2400 Oldal V  « < 456 457 458 459 460 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.01. 01. - 18:10:08
Létrehozva: #9141

devotee

hát asszem tegnapig volt az a játék, a hírnél 31 volt a határidő, úgyhogy szerintem már mindegy.
de ha gondolod, hisztizhetsz egy sort (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 01. - 18:11:35
Létrehozva: #9142

devotee

Idézet (Edóka @ 2010.01. 01. - 17:35:07) *
Lolára meg a fly on the windscreen-nél emlékszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ahha, ott én is emlékszem Rád... simultunk mint atom
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 01. - 18:13:08
Létrehozva: #9143

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 01. - 18:10:08) *
hát asszem tegnapig volt az a játék, a hírnél 31 volt a határidő, úgyhogy szerintem már mindegy.
de ha gondolod, hisztizhetsz egy sort (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hát én még 31 előtt rendeltem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 30.-án jött meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgyhoyg hiszti lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 01. - 18:15:40
Létrehozva: #9144

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 01. - 18:01:20) *
ja, előbb megint ment a Wrong - JÉÉÉ, micsoda véletlen! XD
(meg fordítok ficket)

Edó: IGEN, IGEEEEN!!! Most hogy mondod tényleg!!! OWILM '98-as felvétel! IMÁDOM!!!! kis borzas fejú cicafiú tekeri a párduc testét! Jájjjj............................................... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Az is élmény volt veletek csajok! XD

óóó, az only when i lose myself amúgy is egyik legkedvenc... következő festményem témája, az már fix. aztán meg a waiting for the night
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 01. - 18:22:41
Létrehozva: #9145

devotee

LEncsét ettetek? CSak egy kanállal legalább? Én is csak annyit ehetek, mert fáj őle az epém, de azért muszáj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szegények legalább nem leszünk!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 01. - 18:23:35
Létrehozva: #9146

devotee

Lola: hmmm! jól hangzanak festményalapanyaghoz ezek a számok. van már koncepció, vagy majd ahogy jön?

Edó: akkor hívd fel őket holnap! (nyitvatartás a honlapjukon a térképnél)
én megkérdeztem direkt, hogy a pecsajegyekért nem kapok-e kupont (mer ugye 3-at vettem), de mondta, hogy nem, csak a lemezekre lehet. na hát erre meg akartam venni a SOFAD-ot vagy az Excitert eredetibe, mert azok pl. még nincsenek meg, de egyik sem volt! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) na mindegy, így is asszem 6 kuponnal játszom.

én tegnap előtt ettem lencselevest nagy nehezen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 01. - 18:25:11
Létrehozva: #9147

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 01. - 18:23:35) *
Lola: hmmm! jól hangzanak festményalapanyaghoz ezek a számok. van már koncepció, vagy majd ahogy jön?

Edó: akkor hívd fel őket holnap! (nyitvatartás a honlapjukon a térképnél)
én megkérdeztem direkt, hogy a pecsajegyekért nem kapok-e kupont (mer ugye 3-at vettem), de mondta, hogy nem, csak a lemezekre lehet. na hát erre meg akartam venni a SOFAD-ot vagy az Excitert eredetibe, mert azok pl. még nincsenek meg, de egyik sem volt! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) na mindegy, így is asszem 6 kuponnal játszom.

én tegnap előtt ettem lencselevest nagy nehezen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát ez az... dvd-hez járna... nem?
vagy már a faszom sem tudja

Hát de a lencsét ma kell enni Usi!!!! Muszáj lesz valahonnan szerezned egy kanállal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 01. - 18:25:53
Létrehozva: #9148

devotee

Megnéztem a képeket, biztos jó lehetett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nikin csak most látom, hogy kísértetiesen hasonlít egy osztálytársamra, akit szintén Nikinek hívnak..XD Csak az én o.társamnak rövidebb a haja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 01. - 18:27:44
Létrehozva: #9149

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 01. - 18:23:35) *

hát konceprió, mint a when the body speaksnél, bár nem tudom, ott még nem annyira sikerült átadni, de a cél az volt hogy a dalnak az alaphangulatát és a lüktetések irányát meg a dallamvezetést lefesteni. nem könnyű...

nekem lencse kimaradt... de sosem szoktam, meg virslit se, meg halászlét se, és általában csirkét eszünk amit ugye szintén nem szabad... de eddig még túléltem...

húúúúúú, erről a festményes szmötyiről eszembe jutott, hogy még nem tettem fel a szilánkokat! na, mindjárt
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 01. - 18:27:47
Létrehozva: #9150

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 01. - 18:01:20) *
ja, előbb megint ment a Wrong - JÉÉÉ, micsoda véletlen! XD
(meg fordítok ficket)

Edó: IGEN, IGEEEEN!!! Most hogy mondod tényleg!!! OWILM '98-as felvétel! IMÁDOM!!!! kis borzas fejú cicafiú tekeri a párduc testét! Jájjjj............................................... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Az is élmény volt veletek csajok! XD

Melyiket forditod?Voice? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Wrong-ot én is hallgattam a Petrával a jóelőbb és neki is tetszik mert bólogatta a fejét rá és valami wrong-hoz hasonló szót mondogatott közben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 01. - 18:27:51
Létrehozva: #9151

devotee

Macsus te hánykor mentél haza? Amikor Lénáék? Huhhh. én azt sem tudom ki mikor ment el.. csak magamat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 01. - 18:31:12
Létrehozva: #9152

devotee

Edóka én sem ettem lencsét.Akkor szegény leszek?Egyébként is az vagyok... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 01. - 18:32:33
Létrehozva: #9153

devotee

Mode: egyébként még Íjászban én is mondtam Nikinek hogy nagyon emlékeztet vkire vagy hogy olyan ismerős, de nem tudtunk rájönni, honnan! pedig esküdni mernék rá, hogy már láttam vhol! aztán ki tudja? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edó: persze, DVD-hez jár!!! nekem is adtak 3-at a dupla lemezes 101 DVD-mhez!!!

jaj csajok most megint beleestem az egyik DM mixbe! Már volt szó Angie és az én közös kedvenc mixelős csávónkról, Dominatrixról, aki a "Kernfusion" nevezetű remek mixeket csinálja (ezeben a mixekben keveredik több DM-szám is nagyon ízlésesen). szóval tőle a Photographic zenéjére pakolt Better Days-es mix most megint a nagy kedvenc!!! először fura volt, de marha jól kiegészítik egymást!!! (ezt hallgattam vonaton is pest fele 30-án)
akit érdekel, itt letöltheti:
http://rapidshare.com/files/29078932/Depec...raphic_Mix_.mp3
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 01. - 18:36:16
Létrehozva: #9154

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 01. - 18:31:12) *
Edóka én sem ettem lencsét.Akkor szegény leszek?Egyébként is az vagyok... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

HEhhehee... hát ez relativ... én mindig azt mondom, azért eszem, hogy ne legyek szegényebb... gazdag ugyan soha nem leszek.. bár ki tudja... de ne legyen rosszabb, mint az előző év.... én akkor már nyugodt vagyok!

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 01. - 18:32:33) *
Mode: egyébként még Íjászban én is mondtam Nikinek hogy nagyon emlékeztet vkire vagy hogy olyan ismerős, de nem tudtunk rájönni, honnan! pedig esküdni mernék rá, hogy már láttam vhol! aztán ki tudja? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edó: persze, DVD-hez jár!!! nekem is adtak 3-at a dupla lemezes 101 DVD-mhez!!!

jaj csajok most megint beleestem az egyik DM mixbe! Már volt szó Angie és az én közös kedvenc mixelős csávónkról, Dominatrixról, aki a "Kernfusion" nevezetű remek mixeket csinálja (ezeben a mixekben keveredik több DM-szám is nagyon ízlésesen). szóval tőle a Photographic zenéjére pakolt Better Days-es mix most megint a nagy kedvenc!!! először fura volt, de marha jól kiegészítik egymást!!! (ezt hallgattam vonaton is pest fele 30-án)
akit érdekel, itt letöltheti:
http://rapidshare.com/files/29078932/Depec...raphic_Mix_.mp3

Én is szeretem Dominatrix-ot... tubuson ismertem meg. Neked sok ilyened van Usi?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 01. - 18:39:01
Létrehozva: #9155

devotee

Idézet (Edóka @ 2010.01. 01. - 18:36:16) *
HEhhehee... hát ez relativ... én mindig azt mondom, azért eszem, hogy ne legyek szegényebb... gazdag ugyan soha nem leszek.. bár ki tudja... de ne legyen rosszabb, mint az előző év.... én akkor már nyugodt vagyok!

Én is szeretem Dominatrix-ot... tubuson ismertem meg. Neked sok ilyened van Usi?

Milyen formába készited a lencsét?Van valami speckó recepted?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.01. 01. - 18:39:10
Létrehozva: #9156

devotee

Na sziasztok lányok! Meg üdv Neo-nak,ha benéz,behalások a beszólásaid,teljesen idepasszolsz!:D

Boldog DMben gazdag Új évet!!!

Jujj a buli!!!! Arik,szépek vagytok lányok nagyon!!! Háhá a fotók,jujj hát no comment,h én hogy nézek ki a holdvilág tulok fejemmel!Jajj nagyon jó volt!!! Meg az összeborulások,meg amikor mindenki elszállt a zenével,nagyon állat volt!! Megkell ismételnünk csajok!! Tegnap szilvesztereztem tesómékkal,jó volt,de nem tudtam elszakadni tőletek,a bulitól,a DMtől! Megismételtem volna simán a 30.át 31.én is,mondjuk a lábam még mindig fáj,de nem érdekel! Ja,kül ott volt még a Tequila,ahova eldugtuk,elvittem tegnap,h akkor iszunk,de nem ittunk! Ott hagytam tesóimnál,remélem nem isszák meg!:D
Kül most félig kék,félig piros felállított (kiemelt álló) hajjal ülök,és írok nektek,mert tegnap befestettük,és elkezdik nekem (aki látta a Harry P. filmet,én azt a részt nem),h úgy nézek ki mint Tonks.
Edó: Háhá,ez a vonatos sztori!!!:D (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szegény bnőd! Ja,azt láttam mikor az a srác nagyban nézte mikor Capri-Usi táncoltak,aztán meg Valicsra mozdult rá,akartam is kérdezni,h mi lett,de akkor már tudom:)
Jaj,a hátam mögött állt egy pasi aki megkérdezte,h hány évesek vagyunk,h szeretjük a DMet,hát mondom én 21 vagyok
Mert,h ő 34 v nem tom mennyi volt.Mondom neki: hát a DM kortalan,erre puszit nyomott a pofámra,amit én nem akartam,ijedtemben Ildi nyakába ugrottam!:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 01. - 18:40:46
Létrehozva: #9157

devotee

ja, amúgy én se szoktam lencsézni. mondjuk mivel maradt virsli, azt vacsiztunk előbb anyuékkal. nem hiszek túlzottan az ilyen babonákban. (a fekete macskákat is imádom!!! egyszer lesz saját lakásom, lesz is egy fekete tappancsos cirmi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
Edó, ti mikor mentetek haza?

vica: nem, az már rég le van fordítva csak az átnézéssel kéne haladnom, de utóbbi napokban nem volt rá időm, nagyon sok minden történt. majd idővel arra is lesz kapacitásom. most az It doesn't matter első fejezetének angolra fordítását fogom befejezni hamarosan, mert már külföldi olvasóink türelmetlenkednek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán a magyar verzió 5. fejezetén fogok dolgozni. ha minden igaz, holnap folytatjuk is az írást.

lola: igen, sejtem, hogy miről beszélsz a hangulat megfestésénél. tudom, hogy nem könnyű! már én is próbálkoztam összehozni hasonló dolgokat, de nem igazán sikerült még elkapni a menetét. talán csak jobban bele kéne merülnöm. na majd vizsgaidőszak után talán! (mondjuk lesz 25 képnyi megrendelésem, úgyhogy lehet csúszni fog.)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.01. 01. - 18:44:11
Létrehozva: #9158

devotee

Idézet (Edóka @ 2010.01. 01. - 18:27:51) *
Macsus te hánykor mentél haza? Amikor Lénáék? Huhhh. én azt sem tudom ki mikor ment el.. csak magamat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen,akkor mentem én is! Úgy maradtam volna még!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 01. - 18:45:55
Létrehozva: #9159

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 01. - 18:39:01) *
Milyen formába készited a lencsét?Van valami speckó recepted?

Főzelék... sima főzelék, semmi különös... Mivel nem ehetek, nem fektetnék ebbe nagy energiát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egyébként nagyon szeretem...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 01. - 18:46:55
Létrehozva: #9160

devotee

Macsus: szia!!! hehehe, ildi nyakába ugrottál? XD ez aranyos és egyben ijesztő jelenet lehetett! XD
egyébként ja, nekem is hasonlóképp telt a tegnapom - lélekben még mindig veletek roptam a pecsában! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) MINDENKÉPP meg kell ismételni!!! jan 23 a kövi pecsa buli, elptte meg koncert + after a Retropoliszban. és azt beszéltük msn-en Macsussal meg tegnap itt Lolával, hogy egy-egy Filter is becsúszhat majd egy-egy pénteken!

Edó: jaja ,van pár tucat Dominatrix mixem! de innen le is tudjátok szedegetni őket, válogassatok:
http://www.dmremix.be/Remixers/Dominatrix.htm
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 456 457 458 459 460 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
152 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (152 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: