ennyit emlegetjük! XD Angie: szóval fáj a lábad? XD nekem párszor volt olyan, hogy a kordontól, amibe tánc közben kapaszkodni szoktunk Caprival ,másnap kurvára fájt a tenyerem és nem tudtam, hogy mitől! aztán rájöttünk! XD Home-nál asszem Aniékkal voltam a terem másik felén, úgyhogy az összekapaszkodásról lemaradtam. de volt vmelyik másik számnál is, nem? Jujjjjj igggeeeen!!! ONIP MART FOREVER!!!! Nekem az akkori Mart a leghiperszupergigamegaüberszexuálisabb!!!! (na meg a mostani is HUHHH! XD) A Halo volt ONIP-ról, ugye? (vmi más még?) Jah, meg emlékszem, hogy a Hole to feedet klippel együtt adták, én meg tűntetőleg hátat fordítottam, mert nem bírtam volna nézni! XD Jaj hát persze az ING-os háttérkivetítés!!! arra is emlékszem! gondoltam is rátok csajok!!! SZUPPER VOLT!!! ott olvadoztunk!! XD Iggen jóó állatkája van a Szöszinek :PPP ONIPról volt a Dream on, It's no good, Freelove... csakhogy párat említsek Xd |
|
|
|
2010.01. 01. - 17:06:03
Létrehozva:
|
|
|
Persze, írom majd, hogy mennyi volt. LOL - Lot of laught (vagy valami ilyesmi, nagy nevetést jelent) mégis mennyire számithatok 8-10? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na most már tudom mi az a LOL. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 17:06:34
Létrehozva:
|
|
|
Oké Angie.Akkor majd ha végeztél megmondod hány lemez kell. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lehet hülye kérdés de mi az a LOL? laughing out loud azaz hangosan röhögés |
|
|
|
2010.01. 01. - 17:07:16
Létrehozva:
|
|
|
LOL tudtommal 'Laughing Out Loud' = "Hangosan felnevet"
na, egyre gondoltunk akkor LOLa! XDDD |
|
|
|
2010.01. 01. - 17:09:57
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 01. - 17:11:51
Létrehozva:
|
|
|
Oké -oké csajok értem már mi a LOL. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 01. - 17:15:07
Létrehozva:
|
|
|
helló, Edó baba!
|