2400 Oldal V  « < 455 456 457 458 459 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Capricornus
post 2010.01. 01. - 17:15:56
Létrehozva: #9121

devotee

megy a Wrong... jaaaj, pecsában milyen jó volt, minden úszott a pirosban - mi is- és nagyon durván nyomtuk rá... mégegyszer, mégegyszer!!!XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 01. - 17:16:31
Létrehozva: #9122

devotee

Macsus, Edó sziasztoooooook!!!
na magatokhoz tértetek??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Niki vajon merre jár? jó képeket csinált? tudja vki?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 01. - 17:21:40
Létrehozva: #9123

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 01. - 17:16:31) *

este küldi nekem, aztán én küldöm tovább őket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 01. - 17:22:08
Létrehozva: #9124

devotee

Capri: hogy a Wrong nekem miért esett ki szinte teljesen, azt nem tudom! pedig arra emlékszem, hogy középtájt álltunk és sokan voltunk egy körben és üvöltöttünk, ahogy a torkunkon kifért! (talán többször kellett volna kinyitni a szememet? XD)

jujj de jóóó! várom azokat a képeket is!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 01. - 17:27:35
Létrehozva: #9125

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 01. - 17:22:08) *
Capri: hogy a Wrong nekem miért esett ki szinte teljesen, azt nem tudom! pedig arra emlékszem, hogy középtájt álltunk és sokan voltunk egy körben és üvöltöttünk, ahogy a torkunkon kifért! (talán többször kellett volna kinyitni a szememet? XD)

jujj de jóóó! várom azokat a képeket is!

Usi, vagy pedig kevesebbet inni.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
én nem nem nem akarom látni a képeket....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 01. - 17:29:26
Létrehozva: #9126

devotee

Bulis képekből sosem elég. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.01. 01. - 17:27:35) *
Usi, vagy pedig kevesebbet inni.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
én nem nem nem akarom látni a képeket....

Miért nem?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 01. - 17:31:18
Létrehozva: #9127

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 01. - 17:29:26) *
Bulis képekből sosem elég. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Miért nem?

hát már a meglévőkön is hogy kinézek már????????????????????????????
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 01. - 17:33:13
Létrehozva: #9128

devotee

Sziasztok lányok!

Nekem még mindig nincs hangom! semmi.. olyan vagyok, mint egy repedtfazék!

Na akkor mindenkinek Boldog Új Évet kivánok, remélem jól telt a szilveszteretek!

Én 0 óra 10 perckor már két kutyát fogtam az üzletem előtt, aki menekültek a lövöldözés elől, úgyhogy fél egykor már a menhelyen voltam velük, még jó, hogy volt hely a karanténban. EGyébként jó volt nálunk is minden, barátok voltak nálam, akiket persze jól itt hagytam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na most nézem én is a Milan DVD-m... jajjj.. nagyon nagyon örülök neki, édes kis cukorborsók!

Mindenki jól érezte magát a bulin? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sajnálom, hogy nem nagyon tudtam veletek foglalkozni, de Évust, meg Valicsot nem hagyhattam magára, bár szerintem egész jól elvoltak. Mondjuk Évus miatt nem aggódtam, mert DM buzi, csak VAlics.. de egész jól ellötyögött, állandóan nézte a kivetitőt, azt mondta, nagyon tetszett neki, és mindenkit puszil (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 01. - 17:34:22
Létrehozva: #9129

devotee

Akkor én tudtam rosszul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Baxa meg, rosszul állítottam be a DVD méretet (5 volt megadva 9 helyett) és erre a konvertált vhs-t két részletre bontotta ez a dög. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most kezdhetem elölről....

Wrong, az nagyon-nagyon ütött. De ott már inkább a színpadhoz képest jobbra álltunk, majdnem a kijáratnál, legalábbis én tisztán emlékszem rá, hiszen nem volt bennem alkohol. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Különben tényleg állati tombolás volt rá! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Nagyon várom Niki képeit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 01. - 17:35:07
Létrehozva: #9130

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 01. - 17:16:31) *

Szasz Usi!

Jahh.. bár a hangom nem az igazi, és még cigizni sem tudok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A Wrongnál együtt tomboltunk.. nem? Caprira tuti emlékszem, nagyon vigyorgot.. meg ANgie-re is tutira emlékszem.

Lolára meg a fly on the windscreen-nél emlékszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 01. - 17:37:24
Létrehozva: #9131

devotee

Szia Edó!

Nagyon jókat kacarásztál te is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg láttam, hogy a barátnőid is jól érezték magukat, egyikük még egy pasit is összeszedett, akit nem nagyon tudott lerázni, vagy nem is akart? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Szilvesztert átaludtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Volt Fly on the windscreen? Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, ott már nem voltam ott (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 01. - 17:37:29
Létrehozva: #9132

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 01. - 17:31:18) *
hát már a meglévőkön is hogy kinézek már????????????????????????????

Lola hát,hogy néznél ki?Jóóóól (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Edóka.
BUÉK (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 01. - 17:38:24
Létrehozva: #9133

devotee

Edó: jaja, a Wrongnál tuti bent voltam az össznépi tomboldában! XD meg veletek is voltam cigizni, Ildivel mentem ki és pont megláttunk titeket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na örülök, hogy Valicsnak is tetszett a parti!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 01. - 17:44:06
Létrehozva: #9134

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 01. - 17:36:33) *
Szia Edó!

Nagyon jókat kacarásztál te is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg láttam, hogy a barátnőid is jól érezték magukat, egyikük még egy pasit is összeszedett, akit nem nagyon tudott lerázni, vagy nem is akart? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Szilvesztert átaludtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

HEhheehehe... Jaja... Valics volt.. de lepattintotta... illetve én pattintottam le róla, mert ezt mondta a szájával nekem.. Edóóóó...ments meeeeeeg... egy kicist még hagytuk Évussal, jókat kacaráztunk rajta, aztán odamentem, és mondtam neki, hogy bocs, de most VAlics jön velem inni.. aztán a fiú fel is szedett egy másik lányt... ott nyalta az arcát... annyira röhögtünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.01. 01. - 17:37:29) *
Lola hát,hogy néznél ki?Jóóóól (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Edóka.
BUÉK (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Vicus! Neked is boldogot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 01. - 17:38:24) *
Edó: jaja, a Wrongnál tuti bent voltam az össznépi tomboldában! XD meg veletek is voltam cigizni, Ildivel mentem ki és pont megláttunk titeket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na örülök, hogy Valicsnak is tetszett a parti!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na én oda többet nem mentem ki cigizni... mert annyira csipte a szemem a füst, hgoy nem birtam elviselni.. vagy bent rágyútottam a tömegben, vagy kimentem a levegőre... elviselhetetlen volt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Usi ... akartam kérdezni valamit. REndeltem a metro-nom-ból dvd-t, de nem kaptam sorsjegyet... szerinted felhivjam őket telefonon?

AAAAAAH--- NLMDA..... milan dvd--- jesszus.. mekkora ez a felvétel, imádom, a gerincemen futkos kb fél eprce a bizsi... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 01. - 17:45:35
Létrehozva: #9135

devotee

Edó: hehe, csak nem Hole to feed-eset játszott a srác a csaj arcával? XDDD
na igen, rohadtul beállt a füst a dohányzóban, én is csak 3-4x voltam cigizni. meg egyszer asszem Suzyval vagy Ildivel a buli vége felé a táncterem széle felé is rágyújtottunk - már szartunk bele.
nem szép, de ez van.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 01. - 17:47:09
Létrehozva: #9136

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 01. - 17:34:22) *
Akkor én tudtam rosszul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Baxa meg, rosszul állítottam be a DVD méretet (5 volt megadva 9 helyett) és erre a konvertált vhs-t két részletre bontotta ez a dög. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most kezdhetem elölről....

Wrong, az nagyon-nagyon ütött. De ott már inkább a színpadhoz képest jobbra álltunk, majdnem a kijáratnál, legalábbis én tisztán emlékszem rá, hiszen nem volt bennem alkohol. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Különben tényleg állati tombolás volt rá! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Nagyon várom Niki képeit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

vhs..elmondod mi az?videókazi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

csak nehogy engem szidj magadba mert nekem csinálod a cuccot és elölről kellett kezdened (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 01. - 17:58:16
Létrehozva: #9137

devotee

Nu... mi ez a csönd? előbb meg alig tudtalak titeket utolérni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hehhehee.. én még az Only When I Lose Myself-en röhögtem igy utólag vissza gondolva... jajj.. teljesen rámeredtünk Usiva, és Caprival a kivetitőre, és üvöltöttünk annál a bizonyos résznél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 01. - 17:58:36
Létrehozva: #9138

devotee

Idézet (Edóka @ 2010.01. 01. - 17:54:07) *
Nu... mi ez a csönd? előbb meg alig tudtalak titeket utolérni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mindenki nosztalgiázik,hogy milyen jó volt a buli. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hallgatják a Wrong-ot meg a többit
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 01. - 18:01:20
Létrehozva: #9139

devotee

ja, előbb megint ment a Wrong - JÉÉÉ, micsoda véletlen! XD
(meg fordítok ficket)

Edó: IGEN, IGEEEEN!!! Most hogy mondod tényleg!!! OWILM '98-as felvétel! IMÁDOM!!!! kis borzas fejú cicafiú tekeri a párduc testét! Jájjjj............................................... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Az is élmény volt veletek csajok! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 01. - 18:05:31
Létrehozva: #9140

devotee

Bemásolom mert lehet az előbb nem láttad Usi a kérdésem

Usi ... akartam kérdezni valamit. REndeltem a metro-nom-ból dvd-t, de nem kaptam sorsjegyet... szerinted felhivjam őket telefonon?

na megpróbálunk rágyújtani... igy két nap után
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 455 456 457 458 459 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
157 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (157 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: